![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gotowe na Wszystko sezon 5 :)
No to się fest spóźniłaś bo to już miesiąć leci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
jak to możliwe, że Gaby ma takie wstretne córki? hehe nie pasuje mi tu coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny ja jestem bardzo niekumata w sprawach ściągania filmów, więc oglądam sobie na Polsacie tą 4 serię i muszę wam powiedzieć, że już przeczytałam wasz calutki wątek dotyczący własnie tej serii - sporo się dowiedziałam dzięki wam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Konto usunięte
|
A ja czekam na kolejny odcinek bo Gabi zaczela sie rozkrecac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Wtajemniczenie
|
no to jestem tutaj
![]() ![]() Rowniez jestem fanka zdesperowanych i mam chec poplotkowac ![]() ![]() Cykado nie mam watpliwosci co do tego, ze Susan i Mike sie zejda ale ten chlustek z ktorym ona sypia mierzi mnei okrutnie. Podpadla mi ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Konto usunięte
|
Dokładnie, jest taki "niemęski".
Pewnie kolo wtorku 5 odcinek bedzie i u nas. Ciekawa jestem czy Dave poluje wlasnie na Mika. Tak mi to wyglada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9484697]Dokładnie, jest taki "niemęski".
Pewnie kolo wtorku 5 odcinek bedzie i u nas. Ciekawa jestem czy Dave poluje wlasnie na Mika. Tak mi to wyglada ![]() Też mi się tak wydaje. Przez to nie mogę się doczekąc kolejnych odcinków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Nie mogę się doczekać, aż Gabi zacznie być taka, jak parę lat wcześniej. Bo teraz okropnie wygląda:P I te jej córki też nie są zbyt urodziwe:P...
Mam nadzieję, że Dave nie poluje na Mike'a |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
Mam,mam,mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ostatni odcinek mi na to wskazuje, nie moge tylko dopasować z poprzednich sezonów z czym to moze być związane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
nie mogę zrozumieć jednej kwestii z odcinka pierwszego.
mike z żoną mieli wypadek,nie zgineli. w drugim aucie była gabi i jej córka-też żyją,ale ICH małżeństwo się rozpadło,bo mysleli,że gabi nie żyje.czy oni nie wiedzieli,kto był w tym drugim aucie? a tak na marginesie to nowe wcielenie GABI bardzo mi się podoba,jest taka, no, S W O J S K A ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Gabrielle Solis?
Język to przede wszystkim melodia i sprawne posługiwanie się słowem, to komponowanie wspaniałej muzyki. Komputerszczyzna melodii nie ma i nigdy mieć nie będzie; jest muzyką współczesną, pełną dziwnych dysonansów i zgrzytliwych współbrzmień. J. Grabowski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny mi nie dziala 4 odcinek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki z tą gabi.była tak podobna do mojej ulubienicy,że myślałam ,że to ona. ha,mogę oglądać dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Też już mam 5 odcinek, ale bez napisów nie chce mi się oglądać. Mam nadzieję że za kilka godzin będą napisy, nie mogę się doczekać!
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Polecam program Gspot, wykryje jakiego kodeka Ci brakuje, jeśli w tym tkwi problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Dobry jest ten najnowszy odcinek
![]() Już się nie mogę następnego doczekać ![]()
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
no jutro będą pewnie już napisiki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
szczerze mowiac mi ten 5 odc. nie za wiele wyjasnil
tysiac scenariuszy sobie obmyslam co tam ten maz Edie kombinuje... ![]() i czemu wlasnie sie uwzial na karen? ciekawe.... Edytowane przez JA-MAJKA Czas edycji: 2008-10-27 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Eee tam
![]() Wiadomo np., skąd się wzięły dzieci Gabrielle lub jak zaczął się romans Susan i Jacksona i ta dziwna "zażyłość" między Bree i Katherine. Dla mnie to dużo, biorąc pod uwagę, że poprzednie odcinki nie wyjaśniły zbyt wiele ![]() Było przecież jak byk: bo Dave wie, że ona go (słusznie przecież) podejrzewa o to, że kombinuje coś złego.
![]() |
#235 |
Przyczajenie
|
skad sie biora dzieci to sie raczej domyslam, jak sie zaczal romans susan z malarzem to tez nie trudno bylo sobie wyobrazic
ale wlasnie ze NIE WIADOMO CZEMU DAVE UWZIAL SIE NA KAREN, to co w karetce jej powiedzial- to ma tumaczyc wlamywanie sie do cudzego domu? i takie aranzowanie sytuacji, zeby biedna staruszka na niezrownowazona wyszla- to niby bylo wyjasnione? mi chodzilo o samego Dave'a - czemu tak kombiuje... przestawil zdjecie u karen w domu-na tej fotce McCluskey trzymala dziecko, jesli dobrze pamietam, moze Dave to jej dziecko? aaach... mieszkancy Wisteria Lane zawsze maja cos ciekawego w zanadrzu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
ja przez chwile dzisiaj myślałam , ze ten mężulek Edie to syn Caren , który nie żyje... a Gaby zaczyna powoli wracać do swojego poprzedniego wcielenia , w każdym razie mi sieę tak zdaje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co, podoba mi się ta seria. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
Wlasnie obejrzalam
![]() Nadal nie moge uwierzyc ze Susan i Mike sie rostali! ![]() Gaby i Carlos - ten odcinek przyniosl wyczerpujaca relacje o ich zyciu w cigu ostatnich 5 lat ![]() ![]() ![]() Bree i Orson - ciekawi mnie ich watek w tym sezonie ![]() ![]() Lynette i Tom - W tym sezonie bardzo uwidaczniaja sie roznice pomiedzy nimi - Lynette to typowa realistka twardo stapajaca po ziemi, a Tom to marzyciel.Od kiedy pamietam, zawsze mial dosc lekkie podejscie do zycia (np. scenka w pierwszym odc. 1 serii kiedy Lynette opiekowala sie dziecmi podczas gdy Tom robil kariere; widaC bylo jak jest wyczerpana, a Tom chcial sie kochac, nie mieli zabezpieczenia wiec Tom chcial sie kochac bez, argumentujac to tak 'zaryzykujmy' - hello, Tom, przeciez masz juz troje dzieci a zona nie daje sobie rady!).W nowej sytuacji tzn. po wypadku , Tom zdal sobie sprawe ze wielu rzeczy w zyciu juz nie zrobi.W pewnym stopniu go rozumiem - jestes w polowie zycia i nagle uswiadamiasz sobie jak wielu rzeczy nie zobaczysz, ilu ludzi nie poznasz, ile spraw pozostanie w sferze marzen.To musi byc naprawde wstretne uczucie.Ale z drugiej strony - Lynette przeszla raka, i nigdy nie miala ochoty rzucic wszystkiego, ona zdala sobie srawe jak wazna jest rodzina.Tom natmoaist zachowuje sie jak dzieciak ktory rzezywa druga mlodosc.Niestety, ale czasu sie nie zawroci, i trzeba sie cieszyc tym co sie ma.Zwlascza ze Tom ma tak wiele - wspaniala zone i dzieciaki. Ahhh, sorki ze sie tak rozpisalam ale chcialam sie podzielic spostrzezeniami ![]() A co do Karen i Dave'e - nie wiem o co chodzi, te odcinek naprawde malo wnosi do postaci Dave'a i jego sekretu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Kurde wkurza mnie to, że wy już wszystko wiecie a ja czekam do popołudnia żeby looknąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.