|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
BAN stały
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Nikogo nie ma, a ja spać nie mogę...nudzi mi się.
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak bardzo chciałabym się wreszcie wyspać... A wiem, że położę się, a i tak nie będę mogla spać przez zgagę i kręgosłup...
|
#2553 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2554 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm hm, zastanawiajace . Az normalnie nie wiem co napisac. Mnie to sie wydaje ze ty moze masz mega owulacje . No bo jesli masz dni plodne no to nie fasolka nie.O zgadze tez juz co nie co wiem, ostatnio probowala sie ze mna zaprzyjaznic, ale pogonilam glupia ![]() Cytat:
Piwusia normalnie bierz tego swojego malza na konkretna rozmowe. Co upokarza? Co upokarza? A jak my musimy rozkraczac sie przed obcymi to to nie jest upokarzajace? Chce miec dzidzie to musi sie poswiecic. Moj zalatwil sprawe a ja tylko zanioslam bo powiedzial ze w zyciu tego nie zrobi. Wyreczylam go troszke ale do kubeczka sam musial narobic Nie widzialam w tym nic odrazajacego, a pani w laboratorium powiedziala ze to normalka i ze nie pierwsi i nie ostatni jestesmy.Moj maz byl ze swoimi wynikami u lekarza i mamy zielone swiatlo na staranka ![]() W kazdym badz razie jak tylko zafasolkuje to mam sie zglosic, bede od poczatku na jakichs wspomagaczach.
|
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
A dziękuję Syluś
Dzisiaj jedziemy do drugiego urologa i zobaczymy co tam wybada u mojego Męża. Wiecie co, jeszcze nawet nie podjęliśmy konkretnych kroków a nawet decyzji CO DALEJ?, a już tyle kasy nam poszło na lekarzy, że szok. Jak sobie pomyślę co moglibyśmy sobie za to kupić to jestem wściekła. A tu na okrągło, najpierw moja diagnostyka, później moja infekcja, posiewy bakteriologiczne, o aptece nie wspomnę.................. ... A inni, nie dość że bez problemu doczekają się upragnionego dzidziusia, to jeszcze narzekają że będzie np. chłopczyk a oni chcieli dziewczynkę ![]() Syluś widzisz, martwiłaś się że Twój mąż musiał pojechać do PL, a tu takie DOBRE WIADOMOŚCI przywiózł. Mówiłam Ci Zobaczysz, niedługo będziesz pieśćić swojego bąbelka w ramionkach Tylko ciiiiiiiiiiiiiiii
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
witam laseczki jak samopoczucia u mnie buro i ponuro ale fajnie jest
zaraz zmykam po zakupy bo ma padac i bede znow uziemiona hihi Wczoraj zamierzalismy polozyc malego w jego pokoju pierwszy raz i co??? I spalismy we troje bo Max sie zbuntowal ale czas ma do niedzieli a potem ostro do boju na razie po przyjezdzie troche ulgowo go traktuje Jutro jade na caly dzien do mamy nie bede pisac bo ona laptopa bratu dala i kiszka ale we czwarteknadrobie zaleglosci Loni nie podlamuj sie i nie licz ile pszlo ja mysle za jak juz bedziesz w ciazy bedziesz mowic nie wazne ile wydalismy wazne ze mamy kruszynke a co do plci i rozczarowan to tez tego nie rozumiem jak mozna sie sfiksowac na jedna plec . Ja chcialabym corcie ale jak bedzie chlopiec bedzie rownie mocno kochany jak ten pierwszy libuziak Blondynka walnac ci za cole ???? WIekszego gowna nie mozesz wlewac w siebie i czipsy nonoino pomysl te wszystkie E-costam zjada Twoje bejbi a odrdzewiacz(cola) napewno nie wplywa dobrze na samopoczucie ani twoje ani malenstwa Ja tu cie prosze po marcheweczke i soki owocowe prosze isc
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
No wiecie badanie chłopaków upokarzające!!!
Sorry za to co powiem, bo pewnie 90% uzna to za chamstwo, ale NIE JEST UPOKARZAJĄCE ROBIĆ DZIDZI I NIE ZROBIĆ? CZY TO NIE JEST NIEMĘSKIE? SKORO NIEMĘSKIE JEST DAĆ CHŁOPAKÓW DO BADANIA? Mój A. był i to jeszcze poszedł i mówi cichutko do pani, że on na badanie a ona na cała parę "NAJPIERW TRZEBA W RECEPCJI ZAPŁACIĆ ZA "KUBECZEK" NA SPERMĘ".I co miał zrobić biedak? A to taka przychodnia prywatna gdzie chodzą badać się z zakładu pracy wszyscy górnicy z i pracownicy KGHM, więc tam zawsze pełno facetów!!! Jakoś przeżył! Gadanie, że to upokarzające, odrażające jest po prostu gadaniem (sorki) tchórzliwego typa i tyle! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi popieram moj TZ tez byl i przezyl stwierdzil ze nastepnym razem wezmie mnie
Jak sie bejbi chce wszystkie sposoby sa wskazane Piwusia a moja rada powiedz stary nie ma badania nie ma nic i nie gadaj nie gotuj nie sexuj zobaczysz jak poleci robic badania ale to juz extremalny sposob lagodniej to zapytaj czy mu wogule zalezy i tyle |
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co czytam czasem marcówki i dostaję zawału!!! Bez obrazy ale to co piszą tam niektóre to ...
Jedna teraz wymyśliła, że pewna dziewczyna w Stanach to ma dobrą opiekę bo płaci tzw. abonament na leczenie co miesiąc i dlatego są dobrzy lekarze, piękne szpitale itd. A my nie płacimy dużo to nie mamy tak!!! No żesz ku****wa mać!!! Czy ona spadła z księżyca!!! Jak nie dużo! Mój A. zarabia 3000 zł powiedzmy a gdyby nie płacił na tzw. służbę zdrowia byłoby bankowo 5000zł! 2000x12 miesięcy= 24 000 zł!!! wiecie co można i gdzie za to wyleczyć!!! Cóż nie powiem głośno co myślę o inteligencji tej "koleżanki". |
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie pije coli teraz ale wczoraj mialam mega ochote a po chipsy moj Tż spec po pracy do Tesco jechal bo juz od rana o nich mowilamu mnie tez pogoda brzydka az nic sie nie chce. |
|
|
|
|
#2561 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie no za wczesnie zeby cokolwiek to moglo byc ale nie nakrecam sie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ze beze mnie puchy a co do zgagi od ciebie sie odczepila i do mnie przylazla.....Cytat:
Cytat:
![]() Gabi jak jego kolano ? Cytat:
nie tucz fasolki takimi "frykasami"
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Iza ten kisiel mnie na nogi powalil hihi to jeszcze poprawka dzisiaj i czekamy z zacisnietymi kciukami ( napisalam nogami ale skasowalam )
Ja sobie zapodalam porcje lodow waniliowych i o dziwo smakowaly pierwszy raz od dwoch miesiecy hihi ale na inne sie nie skusze. Wyszlismy na spacer kupilismy auta i moje dziecko na sile do domu sie bawic wiec kozystam ze spokoju kawka ( mam taka z Polandu rozpuszczalna ze zbozowka mieszana hihi ) Dzis mnie oswiecilo ze pora sie za prezentami rozejzec i ze zaraz bede 33 letnia dupa hihi no ciekawe co TZ wymysli na urodzny ( pewnie kase dostane )Zuzia zapomnialam wczoraj napisac jak na pierwszy raz to Ty kochana wymiatasz tymi paznokciami masz normalnie talent ja czasami u lasek po kosmetyczce widzialam spaprane a tu no szacuneczek |
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis to ja musze wczesniej pojsc spac coby w nocy wstac i meza pobalamucic ale wlasnei mnie pieknie podbrzusze rozbolalo.... a wczesniej to tylko takie klucia byly ale mam nadzieje ze to to tylo ta tempka nie rosnie no !!! a kisielu dawno nie jadlam juz i chetnie bym sobie zapodala zebym wiedziala ze mi tam nie przybedzie hahahahaha AaA Kasiu Paczuszka lezy do ciebie bo moj maz gigant zapomnial wyslac wiec dopieor w sobote sie przebiegne na poczte ale na pewno pojdzie juz tym razem przepraszam ciekawa jestem czy ci sie choc troche spodoba
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak roz bedzie pasowal do czekoladowych wlosow ??
Napisz mi ile kasy ci wisze zebym nie zbankrutowala ![]() Kisiel ide robic normalnie smaka mi zrobilas
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale musze do domu wyczekac ![]() szczerze to ja mierzylam ten roz i bardzo mi ladnie w nim a mam ciemniejsze wloski tylko ja rozu nie lubie ale mam nadzieje ze ci sie spodoba Macie laseczki pozdrowienia od Dominiki jeszcze moze ze dwa tygodnie i wraca teskni bardzo ale przynjamniej ziemniakow ma dosc na jakis czas
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mysle ze Dominice to te pyry sie juz po nocach snia
|
|
|
|
#2567 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Zeby tylko
wczoraj mowila ze kupila jakies hinduskie zarelko bo Ona wielbicielka Bollywoodu jest nie i ze potem "zygala jak kot" w krzakach i ja tak sobie mysle czy po zarciu czy z innego powodu martwi sie troche studiami jak sobie teraz poradzi ze wszysyc juz zaczeli a ona jeszcze nie, ze jej TZ do woja moze bedzie musial pojsc i tak dalej no ale ogolenie sie cieszy ze juz za chwile do domu bo sie zimno zrobilo u nas jak diabli.... a onazadnej kurteczki zimowej za to milion skarpet rekawic i polarow ale daje rade silna dziewuszka
|
|
#2569 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hmm jak kot mówisz...oby to nie żarełko ![]() Może jakoś 2 tyg wytrzyma...żeby tylko się nie zaziębiła nam dziewczyna. |
|
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcale sie nie dziwie wszedzie fajnie ale w domu najlepiej
|
|
|
#2571 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
no to powodzenia
i pisunie wyglaskaj prosze ode mnie ![]() EEE nagadalam sie o kisielu i juz sie skonczyl teraz na pewno nie jest to plodny sluz hahaha no i szyjka juz nie jest az tak wysoko.... wiec teraz czekam co temperaturka pokaze czy to w koncu bylo to czy nie na wszelki wypadek to ja dzis chlopa znow zagodnie do "roboty" w tym cyklu staramy sie nie stresowac i spokojnie sie cieszyc soba a co bedzie to bedzie a mam nadzieje ze bedzie )Olivka Madzia gdzie Wy?? Fruzia? zaginiona w akcji ?? Asia to wiadomo ze cieszy sie z przyjazdu meza ![]() Piwunia to szuka tej swojej zaginionej @ oby nie znalazla Blondi szuka zamiennika coli tez zeby nie znalazla nic procz soku z warzyw ![]() Gabi robi oklady na kolano meza nie pytam jak wiadomo ![]() Jane to byla i znikla ale sie moze jeszcze pojawi a Aliszcze?? ta to chyba utonela w wyplatach w koncu koniec miesiaca ![]() Syla Loni No gdzie Wy wszystkie Tola ??? nieszukaj zgagi... sam cie znajdzie hihi Laski mam nadzieje ze kiedys mi sie uda no !!! przeciez musi !!!
|
|
#2573 |
|
BAN stały
|
Właśnie się dowiedziałam, że znajoma fryzjerka poszukuje stylistki paznokci do siebie do salonu fryzjerskiego, musiałabym szybko ukończyć kurs i dużo ćwiczyć. Dodatkowa robota, a do tego salonu mam tylko 7km. Sama nie wiem co robić
![]() Kasę na kurs mam, ale żeby zrobić musiałabym do W-wy jechać a tam to ja nic nie znam. |
|
|
|
#2574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój małż właśnie kuje sufit... O matko jedyna! Znowu bajzel w całym domu... Bo chcemy żyrandol w innym miejscu niż teraz jest... No i rozpierducha na maxa... Że o hałasie nie wspomnę...Byłam dziś w pracy. Nie wiem, czy będę miała gdzie wracać. Mój dyr zatrudnił jakiegoś kolesia, chyba tak trochę w moje miejsce... Ale na razie nie myślę o tym.
|
|
#2575 |
|
BAN stały
|
Tolu mogłabys się zorientować gdzie robią kursy przedłużania paznokci w Lublinie?
Może znasz kogoś, kto przedłuża, wiadome, musiał miec ukończony kurs. Znalazłam taki adres VENUS Ul. Jutrzenki 10/28A LUBLIN |
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam ze żygam juz sokami mam dosc
ost mialam tez atak na lody waniliowe np z bakaliami.Kisiel i budyn tez jadlam.Na mieso nadal nie moge patrzec.Jem wszystko na co mam ochote chce chipsy to jem czy cole ost non stop jadlam banany ale juz mi przeszloKathi nie lubie zadnych sokow marchwiowych z warzywnych tylko pomidorowy.Uwielbiam tymbark jabloko-brzoskwinia ale mam teraz taka zgade ze jablka odpuszcze.Wypilam chyba z 5 litrow soku pomaranczowego z hiszpanska mandarynka ale tez mam juz dosc. |
|
|
|
#2577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a na twoje miejsce to pewnie musial bo robote ktos musi zrobic ale ja mysle ze teraz to nie ma co o tym myslec tylko o Mikusiu a potem samo sie wyjasni u nas na miejsce ciezarnej tez jest gosciu i tylko do dnia kiedy ona wroci i juz ![]() Cytat:
Madzia a jak z waga? przytylas schudlas (jesli moge zapytac ) bo piszesz ze jesz co chcesz tez bym tak chciala
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia! Ja się zupełnie nie orientuję w tym temacie. Może Fruzia będzie coś wiedziała na ten temat, bo to nasza specjalista od pazurków.
|
#2579 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Zuźka
dziewczyny maja rację, masz talenta to czemu go nie rozwinąć??? Czemu na tym ciut nie zarobić? (a wiem, ze to ciut już w dzisiejszych czasach nie jest takie ciut )Jesteś sprytna dziewczyna i Wawie też sobie poradzisz a kurs nie trwa rok powodzenia więc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

. Az normalnie nie wiem co napisac. Mnie to sie wydaje ze ty moze masz mega owulacje
. No bo jesli masz dni plodne no to nie fasolka nie.
NA SPERMĘ".

a po chipsy moj Tż spec po pracy do Tesco jechal bo juz od rana o nich mowilam
)
a tam to ja nic nie znam.