|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
A magnez jem, bo tez myslalam ze mam braki, no ale widac srednio pomaga ;/ Najlepsze jest to ze w prawej noce nigdy mi sie nic takiego nie zdazylo. Boli mnie tylko jedna "żyła" (?) w lewej nodze i to zawsze w tym samym miejscu ;/ Zastanawiam sie czy tak sie moga zaczynac jakies zylaki czy cos? tfu tfu
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz możesz miec tez zapalenie żyły lub zapalenie tkanki miękkiej albo nadwyrężenie ścięgna lub mięśnia... najpiej iść do lekarza, zrobić badania i zobaczysz będzie ok
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jestem zameldowana w bielsku wiec nie moge miec innej karty :P noo ale w koncu mnie przyjeli to ta glupia baba mnie nawet nie zbadala tylko zapytala co mnie boli, spojrzala na gardlo, przepisala leki i wio do domu A ja mialam goraczke i nie mialam sie sily z nia klocic
|
|
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
No gwiazdeczki odpiszcie mi co sądzicie o tych imionach... mój post był na poprzedniej stronie...
|
|
|
|
#1535 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Daysy, Izo mi sie podoba Wiktor dla chlopczyka
"pospolite" imiona mi sie nie podobaja... Zdecydowanie bedziemy wybierac wsrod imion najmniej obleganych ![]() Samba, jezlei bardzo Cie boli to smignij do apteki, moze farmaceutka Ci cos poleci Martha, juz Cie mam fajjjjjjjjjjnie masz rude wloski
|||||||||||||||||||||
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Co do imion to u mnie można powiedzieć temat na topie. Właśnie dzisiaj zostałam ciocią
|
#1537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wpadł nam też do głowy Cezary Juliusz, ale to już chyba za dużo, nawet jak na nas
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Filipka mają znajomi których nielubimy!!!!
Ja teraz myslę o Poli (Apolonia) i.... pustka dalej... nie chcę też skrzywdzic dzeicka imienim z kosmosu ... chciaż wiem , że Apolonia to dość staroświeckie imię ale Pola brzmi nawet nawet... Dla chłopca... nie mam pojęcia |
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się podoba Mikołaj
|
|
#1540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wariat
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.prezenty4you.pl/prezent-imieniny-daty.htm
tu są chyba wszytskie imiona !!! Ale jeszcze nie przeczytałam nawet literki "B"... same zobaczcie dlaczego! |
|
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
Daysy85 nie wiedziałam, że jest tyle imion
))
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko niektóre brzmią jak choroby! Dezyderia, Geraldyna, Gleoria, Harasym, Ifigenia, Eudoksja, Kandyd i wiele innych ... to trochę obłęd!!!!
|
|
|
|
#1544 |
|
Wtajemniczenie
|
hm..cio do imion to ja juz dawno chcialam zeby moj synek jesli bedziemy go mieli
mial na imie Tymoteusz a dziewczynka Marysia ale to wszystko jeszcze przed nami i tzus cos na Marysie nie bardzo jest nastawiony
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
O fajne jest Nela ... ale nie wiem co na to Tż co ja wykombinowałam z tymi imionami...
moja znajoma dała swojej córce na imię Larysa... |
|
|
|
#1546 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie sie podoba Maciek, ale TZ-owi nie. Cytat:
mnie sie podoba tez Zosia i chyba moja coreczka bedzia miala tak na imie na drugie, bo babci, czyli mojej mamie. ![]() Moj TZ taki sam tez od razu wymysla przezwiska, np. Agata noga zamiata. Czubek ![]() Niektore z tych imion sa przesmieszne np. Zdziwoj, Uniemysł, Tworzysław ![]() Moze tez dziewczynka odziedziczyc imie po bohaterce mojej pracy mgr. Idzie Fink |
|||
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała Zosię ale tak ma na imię moja ciocia...
Franek niczego sobie... Kiedyś podobało mi się Dawid, Dominik ale to już przeszłość... hmmm z tymi wierszykami to też znam parę: Walenty za późno wyciągniety. Mietek z przeterminowanych tabletek. Albona z pęknietego.... Ela łóżka w burdelach ściela... i takie tam... Ale tak serio to teraz jak bym była w ciaży to nie mam pojęcia jakie imię bym dała!!!! Wanda tez mi się podoba ale tez mam ciocię Wande... |
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem Agata I w szkole wołali Agata nogą zamiata ale traumy z tego tytułu nie mam![]() ![]()
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
A na mnie Izka miska walizka!!!
A na moją bratannice Olę: Ola fasola, groszek pierdzioszek
|
|
|
|
#1552 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale się rozpisałyście
, teraz nie jestem w stanie wszystkiego odczytać, ale powysyłałam niektórym z Was zaproszenia na n-k -tzn. tym które udało mi się zidentyfikować wszystkim wysłałam wiadomość że ja to ja jakby ktoś chciał mnie dodać jeszcze to niech pisze na PW wyśle namiary ide do TŻ'ta bo już mruczy, ze siedze i siedze na tym komie
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
co prawda pytanie nie do mnie, ale pozwole sobie odpowiedziec
![]() tak, bez recepty
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do odmu!!! Nareszcie! To znaczy jeszce mussze na chwile do TESCO ale już wychodzę z pracy
|
|
|
|
#1555 |
|
Wtajemniczenie
|
6 stron kiedy ja to nabrobie.?? Pokazałam zaproszenia TŻ-owi te same co wczoraj wam. Spodobały mu się i chyba zostaną.A dzisiaj cały dzień taki nerwowy , babka z pracy mało co nie dostała odemnie po nosie, facet z jednej tel. kom. mnie okłamał, facet wyjechał mi i tak bym roztrzaskała samochów że masakra, do tego poszłam na miasto po buty a tu NIC ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do imion, ja sie nie przejmuje, czy w rodzinie sa czy nie ma, moj tata to Krzysiek moj brat cioteczny tez, chociaz ciocia wiedziala, ze bedzie miala krzysia-szwagra. Mnie sie tez podoba Basia - ale nie nazwalabym tak corki, bo by mnie mama zabila (basia to tesciowa) - bylaby zazdrosna, chyba ze blizniaczki Basia i Zosia (BTW. siostra mojej mamy tez Basia).Ale ja sie uparlam na Agatke. A na mnie mowili Pałka- zapałka - ale tez nie mam traumy (chociaz wkurzalam sie wtedy )
|
|
|
|
|
#1557 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak u Was wyglada umowa na wynajem sali??
My mamy swistek KP i tak mamy kiedy ma sie odbyc wesele, mniej wiecej na ile os i za jaka kwote za os, czy to wystarczyt, czy jeszcze smignac do goscia z rozszerzona umowa??
|||||||||||||||||||||
|
|
#1558 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agnusek22 widzę, że jesteś z wlkp, a dokładnie jakie okolice jeśli można wiedziec ![]() Cytat:
Ja nie dałabym dziecku na imię Tytus, okropność, w dodatku kojarzy mi się z największym łobuzem jakiego znam ![]() W tym moim przedszkolu podłapuję fajne imiona dla dzieci Mamy Gabrysię i Dobrusię (Dobrochna-dość oryginalne imię) fajne te imiona.jednak ja już od dawna mam swoje propozycje, dla dziewczynki Hania, Olga, Zosia, dla chłopca Dawid Ciekawe tylko czy mi się nie odwidzi jak przyjdzie co do czego![]() Cytat:
Cytat:
Polecam
|
||||
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy umowę ile wpłacono zaliczki kiedy będzie kiedy trzeba podać listę gości kiedy zapłacić ile za osobę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

A magnez jem, bo tez myslalam ze mam braki, no ale widac srednio pomaga ;/ Najlepsze jest to ze w prawej noce nigdy mi sie nic takiego nie zdazylo. Boli mnie tylko jedna "żyła" (?) w lewej nodze i to zawsze w tym samym miejscu ;/ Zastanawiam sie czy tak sie moga zaczynac jakies zylaki czy cos? tfu tfu

tylko zapytala co mnie boli, spojrzala na gardlo, przepisala leki i wio do domu 

Ja jestem Agata
, babka z pracy mało co nie dostała odemnie po nosie, facet z jednej tel. kom. mnie okłamał, facet wyjechał mi i tak bym roztrzaskała samochów że masakra, do tego poszłam na miasto po buty a tu NIC