|
|
#1351 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie zmienilam makeupa (na smoke'a
) i pomalowalam pazury na czarno teraz schną, a ja mysle co by tu zalozyc
|
|
|
|
#1353 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przystopujcie cholercia bo ja normalnienie nadazam! Kurcze motory macie w pupach czy co.Stara jetem czy co , jak powolna! Nie moge sie dolaczyc do rozmowy bo za bardzo szalejecie zboczuchy!
![]() I normalnie chyba jak pojde do jakiegos lekarza (do dentysty?) to bede chyba mu gleboko w oczy patrzec! jezuuuum kocham meza ale taka adrenalinka od czasu do czasu by sie przydala heheh Tylkko ze ja z natury tez kochliwa jestem jak Mischoko wiec to niebezpieczne..
|
|
|
|
#1355 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Ja juz buzie zamykam i wracam do nauki
Mischoko juz pewnie konczy prace wiec wroci dopiero jutro no i oglnie dziewczyny wieczorami maja wiecej zajec wiec jest spokojniej i mozna nadrobic zaleglosci w czytaniu
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
kumpela ma jutro urodziny, idziemy na piwo to nic, ze coraz bardziej mnie gardło boli
|
|
|
|
#1357 |
|
Moderatorka z pazurem
|
To wypij piwko z miodkiem
Na cieplo i do jutra bedziesz jak nowa
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
wątpie żeby w studenckiej knajpie coś takiego serwowali :P ale może faktycznie zapytam o jakiegoś grzańca
|
|
|
|
#1359 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wątpię że się w Tobie zakochał a tak w ogóle to cwaniara jesteś, jakieś ściemy że nic nie wiesz hihihi eh Ci faceci są naiwni no pewnie że trzeba próbować ale ja mimo swoich lat to chyba jakoś do tyłu jestem i wydaje mi się że zachowuje się jak 15latka oj tak dajcie mi czas i tak muszę czekać do kolejnej wizyty ![]() hahahah widzę że jesteście bardziej optymistycznie nastawione niż ja hihih ale dobrze, mobilizujecie mnie do jakiegoś działania Cytat:
wiecie co myślalam że to facet powinien pierwszy zagadywać itp... ale teraz widzę że chyba jestem serio zacofana jeśli chodzi o te sprawy... miłego wieczorku
|
|
#1360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bo to prawie jakby cię dmuchał
z miłości oczywiście.Cytat:
Ale masz szanse poprawić się za 4 tygodnie. Zadzwoń i poproś o nr prv , bo jakby, w razie czego, ewentualnie a potem sms że cie boli... serce z miłości...Cytat:
No widzisz Fafi, jaki tu masz przykład i to nie pierwszy, więc działaj Trochę już zdążyłam posmutnieć, bo ojciec ma komplikacje i zabieg, który miał dzisiaj się nie udał. Aż się rozpłakałam z tego wszystkiego. Wiem, że z tego wyjdzie, ale swoje niestety wycierpi Szkoda mi go. Chociaż kontakty mamy kiepskiej jakości.
|
|
|
#1361 |
|
Moderatorka z pazurem
|
nice6irl nie smutaj sie
a z tata wszystko bedzie dobrze
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
nice6irl - trzymam kciuki za zdrowie Twojego taty
![]() Tęsknię za Tż męczą mnie te weekendowe spotkania ;( marzy mi się wspólne mieszkanie i życie ;(
|
#1363 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#1364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zmarnowałam taką okazje eh... ale spoko nadrobię to obiecuję hahahah przykro mi z powodu taty! życz mu dużo zdrowia!!!! dołączam się do pytania
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
to, że nie mamy gdzie i to, że w tamtej miejscowości nie mam pracy, chcę najpierw znaleźć pracę koło Tż, by się przenieść ;/
|
#1366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ponura już to przeczytała Ale niestety, a może stety, będąc dziś w nastroju totalnej abnegacji i zmęczenia życiem i wszystkim ograniczę się do zwięzłego, acz wiele mówiącego:pfffffffff.
|
|
#1367 |
|
Wtajemniczenie
|
faktycznie w Twoim wydaniu to PFFF bardzo wymowne jest!
|
#1368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trochę szalona jestem, trochę, jak każdy ![]() Cytat:
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
przegiełyście - rzucam fochem
|
#1370 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam do domu
idę powkurzać sąsiadów biorąc prysznic i do łóżka ![]() ale faajnie było
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Czy może się do Was przyłączyć jeszcze jedna puszysta kobietka? ![]() Może tytułem wstępu kilka słów o mnie. Mam 21 lat, 168 cm wzrostu i 81 kg żywej wagi- to chyba wyjaśnia czemu wybrałam taki topik, a nie inny ![]() Pracuję, studiuję (obecnie ostatni roczek w związku z czym walczę z pracą licencjacką... brr! ) , a w wolnych chwilach, których niestety nie mam zbyt wiele jeżdżę na rowerze (jeśli pogoda pozwoli), czytam, oglądam filmy, gotuję (nic tak nie uspokaja jak wyrabianie ciasta drożdżowego- wszystkie złe emocje znikają w mig ), odkrywam uroki fotografii no i oczywiście spotykam się z przyjaciółmi, bo ja jestem zwierzę towarzyskie ![]() Poza tym czuję się w obowiązku ostrzec Was, że jestem niemożliwą gadułą w związku z czym gdybym zaczęła przeginać i dominować całą dyskusję trzeba dać mi pstryczka w nos- uspokajam się natychmiast ![]() To jak...? Czy grupa nie ma nic przeciwko, żebym tu zaglądała od czasu do czasu...?
|
#1373 | ||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Cytat:
A gadaj ile wlezie, tutaj nikt sie nie musi ograniczac
|
||
|
|
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z pewnością sama się przekonasz chwalę się chwalę swoimi osiągnięciami: waga powoli spada... jestem przed okresem wiec hmm wiadomo jak to z tą wagą może być... ale dzisiaj też się zmierzyłam i oto rezultaty od początku odchudzania czyli 20.09 PAS: 102 ->98 TALIA: 89-> 82 BIODRA: 108->102 POD BIUSTEM: 94->88 UDO (góra): 66-> 62 UDO(połowa): 59->55 powiedzcie że jesteście ze mnie dumne? ![]() a co tam u was? jak zapowiada się dzisiejszy dzień? buziaki dla wszystkich
|
|
#1375 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Malinko ja też już nawet nie próbuję nadrabiać, czytam wybiórczo ![]() Cytat:
Ja będę wyrabiać chleb więc też sobie pougniatam no i ogólnie też lubię gotować, czytać, oglądać filmy, rower, fotografię...czyżby bratnia dusza? nawet wagę mamy podobną tyle że ja niższa jestem ![]() Cytat:
A i mocno trzymam kciuki w związku z panem zębologiem spróbuj...bo będziesz żałowała ![]() Ja na szczęście mam dziś na 15 więc w końcu się wyspałam Pogoda dziś idealna do spania, od rana leje dę zaraz po pigwę dla kota, uwielbiam spacery w deszczu
|
||
|
|
|
#1376 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie w glowie mi zdrady ale flircik mmmmm z dentysta hihihih Faficzka mnie udusi bo ja to bym juz jej tego doktorka poderwala ![]() Cytat:
hihihi i ja to wykorzytalam matko znow si poplulam za taka perwersje masz ode mnie <cmok> ![]() Trzymamy mocno kciuki by Tatko dluzej nie cierpial i szybko do domku wrocil ![]() Cytat:
ale bylas szybsza![]() Cytat:
Cos rzadko nas odwiedzasz![]() masz jeszcze czas my nie uciekniemy ![]() Cytat:
a jak gardelko ???Cytat:
buziaki ![]() Cytat:
jestem z ciebie baaardzo dumna i wierz mi ZABIERZ SIE ZA TEGO DOKTORKA bo jeszcze ci go ktos zwinie sprzed nosa taka laseczka to mmmm musi mu zawrocic w glowie
|
|
|
#1377 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u Ciebie leje biedna, u mnie nawet niezła pogoda na szczęście ![]() Cytat:
spokojnie! strasznie Ci zazdroszczę tej pewności siebie i takiego poweru do działania jeśli chodzi o facetów też bym tak chciała.... eh .... ale wiesz mam 4 tygodnie czasu (albo i więcej to zależy od tego jak rana będzie się goiła po zabiegu... ) więc mam czas na to żeby nabrać pewności i praktyki we flirtowaniu w piątek halloween wybieram się ze znajomymi do baru może pouśmiecham się do jakiegoś tak wiecie na próbę dobrze że nie mieszkasz już na śląsku to jeszcze byś mi mojego DOKTORKA poderwała oh wy to jesteście optymistki jeśli chodzi ogólnie o tego dentystę... też tak chcę
|
|
#1378 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do tego czssu masz miec juz doktorka owinietego wokol palca i zeby nie bylo !!! nie ma wykretow spozytkuj dobrze te 4 tygodnie bo potem ja nie chce slyszec ze ty sie wstydzisz czy cos - w koncu zyje sie raz nie ?? zalezy ci to mu to pokaz jak nie to nie a jak tak?? to bedziesz zalowac ze wczesniej tego nie zrobilas
|
|
|
#1380 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
Cytat:
to że mi zależy to chyba za dużo powiedziane on po prostu mi się podoba fizycznie, jako facet nie znam go osobiście więc nie wiem jakim jest człowiekiem i takie tam... uf to do stycznia mam jeszcze czas muszę pomyśleć jak to dobrze rozegrać bo serio nie chcę z siebie zrobić idiotki strasznie mnie krępuje ten koleś
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

teraz schną, a ja mysle co by tu zalozyc

Mischoko juz pewnie konczy prace wiec wroci dopiero jutro no i oglnie dziewczyny wieczorami maja wiecej zajec wiec jest spokojniej i mozna nadrobic zaleglosci w czytaniu

Szkoda mi go. Chociaż kontakty mamy kiepskiej jakości.
a z tata wszystko bedzie dobrze