|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
katia, cieszę się, że sesje foto Kacperka da się przełożyc i będziesz na spotkaniu.
czyli dotychczas w 100% zadeklarowały się : Xantia, minisia, katia, i ja. ![]() olunek, odezwij się kochana i napisz czy wiadomo ci cokolwiek o tym miejscu gdzie planujemy sie spotkać? a może miałas okazję być w innych miejscach tego typu w Gliwicach, gdize jest równie fajnie, abyc moż etaniej? Cytat:
ale u nas jest inny tekst, ja "jestem niedobra". ![]() ale on jest dobry, jak całe dnie w pracy siedzi, jak anwet w sobote wraca do domu grubo po 20:00, jak w prawie każda neidzielę jedzie na giełdę..?? jak zapomina o naszych rocznicach..?? Cytat:
ja czuję się zdecydowanie lepiej. Więc moze to nie żaden wirus, tylko najzwyczajniej w świecie coś mi zaszkodizło. Zmykam z Maksiem na spacer, bo dość fajny dzionek. do potem. |
||
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9499141]
Anula, organki fajne, ale drogie!! ja ostatnio cąłkiem podobne oglądałam na odpuście, ja czuję się zdecydowanie lepiej. Więc moze to nie żaden wirus, tylko najzwyczajniej w świecie coś mi zaszkodizło. [/quote] No owszem są dość drogie, ale akurat pokazałam je tak dla przykładu. Też poszukam czegoś tańszego. Dostałam list z pracy, że po 7 listopada zapraszają mnie po odbiór bonów
|
|
#3183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yeeeah zdałam ![]() i co gorsza[lepsza?] wypadłam gorzej niż koleżanka ale wiedziałam jedno więcej niż ona i mam 4.... ![]() ![]() ahhh byle do przodu ![]() dzięki za kciuki!!!! minia a co studiowałaś?? fajne te organki.... eh
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Raczkowanie
|
Aelitka ogromnie gartuluje
wiem jak to sie student cieszy jak ma juz sesję za sobą![]() Gratulacje
|
|
#3185 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia, to jeszcze nie TAKA radość....
|
|
|
|
#3186 |
|
Raczkowanie
|
oj to sie wybiłam przez szereg
![]() ale jak z tym sobie poradziłas, to nastepne juz pikuś
|
|
#3187 |
|
Wtajemniczenie
|
może się sprawdzi
![]() chociaż... ten egz był najłatwiejszy ![]() to tak żeby offtopu nie robić, to co tam u waszych dzieciaków?
|
|
|
|
#3188 |
|
Zadomowienie
|
hej przepraszam ze sie nie odzywalam ale sila wyzsza.
lea i dziewczyny i pani wizytator kochana nie bylam na chorzowskiej nigdy choc mam 10 minut od domu ale podobno tam jest najlepiej ze wszystkich miejsc a cenowo to wszedzie tak samo niestety a nieraz i drozej. miejsce moim zdaniem super w kazdym badz razie jest to prawie na wyjezdzie z gliwic w kierunku zabrza .mis szaleje , tornado czy cus w niego wstapilo i caly czas sie popisuje . mi brak sily juz za nim biegac i tylko patrze zeby sobie powaznej krzywdy nie zrobil . smieje sie non stop i duzo gada po swojemu. dostal wiertarke z boscha i wierci w psie otwory( biedny aldo) a kot ucieka i sie chowa do szafy przed nim ale najfajniejsze jest jak naprawia swoje autko przewraca je kolami do gory i wierci w nim tak wyglada wiertarka http://allegro.pl/item460441175_kz_b...wkretarka.html w ogole to polecam jako prezent jest super ![]() a to kilka zdobyczy i butki ktore kupilam miskowi : 1,2 rekawiczki z obcietymi palcami ale w razie czego mozna zrobic takie bez palcow zreszta widac na zdjeciu z nich jestem baaardzo zadowolona ![]() 3. body nowki i sweterek z united colours of benetton wszystko za 20 zl 4. spodnie ocieplane nowki za ....7 zl
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
ktora sie pisze zeby nas zabrac z dworca na spotkanko
ok ja musze wychodzic. napisze cos pewnie kolo 23:00.. spotykamy sie dzis z djem
|
#3190 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahh.. kropka, ale masz fajnie, wesele....!
|
|
|
|
#3191 |
|
Zadomowienie
|
nie chca mi sie dodac w poprzednim poscie wiec wklejam tu . buciki bezowe mozna podwinac do gory kozuszek , w srodku cale w kozuszku i kosztowaly 75 zl , drugie czarne to bardziej kaprys niz potrzeba ( super do bojowek ) z h&m za 49zl mis ma numer : 24
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
olunek te glany sa zarabiste
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
olunek fajne ciuszki
|
|
|
|
#3194 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
olunek, niech tylko teściowa Ci znowu jakiś numer wykręci jak ostatnio, to nie ma nic do śmiechu. myślę, że spotkamy się o 11:15, pasuje Wam kobietki ??kropka, ja Gliwice średnio znam, ale jeśli dworzec PKP jest umiejscowiony blisko dworca PKS , czyli nie daleko Forum (tak jakoś mi się kojarzy, że tak właśnie jest olunek sprostuj jeśli się mylę) , to mogę Cie odebrać, Zabrałabym nawet fotelik dla Adiego. czyli już wiesz, kropka, że będziesz mieć wolne w tym dniu? Poza tym, olunek, zakupy dla Miśka śliczne, bardzo mi sie podoba ten swterek, sama poluję na coś w tym stylu dla Maksia, żeby można pod spód koszulę włożyć, i kragiel (mówiac po anszemu ) na wierzch wywinąć.Maks ma taką wiertarkę, ale już nie działa, Maks zbyt intensywnie ją eksploatował. Ale myslimy , zeby na święta albo te albo na Wielkanoc dopiero, bo nie wiem, czy tearz nie za mały jeszcza, kupić mu taki cąły warsztat, o coś w tym stylu: http://www.allegro.pl/item465280889_...tat_somap.html http://www.allegro.pl/item468244215_...r_30_elem.html |
||
|
|
|
#3195 |
|
Zadomowienie
|
niech żyje elektrycznośc
A mnie głowa pęka!! ![]() Nikola je rawie naleśniki.a ja nadrabiam zaległości.za chwilkę będzie w domu zmierzły TŻ a ja go olewam niech się dąsa ile wlezie.ja się do niego przymilac nie bedę |
|
|
|
#3196 |
|
Konto usunięte
|
karo, a tak właściwie to czemu nie zgłaszasz się także do spotkania w Gliwicach??
przecież z Wodzisławia to rzut beretem.
|
|
|
|
#3197 |
|
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9501890]karo, a tak właściwie to czemu nie zgłaszasz się także do spotkania w Gliwicach??
przecież z Wodzisławia to rzut beretem. [/quote]oj wiem wiem ale pierwsza sprawa to samochód w naprawie a druga to ja jescze nie czuje się zbyt pewnie za kierownicą no a autobusami czy pociągami to nie chcę jechac .Wybaczcie
|
|
|
|
#3198 |
|
Konto usunięte
|
oj, karo, powinnaś oberwać.
a że ja ciekawska dusza jestem, to nie obyło się bez spojrzenia na rozkład jazdy PKS. autobus pośpieszny z Wodzisławia do Gliwic jedzie raptem godzinę.
|
|
|
|
#3199 |
|
Rozeznanie
|
karo - możesz się ze mną zabrać, tylko musisz do Rybca dojechać jakoś
|
|
|
|
#3200 |
|
Konto usunięte
|
no widzisz, karo.
a do Rybnika to już w ogóle bliziutko. autobusem 25 minut.
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Elloł, wpadam na chwilę zameldować, że jutro spotykam się z Julią
|
#3202 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Minia chyba wykrakała te wirtualne choróbska. Werka podejrzanie długo spała 'W obiad" 3 godziny ![]() ![]() :ee k:. Już czułam ,że coś nieteges. No i cały obiadek pojechał do Rygi. Kurdę, oby nie rotawirus.olunek- zakupy fajowe!!! sweterek w romby extrasek, a glany boskie. JA też mam namierzone bordowe glany dla Werki na allegro , czekam jak sie aukcja rozwinie.To tyle tymczasem, bo kolację idę robić Werci, tylko nie wiem co na taki brzuszek niebardzawy.
|
#3203 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
. piję kawę, bo nie spałam całą noc i próbuję dojść do siebie. napiszę więcej jak oprzytomnieję i może wtedy przeczytam również, co napisałyście. powiem tylko na razie, że chłopcy byli gwiazdami - dosłownie wszyscy nas zaczepiali no i jest tam przepięknie
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
ajanna duzo fotek chce
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwka dla Werci
|
|
|
#3206 |
|
Rozeznanie
|
Iwka - u nas to samo
Jedzenie wyleciało górą a od wczoraj wieczorem leciało dołem. Nie jest to biegunka, ale baaardzo luźne stolce i tak ze 4-5 na dobę. Oprócz tego Emci nie dolegaA po wymiotach sprzątałam godzinę + pranie. Miałam brudne wszystko : majtaski, cyckonosz i nawet naszyjnik. Pech chciał, że trzymałam ja akurat na rękach![]() Ajanna - witaj. Czekamy na fotki Olunek - ciuszki rewelacja! A romby jak dla mnie wymiatają
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
ajanna witaj
Czekam z niecierpliwością na fotencje ![]() Ojjjj co to z tymi chróbskami - chyba na serio jakaś plaga wątkowa ![]() Idę się położyć, bo mn ie brzuch napier**** i popatrze na CSI. Dobranoc
|
#3208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() też niecierpliwie czekam na mnóstwo fotek, podaruj nam odrobinę słońca. iwka, izuniak, buziole dla dziewczynek. Zmykam spać. popołudniu była hiszpańska przyjaciółka z synkiem, chłopcy świetnie się razem bawią. w związku z tym jestem padnięta. dobranoc. |
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9508136]Witaj!! fajnie że jesteś!!
![]() też niecierpliwie czekam na mnóstwo fotek, podaruj nam odrobinę słońca.[/quote] Nooo!! Dokładnie ![]() Sorki, jestem padnięta na maxa... Przelewam się i zasypiam już na siedząco. Kurcze, chcę już do domu . Poza tym tam na okrągło chodzi klima i mam taki przesuszoną buzię, że aż parzy. Jutro w drodze na targi muszę kupić koniecznie mgiełkę nawilżającą bo się wścieknę . Z pozytywów to to, że Elis ma się wspaniale, pogadała ze mną chwilę przez telefon, po czym rzuciła niani komórkę na kafle .
|
#3210 |
|
Wtajemniczenie
|
ajanno- Witaj! Super,że wypoczynek udany, należało Wam się!!!!
izuniak- u nas podobnie z kupami,dużo,luźne i śmierdzące...ups.../jeśli mogą w ogóle być pachnące/.Poza tym ok, dostała marchewkową z ryżem, a na kolację chleb z samym masłem -cienko . JA tak samo miałam wszystko to sprzątania, i siebie i okolicę, łącznie z pudełkiem z klamerkami![]() xantia- dpoczywaj i nawilżaj lea- to koleżanka rzeczywiście na dłużej zabalowała ![]() Idę i ja spać, bo padam też. Jak usypiałam Weronkę to sama do 22.00 zasnęłam, więc teraz to już w ogóle nietomnam. Paptki!!!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

)
ale u nas jest inny tekst, ja "jestem niedobra". 

i wystarczy, większość filozofów na 100% jakieś zioło zarzucała 

wiem jak to sie student cieszy jak ma juz sesję za sobą

przecież z Wodzisławia to rzut beretem.