|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Cytat:
69,22 kg na pewno Ci ladnie zleci, zaczynasz bardzo ladnie z tego co widze
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co Bambi nie przejmuj się u mnie pokazała dzisiaj 69,4... ale mysle,ze to przejsciowe jest po prostu i zaraz zniknie
nie ma co sie stresowac i denerwowac
|
|
|
|
#1893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1894 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry dziewczyny
ja po wczorajszej malej porazce dzis podwojnie zdeterminowana ![]() dziekuje za slowa otuchy ![]() dzis na sniadanko byl omlet na oliwce z pieczarkami,szczypiorkiem i tunczykiem plus do tego przyprawy.wyszlo smaczne.zaraz jaksa przekaske przygotuje.prawdopodobnie jogurt naturalny i pistacje ![]() a co Wy planujecie na obiadek? dalej nuda w pracy? ja siedze w domu.wlasnie troche posprzatalam i ide miesko ziolami natrzec jeszcze zajrze... |
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Heheh bambi niezle... ja tma w pracy zwracam uwage na euro i koronę czeską... u nas najważniejsze by korona spadała
hahaha
|
|
|
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
bassienkaw tak - gorzka czeko jest jak najbardziej wskazana.
mam gdzieś artykuł z Vity o pozytywnym wpływie zarówno gorzkiej czeko jak i czerwonego wina. krakowska gorzka Wawel ma tylko 24kcal za okienko, więc nie wiem jak to liczyłaś Morelko
|
#1897 |
|
Raczkowanie
|
przerwałam dietke jakies 2 tyg temu ale dziś jest mój 2 dzień I fazy i mam nadzieje ze nic mi tym razem nie przeszkodzi. dzis zjadłam pyszny omlet z oliwkami i 2 pl. wedlinki. potem zjadłam jogurt nat., filizanke czerwonej fasoli. na obiadek robie roladki z piersi kurczakowej z porem papryka i odrobina sera. wieczorem salatka.
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ale na pierwsyzm etapie moge kosteczke gorzkiej zjesc? no bo alkohol to zabroniony co nie? uwielbiam czerwone winko, i biale tez... ja wogole winka kocham
|
|
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
Basiu, moim zdaniem kosta gorzkiej czekolady nie zaszkodzi, moze unikniesz takiej sytuacji jaka byla u mnie, ze po 2 tygodniach rzucilam sie na czekolade w ilosciach hurtowych
moze ja tez napisze swoj dzisiajeszy jadlospis: S1 2 kromki chleba Schulstad fitness 3 ziarna z papryka czerwona +serek wiejski S2 jabłko O piers kurczaka w sosie sojowym z pieczarkami i cebulka P jabłko na kolacje ugotuje sobie jajko i dodam pomidorka i ser żółty hit z ryk paolka , a dlaczego przerwalas diete?
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
hey dziewczynki
Pisałyscie dziś o czekoladzie i narobiłyście mi smaka ![]() Ja dziś z uporem maniaka szukałam w sklepie, musztarde i ketchup bez cukru....sprzedawca patrzył na mnie jak na wariata, brałam do ręki, czytałam i odkładam i następne Musztardę znalazłam dijon jest bez cukru, a ketchupu niestety nie Kupiłam sobie zato pysznę szprotki , króre zjadlam z jajkiem na twardo mniammmmm i tu też patrzyłam na skład, bo niektóre mają w zalewie cukier ale ja kupiłam te bez
|
#1901 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na mnie najbardziej denerwuje sie moj maz kiedy chodizmy pomarkecie i patrze na te etykiety, teraz juz mniej, bo wiem co kupowac ale najsmieszniejsze były poczatkip.s. slicznego masz brzdąca w avatarku
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zakupów to faktycznie zabawnie to wygląda i niestety tylko odstawiam na regał, bo do koszyka to mało kiedy co się nadaje![]() Bambi musztardę już dopadlam, a może podasz nazwę ketchupu, jak znalazłaś byłoby to dla mnie bardzo pomocne, bo nawet nie wiem na jakie mam patrzeć...mój ulubiony Krzepki Radek odpadł zawiera niestety cukier![]() Dziś miałam prawdziwy napad na słodkości, jeszcze jak weszłam do sklepu to wszędzie widziałam, MARSY, SNICKERSY, PRINCIPOLO ![]() Szok Naszczęście sięopamiętałam i w domu napiłam się mleka odtłuszczonego z ciemnym niesłodzonym cacao........ i przeszło Nigdy takiego cacao bym nietkneła, zawsze tylko puchatek słodzony, albo Nesquik , ale nawet to ciemne bez cukru mi zasmakowało, chociaż gorzkie
|
|
#1903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja powoli zmykam do domu, niestety nie mam tam netu, wiec dopiero jutro popatrze co naskrobalyscie, zjem jajko, zolty ser i pomidora i smigam na aerobik , apotem znow kilka odcinkow Prison Break ![]() ![]() pozdrawiam Was wszystkie Dziewczyny, zmykam z tej pracy bo nuuuuda dzisiejsza mnie wykonczy
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam gdzieś taki z naklejką Mc donalda tylko nie wiem gdzie, blisko intermarche nie mam, ale są inne markety, najpierw prześwietle je Narazie odstawiłam mój kochany Krzepki Radek, już chyba bezpowrotnie ![]() W zastępie tymczasowo kupiłam sos pomidorowy PrimoGusto bez cukru, bo odziwo są kartoniki czerwone bez zawartości cukru i inne ale już z cukrem ![]() Czekam dokładnie jutro na firmę tego Mc Donalda ![]() p.s studiuję pomysły na śniadania, poza omletami, jajkami i serkiem wiejskim niewiele mi przychodzi do łepetyny ![]() W książce jest tylko kilka chyba 4 przepisy na śniadanie I fazowe
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Dzisiaj weszłam rano na wagę i nic... cały czas to nieszczęsne 62,5. Ale myślę, że to może dla tego, iż jadłam całkiem sporo żółtego sera, a on był pełnotłusty... Nie znalazłam nigdzie półtłustego albo chudego Troszeczkę mnie to podminowało, ale nie załamuje się Chcę schudnąć i wierze, że mi się uda ![]() Dzisiaj będzie całkowicie SB, właśnie mi się robi rybka w piekarniku, do tego sałata z rzodkiewką ![]() I jeszcze pytanko. Czy można kakao ? To takie tradycyjne, gorzkie ? Bo chciałam sobie dzisiaj zrobić ten "biały ser w sosie", na który przepis jest w wątku z przepisami
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musimy być dobrej mysli i trzymać się ścisle SB z pewnością to chwiliwe ![]() Co do cacao, to ja własnie to klasyczne, ciemne, gorzkie piłam dziś... Jedna z naszych wizażanek zawierała go w przepisach np Kremowy deserek z dodatkamihttp://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...1&postcount=12
|
|
#1907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj zakupię to klasyczne, bo w domu mam tylko rozpuszczalne, a ono ma w składzie cukier... Powodzenia i wytrwałości w diecie. Grunt to sie nie załamywać Zauważyłam też u siebie problemy z toaletą... Macie jakieś swoje sposoby na zaparcia ? Może jakieś ziółka ?
|
|
#1908 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny widze ze zadna z was mi nie udzielila odp
wiec zapytam jeszcze raz : Do której godz nalezy zjesc ostatni posilek ? jest w ogóle jakas zasada ??
|
#1909 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
1-3h przed snem, najlepiej białkowa kolacja nie ma ścisłych wytycznych ![]() DarkChocolateWithChilli nie waż się codziennie, bo zwariujesz, już dziewczyny pisały wyżej że waga im wariuję tak już jest z kobietami
|
||
|
|
|
#1910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie dzis bez rewelacji w jadlospisie
|
|
#1911 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piję czasem herbatkę Figura ale ciiiiiiii ![]() Zastanawiałam się nad Xenną , bo to ziołowe ![]() Cytat:
Morelko co to znaczy
|
|
#1912 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
mam mamę co pije ziólka i wystarczy.... dziewczyny no! prawie każda z nas, będzie miała problemy z zaparciami, bo tak to juz jest jak sie dietuje i je mało błonnika, który zazwyczaj dostarczałysmy do tej pory z węglami czy owocami których na I fazie brakuje rozwiązań jest wiele, ale na pewno nie ziólka Wy łobuzice1. pić dużo wody 2. jeść dużo warzyw a jak to nie pomaga to siemie lniane jeść- ono na pewno pomoże ![]() 2 zmielone łyżki zalać ciepłą wodą i zjeść ![]() no! i żadnych ziółek ![]() ziólka!
|
||
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dark to przez Ciebie Ja piję bardzo dużo wody, jem warzywa i to niestety nie pomaga ![]() Wprawdzie Siemia lnianego jeszcze nie kosztowałam ![]() Asiol Można to "coś" kupić w normalnym sklepie
|
|
#1914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1915 |
|
Raczkowanie
|
Pysiamn : Nie wiem czy w każdym sklepie można siemie lniane kupić, ale na pewno w aptece
A może brak spadku wagi jest właśnie spowodowany zaparciami ? Tak jak sie teraz zastanawiam... No nic, muszę jakieś środki zastosować, bo tak dalej być nie będzie ! I obiecuję, że nie będę piła ziółek
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
ja siemie lniane kupilam w kaufladzie[a biorac pod uwage ze na moim kochanym zadupiu ciezko cos znalesc to pewnie w wiekszosci supermarketow bedzie]
|
#1917 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
Dzisiaj w koncu udalo mi sie zaczac pocwiczyc, teraz juz bedzie z gorki. ![]() Oto moj dzisiejszy jadlospis:
+ 2 kawy z duza iloscia mleka, 1,5l czerwonej herbaty plus kilka szklanek wody Moze bedzie jeszcze jakis jogurt, chce mi sie cos slodkiego i mam duzy apetyt dzisiaj. To albo hormony albo pogoda, bo glowa mnie tez boli od 2 dni pozadnie. ![]() Znalazlam margaryne z 39gr tluszczu i bez konserwantow, praktycznie bez cholesterolu i teraz nia smaruje chlebek. ![]() A to moja kolacja, ktora wlasnie zjadlam:
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczny... ja dzis robilam juz sobie na jutrzejszy obiad zapiekanke z brokulow, 2 platow mintaja, 3 pomidorkow, sera ricotta, i mozarelli plus bazylia... niestety nie wiem jaki smak, ale pokaze jak wyglada bez zapieczenia w piekarniku... a jesli bedzie dobre w smaku na dodatek, bo wyglada apetycznie to podziele sie przepisem...
natomiast moge podzielic sie ostatnim moim przepisem na salatke... Salatka puszka groszku zielonego papryka czerwona albo taka jaka sie ma w domu na stanie ze dwa pomidorki ze 3 duze ogorki konserwowe kostka sera feta piers kurczaka w kosteczke podsmazona to sa skladniki podane na oko mniej wiecej, odcedzam groszek, przerzucam do miski, potem w kostke kroimi ogorki, pomidory i papryke, no i kurczaka jesli wersja jest z kurakiem... na koniec dodajemy rozdrobniona fete, mieszamy mieszamy tak dlugo, az feta sie rozpusci... pychotka |
|
|
|
#1919 | ||
|
Rozeznanie
|
no w każdym większym spożywczym powinnaś dostać, zresztą już dziewczyny napisały
Cytat:
![]() Cytat:
a mój dzisiejszy jadlospis słabiutki bo i ja jakoś dzisiaj bardzo słabo się czuję i w głowie mi się kręci -omlet z 2 jaj z serkeim zółtym + sałata z ogórkiem świerzym -garść pestek z dyni - kalafiori brukselka na parze z jajkiem sadzonym - jajko na twardo z łyżką tuńczyka - sałatka- kalafior jajko, pomidor, koperek, sos z jogurtu i majonezu dzień kalafiorowo jajkowy
|
||
|
|
|
#1920 |
|
Raczkowanie
|
Heh, ja zroiłam sobe wczoraj ten koktajl na "problemy"i ... dzisiaj czułam się jakoś straaasznie spuchnięta, brzuch mnie bolał a problem z toaletą jak był tak jest...No i waga mi się zwiększyła ale ja myśle, że to przez w/w sprawe. Dziś już nie grzeszyłm orzeszkami
,wogóle ich nie jadłam bo nie kupiłam by mnie tak na wszelki wypadek nie kusiło![]() s: jajecznica z pieczarkami i pomidorem +kawa 2s:kubek jogurtu pitnego naturalnego o:pierś z kurczaka z papryką cukinią i świezym szpinakiem wiem, że to mało ale czyje się taka "pełna" że nie da rady wcisnąc nic wicej...
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

69,2
.....77
...... ? 

nie ma co sie stresowac i denerwowac 

ale ja kupiłam te bez 

i niestety tylko odstawiam na regał, bo do koszyka to mało kiedy co się nadaje

70->69->68->67->66->65->64->