|
|
#3841 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
Kupuje taki bez gotowania - słodką chwilę, to się trochę na przełyku osadza i mi pomaga na jakiś czas.
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
ok, ale frezje to dopiero zasadzone wczoraj więc jeszcze nie ma co oglądać
gardenia ok - jest piękna storczyki klikne tylko te najśliczniejsze - hmm tylko jak wybrać? dobrze że tu mam ich mało ![]() z hodowli mam też zasadzoną cantadeske ale nie wiem co z nią przestałrosnąć i kurkumę a pan S. hoduje bazylie i miętę i szczypiorek ![]() dobra nie nudzę
|
|
#3843 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kurde, cały dzień siedzę praktycznie w kuchni, bo jak ten mój kochany wziął się za robotę w salonie to oczywiście okazało się, że roboty jest tyyyyyyyyyle, że dzisiaj na pewno nie skończy. Mało tego, miało być mało sprzątania, więc nawet nie wszystko zostalo przykryte. A jest totalny bałagan. Dosłownie wszystko jest przykryte 2 cm warstwą kurzu i pyłu. Sprzątania więc mamy od cholery i ciut ciut. No, ale jeszcze oczywiście nie skończone, więc nie można sprzątać. Jeden głupi żyrandol... tak...
|
|
#3844 |
|
Wtajemniczenie
|
Bandola - u mnie w firmie na prace raczej nie ma co liczyć - ciągle zwalniają i końca nie widać
![]() Idę spć bo rano o 6 mam busa - chyba ze go nie będzie - wtedy pojade samochodem i mam nadzieje ze tym razem nic sie w nim nie popsuje. Dobranoc |
|
|
|
#3845 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mogę zwalczyc przędziorków na krotonie, może któraś poleci mi jakiś sposób lub środek? Cytat:
Oj Tola to Twoje zwolnienie to albo gotowanie albo sprzątanie, kiedy wypoczniesz? Jak urodzisz na pewno nie!
|
|
#3847 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczo. To ja tez o imprezkę pytam
A potem odwieziemy Tole wspólnie na porodówkę ![]() A tak a propos naszych cieżarówek coraz liczniejszych maly artykulik na temat (pozdrowienia dla Toli )http://www.mmlublin.pl/4321/2008/10/...ry=interwencje |
|
|
|
#3848 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, juz mgr
Obrona pięknie wypadła, wychwaliły mnie i ogólnie było przyjemnie, chociaż stresu się troche najadłam![]() Opijamy w weekend, w piątek idziemy się wyskakać na lao che a w sobotę tradycyjny wieczorny spacerek po cmentarzu na lipowej a potem grzańczyk Ale mi lekko |
|
|
|
#3849 |
|
Wtajemniczenie
|
pola, to ja pierwsza z gratulacjami dla Pani Magister
![]() hmmm, a dlaczego spacerujesz wieczorami po cmentarzu???? |
|
|
|
#3850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez uwielbiam ten cmentarz wieczorkiem, ja musze odwiedzić 3, na koniec zawsze zostawiam ten na Lipowej, bo klimat niesamowity i te palące się znicze, na innych cmentarzach tak nie ma. Na Majdanku wieje, na Unickiej zawsze mi zimno
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3852 |
|
Zadomowienie
|
A teraz mała prywata.
Tola i Jodie wyślijcie mi adresy mailowe na pw, bo nie wiem czy te na lubelskich pannach młodych nadal aktualne
|
#3853 |
|
Zadomowienie
|
nieee no szalejecie dziewczyny, kilka dni mnie nie ma a tu jak zwykle pare stronek o narobienia
![]() Niebieska.lwico, Pola_m ![]() dziękujemy za gratulacje odnośnie maleństwa, ciekawe tylko czy faktycznie będzie dziewczynka USG robiłam w luxmedzie, ale w tym na Królewskiej, wydaje mi się, że na Radziwiłłowskiej mają albo dokładniejszy sprzęt albo wyraźniejszy monitor bo obraz nie był taki jak poprzednio. Lekarz powiedział, że dziecko jest tak ułożone, że troche kiepsko widać, ale jeśli wierzymy na słowo, to będzie dziewczynka Imienia jeszcze nie mamy ostatecznie wybranego, pare imion mi się podoba, ale nie chcę dublować nikogo z rodziny. Może macie jakieś pomysły?? Bandola do Taczały zapisywałam sie 4 tygodnie przed wizytą, a terminy mają chyba 2-3 tygodniowe w zależności od ilości chętnych. U nas remoncik prawie skończony, w sumie więcej czasu zajęło wyciąganie wszystkiego z regału i szafy i układanie tego od nowa, nawet nie wiedziałam, że mam tyle rzeczy w pokoju do tego ciągle trzeba coś załatwić, a to dokupić kołki, a to farby zabrakło...... Ale mamy super nowy dywan i nawet fajną nową szafe no i o wieeeele więcej przestrzeni musimy jeszcze kupić żyrandol, 2 lampki, zasłonki i pewnie się okaże co jeszcze
|
#3854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też lubię cmentarz wieczorem - tyle, że nie mam zwykle czasu, bo wyjeżdzamy poza Lublin - a w tym roku z małżem to chyba jakieś 250 km mamy do zrobienia w sumie
|
|
#3855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3856 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za gratulacje dziewczyny
![]() A cmentarz na lipowej uwielbiam, jest cudowny klimat- taki właśnie ciepły, z pięknymi nagrobkami (uwielbiam czytać napisy na tych najstarszych), liśćmi, zniczami...No i wszyscy moi bliscy zmarli tam są pochowani. |
|
|
|
#3857 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratuluję ![]() Tola ty już sławna jesteś ![]() ps. dziękuję za gratulacje wszystkim którym jeszcze nie dziękowałam |
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A propos baby boomu... nie chcę nic mówić, ale to forum zaczyna się robić monotematyczne Czuję się zobowiązana
|
|
#3859 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Pola moje gratulacje! No, no baby boom. Ale co zrobić jak wyż zaczyna sie rozmnazać. Tola fajowe zdjęcie
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Pola gratulejszyn!!! Bandola poszło! Tola a co do cmentarzy ja jadę w piątek bo w sobotę będę siedziała z dziadkiem ![]() mam do zwiedzenia kilka cmentarzy a tam kilkanaście grobów ale jadę na 3 cmentarze i na 3 groby. Nie mam zamiaru jeżdzić po wszystkich, wole ten czas spędzić z dziadkiem .ehhh... już taka jestem.kupiłam 4 znicze wielkie,1 wiązanke sztuczną -siakąś taką i zamówiłam kopozycję z czerwonych róż. Tylko ze ja wychodzę z załozenia że o tych którzy odeszli pamiętam cały rok...ehh..dobra nudze
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-10-29 o 11:01 Powód: dopisek |
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie zasypiam dziś w pracy
![]() Już tylko 2 godzinki jodie dzwoniłaś wczoraj ? dopiero późnym wieczorem zobaczyłam i jakoś zapomniałam oddzwonić.... nie bij
|
#3862 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaskoczyłyście mnie tym,że jeszcze mnie pamietacie
![]() U mnie ok.Dzis kończy mi się macierzyński ale idę na urlop wypoczynkowy.Mam sporo dni do wykorzystania.Synek rośnie,jest taki słodki!Jeśli chodzi o ciąże to z wątku Lubelskie panny młode chyba pierwsza była Yoolia pózniej Sonia i ja. POLA ja również GRATULUJE! TOLA ja nie miałam w ciązy zgagi ale podobno pomaga picie mleka...Mam pytanko-w którym szpitalu planujesz rodzić i na kiedy masz termin? Edytowane przez alusia* Czas edycji: 2008-10-29 o 13:19 |
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Alusia odzywaj sie częściej
![]() Miss.Hot dzwoniłam , mam problem i dzwoniłam po radę ale to na prv.
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już tylko 1,5 godziny i domu... masakra dziś - jakaś osłabiona jestem
|
|
#3865 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tu troche nie w klimacie jestem.Mam spore zaległości w czytaniu i widze ,że spotkanka w realu mnie omineły...Ale będe zaglądac częśćiej!
|
|
|
|
#3866 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poznałam Taczałę w poniedziałek, oprowadzał nas po oddziale, bardzo sympatyczny, ale czy to tylko moje wrażenie, że raczej nie patrzy w oczy rozmówcy? ![]() A tak, z pracy jak do mnie dzwonili, to to samo mi powiedzieli... Dzięki. Laska zrobiła tyle fajnych zdjęć i akurat wybrała takie głupkowate... ![]() Wiem... ![]() Cytat:
Termin mam na 10.12, a planuję rodzić na Kraśnickiej.
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
alusia wstaw zdjecia synia
Marcel dobrze pamietam?? bardzo podoba mi się to imię![]() a teraz prośba - pan S. ma niedługo imieniny co mu kupić?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Kup mu glany albo zestaw narzędzi.
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz coś wybrać z tej stronki http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop...5&lang=pl&ppts=
|
#3870 |
|
Rozeznanie
|
Niezła stronka Miss.hot.
Antystresowy cycuś żelowy jest the best,
My: http://www.suwaczki.com/tickers/5jctegz2l203i7yr.png Marysia: http://www.suwaczki.com/tickers/3i49krhmu65rcqni.png Antoś: http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bi09kqg8amnzi.png Edytowane przez nicky_1981 Czas edycji: 2008-10-29 o 14:14 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

Kupuje taki bez gotowania - słodką chwilę, to się trochę na przełyku osadza i mi pomaga na jakiś czas.

gardenia ok - jest piękna 

....
do tego ciągle trzeba coś załatwić, a to dokupić kołki, a to farby zabrakło...... Ale mamy super nowy dywan i nawet fajną nową szafe