![]() |
#3841 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]()
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
ok, ale frezje to dopiero zasadzone wczoraj więc jeszcze nie ma co oglądać
![]() ![]() ![]() storczyki klikne tylko te najśliczniejsze - hmm tylko jak wybrać? dobrze że tu mam ich mało ![]() z hodowli mam też zasadzoną cantadeske ale nie wiem co z nią przestałrosnąć i kurkumę ![]() ![]() dobra nie nudzę
![]() |
#3843 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde, cały dzień siedzę praktycznie w kuchni, bo jak ten mój kochany wziął się za robotę w salonie to oczywiście okazało się, że roboty jest tyyyyyyyyyle, że dzisiaj na pewno nie skończy. Mało tego, miało być mało sprzątania, więc nawet nie wszystko zostalo przykryte. A jest totalny bałagan. Dosłownie wszystko jest przykryte 2 cm warstwą kurzu i pyłu. Sprzątania więc mamy od cholery i ciut ciut. No, ale jeszcze oczywiście nie skończone, więc nie można sprzątać. Jeden głupi żyrandol... tak...
![]() |
#3844 |
Wtajemniczenie
|
Bandola - u mnie w firmie na prace raczej nie ma co liczyć - ciągle zwalniają i końca nie widać
![]() Idę spć bo rano o 6 mam busa - chyba ze go nie będzie - wtedy pojade samochodem i mam nadzieje ze tym razem nic sie w nim nie popsuje. Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mogę zwalczyc przędziorków na krotonie, może któraś poleci mi jakiś sposób lub środek? Cytat:
Oj Tola to Twoje zwolnienie to albo gotowanie albo sprzątanie, kiedy wypoczniesz? Jak urodzisz na pewno nie!
![]() |
#3847 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczo. To ja tez o imprezkę pytam
![]() ![]() A tak a propos naszych cieżarówek coraz liczniejszych maly artykulik na temat (pozdrowienia dla Toli ![]() http://www.mmlublin.pl/4321/2008/10/...ry=interwencje |
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, juz mgr
![]() ![]() Opijamy w weekend, w piątek idziemy się wyskakać na lao che a w sobotę tradycyjny wieczorny spacerek po cmentarzu na lipowej a potem grzańczyk Ale mi lekko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Wtajemniczenie
|
pola, to ja pierwsza z gratulacjami dla Pani Magister
![]() hmmm, a dlaczego spacerujesz wieczorami po cmentarzu???? |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tez uwielbiam ten cmentarz wieczorkiem, ja musze odwiedzić 3, na koniec zawsze zostawiam ten na Lipowej, bo klimat niesamowity i te palące się znicze, na innych cmentarzach tak nie ma. Na Majdanku wieje, na Unickiej zawsze mi zimno
![]() |
#3851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3852 |
Zadomowienie
|
A teraz mała prywata.
Tola i Jodie wyślijcie mi adresy mailowe na pw, bo nie wiem czy te na lubelskich pannach młodych nadal aktualne
#3853 |
Zadomowienie
|
nieee no szalejecie dziewczyny, kilka dni mnie nie ma a tu jak zwykle pare stronek o narobienia
![]() Niebieska.lwico, Pola_m ![]() ![]() dziękujemy za gratulacje odnośnie maleństwa, ciekawe tylko czy faktycznie będzie dziewczynka ![]() ![]() Bandola do Taczały zapisywałam sie 4 tygodnie przed wizytą, a terminy mają chyba 2-3 tygodniowe w zależności od ilości chętnych. U nas remoncik prawie skończony, w sumie więcej czasu zajęło wyciąganie wszystkiego z regału i szafy i układanie tego od nowa, nawet nie wiedziałam, że mam tyle rzeczy w pokoju ![]() ![]() ![]() ![]()
#3854 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też lubię cmentarz wieczorem - tyle, że nie mam zwykle czasu, bo wyjeżdzamy poza Lublin - a w tym roku z małżem to chyba jakieś 250 km mamy do zrobienia w sumie ![]()
![]() |
#3855 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za gratulacje dziewczyny
![]() A cmentarz na lipowej uwielbiam, jest cudowny klimat- taki właśnie ciepły, z pięknymi nagrobkami (uwielbiam czytać napisy na tych najstarszych), liśćmi, zniczami...No i wszyscy moi bliscy zmarli tam są pochowani. |
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
gratuluję ![]() Tola ty już sławna jesteś ![]() ps. dziękuję za gratulacje wszystkim którym jeszcze nie dziękowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A propos baby boomu... nie chcę nic mówić, ale to forum zaczyna się robić monotematyczne ![]() ![]()
![]() |
#3859 |
Rozeznanie
|
Witam!
Pola moje gratulacje! ![]() No, no baby boom. Ale co zrobić jak wyż zaczyna sie rozmnazać. Tola fajowe zdjęcie ![]()
![]() |
#3860 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Pola gratulejszyn!!! Bandola poszło! Tola ![]() a co do cmentarzy ja jadę w piątek bo w sobotę będę siedziała z dziadkiem ![]() mam do zwiedzenia kilka cmentarzy a tam kilkanaście grobów ale jadę na 3 cmentarze i na 3 groby. Nie mam zamiaru jeżdzić po wszystkich, wole ten czas spędzić z dziadkiem .ehhh... już taka jestem.kupiłam 4 znicze wielkie,1 wiązanke sztuczną -siakąś taką i zamówiłam kopozycję z czerwonych róż. Tylko ze ja wychodzę z załozenia że o tych którzy odeszli pamiętam cały rok...ehh..dobra nudze
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-10-29 o 10:01 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zakorzenienie
|
Normalnie zasypiam dziś w pracy
![]() Już tylko 2 godzinki jodie dzwoniłaś wczoraj ? dopiero późnym wieczorem zobaczyłam i jakoś zapomniałam oddzwonić.... ![]() nie bij ![]()
#3862 |
Wtajemniczenie
|
Zaskoczyłyście mnie tym,że jeszcze mnie pamietacie
![]() ![]() U mnie ok.Dzis kończy mi się macierzyński ale idę na urlop wypoczynkowy.Mam sporo dni do wykorzystania.Synek rośnie,jest taki słodki!Jeśli chodzi o ciąże to z wątku Lubelskie panny młode chyba pierwsza była Yoolia pózniej Sonia i ja. POLA ja również GRATULUJE! TOLA ja nie miałam w ciązy zgagi ale podobno pomaga picie mleka...Mam pytanko-w którym szpitalu planujesz rodzić i na kiedy masz termin? Edytowane przez alusia* Czas edycji: 2008-10-29 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Zakorzenienie
|
Alusia odzywaj sie częściej
![]() Miss.Hot dzwoniłam , mam problem i dzwoniłam po radę ![]()
![]() |
#3864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już tylko 1,5 godziny i domu... masakra dziś - jakaś osłabiona jestem ![]()
![]() |
#3865 |
Wtajemniczenie
|
Ja tu troche nie w klimacie jestem.Mam spore zaległości w czytaniu i widze ,że spotkanka w realu mnie omineły...Ale będe zaglądac częśćiej!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poznałam Taczałę w poniedziałek, oprowadzał nas po oddziale, bardzo sympatyczny, ale czy to tylko moje wrażenie, że raczej nie patrzy w oczy rozmówcy? ![]() A tak, z pracy jak do mnie dzwonili, to to samo mi powiedzieli... Dzięki. Laska zrobiła tyle fajnych zdjęć i akurat wybrała takie głupkowate... ![]() Wiem... ![]() Cytat:
![]() Termin mam na 10.12, a planuję rodzić na Kraśnickiej.
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
alusia wstaw zdjecia synia
![]() ![]() a teraz prośba - pan S. ma niedługo imieniny co mu kupić?
![]() |
#3868 |
Zakorzenienie
|
Kup mu glany albo zestaw narzędzi.
![]()
#3869 |
Zakorzenienie
|
Możesz coś wybrać z tej stronki http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop...5&lang=pl&ppts=
![]()
#3870 |
Rozeznanie
|
Niezła stronka Miss.hot.
Antystresowy cycuś żelowy jest the best, ![]()
My: http://www.suwaczki.com/tickers/5jctegz2l203i7yr.png Marysia: http://www.suwaczki.com/tickers/3i49krhmu65rcqni.png Antoś: http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bi09kqg8amnzi.png Edytowane przez nicky_1981 Czas edycji: 2008-10-29 o 13:14 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.