![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Nie potępiam
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
BAN stały
|
A czy ja już wspominałem, że bardzo Cię lubię?
![]() Bo jeśli nie, to czynię to teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Ścięte. Mam sobie teraz półmetrowy, gęsty, lśniący, pachnący czystością blond warkocz w woreczku... Jeszcze nie otrząsnęłam się z szoku. Cytat:
Znam Królewnę od podstawówki, zawsze miał piękne pióra. Dl mnie to najważniejsza fizyczna cecha męzczyzny. Poprzedni mój długowłosy facet po ścięciu piór przestał być moim facetem w ciągu tygodnia. A rozwody takie drogie... ![]() Cytat:
![]() Ja mężczyzn z krótkimi włosami znoszę bez problemu, często lubię, czasem nawet darzę przyjaźnią. Ogólnie mam do nich stosunek zupełnie normalny, tyle, że mnie kręcą długie. Cytat:
![]() Cytat:
Kurczę, już się sama przestane katować... Warkoczyk Królewny dołączy do warkoczy wszystkich moich ex... ![]() Cytat:
![]() Moc była ze mną, "bawiliśmy" się znośnie, ale i tak mam dziś dość. Kremówki rzygliwe totalnie. ![]()
![]() |
#755 |
BAN stały
|
Absolutnie za całokształt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
BAN stały
|
![]() Ja też. Tylko nie "iść", a "wychylić się" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Ja żartowałam - tzn.nie ma mowy, żebym o tej porze, w taki ziąb ,w piżamce na balkonie się kiwała
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
BAN stały
|
Gdybym mieszkał naprzeciw - pokiwalibyśmy się razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też im dłużej tym lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Spokój dziś w pracy, więc mogę wreszcie co nieco napisać. Dotychczas jakoś nie chciało mi się siedzieć w domu przy komputerze, odzwyczaiłam się przez wakacje
![]() Dopadł mnie jakiś pourlopowy dół, pod tytułem: tyle czekania, a to minęło niczym błyskawica… Nie chce mi się siedzieć 8 godzin przy biurku, zbyt świeże w mej pamięci są piękna plaża, słońce i poczucie totalnej beztroski… Ogólnie wakacje uważam za niezwykle udane, lokalizacja cudowna, morze fantastyczne, plaża minutę spacerkiem od pokoju hotelowego, sam hotel wypasiony jak na arabskie warunki. Jedyne, do czego można się przyczepić, to miejscowi mieszkańcy, a w zasadzie ich sposób bycia- tak odmienny od europejskiego. Pierwszy raz byłam w kraju arabskim i niby się szykowałam na coś takiego, ale rzeczywistość przerosła moje wyobrażenia- takiej nachalności, namolności i upierdliwości nie spodziewałam się w żadnym wypadku. Ale z pewnością pojechałabym tam jeszcze raz, choćby dziś ![]() Nie chce mi się pracować, po południu nie chce mi się już nigdzie wychodzić, najbardziej odpowiada mi leżenie w łóżku i czytanie. Tym bardziej, że o 17.00 jest już zupełnie ciemno. Koszmar… Zdaje się, że złapałam typowego jesiennego doła… Ponoć „na smutki najlepsze pakupki”, ale nawet na nie nie mam specjalnej ochoty. Tzn po powrocie kupiłam już sobie botki i bluzkę do pracy, ale wielkiej przyjemności mi to nie sprawiło. Ech, znikam, nie będę Wam już dłużej marudzić. Idę udawać, że pracuję ![]() PS. A propos dyskusji na temat męskiego upierzenia: dla mnie od zawsze istnieją tylko faceci z krótkimi włosami, na tych z długimi nie zdarza mi się nawet spojrzeć. Facet z kucykiem wygląda wg mnie idiotycznie, a z rozpuszczonymi długimi włosami- jeszcze gorzej. I jest to bodaj jedyna rzecz, która nie zmienia mi się mimo upływu lat. |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Ja też wolę facetów z krótkimi włosami, chociaż kiedyś było inaczej
![]() Kliknęłam tusz L'oreal Telescopic Carbon Black i 2 słoiczki Carmexu, żadnych próbek perfum ![]()
![]() |
#763 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() w takim miłym towarzystwie to jednego papieroska tez mogłabym zapalic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Sab z tymi włosami chodziło mi o to że mi sie wizualnie nie podobają, ale to nie oznacza że są bleee...każdy ma inny gust, tak samo jak z kolorem włosów czy gabarytami na przykład ![]() Po prostu odrzuca mnie od długich włosów u facetów, tak już mam ![]() Śniły mi sie krzyże dzisiaj takie malutkie że trzymałam je w ręce, sprawdziłam w senniku a to żałoba ![]() Nie wiem czy się pochwaliłam już ale mam zamiar robić kurs stylizacji paznokci żelem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Rozeznanie
|
Zuziunia, pewnie ze guzik prawda, to przez Wszystkich Świetych na pewno
![]() ja wczoraj wlazlam do Marionnaud i nic nie kupilam i buty przymierzałam i tez nie kupilam jestem z siebie dumna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że za długo jesteście razem żeby włosy miały tu jakieś znaczenie ![]() Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2008-10-29 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na poważnie - schowałam paczkę głęboko, głęboko. Kurczę nie chcę znowu palić - źle się czułam, po co mi to? Acz paczka niech leży - tak na wszelki wypadek... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zadomowienie
|
Dla mnie ideał to włosy krótkie, ale nie za krótkie - tak, żeby było za co złapać
![]() Faceci z długimi włosami albo mają je niezadbane - wtedy wygląda to paskudnie. Albo mają piękne i lśniące - a wtedy to jestem zazdrosna, że mają ładniejsze ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Rozeznanie
|
madziczka, calej paczki to ja nie chce
![]() ja nie jestem typem nalogowca palilam dawno temu przez 3 lata potem nagle przestalam tak ot, po prostu mi sie znudziło w zeszłym roku popalam na imprezach jedynie teraz od kilku miesiecy nie pale nawet na imprezach ale jakbym pojechala na ploty do palącej przyjaciólki to cienkie mentole bym kupila bo wiem ze mialabym na kilka sztuk ochote ale tak to nie mysle o paleniu wcale ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | |
BAN stały
|
Cytat:
Znowu pewnie będzie zimno, zawsze na cmentarzu się wymarznę, 2 lata temu zwiałam w połowie Mszy bo zaczęło podać a ja bez parasolki i kaptura. Lubie cmentarze nie wiem jak wy, szczególnie wieczorem,. pusty cmentarz i tysiące kolorowych lampek tworzą taki niezwykły harmonijny klimat...pełen relaks jak dla mnie. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-10-29 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Rozeznanie
|
ja w ogole uwielbiam cmenatrze
ale lubie byc na nich sama dlatego od wielu lat juz nie chodze rodzinnie i z calym tlumem innych ludzi |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
niecnotliwa dziewica
|
Kurczę... stwierdziłam, ze od pewnego czasu podobają mi się łysi mężczyźni. Oczywiście doskonale wiem, z czym (z Kim) to ma związek
![]() ![]() Też mam dziś w pracy luz, błogostan i święty spokój. Miło tak czasem ![]()
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cmentarz podziwiałam z okna mojego pokoju wieczorem, łunę światła nad cmentarzem który mam niedaleko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubie cmentarze... w Dzień Wszystkich Zmarłych zwłaszcza choć ja uważam że taki dzień powienien być codziennie a nie raz w roku... ja jestem na cmentarzu często bo dla mnie to ważne... są tam moi dziadkowie... którzy byli zawsze przy mnie jak byłam mała, dla mnie "ich" dzień jest codziennie. Choć 1 listopada cmentarze wygladają przepięknie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
A ja marzę, żebym teraz w weekend nigdzie nie musiała wychodzić - nie da rady
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A wieczorem druga runda ze światłami - zdaje się, ze będę miała wszystko w głębokim poważaniu i najzwyczajniej zapalę swiatła rano a potem róbta co chceta.
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmykam, bo zostanę Naczelną Marudą Scent Baru ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-10-29 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
O nie, to nie tak łatwo mnie się pozbyć
![]() Teraz będę dążyć to 6 666, o! ![]() Cytat:
![]() A słabość do długowłosych facetów i tak mam do dziś... ![]()
![]() |
#779 |
niecnotliwa dziewica
|
Nigdzie nie jest powiedziane, ze do spotkań rodzinnych należy zawsze podchodzić z energią, radością, uśmiechem i pozytywnym nastawieniem!
Ja dziś właśnie usłyszałam (a raczej poczytałam), że jestem zimna, bezwzględna, cierpię na brak więzi z rodziną (której, nota bene, nie posiadam ![]()
#780 |
Zakorzenienie
|
Natomiast ja od najbliższej rodziny słyszę, że jestem nie do życia, marudna, wiecznie "zwiędła", z niczego niezadowlona, a mój tryb życia to wegetacja a nie życie
![]() ![]() A twojej koleżance niech uschnie wypustka - albo i dwie ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-10-29 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.