|
|
#451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Witam i pozdrawiam z pracy
napisałam przed chwilą cały referat i komputer mi sie zawiesił... grat jeden! Cytat:
dziękuję ![]() niemniej jednak Izuniu będę Cie jeszcze męczyć prośbami o zdjecie pokoju uwielbiam oglądać takie rzeczy!pufka wygląda bardzo ciekawie, tylko na niej to chyba bardziej sie lezy niż siedzi ale az sie prosi zeby na niej spocząc z książką w ręku... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu pusto
i w dodatku wizaż jakoś dziwnie wygląda. Też tak macie Nowy sofcik czy komp robi Jolie na złość
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Przekazuje wiadomość od Finlory, że w najbliższym czasie nie będzie mogła wpaść do nas. U koleżanki obecnie nie ma Internetu, a do kafejki, gdzie jest dobry Internet, nie wyrobi się, bo koleżanka, która ją zazwyczaj podwoziła, rozchorowała się. Buziaki śle i tęskni bardzo
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#456 |
|
Wtajemniczenie
|
mi to akurat dzis pasuje, zawsze we wtorki powinnam sie uczyc
![]() a w koncu zaczynamy jakies fajne rzeczy, zele, emulsje...
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Widzę, że faktycznie spokojnie dzisiaj ![]() Czasami trzeba odpocząć
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane za ile kupujecie WAX (ten o pojemności ok. 250 ml)?
|
|
|
|
|
#459 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio 16zl dalam, tak okolo.
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa no to ok. Bo dzisiaj kupiłam pierwszy raz, tę dla ciemnych i mi zaśpiewała 18 zł, a szczerze mówiąc nie wiedziałam, ile się spodziewać. Na allegro te pojemności kosztują ok. 10 zł, ale jeszcze przesyłka więc właściwie na jedno wyjdzie.
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() miłego dnia
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny ! Rzeczywiście jakoś pustawo tutaj. Pewnie to przede wszystkim z przyczyny wzmożonego pędu do zdobywania wiedzy . Bywa ...
Mnie dzisiaj perfidne ptaszki obudziły. Dokarmiam i bestyjki takie niemożliwe się zrobiły, że jak zapomnę wieczorkiem podsypać jedzonka - to o świcie mam koncert :wrzeszczą, jakby ich kocur za ogony ciągał. Musiałam wstać o chorej godzinie - 5.30 - i chlebka im pokroić; bo to krojony musi być i biały. W razowym nie gustują. Dzisiaj im garnek makaronu muszę ugotować. Będzie na dwa dni. Najbardziej im smakuje taki, którego zwą : rurki z falbanką. Za ptasie talerze służą kafle ze starego pieca - ciężkie i stabilne, ale pada w nie deszcz. Poprosiłam TŻ-ta, żeby karmnik zbudował. A jakże - zbudował ... Z pomocą Sąsiada pagodę chińską wystawili ! Trochę się obawiałam, że jedynie za dekoracyjny { } element będzie służyła.A tu, ku mojemu zaskoczeniu - skrzydlate potworki chętnie i z tej stołówki korzystają. Teraz jeszcze słoninkę dla sikorek muszę porozwieszać. Idę sobie, bo bzdury wypisuję ! Ale - dla mnie miastowej całą gębą życie na wsi każdego dnia niesie za sobą jakieś, może nie zawsze ale przeważnie - urokliwe atrakcje; np. rachunek od weterynarza za zszywanie psa sąsiadów, którego moja Akita przekotłowała. A teraz już zmykam - pralka na mnie czeka. Miłego dnia życzę. "U mnie" - pochmurno . |
|
|
|
|
#463 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
Kasiu, widze, ze z ciebie dobra ptasia mama! niezle cie wytresowaly... ![]() ![]() u mnie jak i u ciebie [to samo wojewodztwo ] pochmurno. nie wiem czy brac parasol, czy cieply szalik...eh, narazie biore herbate i ksiazke i sie ucze, mam jeszcze na to ponad godzinke, a wczoraj troszke sobie darowalam ![]() milego dnia!
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny
Na Dolnym Śląsku ktoś ukradł słońce
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Bierz jedno i drugie !!! Nie ma nadziei, by aura na lepsze się zmieniła. Ja już tak bardziej zimowo - czapki wczoraj przymierzałam. Takiej z pomponem na sznureczku mi się zachciało. A co ... ?! Na bazarze to przymierzanie było i TŻ, nie wiem dlaczego, oddalił się szybkim krokiem.
|
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie nawet ładnie- względnie ciepło no i słońce można uświadczyć
![]() co do szalika to noszę już od dłuższego czasu- i rekawiczki- wieczny zmarzlak ze mnie
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
U mnie też pochmurno Nałożyłam wax'a na włosy i piję kawę. W końcu troszkę bardziej leniwy dzień. Wczoraj, jak wróciłam do domu o 22, po załatwieniu miliona spraw i szybkim spotkaniu z koleżanką, dosłownie padłam i spałam do 8![]() Kusi mnie ostatnio zapisanie się na taniec brzucha
|
|
|
|
|
#468 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Iza [Blonndee] - Twoje mieszkanko wygląda coraz bardziej interesująco, a ta półka z kosmetykami
moje "zapasy" przy niej wyglądają marnie a przecież chowam się z nimi po szafach przez TŻ'tem ![]() Cytat:
Ja poproszę dziś TŻ'ta, żeby mi jakieś aktualne zdjęcie zrobił, bo chyba wszystkie, na jakich w ogóle widać moje włosy mam sprzed 4 lat... Chyba niekoniecznie... bo jak Polki śpią, jak Pan Bóg przykazał, to buszują Stany... albo Australia... albo inne zakątki świata ![]() Cytat:
.Fak, coś się zmieniło, choć nieznacznie. Cytat:
Cytat:
miłośniczko przyrody powinnaś książkę napisać Z ptasich historii przypomina mi się opowieść dyrektora Muzeum Przyrodniczego na Polesiu. Obok muzeum działa ośrodek zajmujący sie odbudową populacji i "sanatorium" dla żółwii błotnych, przy okazji też jest lecznica dla młodych bocianów, wyrzuconych z gniazda... I właśnie jeden z owych bocianów, uprzywilejowany, bo jako pierwszy pacjent owego roku pojawił się w ośrodku, potrafił dziobem w drzwi muzeum walić, aby swoją dolę śledzików od dyrektora wyrwać .Jako jedyny również miał prawo do przechadzania się po podwórku [inne musiały przebywać w terrarium] i fotografowania się z odwiedzającymi a przy odrobinie szczęścia można było poobserwować loty próbne.Cytat:
![]() Aż okulary przeciwsłoneczne zabrałam ![]() Dzień dobry
|
|
|
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry...
Strasznie złą noc miałam. Niby nic się nie stało, ale budziłam się, przewracałam. Tak, że tylko bardziej po tym śnie zmęczona jestem. I tak baardzo nic mi się nie chce, a na głowie po śnie mam jeden wielki kołtun (ale pomarudziłam! )Gosia- fajny taniec brzucha był kiedyś w Ananday (aha, kliknęłam te spódniczkę, po Waszych namowach nie było innej opcji )
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodziłaś może na ten taniec? Ciekawa jestem, po jakim czasie widać efekty, jeżeli chodzi o mięśnie brzucha. Nie ukrywam, że marzę o idealnie płaskim i umięśnionym brzuchu a nie mam na tyle samozaparcia, żeby uzyskać taki efekt w domu![]() No i pokaż się nam koniecznie w spódnicy, jak do Ciebie dotrze
|
|
|
|
|
|
#471 |
|
Zadomowienie
|
Byłam chyba dwa razy na zajęciach... Tylko co do tego tańca, tam właśnie dobrze mieć malutką 'oponkę' - bo idealnie płaskim brzuchem to się nie naruszasz
Ten taniec dobrze świczy mięśnie, ale, co wydaje mi się ważniejsze, uczy się ruszać bardzo kobieco, seksownie.Byla jeszcze taka instruktorka Hezin, czy Hazin......ona uczy tańca arabskiego. Jest naprawdę świetna. jeśli jesteś zainteresowana, to popytam, w której szzkole teraz uczy
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pożyczyłam sobie wczoraj od koleżanki DVD z tańcem brzucha dla początkujących. Pooglądam i zobaczę Chyba wymyślam sobie zajęcia, żeby tylko nie pisać pracy mgr
|
|
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też pogoda taka, że lepiej nie wstawać z łóżka... dobrze, że mam zajęcia na 15.
Wypróbowałam dzisiaj pierwszy raz WAX, właśnie przed chwilą go spłukałam i niedługo idę suszyć (zgrzeszę dzisiaj i użyję suszarki , ale śpieszy mi się trochę i nie zdążą same wyschnąć). Buziaki dla Was |
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Ciekawe czy ktokolwiek mnie tu pamięta??? ![]() Odnalazłam was nie wiem czemu przestałam pisać??? dopinałam na ostatni guzik ślub+weselei licencjat..no i jeszcze miałąm przygody w pracy nie za fajne... A moje włosięta duużo przeżyły.... Teraz mam krótkie...zupełnie krótkie..Tak mnie natchnęło po ślubie I zdecydowałam się zapuścić naturalki-mam już 2 cmjednak stwierdzam że króciutkie włosy wcale nie są prostsze w utrzymaniu Cytat:
![]() ![]() Musze pokazać mężusiowi.... za kilka miesięcy chyba będziemy się wprowadzać "na swoje" i ...przydało by sie takie siedzisko...
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj serdecznie Sweet_Jelly |
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okropnie pada, nie chce się nawet z domu wyjść....z tego wszystkiego idę umyć włosięta uwielbiam takie świeżutkie -ledwo co umyte włosy
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a niedługo lecę na zajęcia na 15. W ogóle nie chce się nosa wytknąć z domu w taką pogodę |
|
|
|
|
|
#478 |
|
Zadomowienie
|
Jelly, sto lat !
![]() Wkleisz nam jakieś zdjęcia ze ślubu? Fryzurę jaką miałaś ? ![]() Gratuluję i wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko muszę jakieś ładne zdjęcie wyszukać... żeby was nie straszyć moim facjatem
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję! Wszystkiego najlepszego z okazji ślubu! Ogromnie ciekawa jestem, jak wyglądałaś na ślubie I jaką masz teraz fryzurkę
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

napisałam przed chwilą cały referat i komputer mi sie zawiesił...
grat jeden! 

troche przeklamane kolory, normalnie jest bardziej fioletowa niz brazowa...

i w dodatku wizaż jakoś dziwnie wygląda. Też tak macie
Nowy sofcik czy komp robi Jolie na złość

} element będzie służyła.
Nałożyłam wax'a na włosy i piję kawę. W końcu troszkę bardziej leniwy dzień. Wczoraj, jak wróciłam do domu o 22, po załatwieniu miliona spraw i szybkim spotkaniu z koleżanką, dosłownie padłam i spałam do 8
moje "zapasy" przy niej wyglądają marnie 
ledwo powstal kolejny watek z 'wstawianiem zdjec' w tle i juz zdjecie wlosow K... to juz sie robi nudne!