|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Dobranoc panienki
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się przywitam.... i znikam na uczelnie
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Nati alez o nieludzkiej porze wstajesz
![]() ja wlasnie wsuwam sniadanie i tez sie niedlugo musze na uczelnie zebrac. |
|
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Kochane ja też bym chętnie tak po przymierzała różne sukienki i się rozeznała w jakiej mi najlepiej(chociaż wymarzony typ już mam) ale czy to nie za wcześnie na maraton po salonach?chociaż wiem,że kolekcje się zmieniają co roku i aż się boję jak potem będzie tak,że ta moja wymarzona już zniknęła i jej nawet przymierzyć nie mogę
![]() a tak naprawdę to chciała bym już kupić to cudeńko,w którym będę się czuć wyjątkowo i iść za tydzień do ślubu... eh nie mogę się doczekać!
|
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny w związku z tym że u mnie na uczelni dziś rektorskie to się dziś obijam hihi Ale co z tego jak i tak wstałam o dość wczesnej porze
![]() szana według mnie na takie poważne mierzenei sukni to faktycznie jest troszkę za wcześnie MOże się gust zmieć albo figura więc lepiej nie ryzykowac.. Ale tak przymierzyć jak Kaśka była, dla czystej przyjemności no to czemu nie ![]() Co do rybki to mi też się wydaje że to szczyt wygody nie jest a ja jednak chcę mieć wygodną sukienkę w której dotańcze do samego rana.. Dziewczyny a wiecie co do mnie dotarło właśnie? Że niektóre z was już powoli mają swoje typy a do mnie jak do tej pory nic tak nie trafiło żebym była zachwycona i pomyślała: Jak nic nie znajdę to ta może być Ale widocznie za mało sukienek przeglądam
|
|
|
|
#157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie jakoś też na 100% jeszcze nic nie powaliło.. właśnie przeszukuję stary watek i kopiuję sukienki na dysk, bo potem znaleźc nie będę mogła.. ja dzisiaj dzień wolny od szkoły, od TŻta więc dzień przeznaczony na psianie pracy..
|
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
witam juniora
![]() ja jeszcze nie mam wybranego dokladnego typu sukienki, ale na pewno nie bedzie to rybka bo nie sadze ze bede w niej dobrze wygladac...ale czasu jest duzo wiec moge szukac i szukac az znajde cos odpowiedniego dla siebie... jesli chodzi o dekoracje samochoduto juz ktos wkleil jedna propozycje ktora tez mi sie podobala...dla przypomnienia to jest ta pierwsza fotka, natomiast 2 i 3 fotka to druga moja propozycja dotyczaca wystroju autka... |
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
juz dopisałam Cię do kalendarza ![]() a ja zaraz zabieram się za pisanie pracy jak mi się nie chce![]() idę chociaż coś zjeść-płatki
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-10-29 o 09:18 |
|
|
|
#160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Juniora witaj
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-10-29 o 09:26 |
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
o ja mam 3 zdanie mojej pracy oprócz spisu treści
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Hej
ja tez przy simoadanku siedze - bua z klopsem i ćwikłą- mniammm![]() Ja za tydzien mam pierwsze psotkanie z promotorem, mam dwie propozycje tematów i cekawa jestem czy podpasuja promotorowi
|
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam duzo więcej,ale bronię się w styczniu, więc czas mnie goni.. a jestem wkuta bo sprzęt w laboratorium się psuje i badań zrobić nie mogę do końca..
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-10-29 o 10:17 |
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc kobietki!
oj ja juz powinnam mieć skończony pierwszy rozdział pracy a mam narazie spis treści jedynie i jakoś nie moge się zabrac do tego
|
#165 |
|
Adwokat diabła
|
Good Morning
![]() Wcinam musli i Was podczytuje.. Zazdroszcze Wam że kończycie studia, ja je dopiero zaczęłam.. =(( No ale buziaki PM
|
|
#166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kiedy się bronisz.. moja siostra broni się w czerwcu a ma 1/3 pracy napsiane, a janwet nie mam tyle, a bronię się owiele wczesniej... ja dipiero konczę 3,5-letnie inzynierske, potem od lutego 2 lata zaoczne mgr, potem rok podyplomówki czyli zostało mi jeszcze mauki 3 latka.. ale ja tam lubie studiowac ![]()
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-10-29 o 10:19 |
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Boże dziewczyny, jakie wy macie tempo! No ale udało mi się wszystko nadrobic. Zaraz zmykam na uczelnie i chciałam się tylko przywitac.
Ja też piszę magisterkę, na razie mam 1 rozdział i powinnam się już brac za drugi, ale jakoś mi nie wychodzi na razie :/ Co do zdjęc to moze podamy sobie profile n-k? to mój: http://nasza-klasa.pl/profile/2757835 |
|
|
|
#168 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() w mordę jeża mam już 3 strony napisane w godzinę czasu podejrzewam, że dzisiaj napisze ok 10 stron a to jest 1/6 pracy oby tak dalej
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-10-29 o 10:42 |
||||
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki!
Melduje sie w cześci II! pędziecie jak szalone ale bardzo dobrze mysle że pobijemy jakiś rekord
|
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
ja mam 2 lata na pisanie hmm zreszta nie wiem czemu tak jest ze juz na 4 roku zaczyna sie pisanie pracy
hmmm w jeden rok napisałam dwie prace (dyplomówke i licencjat) i przez pół roku obie napisałam (teoria i praktyka obie zawierały) wiec 2 lata na magisterke to chyba za duzo jak dla mnie chyba ze promotor jest bardzo wymagający to co innego ( jeszcze go nie poznałam nawet) Jesli chodzi o profile na NK to ja nie mam, nie wciągneło mnie to poprostu zreszta chyba dobrze bo koelzanek fotki sa pokopiowane i juz na niektórych stonach widnieja, takze chyba całe szczęście, zreszta nie mam na to czasu, zestarzałąm sie chyba heheh
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki przywitam się i ja ale tylko na chwilę bo dzisiaj do wieczora na uczelni... tak mi się nie chce... ale co poradzic jak cwiczenia mam.. z wykladow jeszcze by mozna zrezygnowac ale z cwiczen juz nie...
jeśli chodzi o profile na naszej klasie to ja nie będę swojego podawać bo po co nam znac swoje nazwiska i wszystko, szczegolnie ze podczytuje nas zapewne wiele osob a ja bym chciala pokazac się tylko wam ale chętnie wyślę zdjęcia na maila Lusmariji już wysłałam i ona wysłała mi i uwierzcie mi prześliczna z niej dziewczyna!!! już ją widzę w białej sukni z welonem u mnie śliczna pogoda i słoneczko świeci... ![]() a wkurza mnie dziewczyna mojego prawie szwagra... matko co za blachara... jejuuuu.... on też z nią jest bo mu się nie chce być samemu a ona już Bóg wie co sobie wyobraża... a jak mnie zobaczy to taaak sie patrzy jak nie wiem.. czyzby zgadla ze ją rozgryzłam?? nie wiem ale nie chce ze mną gadac... wiem ze nie powinnam sie wtrącac w inne sprawy ale kurde jak sobie pomysle ze mam z nią mieszkac pod jednym dachem to mam ochote jej cos zrobic... mój tż tez się wczoraj wkurzył i doszlismy do wniosku ze nie będziemy czekac z budową domu do nie wiadomo ile, tylko od razu po slubie wybieramy projekt i na wiosnę zaczniemy budowę jak się uda. trudno domek będzie skromniejszy, zrobimy sobie tylko parter do minimum mieszkalnego ale byle szybciej na swoje i taaaak się ucieszyłam że nawet nie wiecie!!! wiecie z teściami chocby nie wiem jak byli super to lepiej się spotykac w odwiedziny a nie z nimi mieszkac... no a juz ze szwagierką to byle z daleka...
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Ja chce sie bronic w czerwcu..ale jak by co jest jeszcze wrzesień. Nie mam totalnie weny na pisanie, pozaczynalam 3 ksiazki i nie moge sie skupic na zadnej ani zmobilizowac zeby jakąś dokończyć...musze się wziąść za siebie bo kiepsko to widze..ehh...
|
|
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
My kiedys na awatorach miałysmy zdjecia i niektóre dziewczynki wstawiły takze wiem jak wiekscość z Was wygląda i wiekszośc wie jak ja
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna już czytałam, ale póki co ta wiedza nie jest mi potrzebna bo wszystko znam z zycia
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie mam swojego profilu na n-k..jakoś tego nie potrzebuję.. a czasem się smieję jak ktoś ma 60 pozowanych zdjęc..
ja się mogę Wam na chwilę pokazać, zamienię na chwilę kotka hehe
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-10-29 o 11:10 |
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że im bliżej 2010 tym tempo będzie jeszcze szybsze
![]() Przypominam m.in Szana, kaska87,tancerka212 o nie pisanie post pod postem. Proszę korzystać z funkcji "edytuj" bądź "multicytowania -->http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...3&postcount=95 Dziękuje
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam Marta
dziewczyny tak tu szybko piszą ze zazwyczaj między moimi postami powstaje kilka nowych ale nie zawsze i wychodzi post pod postem...Cytat:
ja chyba wtedy nie byłam jeszcze panną młodą hehe ale skoro nie chcecie to nie pokazujemy się i juz- w koncu w kraju panuje demokracja dobra uciekam buziaki
|
|
#179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() PS. Tancerka ale ładnie Ci z tym kwiatkiem, prawie jak do ślubu i juz nie moge się doczekac tych naszych zdjęc ze ślubu
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2008-10-29 o 11:14 |
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
wiekszosc z was pisze prace, a ja nie...jak ja zaczelam pisac rok temu to nie moglam jej skonczyc, ale sie udalo, a teraz to mam juz wprawe i moglabym napisac druga
...chyba w przyszlym roku zaczne jakas podyplomowke, tylko nie wiem co....hmmm...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

eh nie mogę się doczekać!

juz dopisałam Cię do kalendarza
jak mi się nie chce