|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]() zagadaj go naprawde ci mowie jak bedzie dobrze to bedzie a jak nie zawsze mozesz zmienic dentyste
|
|
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
Faficzkowa suuuper
![]() Nice6girl życzę zdrówka dla Taty a ja znów przytylam fuuuuck!!! jak tylko przeprowadze sie do nowego mieszkania dieeeta i to natychmiast.... buziole P.S. dzis kolejne spotkanie w sprawie pracy trzymajcie kciukasy proooszę
|
#1383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o wadze nie wspominaj ja mialam piekne 90.5 no piekne bylo to zero po srodku a w niedziele patrze i co 92.2 na szczescie dzis juz 91.1 ale wiaz tesknie za zerem po srodeczku..... ja chce 89,9 i zeby nieszla do gory.....
|
|
|
#1385 |
|
Zadomowienie
|
dzięki Słońce
mam nadzieje, że dobrze pójdzie tfu tfu coby nie zapeszyć
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
ja też trzymam kciuki
![]() Powodzenia
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
roses - taaa calutką noc przespałam
padłam jak ścierka oprowadzając babcie, żeby porobiła zakupy w Kielcach MrsVargas - ale tak się nie da gubię się Ninjitsu - ja też przytyłam masakra ok ja zbieram się na miasto w swoim zad...
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
sliczny avatarek
witamy w naszym gronie
|
|
#1390 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to coś innego niż takie normalne kontakty z jakimś fajnym kolesiem poznanym w barze gdybym go gdzieś tam zobaczyła to uwierz mi nie miałabym oporów po takich waszych namowach a dentysty na pewno nie zmienię bo panicznie się boję dentystów i to jest cud że i tak do niego chodzę ![]() Cytat:
w takim razie trzymam kciuki za pracę !! Cytat:
ale ja dzisiaj wchodząc na wagę też się zdziwiłam bo wczoraj zjadłam znacznie mniej a waga spadła o 0.1 kg... a powinno trochę więcej.... może to że wczoraj zjadłaś mniej dopiero wyjdzie na wadze jutro albo pojutrze? na pewno Ci się uda z tą 8 wierze w Ciebie!
|
|
#1391 |
|
Raczkowanie
|
Eh gaduly.Ja ma dzis humor do dupy.Napiecie przedmiesiaczkowe sie klania.Moj dwulatek tez sie zachowuje jak by mial jakies napiecie! W dodatku jest tak cholernie zimno ze nie moge nigdzie wyjsc.brrrr No bo w dodatku plucha jest.!
Mischoko jak tez mialam przystojniaka i to przez 5 lat!!! Wsystkie mi zazdroscily a ja wogole mialam klapki na oczach.Moj przystojniak robil ze mna co chial, zazdrosny byl niezdrowo a w dodatku zdradzal mnie ham na lewo i prawo o czym dowiedzialam sie dopiero jak z nim skonczylam, od zyczliwch ludzi.Mial ulatwione zadanie bo mieszkal 20 kilometrow ode mnie wiec robil co chcial!! Ham jeden bleeeeee!!! Jak sobie pomysle ze mnie dotykal i wogole a potem mizial sie z innymi to mi niedobrze!!!!Niektorzy faceci to prawdzie swinie!!!Ale zaznaczam ze niektorzy bo zjawiajaja sie tez tacy cacy! Nice6girl rowniez życzę zdrówka dla Taty.Nie ma nic bardziej smutnego jak bliska osoba choruje. akasha84 trzymam mocno piastki !!! |
|
|
|
#1392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrz moze sie w milosc przerodzic wystarczy chciec ![]() Co do wagi - bardzo chcialabym naprawde marze o tej osemce z przodu ale takiej wiesz mocnej a nie ze zjem jedna maline i bede od razu miec te 90 ![]() Cytat:
i niestety nie z mezem ale nie powiem mu bo bedzie zly i w lykend bedzie post hihihi
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was kochane
![]() Na pierwszym miejscu dziękuję za wsparcie i życzenia dla mojego ojca. Teraz napewno niebawem wróci do zdrowia, bo tyle pięknych kobiet o nim myślało jednocześnie ![]() Mama była rano rozmawiać z ordynatorem i teraz mi dzwoniła, że nie mamy się co martwić, że zabieg się nie udał, bo uratowali nerkę przy okazji, a gdyby zabieg się nie odbył to prawdopodobnie nerka pękłaby. Więc jest w tym jakiś pozytyw. Witamy nową pulchniaczkę A wy kochane nie przejmujcie się tak tym minimalnym podniesieniem się wagi, to napewno chwilowe i zaraz zniknie. Wiadomo, że najgorsze jest to czekanie na stabilny spadek wagi, ale to musi troszkę potrwać. ![]() Fafi, gratuluje zrzucenia cm. Pięknie działasz
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuje sie pocieszona i wsparta duchowo nie bede pluc wiecej na monitor
|
|
|
#1395 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
a ja na L4 non stop leże, już mam dość w szpitalu leżeć, w domu leżeć....Masakra jednym słowem ;/
|
#1396 |
|
Raczkowanie
|
M ischoko ja tez mam ostatnio takie sny, i potem jakos milo jest mi w dzien, bo meza nie zdradzilam a tak przyjemnie bylo..
|
|
|
|
#1397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję wyników ![]() Cytat:
![]() Jeszcze tam nie zaglądałam w związku z czym witam się tutaj ![]() Wow! Dziewczyny! Ale macie tempo Przepraszam jeśli czyjeś powitanie ominęłam, ale zagubiłąm się w ilości waszych wypowiedzi
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, ale głodna się dzisiaj obudziłam. Właśnie sobie żurek śląski odgrzewam
![]() Mischoko, możesz śmiało opluwać monitorek, ja ci pozwalam Lepiej, żebyś miała powody do opluwania monitora niż do moczenia poduszki
|
|
#1399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1400 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogólnie na pewno wolę taką atmosferę gdy się śmiejemy itp niż jak to normalnie bywa u dentystów fuj ten zapach no pewnie że każdy by wolał tą mniejszą wagę żeby była już taka konkretna ale wiesz każde deko to już sukces a ty i tak już tyle zrzuciłaś że zazdroszczę i założę się że jak się spotkamy w tym styczniu (nie odpuszczę Ci tej kawy/piwa ) to Cię w ogóle nie poznam (na razie wiem tylko jak wyglądasz z avatarka i zdjęć w profilu ) p.s. wstyd mi za to pytanie.... baaaardzo wstyd ale Mischoko jak masz na imię? bo jakoś tej informacji nie przyswoiłam... ![]() Cytat:
oby teraz szybko nabierał siły! dzięki za gratulacje! sama jestem zdziwiona że tak to spadło... fakt trochę ćwiczę, brzuszki itp... ale wiecie waga jakoś dużo nie spada... jednak teraz więzłam się za tą dietę i oby dobrze poszło Cytat:
skoro jesteś w domu to masz czas na czytanie wizażu fajnie.... ![]() Cytat:
hihih będę się częściej chwalić HA a widzisz już możesz się przekonać jakie tu gaduły przesiadują ale co jak co grupa wspracie to tu jest najlepsza na świecie
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A spojrz jeszcze raz dobrze na moja wage a potem nad nia tuz i bedziesz wiedziec kazda z nas powinna miec imie wpisane bo potem na nk ktos mnie dodaje a ja nie wiem kto to jak ma np kota w avatarze i wstyd no !!
|
|
|
#1402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czasem jak odpisuje to nad moja odpowiedzia juz kilka innych jest ))))Cytat:
![]() ale w tym cos jest ja wole smiac sie niz plakac ale rownowaga musi byc w przyrodzie wiec czasem musze TA SOL Z ORGANIZMU WYRZUCIC no nie ?
|
|
|
#1403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze się zastanawiam SKĄD WY TO PAMIĘTACIE która jak się nazywa, kilka pamiętam ale oczywiście nie wszystkie... obiecuję poprawę hihihi zymakm w poszukiwaniu butów, niestety nie dla mnie... chociaż może????? hihihi miłego dnia ![]() p.s. dodam sobie swoje imię do podpisu... a CO niech każdy wie hihi
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-10-29 o 12:37 |
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektore tez pamietam ale niektore nie szczegolnie jak mnie potem na nk ktos dodaje a ja nie mam pojecia kto to bo ani sie imie nie zgadza ani avek Wiem ze niektore chca byc anonimowe ale i tak to co na forum jest w sieci i juz
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
a dobrze
jednak mieli grzańca wypiłam dwa i skończyły im się goździki więc dostałam zwykłe, zimne piwo i już miałam wizję porannego konania, ale nie dobrze jest hm.. może dzisiaj zrobię sama grzańca? ale z winkiem mam nadzieje, że to nie działa jak żaden afrodyzjak czy coś, bo kolega z Wrocławia dzisiaj przyjeżdża do Wawy na jakiś 2dniowy kurs (nie pytajcie co to za impreza, ja informatyków nie rozumiem Aa w ogóle wracałam nocnym z jubilatką i po drodze wyszło, że zerwałam i stwierdziła, że Ona mi znajdzie jakiegoś fajnego, odpowiedniego dla mnie faceta i wyszło, że wszyscy dookoła widzieli jaki Ex jest dziecinny, tylko ja zauważyłam to ostatnia...
|
|
|
|
#1406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ech zimno .Siedze sobie przed kominkiem czytam gazetki.Dziewczyny mam problem moze, ktoras z was o nim slyszala.wybieram sie z tym do lekarza ale to za jakis czas.Rok temu bralam antybiotyk.Potem zaczely sie dziac z moim jezykiem dziwne rzeczy. Mam plamy, piecze mnie.Dostalam w aptece zel.Przeszlo./dwa miesiace pozniej znow wrocilo.I tak sobie wraca,.Kila dni spokoj i znow.Dostalam antybiotyk na takie rzeczy w aptece.Mialo zatluc cholerstwo na amen.I nic wciaz sie odnawia.To jakas grzybica czy jak.Tylko dlaczego ten pieprzony antybiotyk nie dziala? Piecze, jak pije, a nie daj boze jak zjem cos kwasnego brrrr
Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-10-29 o 12:50 |
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem tak jest Daria, ale lepiej pozno niz w cale - i dobrze ze gardziolko juz lepiej ![]() no i co?? i wpadam w zly nastroj - glowa zaczyna mnie bolec waga nie chce isc w dol, mam owulacje a chlop ma druga zmiane..... do tego na pewno jednak mam zle dobrany stanik !! czY JA ZAWSZE MUSZE MIEC POD GORKE.....
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-10-29 o 12:54 |
|
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakos moj humor sie gdzies zapodzial....
|
|
|
#1409 |
|
Raczkowanie
|
No dokładnie przekopuję wizaż
![]() mialam zapalenie meszka wlosowego ;/ mam szwy, opuchniete i boli ![]() i to w okolicy lędżwi ;/ nie życzę nikomu ![]() Faficzkowa dziękuję
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz mnie wszystko boli
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

to że mi zależy to chyba za dużo powiedziane on po prostu mi się podoba fizycznie, jako facet 

Przepraszam jeśli czyjeś powitanie ominęłam, ale zagubiłąm się w ilości waszych wypowiedzi 
więc dostałam zwykłe, zimne piwo i już miałam wizję porannego konania, ale nie
mam nadzieje, że to nie działa jak żaden afrodyzjak czy coś, bo kolega z Wrocławia dzisiaj przyjeżdża do Wawy na jakiś 2dniowy kurs (nie pytajcie co to za impreza, ja informatyków nie rozumiem