|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
ciesz sie, kochana, ze masz dostep do internetu
||||||||||||||||||||||
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy w naszym gronie Zapraszamy do dyskusji
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Wtajemniczenie
|
skorpionica86-Witamy Cie
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Też się cieszę bo gdyby nie ten net to bym już chyba naprawdę trafiła do jakiegos psychiatryka...
|
|
|
|
#1715 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale powinnaś pobłogosławić swojego szefa, że masz neta
|
|
#1716 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
witam nowe PM2009!! ale wy produkcje masowa tych postow robicie-ja czytam i nie mam czasu odpowiadac na tematy bo mam czasem po 10 stron do nadrabiania:P dziekuje za zaproszenia na n-k milo widziec wasze twarze.co do przygotowan do wesela to rodzice TŻ-ta placa czesc kasy i nie powiem przyszly teść nie ma nic do zarzucenia,nie wtraca sie a teściowa chce wiedziec wszystko i o wszystkim (moze dobrze ze sie interesuje ale czasem jest to strasznie meczace np jak ciagle maglowanie zmiany godziny z 15 na 14;/,czy kwesta mojego wyboru orkiestry-ja uwazam ze sa super a ona po przesluchaniu jednego kawalka powiedziala tylko ze moze byc czyli ze moglobyc lepiej jakbym posluchala jej rad i wziela kogos od jakis jej znajomych...ja mam swoje zdanie i swoj gust i uwazam ze jest on nie najgorszy:P wiec staram sie radzic sobie sama i decydowac o wiekszosci rzeczy sama jak np. o zakupie sukni z 2-giej reki bo na nowa nie chce wydawac tyle $) ale faktycznie to narzekac nie powinnam bo w brew wszystkiemu to fajna kobita
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym nie miała neta musieliby mi płacić szkodliwe!!!
Trafia mnie że nie mam do kogo się odezwać , ja jestem straszną gaduła i tylko piszę tu z Wami co i tam ratuję mi psychikę! Był mój TŻ u mnie na chwilkę bo... u mnie w tym budynku jest sklep komputerowy, a taki kolega stamtąd odchodzi i może moje kochanie dostanie tu pracę... Modlę się o to Wy się módlcie, bo w poprzedniej Jego pracy to masakra była on tam pracuję 4 mieisące i umowy nie ma ... ciągnie po 5, 6 nocek dzień wolnego i dniówki! Zarabia 1 tys za tyle godzin pracy że szok! A tu miałby normale godziny pracy od pon-pt 10-18 soboty na 4h od 10... A jego poprzedni szef to taki cham że szok! Jak oni tam wyrabiają super normy są mili dla klientów i w ogóle jest wszytsko zrobione a on ich się czepia non stop! Mają tam kamery a szef w domu siedzi gapi się w nie i na beszczela piszę im na gg "co robicie"... Jeździ sobie 4 razy w roku na wczasy a jak praownicy mówią mu że chcą podwyżki i umowy to on mówi że nie stać go na takich pracowników... No to z 5 jak mu 2 osoby odejdą czyli mój TŻ jego kolega a moze nawet jeszce jeden to ... odciążą go od płacenia tych niebotycznych pensji i tych premii każdego miesiąca.... Jak go nie stac na pracownika to prosze bardzo niech się sam buja z kserami, serwisami itd tylko ten jełop nie zna się na tym a mój TŻ i ten jego kumpel to mają łeb jak sklep... Cóż jego wybór... |
|
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=xoWAczXMVY0
Dla wszystkich znudzonych, moja piosenka na pierwszy taniec
|
#1719 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Sag a ja Cie nie mam na nk
wyslam Ci namiary ![]() Daysy, wiesz co, tacy sa najgorsiiii!! Chociaz sporo jest lewych pracodawcow, tak znalezc godnego zaufania pracownika tez nie jest latwooo, ojjjj potrafia dac popalic niektorzy,,, Ojjjj to bys miala TŻ wrecz u siebie hihi dopiero bys wizaz zaniedbala ![]() Trzymam zeby dostal prace kolo Ciebie ![]() Skorpionku witaj ![]() Agusku bedziecie miec do tego jakies uklad czy spontan??
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-10-29 o 13:38 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Piosenka łada tyle że dłuuuuga mój TŻ tego nie zniesie!
On szuka jekiejś trawjącej 1 minutę....!!! |
|
|
|
#1721 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=xoWAczXMVY0 chyba teraz zrobiłąm to dobrze
przepraszam za bajzel <wstydniś>
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kochane nie udaje mi się wysłać tej piosenki. Postaram się to zrobić jak to szybko się da.
|
|
|
|
#1724 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Strippi, śliczny ten (już prawie) Twój konik. Twoje marzenia się spełniają, cieszę się niezmiernie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
Będzie układ
od niedawna zaczęlismy chodzić na tańce
|
#1726 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiutka to juz jestes 3 z 11 lipca
Witaj ![]() Emilio bedziemy czekac ![]() Aguska mytez smigamy na tance :d Juz jeden kurs z salsy zaliczylismy, ale J sporo zapomnial wiec teraz idziemy na ogolny towarzyski
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-10-29 o 13:44 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko wizażu nie zaniedbam bo jest super...
Poza tym wiesz u niego w pracy jest np. taka sytuacja że szef mówi żeby zrobili strone internetową dla firmy, więc taki kolega zrobił , szefowi cos tam się nie podobało ... zmienił, teraz juz robi 4 bo tamtemu coś nie pasuje, chociaż nie określa dokładnie co chce zmienić. Koszt strony takiej jak on ją chce miec w firmie lub u informatyka kosztuje około 1000zł. Więc ten kolega pyta się ile za nią dostanie a szef mówi 100-200 więc się kolega wkurzył i mu powiedział ile kosztuje zrobienie tego.Szef na to że go nie stac... no to poszło DELETE... Gówno prawda że go nie stać! Jego dzieci chodza na tenis, konie basen, ang, niemiecki itd. Jeździ z rodziną 4 razy do roku na wczasy i to nie tu gdzieś blisko tylko Kostaryka, Emiraty itd. Ok wiem , że on po to zalozył firmę żeby mieć zysk... ale niech zacznie szanować ludzi, bo i tak jak wynajmie kogos do zrobienia tej strony z jakieś firmy to będzie musiał tyle zapłacić więc pracownicy uczą go... |
|
|
|
#1728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spodobało nam się ![]() ![]()
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia to Ty weż nam tytuł podaj , wykonawcę a my sobie znajdziemy
|
|
|
|
#1731 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Daysy, Iza wiesz co, porazka z takimi ludzmi... Tylko zeby sie gosc nie ocknal z reka w nocniku, ze pewnego slonecznego dnia, zostanie sam i bedzie musil smigac jako serwisant, bo nie bedzie mial pracownikow... Wszystko idzie w obie str, jezeli by wiedzial, ze oni cos zle robia, to wie, ze ma szukac nowych pracownikow, ale jak pracownicy sami zaczna odchodzic to mu nie bedzie za wesolo na Kostryce...
Oby to byly ostatbnie dni TŻ u tego goscia ![]() Agus to pracujesz z przyszla mamuska?? Agnusek aaaaaaaaa to Wy jestescie lepsi od nas My sie chcemy zapisac na raz w tyg, po godz, choc to malo, ale takie akurat maja kursy
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-10-29 o 13:51 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1732 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
witamy
|
|
#1733 |
|
Przyczajenie
|
ciesze sie ze nie jestem wyjatkiemmwszyscy mi próbowali wyperswadowac ten miesiac poniewaz nie ma w nim literki r,ale ja nie wierze w takie przesady uwazam ze jezeli ma byc dobrze to poprostu bedzie.Cóz nie powiem ze stres mam ogromny ale to nie z powodu miesiaca a tego ze juz dwa razy zostałam wystawiona do wiatru...ale podobno jak to mówia do trzech razy sztuka
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ![]() wiec pozostanie tam chyba jakis ladny przytulaniec, albo disco fox, myslalam nawet o tylko ty tylko ja krzysztofa krawczyka |
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh Ty narzekasz ze Ci sie nudzi w pracy a ja narzekam bo mam taki zapierdziel ze szok Ja niestety nie mam w pracy dostepu do wizazu, bo wszystkie co lepsze strony mam poblokowane, ale nawet jakbym miala to bym nie miala czasu siedziec na nim bo tyle mam roboty Przynajmniej czas mi szybko leci ale przychodze tak wykonczona ze szok ja tez poprosze o ta piosenke co ktoras z Was wysylala a-kurowska@o2.pl |
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On też bardzo chce... przynajmiej moglibyśmy zjeść sobie razem pizze na przerwie obiadowej ![]() Wiesz poza tym bardzo to boli, jak Ty dużo umiesz , starsz się a ktoś rzuca Ci ochłapy... Tylko że Czcigodny Cezar mysli że może ludźmi pomiatać... a zaraz znajdzie się drugi jeleń, który będzie robil dla niego za psie pieniądze |
|
|
|
|
#1737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
raczej nie ma kursu gdzie byłoby częściej. Ale w wakacje przed weselem i tak weźmiemy dodatkowe lekcje. Wiadomo jak to z krokami - szybko wylatują z głowy
|
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale u mnie pada
|
|
|
|
#1739 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki, czy jest wśród Was ktoś z Bydgoszczy lub okolic??
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Nie idzie wysłać
![]() więc podaję LINKA : posłuchajcie sobie w necie --->>>http://stracholvip.wrzuta.pl/film/6G...nd_out_of_love Przepraszam,że tak dlugo to trwało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

ciesz sie, kochana, ze masz dostep do internetu

wyslam Ci namiary 
zeby dostal prace kolo Ciebie 

W dodatku, wujek będzie na weselu i chcę zeby się dobrze bawił, a nie cykał fotki...