|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIV)
Hej Princesko!
Cytat:
![]() Nie pachnę jeszcze. NIedawno wstałam
|
|
#452 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak juz postanowie go odwiedzic, to na pewno dorwe sie do flaszki i przetestuje 212 na damskiej skorze ![]() Narazie wiem, ze na meskiej mnie zachwyca, ale to byl zapach, ktorym pachnial moj TZ jak zaczynalismy sie spotykac, wiec poza tym, ze generalnie mi sie podoba, to ogromnym senstymentem do niego palam. Dlatego jakbym teraz obok Ciebie byla to pewnie chcialabym sie do Ciebie przytulic Tez sie bardzo ciesze, ze moglam wrocic, brakowalo mi juz Wizazu, bo jak sie tu czlowiek dobrze poczuje, to nie moze wytrzymac bez Was Dziekuje, nawet nie wiesz jak ja sie ciesze na nadgarstku mam Hypnose Elixir, uwielbiam to "puchowa kolderke" ktora mnie otula jak troskliwa mama gdy jestem chora czuje tez w nim bita smietane, przez co jeszcze bardziej kojarzy mi sie z moja kochana mama bo gdy jestem chora moge zawsze liczyc na to, ze dostane ananasy z ogromna iloscia bitej smietany do cieplego lozeczka![]() chyba czas zaczac sie uczyc francuskiego na jutro wiec chwilowo zmykam |
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję babeczki.
|
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś dzień zaczęłam z Sequoia, tak dawno jej nie nosiłam (tylko dlatego, że dno widzę
).
|
#455 | |
|
Zadomowienie
|
Kenzo PH
Cytat:
![]() Lalique polecam przetestować. Edytowane przez Kevin Lomax Czas edycji: 2008-10-29 o 13:11 |
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie odebrałam przesyłkę, w której czekała cudowna niespodzianka.
Teresko ja Ciebie ozłocę za te dodatkowe kilka ml szczęścia Oczywiście nie wytrzymałam i zapodałam na nadgarstki. Pachnę więc porannym Magnetismem + Molecule01 na nadgarstkach
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Wierzę. Aż tak? No to nie ma rady, trzeba będzie.
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po wielu latach dostałam dziś wreszcie w swoje ręce Clin d'Oeil Passionee i pachnę z rozkoszą właśnie tym. Jakimś cudem ta woda pojawiła się na Allegro, więc nie przegapiłam gruszek w popiele. Dziś i w następne dni wszystkie pozostałe moje flaszki mają urlop.
|
#459 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
ja pachnę C-THRU Pearl Garden,
niby nic takiego ale je uwielbiam.. nie tylko ja, ; ) |
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Opium Orchidée de Chine -po kilku godzinach na skorze, tak pieknie sie do niej przytulily
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pachnę Christina Aguilera - Inspire. Są strasznie sexowne - tak mi się wydaje
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#464 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#465 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Princeska-
)
|
|
|
|
#467 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Na wstępie serdecznie gratuluję
:1) Aniołkowi - posady Konsultantki Do spraw Urody w Super-Pharm 2) Katt i Marioli - własnych, świeżutkich i pachnących flaszeczek Eau Premiere 3) Princesce - tego, że całe nieporozumienie już się wyjaśniło Dziękuję pięknie I też mam nadzieję Takie forumowanie "na dziko" z obcego komputera nie jest zbyt fajne, buuu... ![]() Papuziulku... Cytat:
Ojej! Cytat:
: Angel Schlesser Essential.Nadzieja wszak umiera ostatnia ![]() Cytat:
Nie lubię nie mieć wyboru (zresztą, kto lubi...) ![]() Tharoonie Cytat:
![]() Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2008-10-29 o 16:00 |
|||||
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz pachnę Pi Givenchy z próbki
Byłam dziś w Sephorze i poprosiłam o zrobienie dwóch próbek Pi i Terre Hermesa. No i dostałam Pi i GianFranco Ferre Bergamotto Marino Men Eau de Cologne Kurna, gdyby mnie nie podkusiło psiknąć przed wyjściem Hermesem na blotterek to bym nawet nie wiedziała, no ale kiedy zobaczyłam, że testera brak, zapytałam z czego w takim razie ta próbka, no i się dowiedziałam, w sumie niewielka różnica naprawdę no, T czy F na początku - w końcu zapach jest zapach |
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
dior pure poison
|
|
|
|
#470 | ||
|
BAN stały
|
Dziekuje
Cytat:
Dziekuje az mam ochote z tej radosci zlamac odwyk i cos sobie kupic ladnie pachnacego ![]() Cytat:
Wiesz, przede wszystki, to sie ciesz, ze je dostalas. Gdy ja ostatnio z TZ bylismy w Sephorze, a on chcial poprosic o probki A Men'a i Ice Mana'a to uslyszal, ze moze dostac tylko jedna, bo dwie tylko przy zakupach Swoja droga akurat tej Sephory nie znosze, kiedys nie chcieli mi tam wyrobic karty, jesli nie zrobie zakupow za 180 zl a to, ze to nie to czego chcialas, to juz nie takie wazne dobrze, ze zwrocilas na to uwage bo gorzej gdybys kupila Hermesa po testach GianFranco i dopiero bys sie zdziwila.
Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-10-29 o 16:30 |
||
|
|
|
#471 | ||
|
czyli Endżi
|
![]() Dziękuję Kropeczko. Przyłączam się do zachwytów nad piękną Kropką w awie Cytat:
![]() Bosz, ale Ty jesteś ... niemądry ![]() Cytat:
Jeszcze nie pracuję (załatwiam formalności i biegam po całym mieście... ) ale już się wczuwam. Regularnie pytam babcię czy może chce się ze mną skonsultować w sprawie swojej urody Hypnose Elixir. Strasznie, ale to strasznie pieprzny na mnie dzisiaj. Oprócz wanilii i kremu dosłownie garść czarnego pieprzu i cierpki sok z zielonej łodygi.
Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-10-29 o 16:41 |
||
|
|
|
#472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, jak się okazło GF to niezbyt ciekawy zapach z kategorii świeżakowatych brrr ...
|
||
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
21 CN. Ale bardzo zachowawczo - jeden psik. I chyba tak już zostanie, mimo że jeszcze czeka mnie wyjście na angielski, a 21 już prawie nie czuć. No nie dam rady niczym pachnieć, bo boję się bólu głowy. Wszystko może go spowodować, a zapachy szczególnie
|
|
|
|
#474 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wieeem, okropnie dziecinne podejście )O, i zapomniałam, że rano na nadgarstkach była mniej niż kropla balsamu BC, a na drugim odrobina Rock Crystal. I dobrze, że zapomniała, bo teraz przynajmniej nie będzie, że OT zrobiłam
|
|
|
|
|
#476 |
|
Wtajemniczenie
|
Zimno mi więc padło na Theo globalnie i OI na nadgarstkach.
|
|
|
|
#477 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
PS. Dla niektórych może to być błahostką, ale został wybrany doskonałością roku Twój Styl 2007 w kategorii Zapach Wieczorowy. |
||
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty to raczej taka Angel, Alien i te sprawy ale może się mylę :P
|
|
#479 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
na moja pierwsza wizyte u ginekologa zbieralam sie ponad rok ale wiem tez, ze akurat w tym przypadku nie warto na nic czekac, bo moze sie okazac, ze to cos powaznego. U mnie wszystko wyszlo dosc niespodziewanie ale narobilam rodzicom okropnego strachu, sobie zreszta tez. Potem jeszcze wielu pseudo lekarzy, z ktorych kazdy mial na moje bole inna teorie a gdy teorii brakowalo to slyszalam, ze mam nerwice i to w zasadzie byloby na tyle/ ewentualnie do szkoly mi sie chodzic ich zdaniem nie chcialo. Dlatego namawiam Cie jednak abys poszla na badania do dobrego i zaufanego lekarza, najlepiej do dobrej poradni specjalistycznej. No i trzymam kciuki aby te bole Tobie jak najszybciej przeszly ![]() Cytat:
Nie mylisz sie po Agel ta reakcja utrzymuje sie nawet kilka dni i gdy tylko uzyje innych perfum i tak kicham![]() edit: cos mi sie z Wizazem dzieje i wyslalo mi sie niedopisane ![]() natomiast co do reszty, to wszystko zalezy od dnia raczej bo nie codziennie jestem szalona. Raczej jak kazda kobieta jestem taka "mieszanka" zapachy romantyczne bardzo lubie, nawet mam takich kilka we wlasnej kolekcji natomiast Inspire zupelnie nie zawrocil mi w glowie, nie krzyczal "musisz mnie miec" i nie sprawial, ze reka sama wyciagala portfel z kieszeni natomiast taka wlasnie reakcja wystapila u mnie po testach Flowerbomb, ktory uwazam za bardzo romantyczny i uroczy zapach .
Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-10-29 o 17:40 |
||
|
|
|
#480 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Nasuwa mi się kilka pytań ![]() 1. Dlaczego to jak długo zapach utrzymuje się na naszej skórze ma wskazywać, który zapach jest "dla nas" ? 2. Czy to, że czyjejś uwagi nie zwrócił dany zapach jest równoznaczne z tym, że się szybko ulotnił ? 3. Od kiedy na podstawie zdjęcia w awatarze jakaś obca osoba jest w stanie stwierdzić, że do jakiejś osoby pasuje taki a nie inny zapach? 4. Czy zdjęcie w awatarze wskazuje na to czy ktoś jest/nie jest szalony ? 5. No i czy Angel i Alien to zapachy dla szalonych ? Nie że się czepiam. Tak mnie jakoś zaintrygowało takie podejście ![]() /edit/ A jeśli w awatarze mam fotos ze "Wściekłego byka" to jaki z tego wniosek ?
Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-10-29 o 17:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

czuje tez w nim bita smietane, przez co jeszcze bardziej kojarzy mi sie z moja kochana mama bo gdy jestem chora moge zawsze liczyc na to, ze dostane ananasy z ogromna iloscia bitej smietany do cieplego lozeczka

).

chyba bede musiala powtorzyc testy
Ojej!
Bulgari PF.
Nie lubię nie mieć wyboru (zresztą, kto lubi...)