![]() |
#841 | |||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#842 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja swojego czasu próbowałam zidentyfikować papierosy, które palili główni bohaterowie filmu Marzyciele [boski, swoją drogą ![]() ![]() okazało się, że prawdopodobnie to ekskluzywne i eleganckie Sobranie [na obrazku] Cytat:
![]() ![]() tak dla smaku, a nie dla nałogu ![]() dokładnie! ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-10-29 o 18:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Rozeznanie
|
Betty, przytulam
![]() melkmeisje, Ty z Gdyni jestes? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podrzuć tę instrukcję, postaram się pomóc w miarę mozliwości ![]() Madziczko- doskonałą pamięć masz ![]() Cytat:
Udanego wyjazdu życzę. Wracaj obładowana wspaniałymi zakupami! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
A czy ktoś wie, co paliła Monica Belluci w filmie "Podejrzany"? Grała tam żonę Gene'a Hackmana. Papierosy, cygaretki, które palila, były czarne ze złotym "ustnikiem".
Może to właśnie były Sobranie? Ta charakterystyczna złota część...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-10-29 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak tak teraz myślę, to paliłabym pewnie więcej gdyby nie ten zakaz na Wyspie. pora lunchu i kawa...drink z palemką w weekendowy wieczór...a tak to trzeba wystawać przed klubem na mrozie.
![]() |
#848 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i alleluja! nie lubie zadymionych pubow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio nie tak często, ale wpadam
![]()
#853 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Liczę na nie ![]() Dzięki bardzo ![]() Cieszę się jak wariat na ten wyjazd. Tyle flaszek w moich łapkach ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Vesenko, Dziękuję
![]() Dziękuję Nolu. ![]() Nie ma co podziwiać... Jak mawiał Mark Twain "Rzucenie palenia papierosów jest łatwe; robiłem to już tysiące razy". ![]() Zawsze wolałam Marca Almonda ![]() Dziękuję Gyksiu ![]() Dziękuję Natalio. ![]() Tak dla smaku, oczywiście, może nawet spróbuje za jakiś czas.... Dziękuję Adelajdo ![]() Dziękuję Kagan. ![]() Kagan, jak dziewczynki? I Moniczce, MoniK, dziękuję i pozdrawiam. ![]() ![]() Wszyscy jesteście Kochani! Jak mi do poniedziałku mega dół nie przejdzie to przywalę bellergot czy podobny i będzie ok... mam nadzieję. Mam nadzieję że okaże się tym razem zbędny,
#855 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Czekam na Ragnarok
|
Betty83 -
![]() Kupiłam sobie brązujący puder prasowany Nouba (Earth Powder) - czy ktoś ma, jakieś opinie (bo KWC już przerobiłam i dość mało tam jest)? Ja użyję dopiero jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze że z Młodszą już dobrze. Jeszcze nie znaleźli przyczyny? Mam nadzieję, że to nie będzie nic poważnego. Zdrówka dla Młodej ![]() Fenris... 3 dni przeryczałam w poduszkę, bez jedzenia i picia, od wczoraj zaczyna być lepiej, tak falami. Ale wraca.... jak bumerang, tylko za każdym razem coraz słabiej i słabiej ..... jak nie będzie słabiej, to inaczej się z tym rozprawię... A czy plaga... mówi się że lata przestępne są pechowe i nieszczęśliwe... czego było się spodziewać.... a ten rok to z moich obserwacji obfituje w rozstania, nawet tych dłuższych związków....
![]() |
#858 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja w tytoniowe specyfiki zaopatruję się w Sarze - nocne delikatesy na Szerokiej (wszyscy toruńscy klubowicze wiedzą o co chodzi ![]()
![]() |
#860 |
Czekam na Ragnarok
|
Betty - Echhh... :/ Ja się jeszcze ostatecznie nie rozstałam, bo nie wiem co mam robić. Nie wiem co napisać, więc tylko jeszcze raz
![]() Jedna dobra wiadomość, że od jutra zaczynam tygodniowe zlecenie i jakieś pieniądze mi wpadną. |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
Starsza? Cały czas mi się wydawało, że piszesz o młoszdej... Zdrówka dla Całej Rodziny!
![]()
#862 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() A co do silnych reakcji na piórarza (szczególnie metala) - pełna zgodność objawów. ![]() Cytat:
![]() Heh... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() GDZIEŚ ![]() ![]() Cytat:
Lubię smak papierowsów - smakują mi od pierwszego razu, ale skutki uboczne powodują, że nie palę. Po wypaleniu papierosa palce, włosy i zapach z ust powoduje, że sama sobie zdaję się rzygliwym śmierdzielem. Od własnego smrodu uciec trudno... ![]() Dochodzą do tego szorstkość i wysuszenie śluzówki ust i nosa, zmiana odczuwania smaków i zapachów.... No po prostu fuj. ![]() Jako i ja. ![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie sama wiesz, że będzie łatwiej z czasem. Spróbuj znaleźć sobie zajęcie, wyjdź do ludzi, rozprosz uwagę, skup się na czymś innym. Mnie to pomagało... ![]() ![]()
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadymionych pubów nie znoszę, jeszcze dwa dni po wizycie w takim mam wrażenie, że śmierdzę. Wielkie fuj. Sama czynność palenia ma w sobie jakąś magię, ale za dużo później tych skutków ubocznych. A inna sprawa to aspekt finansowy - ile flaszek byłoby za te paczki fajek... ![]()
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
12 persenów nie pomaga zapomnieć, że jego już nie będzie. Może będzie potrzebny mocniejszy kaliber.... Pewnie bedzie jeszcze coś kiedyś, bo jesteśmy z tej samej gliny ulepieni.... i więcej niż 7 lat z daleka od siebie nie wytrzymamy. Żal jest, bo straciłam przyjaciela, to najbardziej boli. C'est la vie... Nie sudźba, jak to rosjanie mówią... Mam nadzieję, że jeszcze nie raz nam się drogi przetną. Ale na pocieszenie jest jeszcze kawał dobrej muzyki do posłuchania.....
![]() |
#865 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() U mnie samopoczucie (wyjątkowo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu - co za brzydki avek! Dlaczego ten Kropek wali tego biednego konika po łbie!
![]() ![]() ![]() Mój avek nie chce wywijać odnóżami, jak to robi w naturalnym dla niego środowisku GG ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-10-29 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale będzie dobrze.. Zawsze na cztery łapy, jak kot, spadam....... i z tego też wylezę... może będzie mnie trzepać przez pewien czas.... ale to też dobrze.... człowiek czuje że żyje i potrafi kochać... Pobrałam lekcję, przyjęłam z pokorą...
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedzie! tulam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Rozeznanie
|
Betty, jestes bardzo dzielna!
tez nie znosze zadymionych pubów zawsze wybieram miejsce w sali dla niepalacych chyba ze sila wyższa, bo towarzystwo pali dla mnie wtedy jedynm wyjsciem jest zapalic równiż i tak cala jestem "do wymiany" po siedzeniu w dymie to niech mam chociaz przyjemnosc z tego no i od razu przestaje czuc dym - na moment palenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękne! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.