|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
Ale moja fryzjerka powiedziała, że do ślubu ładnie mi odrosną tylko już nie mogę ścinać
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
ale szybko piszecie
ja suknie tez bym chciała biała tzn inna nie wchodzi w gre a to jest własnie szparagus ![]() ![]() miałam napisac jeszcze o włosach jakis tydzien temu byłam u fryzjera sciełam włosy tak do połowy szyi mysle ze eraz spokojnie moga sobie rosnac Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-30 o 08:53 Powód: proszę nie pisać post pod postem i zapoznać się z obowiązującymi zasadami forum, funkcją"edytuj" bądź "multicytowania"! |
|
|
|
#303 |
|
Adwokat diabła
|
moje hery rosną mi strasznie szybko więc w rok odrosną do połowy pleców albo i dłużej, więc mogę ścinać
![]() Kasiu ładnego masz boba, sama chcę się tak ściąć.. Bo moja fryzura mi się już nie podoba..
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam już długiw włoski
jak je wyprostuję to mam juz prawie za łopatki- bo normalnie mam kręcone więc mogę szalec ale nie chce bo mi nie za ładnie w krótkich mialam na pierwszym roku krótsze za brode i musialam je ciągle prostowac zeby sie nadawały a moja fryzurka slubna z marzen przewiduje bardzo długie włosy i piękne grube loki spięte ladnie wiec jestem na dobrej drodze ja sie raczej skupiam na pielęgnacji i zeby były piękne i lśniące w ogóle ich nigdy nie farbowalam bo mają piękny głęboki kolor
|
#305 |
|
Przyczajenie
|
Też mam długie włoski i zapuszczam je własnie z myślą o ślubie
) bo chcę mieć rozpuszczone
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od tamtej pory zapuszczam(oczywiście z regularnym podcinaniem końcówek, bo wbrew pozorom to naprawdę przyspiesza porost włosków ALE dziewczynki uważajcie, bo w sierpniu byłam świadkową i PM miała długie włosy (tak prawie do pasa ) i fryzjerka przestrzegała że ze zbyt długich włosów ciężko ułożyć coś aby się tzrymało całą noc Dodam że Jej kręciła loki i trwało to bardzo dlugooo![]() Moja fryzura ślubna to w 90% będzie cosik z prostymi włoskami, bez koków i loków ![]() Tak się czuje i wyglądam najatrakcyjniej wg everybody ![]() A błogoslawieństwo jest dla mnie i moich rodziców BARDZO wazne i z pewnością będzie
|
|
#308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak więc nadal zapuszczam włsoki, a patent na lśiniące włosy to uwaga płukanie je po myciu zimną wodą, ja to robię lodowatą brrr bo wtedy mi się mniej przetłuszczają tak off top![]() ja mieszkam w domku jednorodzinnym więc pomyslę o ubiorze, bo u mnie niektórzy przed ślubem przyjadą edo domku i będa nas prowadzić do kościoła.. błogosławieństwo musi być, za bardzo kocham rodziców żeby odmówić im tej przyjemności a wiem że dla nich to bardzo ważne, dla mnie również
|
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie tak samo pomyslalam ze to nie jest proste z dlugasnych wlosow cos zrobic... dlatego jeszcze z 5cm i koniec zapuszczania, potem regularne podcinanie i utrzymywanie ich w dobrej kondycji
zeby byly lśniące i mięciutkie
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam do pasa juz chyba, jeszcze nie wiem z czym na głowie skończę w dniu ślubu, ale bardzo możliwe, że będę musiała podciąć, bo z długich włosów to masakra upiąć coś. Na studniówke to miałam kucyka i z tego kucyka te pasemka jakoś sie dało ułożyć sensownie, bo tak to by mi sie rozpadło.
Poza tym moje włosy nie są podatne na kręcenie, mam tak proste jak po prostownicy, mimo, że nie używam. I tez głównie pielęgnacja teraz - w weekend tż kupił mi wax, biore skrzypovitę. Farbowałam w czerwcu ostatni raz, ale farbą bez amoniaku, jakos przed świętami może się przejdę do fryzjera na kolorek i podcięcie końcówek. Ogólnie mam zdrowe włoski. A loki na długich włosach się nie utrzymują długo, prostuja sie pod ciężarem włosów, wiec ja juz sobie odpuściłam marzenia o lokach Tż to w ogóle mówi, żebym szła w rozpuszczonych, bo jemu sie najbardziej tak podobam![]() Ogladam YCD
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie tez ide ogladac YCD dobranoc
|
|
|
|
#312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)mój to najbardziej luib jak mam rozwiane i poplątane włosy, podobno słodko wyglądam jak wstaje.. czarownica hehe ![]() lecę na YCD
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
co to ten wax jest???
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Samoa;9520562]Tż to w ogóle mówi, żebym szła w rozpuszczonych, bo jemu sie najbardziej tak podobam
/quote]mój TŻ mówi mi to samo a jeszcze jak są zupełnie prościutkie to już w ogóle bomba ![]() zresztą ja nigdy na żadne wesela czy większe wyjścia nie robiłam sobie koków bo tego nie lubię, raz na studniówkę zakręciłam włosy i do dzisiaj tego żałuję
|
#315 |
|
Przyczajenie
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
a dacie mi jakiegos linka do tej konkretnej maski co macie??? bardzo bym prosiła
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak postepy w przygotowaniach.Mam nadzieje ze pozwolicie mi wtracic swoje 3 grosze. Mysmy mieli slub 2 miesiace temu ( jej jutro mamy 2miesiecznice ) i ja tez sobie nie wyobrazalam blogoslawienstwa z kartki ale to jest moment , ktory nalezal tylko do moich i mojego meza rodzicow. Full emocji. Moja mama napisala zyczenia od serca na kartce i .... ledwo dobrnela do konca aby je przeczytac.... Po pierwszych 3 slowach glos jej drzal i plakala.... A pozniej mama mojego Skarba podziekowala jej za to mowiac ze sama nie byla w stanie nic powiedziec. Moj tato tez mial lzy w oczach. A moj maz byl tak zestresowany ze dopiero sie ocknal na koncu Mszy Sw, po tym jak swiadek zamknal za nim drzwi od auta jadac do mnie nic nie pamieta. Dlatego nie planujcie wszystkiego.... pozwolcie rodzicom aby oni tez mogli uczestniczyc w TYM DNIU, bo dla nich to jest tez ogromne przezycie,a nad emocjami nie zapanuje nikt z Was.
|
|
|
|
|
#318 |
|
Wtajemniczenie
|
do jutra dziewczynki
dobranoc wszystkim
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=9730&page=48 |
|
|
|
|
#320 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc
)
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
yy. mój TZ przed chwilą przyniółs mi z piwnicy ogórki kiszone bo mi się zachciało
![]() idę oglądać dalej YCD
|
#322 |
|
Przyczajenie
|
no to miłej nocki
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie musze zapuszczac - same rosna jak szalone
![]() i raczej dluzszych niz teraz nie planuje, bo bedzie ciezko spiac to wszystko w kok juz w czerwcu jak robilam sobie koka na wesele kuzynki to pani narzekala, ze tyle tych wlosow, ze ciezko to ogarnac![]() a kok na slub musze miec, bo w rozpuszczonych wlosach mi strasznie gorace i kark sie poci. lubie miec wszystko razem tak zeby nic mi po twarzy nie latalo ![]() suknie chcialabym ecru lub w kolorze tzw. szampanskim... a co sie uda kupic to sie jeszcze okaze
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ja zapuszczam włosy choć chyba muszę rzec ... czekam aż mi urosną :P do tego warkoczowego szaleństwa które zamierzam odstawić mogą nie wystarczyć te co mam nawyżej spytam fryzjerkę czy nie lepiej przedłużyć.. mechanicznie...już widziałam takie cuda.. choć przy mojej koncepcji korony warkoczowej moze to lekko nie wypalić... to się okaże
a teraz dobranoc
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zapuszczam
Mam już włosy za do połowy łopatek, ale muszę miec dłuuugie by zrobić taką fryzurę jaką chcę, czyli coś na wzór tego, co jest w załącznikach
|
#327 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
Nati mi osobiście podoba się najbardziej upięcie 2 takie romantyczne
|
#328 |
|
Przyczajenie
|
romatyczne i śliczne fakt ale czy to sie utrzyma całą noc?
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To drugie upięcie będzie ślicznie wyglądać przy długich włosach, dlatego też zapuszczam włosy.
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
to zapewne będzie zależało od intenywności ruchowej panny młodej
![]() Nati nie martw się do ślubu wizja Twoich włosów zmieni Ci się na pewno jeszcze kilkanaście razy ja mam tak samo, dlatego narazie chyba jednak sobie odpuszczę szukanie fryzur
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Ale moja fryzjerka powiedziała, że do ślubu ładnie mi odrosną tylko już nie mogę ścinać

) i ja tez sobie nie wyobrazalam blogoslawienstwa z kartki ale to jest moment , ktory nalezal tylko do moich i mojego meza rodzicow. Full emocji. Moja mama napisala zyczenia od serca na kartce i .... ledwo dobrnela do konca aby je przeczytac.... Po pierwszych 3 slowach glos jej drzal i plakala.... A pozniej mama mojego Skarba podziekowala jej za to mowiac ze sama nie byla w stanie nic powiedziec. Moj tato tez mial lzy w oczach. A moj maz byl tak zestresowany ze dopiero sie ocknal na koncu Mszy Sw, po tym jak swiadek zamknal za nim drzwi od auta jadac do mnie nic nie pamieta. Dlatego nie planujcie wszystkiego.... pozwolcie rodzicom aby oni tez mogli uczestniczyc w TYM DNIU, bo dla nich to jest tez ogromne przezycie,a nad emocjami nie zapanuje nikt z Was.
hand-made: urodzinowo na 40tkę