|
|
#1441 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
Trzeba bylo wykladac u mnie na uczelni jak bylam na 1 roku A tak to starszy Pan nasz usypial
|
|
|
|
|
#1442 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to jeszcze nie magister tylko licencjat ale jestem na 1 roku uzupełniających więc za 2 lata mam nadzieje mgr a jaką masz specjalizację? no i trzymam kciuki za zmywarkę a raczej za męża żeby się zmobilizował Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też wolę z talerza hahah oj Malwinko GRATULUJE!!!!!!!!! opowiadaj co gdzie i jak!!!! ![]() Cytat:
![]() eh zatoki? ja mam to samo za tydzień idę na zabieg.... ;( dzisiaj byłam u laryngologa na wizycie, wytłumaczył jak będzie to wyglądać... fuj nie chcę , boję się ale jak to któraś z was powiedziała MOŻE BĘDZIE JAKIŚ PRZYSTOJNY LEKARZ na pewno nie przebije Dentyściora ale ok kto wie kto wie
|
|
#1443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty wstręciuchu! Kasuj te złe emocje i negatywne nastawienie od razu! Masz całkowity zakaz smucenia się. Kasujemy razem ---> [KLIK]. Mischoko już zadowolona i o taka - ![]() Cytat:
Widzisz jak to się wszystko zaczyna układać? Będzie coraz lepiej. A jutro w pracy sprawdzisz się napewno i już tam zostaniesz ![]() Cytat:
Odnośnie mojej pracy to wszystko wyszło jakoś tak nagle. Koleżanka zadzwoniła, że naprzeciw jej sklepu jest salon PLUS GSM i potrzebują tam pracownika, tj. w M1. Kazała mi się ładnie ubrać, pomalować i uczesać. Powiedziała, że facet fajny, mam zabrać CV i do 2 h pojawić się. Więc zebrałam się w sobie i pojechałam. Dostałam tę pracę! Jestem bardzo zadowolona , chociaż wiem, że teraz okres przyuczenia i przyswajania materiału czyli najtrudniejszy przede mną. Ale dla kogoś, kto od 2 miesięcy szuka pracy jest to prawie spełnienie marzeń. Zwłaszcza, że zależało mi na kontakcie z klientem Jestem szczęśliwa! Od razu wybraliśmy się z tż na pizze i piwko ![]() Całuje was wszystkie
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-10-29 o 23:54 |
|||
|
|
|
#1444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem teraz na 3 roku i walczę z pracą licencjacką, ale powiem Wam, że jakoś tego nie widzę ![]() I błaaagam, przestańcie gadać o tych dentystach Moja dziura w zębie ma już blisko 3 lata ![]() Więc ponawiam apel- skończcie używać tego brzydkiego słowa na "D", bo mi nerwy zszarpiecie doszczętnie Cytat:
I też całuję A teraz uwaga, uwaga... Chwalę się... Mam dziś wolne Co prawda i tak cały dzień spędzę biegając po urzędach i załatwiając bardzo ważne sprawy, ale po tym co się dzieje ostatnio w mojej pracy będzie to czysty relaks ![]() Poza tym spróbuję się dostać do fryzjera, bo to co się dzieje na mojej głowie to dramat (składam się w 90% z odrostów
Jestem bezbronna tylko wtedy, gdy schnie mi lakier na paznokciach... Edytowane przez Limonka1987 Czas edycji: 2008-10-30 o 06:38 |
|||
|
|
|
#1445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Póki co łazienka nadal lśni i mam nadzieję, że trochę jeszcze polśni ![]() I powiem Wam, że ja ambitnie i nieco przewrotnie zamierzam zrobić mgra przed licencjatem
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam u was kobietki?
![]() U nas taka piękna jesienna pogoda, ciepło, słońce, czyste niebo, nic tylko spacerować ![]() Trzeba korzystać póki się da, więc dzisiaj napewno trochę pozwiedzam park, albo jakieś inne miejsce. Jeśli u was jest też tak fajnie to napewno macie dobre humorki, a jak nie to całusek na poprawę
|
|
#1447 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to gratuluję PRACY! jak będę kiedyś w M1 to wpadnę Cię odwiedzić rozumiem że to M1 w Zabrzu? POWODZENIA no i baw sie dobrze! na pewno dasz radę! a od kiedy zaczynasz? Cytat:
w ogóle byłam przerażona! najgorzej jest zacząć a potem już jakoś leci oczywiście trzeba na to zleźć czas i motywację ale to jak do wszystkiego POWODZENIA a jeśli chodzi D.... słuchaj ja miałam to samo!!!! Panika ogólnie 2 lata nie byłam u dentysty, ale w kocu się zebrałam i trafiłam na super lekarza super pod tym względem że już wie że potrzebuję ZNIECZULENIE PRZED ZNIECZULENIEM (czyli różowa pasta o smaku gumy do żucia dla dzieci ) i nic nie czuję dlatego przestałam się go bać, a do tego jest przystojny... od te jego oczy...więc zbież się na odwagę i idź... bo potem może być gorzej z tym ząbkiem... a o dentyscie to my tutaj gadamy TYLKO POZYTYWNIE! Cytat:
no i przede wszystkim CO? Cytat:
aż nie wierzę w to co piszę miłego dnia
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
roses - a nie mówiłyśmy
madzia - to chyba zapisujemy się razem tylko gdzie indziej, bo ja od listopada też idę na cardio i fitnes damy sobie radę ![]() gastone, faficzku - a ja ani socjolog ani psycholog więc sobie nie napisze imienia ![]() Faficzku - ja miałam problemy z przegrodą nosową, więc i zatoki zapchane ale po operacji jest luz, czasami tylko pobolewają nice - wątpię, że anemia bo robiłam badania niedawno. oby w pracy było dobrze ![]() Limonka - ja też piszę pracę, tylko że ja inż ![]() zbieram się do matuli do pracy, pogadać o pracach zaliczeniowych na te moje popi... zajęcia które musze zaliczyć.... a potem będę robić obiad a i ważyłam sie i już nie 79 tylko 77,6 czyli jeszcze 1kg i będę na wadze wyjściowej z wakacji.
Plus Size-owy wątek gadulcowy ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-10-30 o 10:26 |
|
|
|
#1449 | ||||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Ja chodze do spiewajacego dentysty i tez jest fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez pisze prace ale ja licencjacka |
||||
|
|
|
#1450 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() A u mnie całą noc lało i dalej leje
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
brzuch mnie boli ;( nieznoszę @ ;(
|
#1452 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak widac sie udalo ![]() Cytat:
![]() czekam na wiesci !!! aa walsnie przeczytalam pod spodem ![]() Cytat:
myslalam ze tylko u mnie jest 1001 drobiazgow na polce....Cytat:
gartulejszyn![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale haslo przednie chcialaby zoabczyc cie jak skladasz sie w 90% z odrostow ![]() Cytat:
no pieknie to przez morze do UK przylazlo ![]() Laski znow zmienilam podpis z 91.1 na 90.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zaczynam jutro, dzisiaj robiłam sobie badania. Ok 13,30 idę po wyniki i pieczątkę od lekarza ![]() No to znaczy, że cel został osiągnięty, bo właśnie miałaś się uśmiechnąć
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki....
|
|
#1455 |
|
Raczkowanie
|
No imie opisane wiec czytajcie
![]() Co do pracy mg to powiem wam ze sie bronilam w przyspieszonym tempie,(nasamym poczatku marca a obrony byly w czerwcu .Bronilam sie ja i jeszce kilka osob) bo mialam juz bilet na zjechanie do IRL.Maz moj (wtedy narzeczony ) juz byl ponad rok a ja zostalam zeby sie bronic no i tak w jednym tygodniu wszystko naraz! W poniedzielek sie bronilam, w srode zdawalam prawa jazdy a w piatek dwa testy z kursu angielskiego zeby dyplom dostac.Ale sie wszystko pieknie udalo! MWlazlo mnie cos w kregoslup porazzz n-ty w tym miesiacu.Stara dupa jestem!
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stara ale jara !!!
|
|
|
#1457 |
|
Raczkowanie
|
a jakze!!
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
cos ci napisze tylko ciiiiiiii
flirtowalam wczoraj z moim kumplem (ma dziewczyne w Pl jest zakochany po uszy ale to tez niepoprawny flirciarz wiec sobie pozwalamy oboje )wszystko bylo ok ble ble ble az mu nie powiedzialam ze schudlam 12 kilo odkad sie ostatni raz widzielismy.... i co ?? zapytal wprost to kiedy sie widzimy ?? i szczeka mi opadla.... czyli gdybym byla szczuplejsza to faceci by sie bardziej ogladali... nie lubie tego owszem fajnie byc szczuplejsza ale ja chce zbey nie lubiano / kochano za to jaka jestem a nie jak wygladam..... a przede wszystkim nie tylko za to jak wygladam....
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
nice6irl - gratuluję pracy
Ehhh kiedy ja znajdę jakąś satysfakcjonującą?
|
#1460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak czytając wasze historię to wraca mi wiara w to że są jednak faceci dla których wygląd nie jest ważny/albo podobają się dodatkowe kilogramy Gosiu, piękny opis
|
|
#1461 | |||
|
Moderatorka z pazurem
|
tableteczki rozkurczowe wez
Cytat:
![]() Cytat:
A co by nie mowic faceci to wzrokowcy wiec zawsze beda zwracac uwage na wyglad, a jednym podobaja sie pulchniejsze, innym chudziutkie ![]() Cytat:
Ja juz takiego znalazlam |
|||
|
|
|
#1462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wazne nie obrazam jej po prostu moje przeciwienstwo - co do kumpla idzie w odstawke !!! nie dam sie "zaliczac" bo schudlam
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
i mial racje ja trafilam na tego co lubi pulchnijesze i bardzo pilnuje bym za bardzo nie schudla bo on nie bedzie cytuje "klad sie na kosciach" i kocham go za to !!
|
|
#1464 |
|
Moderatorka z pazurem
|
|
|
|
|
#1465 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie wiem o co chodzi ogólnie na co dzień myślę sobie że przecież kogoś znajdę i nie martwię się tym że w chwili obecnej jestem sama, mam przyjaciół nie czuję się SAMOTNA! jednak czasami mnie tak napadnie jak teraz to chyba po wczorajszych wieściach że moja ex przyjaciółka zaszła w ciążę a uwieżcie mi skromnie powiem że kurde jestem dużo ładniejsza Cytat:
ale ty masz męża co Cię jakiś taki koleś w głowie będzie zawracał tak przy okazji gratuluję powrotu do 90.5 teraz na pewno spadnie do tej 8
|
|
#1466 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Ide na spotkanie z przyjaciolka...do pubu
Do juterka
|
|
|
|
#1467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję takiego męża! hihi ja też takiego znajdę a co chociaż nie powiem miałam takiego jednego który twierdził że mnie kocha od 3 lat (staaary kolega) i wyznawał mi miłość akurat wtedy jak byłam najgrubsza... hmm nie powiem do wartościowało mnie to potem się okazało że chyba serio lubi większe bo jego obecna dziewczyna do szczupłych nie należy, a za to on szczuplak straszny ![]() Baw się dobrze ROses
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie wiem na kim oko zawieścić... żadnego faceta na około... a jak byłam w klubie to tylko modliłam się, żeby żaden się o mnie nie otarł itp. normalnie myślałam że zagryze każdego faceta, który do mnie podejdzie...
śnił mi się ten pacan dzisiaj
|
#1469 | |||
|
Zakorzenienie
|
no ba !!!
Cytat:
oby oby !!! nie no nie jest mi koles w glowie mialo byc tylko flirtowanie i tak sie zakonczylo ale daj mi do myslenia ...... Cytat:
Cytat:
u mnie w pracy jest taki nazywamy go Elvis bo ma filoa na punkcie Elvisa - nawet na koszulce ma z tylu wyszyte nie wazne chudy jest matko wysoko jakies 190 a moze wazy z 70 kilo.... serio same kosci.... ale do rzeczy mial dziewczyne - taka fajna kluseczke wysoka tez ale duuuzo ciezsza ale rozszedl sie z nia i teraz ma taka z dwojka dzieci to nic - jest jakies dwa razy grubsza od tamtej..... normalnie jak bylismy w pubie na imprezie pol roku temu siedziala na dwoch krzeselkach...... a on zakochany w niej po uszy.... widac naprawde chlopak szuka rownowagi w przyrodzie
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że to ja jestem gadułą, ale jak tak na Was patrzę to zaczynam zmieniać zdanie
Dzień był milszy niż się spodziewałam. Sprawę w urzędach załatwiłam niespodziewanie sprawnie i już o 12.00 byłam wolna. Pędząc na tramwaj wpadłam na dawno nie widzianą koleżankę i poszłyśmy do Coffee Heaven na dużą latte, kanapki z serkiem, tuńczykiem, ogórkiem i mandarynkami a przede wszystkim na ploty Gdy się rozstałyśmy wpadłam z kolei na studentów socjologii, którzy zaczepiali ludzi i przeprowadzali ankietę. Z jednym z nich rozmawiało mi się tak dobrze, że wymieniliśmy się numerami telefonów Tak, że uprzejmie prosi się o trzymanie kciuków ![]() BTW- nawiązując do Waszej rozmowy- jak widać miały racje te, które twierdzą, że nie trzeba mieć wymiarów modelki, żeby spodobać się facetowi ![]() Potem już niestety na nikogo nie wpadłam, za to wpadłam do sklepu indyjskiego i kupiłam sobie chustę do tańca brzucha ![]() A do dentysty nie pójdę i już! Tym bardziej do przystojnego- w życiu nie pokazałabym jakiemuś fajnemu facetowi jaką mam paskudną dziurę w zębie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Trzeba bylo wykladac u mnie na uczelni jak bylam na 1 roku
A tak to starszy Pan nasz usypial 
a jaką masz specjalizację?
źle ze mną źle :/ musze sie wziac za siebie, najwyzszy czas, bo waga sama nie przestanie rosnac... z kumpela zamierzam sie zapisac na fitness
no i na diete przechodze bo nie widze przyszlosci innej... chce schudnac poniewaz:

a przede wszystkim na ploty