|
|
#331 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a po weselu spie normalnie niczym sie nie martwiac... i fryzura wcale mi sie nie rozpadla....wrecz przeciwnie wszyscy sie pytali gdzie ja u fryzjera bylam...a zeby bylo smiesznie na czesanie wlosow chodze nie do jakiegos super salonu ale do takiej zwyklej fryzjerki i jestem z niej zadowolona ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kto wie, jeszcze półtora roku ![]() A co do stabilności fryzury- miałam niedawno podobną i wytrzymała całą noc wesela
|
|
#333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jest bardzo dużo PM które decydują sie na tren bo jednak dodaje to bardzo uroku sukience i mimo wszystko sa zadowolone więc może my również bedziemy
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a może skoro Wam się tak podobają treny a obawiacie się, że podpięcie będzie niewygodne albo się urwie to weźcie suknię z odpinanym trenem. Po Kościele tren się odpina całkowicie od sukni i jest spokój
|
|
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie sie to kupuje? w aptece czy w drogerii? jak mi sie skonczą moje dwie maski do włosów to moze sobie cos takiego sprawię... ale to jeszcze potrwa ![]() a co do trenu to ja wlasnie nie wiem co dziewczyny w nim widzą... jest widoczny aby przez minute jak się sunie przez Kościół-w to i z powrotem więc nie wiem czy nawet minuta wyjdzie... i często ten tren w drodze do ołtarza się zwija a nie stanowi idealnego półkola.. za to po wyjsciu z Kościola od razu jest przypinany a potem sterczy taki kaczy kuper... nie nie nie i jeszcze raz nie.... co do fryzurki to bardzo ładne wkleiłaś Nati. ja nie chce hmm ani rozpuszczonych ani spiętych w koka.. rozpuszczone by mi sie rozczochrały juz po godzinie a w spiętych całkiem nie wyglądam tak atrakcyjnie. więc ja bede miala loki grube, upięte u góry głowy, i dół hmmm jak powiem ze irokez z lokow to bedziecie wiedzialy o co chodzi? juz wklejalam pierwowzor mojej fryzury ale pewnie nie pamietacie.. na pewno jeszcze wkleje.. a teraz zbieram sie powol bo bede zaraz uciekac do domku i do mojego ukochanego buziaki milego dnia
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widac go tez przy nakladaniu obraczek i na pozniejszych zdjeciach ![]() mi sie treny bardzo podobaja, nadaja dostojnosci i sprawiaja, ze suknia slubna nie wyglada jak zwykla slubna balowa ![]() ja caly ranek pisalam zadanko na cwiczenia, a teraz na te cwiczenia zmykam ![]() ale piekna pogoda - 21 stopni, blekitne niebo, sloneczko i wietrzyk... cudo
|
|
|
|
|
#337 |
|
Adwokat diabła
|
Lain, ładną pogodę masz..
u mnie też ładnie ale jak z temperaturą to nie wiem..
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
ja też chcę tren
i wiem,że to wcale nie jest tak,że musi się zerwać-moja przyszła szwagierka miała piękny tren,nie za długi i nie za krótki i był na pętelce a z boków sukni przypinało się go na przeźroczyste zatrzaski i nawet jak był spięty to sukienka wyglądała ślicznie nic jej się nie zerwało bo był upięty na dobrej wysokości tak,że nikt go nie przydepnął ani w tańcu ani w innej sytuacji Ona ogólnie nie chciała sukni z trenem a potem wogóle nie żałowała,że taką miała a tylko się cieszyła bo na zdjęciach piękne wyglądała no ale gusta są rożne więc każda z nas będzie miała swoją wymarzoną! ![]() a co do fryzurki to też chcę coś z rozpuszczonymi włosami a na górze jakiś malutki koczek czy coś,jeszcze niewiem macie jakieś ciekawe zdjęcia tego typu fryzur?
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczyny,
Nati02piekne te fryzurki mi chyba najbardziej podoba sie ta druga tyle ze mi przez 1,5 roku włosy nie urosna tyle zeby mozna było z nich zrobic cos takiego ale mysle ze cos znajde ładnego napewno musze miec choc troche upiete,ja do trenu nie jestem przekonana i nie chce go miec podobnie jak długiego welonu czy diademu ale kazda ma swoje zdanie
|
|
|
|
#340 |
|
Wtajemniczenie
|
jak juz któraś z dziewczyn napisała dobrze że mamy inne zdania na pewne sprawy
w innym przypadku chyba byśmy nie miały o czy pisac i wątek na pewno nie miałby juz drugiej części
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć panny wizażanki
Wpadłam tylko na chwilę pochwalić się iż mój prezencik dla TZ na urodzinki już dotarł...Zegar z naszym zdjęciem.. prezentuje się wręcz bosko... wiem, że dla niektórych z Was to bazarowość i tandeta... ale jakoś nie mogłam na nic innego się zdecydować a to wydawało mi się w miarę oryginalne... ależ on piękny
|
|
|
|
#343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie się pomysł na taki prezent podoba
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie z zajec wrocilam i wcinam placki ziemniaczane
![]() TZ wymyslil zebysmy jutro poszli do klubu ze znajomymi na impreze Halloweenowa... cos srednio jest przekonana i do samego Halloween i do przebierania sie na ta impreze do glowy przychodzi mi tylko gnijaca panna mloda i tak jak TZ wymyslil, Mikolaj przyszedl do niego wczoraj zegarek kupiony ![]() a moje perfumy nadal nie, bo w gruncie rzeczy nic mi sie nie podoba wiec tymczasowo dostalam w prezencie 3 pary kolorowych skarpet snowboardowych
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-10-30 o 13:55 |
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
uff bałam się spojrzec ile stron naskrobałyscie ale jest ok
![]() ja w bieli zdecydowanie lepiej wyglądałam-mam karnację dziwną nie jasną nie ciemną taką w sam raz, oczy zielone i włosy ciemny blond
|
#346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
daj znac jak zareagowal tz...dla mnie to nie tandeta...uwazam ze kazdy kupuje to co mu sie podoba i najwazniejsze jest zeby to sie podobalo drugiej osobie, a wszystkim pozostalym nic do tego...
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja na obiadek zrobiłam spagetti i ide zaraz na zakupki jak przyjdę to wkleje fryzurki jakie znalazłam i wydają mi się ładne ![]() co do Mikołaja to fajny pomysł z tymi prezentami już teraz:P narazie dziewczynki
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
a my mamy dzisiaj lasanię
ja bym mogła jeść cał czas lasanie spageti pierogi ruskie
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
placki ziemniaczane? ja lubię ale po nich śmierdzi w całym domu
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
ja tez
dorzucilabym jeszcze do tego kopytka
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z sosem to jem tylko placki po wegiersku
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
od razu jesc sie chce
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem z gulaszem, ale wole z sosem sosem pieczarkowym albo grzybowym (tj. z innych niz pieczarki grzybow ) ![]() jeszcze lubie cos na ksztalt plackow ziemniaczanych, ale zrobione z tartej cukini wymieszanej z serem feta. do tego to juz nawet sosu nie trzeba
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-10-30 o 14:15 |
|
|
|
|
#356 |
|
Adwokat diabła
|
przestańcie bo jestem głodna, a nie ma komu obiadu zrobić
|
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
A ja własnie wróciłam ze skelpu - bo o jedzieniu mowa
i zakupiałam wszsystkie produkty potrzebne mi do pieczenia ciasta, smietanowo- karmeloweg mniam mniam , wziałem przepis od siostry bo tak mi smakował ze nroamlnie juz nie moge sie doczekac jak mi wyjdzie
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja za ciastami nie przepadam. dlatego nigdy w zyciu nie zrobilam sama ciasta
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wrecz uwielbiam wszystko co słodkie
zaraz tez wychodze do sklepu angluka narobiła checi na ciasto wiec kupie produkty i tez zrobie
|
|
|
|
#360 |
|
Wtajemniczenie
|
Kubusewa prezent bardzo oryginalny znasz gust swojego TŻta więc na pewno wiesz że mu sie spodoba a przecież o to chodzi w prezentach
![]() Ja z Tż również się wybieramy na imprezę haloweenowa choc trudno to nazwać impreza raczej spotkanie ze znajomymi przy piwku w knajpce ale chyba przebierać na chwilę obecną by mi się nie chciało choć z drugiej strony fakt zabawa mogłaby być fajna ![]() a tak poza tym to Kaśka narobiłaś mi smaku na lasagne bo uwielbiam ją ![]() mniaaaaaaaaami i piec ciasta tez lubie ale te mniej skomplikowane
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

Dodam że Jej kręciła loki i trwało to bardzo dlugooo

do glowy przychodzi mi tylko gnijaca panna mloda
a ja na obiadek zrobiłam spagetti i ide zaraz na zakupki