Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-29, 21:14   #1441
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
A nie bede sie tak rozdrabniac i kazdej gratulowac wiec dla wszystkich GRATULACJE z kazji dostania posady, zdanych egzaminow i posprzatanych lazienek.A mnie czeka caly zlew garow bo maz mi codzienni obiecuje zmywarke a zmywarki ani widu ani slychu!!!

Faficzkowa zainspirowalas mnie i zaraz nakresle cos o swoim imieniu, bo piekne i nie moge byc gorsza od ciebie.Ni i dodam ze ja pni magister socjolog jestem tez!!!
Pani socjolog Trzeba bylo wykladac u mnie na uczelni jak bylam na 1 roku A tak to starszy Pan nasz usypial
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 21:37   #1442
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
A nie bede sie tak rozdrabniac i kazdej gratulowac wiec dla wszystkich GRATULACJE z kazji dostania posady, zdanych egzaminow i posprzatanych lazienek.A mnie czeka caly zlew garow bo maz mi codzienni obiecuje zmywarke a zmywarki ani widu ani slychu!!!

Faficzkowa zainspirowalas mnie i zaraz nakresle cos o swoim imieniu, bo piekne i nie moge byc gorsza od ciebie.Ni i dodam ze ja pni magister socjolog jestem tez!!!
oj to cieszę się bardzo że kogoś inspiruję czekam na Twój szczegółowy opis pani magister Małgorzato ja to jeszcze nie magister tylko licencjat ale jestem na 1 roku uzupełniających więc za 2 lata mam nadzieje mgr a jaką masz specjalizację?
no i trzymam kciuki za zmywarkę a raczej za męża żeby się zmobilizował

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
ja mam dodupny humor źle ze mną źle :/ musze sie wziac za siebie, najwyzszy czas, bo waga sama nie przestanie rosnac... z kumpela zamierzam sie zapisac na fitness od nastepnego tygodnia jak chodzilam na silke i aerobic w marcu to schudlam, a jak przestalam odrazu kg w gore no i na diete przechodze bo nie widze przyszlosci innej... chce schudnac poniewaz:
1. zle wygladam,
2. szybko sie mecze
3. obcieraja mnie wiecznie spodnie i sie przecieraja
4. dla zdrowia.
5. i bo sie strasznie poce ;(
oj głowa do góry! sama piszesz że źle się czujesz ze swoim ciałkiem więc do dzieła, trochę więcej ruchy, dietka i dasz radę a wtedy i humorek będzie lepszy! wiec trzymam kciuki za motywację!!!!

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam do domu i .... zdaaaaaaaaaaałaaaaaaaaaaa aaaaaam !!!!!
WOW super! GRATULACJE!!!! Ty masz geniuszu

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Ja tam wolę z talerza
Ja też powinnam wziąć się w garść i ogarnąć trochę mieszkanko, ale taaaak mi się nie chceee
hihihi ładnie powiedziane ja też wolę z talerza hahah

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!!!!!
Dostałam pracę, później wam napiszę resztę!
oj Malwinko GRATULUJE!!!!!!!!! opowiadaj co gdzie i jak!!!!

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

co do lekarza chyba się wybiorę chociaż pewnie powie że narzekam, pewnie znowu coś z zatokami mi się pier.... :[

co do dentystów to ja też lubię swojego choć ma ponad 70 na karku
no koniecznie do lekarza...
eh zatoki? ja mam to samo za tydzień idę na zabieg.... ;(
dzisiaj byłam u laryngologa na wizycie, wytłumaczył jak będzie to wyglądać... fuj nie chcę , boję się ale jak to któraś z was powiedziała MOŻE BĘDZIE JAKIŚ PRZYSTOJNY LEKARZ na pewno nie przebije Dentyściora ale ok kto wie kto wie

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 23:45   #1443
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
a oto Ruduś już chyba kiedyś się nim chwaliłam staruszek mój kochany 12 lat skończy w kwietniu
Ruduś jest przesłodki i śliczny. Już go trochę kocham

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Staram ie serio nie przejmowac jakos mnie dopadla dzis no ....
Ty wstręciuchu! Kasuj te złe emocje i negatywne nastawienie od razu! Masz całkowity zakaz smucenia się. Kasujemy razem ---> [KLIK]. Mischoko już zadowolona i o taka -

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
hehe wróciłam. Jutro spędzę jeden dzień w tej pracy, jak im się spodobam i jak mnie się spodoba (bo jeszcze nie wiem ile mi kasy zaproponują) to może będę miała pracę
bylam też w sklepie budowlanym i moja łezka na suficie i takie cóś na ścianie w sypialni będzie wykonane bałam się, ze finansowo mnie to zrujnuje ale bosko zmieściłam się w limicie
tfu tfu pluję na lewo i prawo coby nie zapeszać

hmmm może i ja walnę sobie imię w opisie, w końcu mam je śliczne buziole
Buziole buziole
Widzisz jak to się wszystko zaczyna układać? Będzie coraz lepiej. A jutro w pracy sprawdzisz się napewno i już tam zostaniesz

Cytat:
dziewczyny zaczynam się znowu martwić o swoje zdrowie - coraz częściej robi mi się słabo, kręci mi się w głowie i chce mi się wymiotować. i to napewno nie od ciążby bo nie wierzę, że wiatropylna jestem, ani też od małego cukru...
Być może to anemia. Warto byłoby się tym zająć. Zrobić badania, porozmawiać z lekarzem. Kilka stron wcześniej pisałam o moich podobnych objawach. Wyszło na to, że chyba byłam przemęczona i gardełko bolało. Odpocznij trochę i wybierz się do specjalisty. Główka do góry

Odnośnie mojej pracy to wszystko wyszło jakoś tak nagle. Koleżanka zadzwoniła, że naprzeciw jej sklepu jest salon PLUS GSM i potrzebują tam pracownika, tj. w M1. Kazała mi się ładnie ubrać, pomalować i uczesać. Powiedziała, że facet fajny, mam zabrać CV i do 2 h pojawić się. Więc zebrałam się w sobie i pojechałam. Dostałam tę pracę! Jestem bardzo zadowolona , chociaż wiem, że teraz okres przyuczenia i przyswajania materiału czyli najtrudniejszy przede mną. Ale dla kogoś, kto od 2 miesięcy szuka pracy jest to prawie spełnienie marzeń. Zwłaszcza, że zależało mi na kontakcie z klientem

Jestem szczęśliwa! Od razu wybraliśmy się z tż na pizze i piwko

Całuje was wszystkie

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2008-10-29 o 23:54
nice6irl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 06:36   #1444
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak... Gratulacje z powodu posprzątanych łazienek przede wszystkim

Cytat:
oj to cieszę się bardzo że kogoś inspiruję czekam na Twój szczegółowy opis pani magister Małgorzato ja to jeszcze nie magister tylko licencjat ale jestem na 1 roku uzupełniających więc za 2 lata mam nadzieje mgr a jaką masz specjalizację?
no i trzymam kciuki za zmywarkę a raczej za męża żeby się zmobilizował
Powiem więcej- ja nawet licencjatem nie jestem Jestem teraz na 3 roku i walczę z pracą licencjacką, ale powiem Wam, że jakoś tego nie widzę
I błaaagam, przestańcie gadać o tych dentystach Ja na samo słowo dentysta mam ochotę krzyczeć. To dosłownie jakaś fobia. Jak się wreszcie wybiorę do tego strasznego miejsca, którym jest jego gabinet kończy się zawsze tak samo- siedzę w poczekalni, konsekwentnie przepuszczam każdego kto przyjdzie bo dochodzę do wniosku, że "mi się nie spieszy- mam całe życie przed sobą",a gdy już, już mam wejść do gabinetu ogarnia mnie taka panika, że uciekam Moja dziura w zębie ma już blisko 3 lata
Więc ponawiam apel- skończcie używać tego brzydkiego słowa na "D", bo mi nerwy zszarpiecie doszczętnie

Cytat:
Odnośnie mojej pracy to wszystko wyszło jakoś tak nagle. Koleżanka zadzwoniła, że naprzeciw jej sklepu jest salon PLUS GSM i potrzebują tam pracownika, tj. w M1. Kazała mi się ładnie ubrać, pomalować i uczesać. Powiedziała, że facet fajny, mam zabrać CV i do 2 h pojawić się. Więc zebrałam się w sobie i pojechałam. Dostałam tę pracę! Jestem bardzo zadowolona , chociaż wiem, że teraz okres przyuczenia i przyswajania materiału czyli najtrudniejszy przede mną. Ale dla kogoś, kto od 2 miesięcy szuka pracy jest to prawie spełnienie marzeń. Zwłaszcza, że zależało mi na kontakcie z klientem

Całuje was wszystkie
No brzmi fajniusio Bardzo, bardzo się cieszę, że się udało
I też całuję

A teraz uwaga, uwaga... Chwalę się... Mam dziś wolne Co prawda i tak cały dzień spędzę biegając po urzędach i załatwiając bardzo ważne sprawy, ale po tym co się dzieje ostatnio w mojej pracy będzie to czysty relaks
Poza tym spróbuję się dostać do fryzjera, bo to co się dzieje na mojej głowie to dramat (składam się w 90% z odrostów ),ale nie wiem czy mi się uda, bo z niewiadomych mi przyczyn w okolicach 1 listopada zawsze u fryzjera i w sklepach odzieżowych jest koszmarny tłok

Edytowane przez Limonka1987
Czas edycji: 2008-10-30 o 06:38
Limonka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 09:08   #1445
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, tak... Gratulacje z powodu posprzątanych łazienek przede wszystkim

Powiem więcej- ja nawet licencjatem nie jestem Jestem teraz na 3 roku i walczę z pracą licencjacką, ale powiem Wam, że jakoś tego nie widzę
I błaaagam, przestańcie gadać o tych dentystach Ja na samo słowo dentysta mam ochotę krzyczeć. To dosłownie jakaś fobia. Jak się wreszcie wybiorę do tego strasznego miejsca, którym jest jego gabinet kończy się zawsze tak samo- siedzę w poczekalni, konsekwentnie przepuszczam każdego kto przyjdzie bo dochodzę do wniosku, że "mi się nie spieszy- mam całe życie przed sobą",a gdy już, już mam wejść do gabinetu ogarnia mnie taka panika, że uciekam Moja dziura w zębie ma już blisko 3 lata
Więc ponawiam apel- skończcie używać tego brzydkiego słowa na "D", bo mi nerwy zszarpiecie doszczętnie

No brzmi fajniusio Bardzo, bardzo się cieszę, że się udało
I też całuję

A teraz uwaga, uwaga... Chwalę się... Mam dziś wolne Co prawda i tak cały dzień spędzę biegając po urzędach i załatwiając bardzo ważne sprawy, ale po tym co się dzieje ostatnio w mojej pracy będzie to czysty relaks
Poza tym spróbuję się dostać do fryzjera, bo to co się dzieje na mojej głowie to dramat (składam się w 90% z odrostów ),ale nie wiem czy mi się uda, bo z niewiadomych mi przyczyn w okolicach 1 listopada zawsze u fryzjera i w sklepach odzieżowych jest koszmarny tłok

Dziękuję Póki co łazienka nadal lśni i mam nadzieję, że trochę jeszcze polśni

I powiem Wam, że ja ambitnie i nieco przewrotnie zamierzam zrobić mgra przed licencjatem

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 10:01   #1446
nice6irl
Zakorzenienie

Co tam u was kobietki?
U nas taka piękna jesienna pogoda, ciepło, słońce, czyste niebo, nic tylko spacerować
Trzeba korzystać póki się da, więc dzisiaj napewno trochę pozwiedzam park, albo jakieś inne miejsce.
Jeśli u was jest też tak fajnie to napewno macie dobre humorki, a jak nie to całusek na poprawę
Stary 2008-10-30, 10:20   #1447
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ruduś jest przesłodki i śliczny. Już go trochę kocham

Odnośnie mojej pracy to wszystko wyszło jakoś tak nagle. Koleżanka zadzwoniła, że naprzeciw jej sklepu jest salon PLUS GSM i potrzebują tam pracownika, tj. w M1. Kazała mi się ładnie ubrać, pomalować i uczesać. Powiedziała, że facet fajny, mam zabrać CV i do 2 h pojawić się. Więc zebrałam się w sobie i pojechałam. Dostałam tę pracę! Jestem bardzo zadowolona

Całuje was wszystkie
Ruduś jest najlepszy, chyba że ze mną śpi i o godzinie 5 rano mnie budzi bo chce iść sobie coś przekąsić...

No to gratuluję PRACY! jak będę kiedyś w M1 to wpadnę Cię odwiedzić rozumiem że to M1 w Zabrzu?
POWODZENIA no i baw sie dobrze! na pewno dasz radę! a od kiedy zaczynasz?

Cytat:

błaaagam, przestańcie gadać o tych dentystach Ja na samo słowo dentysta mam ochotę krzyczeć. To dosłownie jakaś fobia. Jak się wreszcie wybiorę do tego strasznego miejsca, którym jest jego gabinet kończy się zawsze tak samo- siedzę w poczekalni, konsekwentnie przepuszczam każdego kto przyjdzie bo dochodzę do wniosku, że "mi się nie spieszy- mam całe życie przed sobą",a gdy już, już mam wejść do gabinetu ogarnia mnie taka panika, że uciekam Moja dziura w zębie ma już blisko 3 lata

Poza tym spróbuję się dostać do fryzjera, bo to co się dzieje na mojej głowie to dramat (składam się w 90% z ....
hehehe takie odczucia przed napisaniem pracy ma każdy... kobieto ja już w grudniu panikowałam że nic jeszcze nie mam, a powinnam w ogóle byłam przerażona! najgorzej jest zacząć a potem już jakoś leci oczywiście trzeba na to zleźć czas i motywację ale to jak do wszystkiego POWODZENIA
a jeśli chodzi D.... słuchaj ja miałam to samo!!!! Panika ogólnie 2 lata nie byłam u dentysty, ale w kocu się zebrałam i trafiłam na super lekarza super pod tym względem że już wie że potrzebuję ZNIECZULENIE PRZED ZNIECZULENIEM (czyli różowa pasta o smaku gumy do żucia dla dzieci ) i nic nie czuję dlatego przestałam się go bać, a do tego jest przystojny... od te jego oczy... hihih
więc zbież się na odwagę i idź... bo potem może być gorzej z tym ząbkiem... a o dentyscie to my tutaj gadamy TYLKO POZYTYWNIE!

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość

I powiem Wam, że ja ambitnie i nieco przewrotnie zamierzam zrobić mgra przed licencjatem
heehh czyżbyś najpierw zaczęłaś mgr a potem lic? kobieto ile ty kierunków studiujesz? no i przede wszystkim CO?

Cytat:
Co tam u was kobietki?
U nas taka piękna jesienna pogoda, ciepło, słońce, czyste niebo, nic tylko spacerować
Trzeba korzystać póki się da, więc dzisiaj napewno trochę pozwiedzam park, albo jakieś inne miejsce.
Jeśli u was jest też tak fajnie to napewno macie dobre humorki, a jak nie to całusek na poprawę
hej! no faktycznie u nas śliczna pogada, sama się chyba gdzieś wybiorę aż nie wierzę w to co piszę
miłego dnia

Stary 2008-10-30, 10:25   #1448
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

roses - a nie mówiłyśmy
madzia - to chyba zapisujemy się razem tylko gdzie indziej, bo ja od listopada też idę na cardio i fitnes damy sobie radę
gastone, faficzku - a ja ani socjolog ani psycholog więc sobie nie napisze imienia
Faficzku - ja miałam problemy z przegrodą nosową, więc i zatoki zapchane ale po operacji jest luz, czasami tylko pobolewają
nice - wątpię, że anemia bo robiłam badania niedawno. oby w pracy było dobrze
Limonka - ja też piszę pracę, tylko że ja inż

zbieram się do matuli do pracy, pogadać o pracach zaliczeniowych na te moje popi... zajęcia które musze zaliczyć.... a potem będę robić obiad a i ważyłam sie i już nie 79 tylko 77,6 czyli jeszcze 1kg i będę na wadze wyjściowej z wakacji.

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-10-30 o 10:26
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 10:38   #1449
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Jak się wreszcie wybiorę do tego strasznego miejsca, którym jest jego gabinet kończy się zawsze tak samo- siedzę w poczekalni, konsekwentnie przepuszczam każdego kto przyjdzie bo dochodzę do wniosku, że "mi się nie spieszy- mam całe życie przed sobą",a gdy już, już mam wejść do gabinetu ogarnia mnie taka panika, że uciekam Moja dziura w zębie ma już blisko 3 lata
Kochana znajdz przystojnego dentyste i bedzie po problemie Ja chodze do spiewajacego dentysty i tez jest fajnie
Cytat:

Gratuluja lsniacej lazienki - tez musze tego dokonac
Cytat:
Co tam u was kobietki?
U mnie za oknem 16stopni ale slonka nie widze, zbieram sie zaraz na zajecia
Cytat:
roses - a nie mówiłyśmy
Limonka - ja też piszę pracę, tylko że ja inż

zbieram się do matuli do pracy, pogadać o pracach zaliczeniowych na te moje popi... zajęcia które musze zaliczyć.... a potem będę robić obiad a i ważyłam sie i już nie 79 tylko 77,6 czyli jeszcze 1kg i będę na wadze wyjściowej z wakacji.
Mowilyscie, mowilsycie...jak czarownice ale jak ja kocham te czarownice
Ja tez pisze prace ale ja licencjacka
Stary 2008-10-30, 10:39   #1450
MrsVargas
Wtajemniczenie

Dzień dobry

A u mnie całą noc lało i dalej leje
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 11:01   #1451
chilanes
Zakorzenienie

brzuch mnie boli ;( nieznoszę @ ;(
Stary 2008-10-30, 11:03   #1452
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
hehe wróciłam. Jutro spędzę jeden dzień w tej pracy, jak im się spodobam i jak mnie się spodoba (bo jeszcze nie wiem ile mi kasy zaproponują) to może będę miała pracę
bylam też w sklepie budowlanym i moja łezka na suficie i takie cóś na ścianie w sypialni będzie wykonane bałam się, ze finansowo mnie to zrujnuje ale bosko zmieściłam się w limicie
tfu tfu pluję na lewo i prawo coby nie zapeszać

hmmm może i ja walnę sobie imię w opisie, w końcu mam je śliczne buziole
czekam na imie i bardzo gratuluje

Cytat:
Bardzo mi miło, ino nie wiem, jak mi to z tą łazienką pomoże
jak widac sie udalo

Cytat:
a oto Ruduś już chyba kiedyś się nim chwaliłam staruszek mój kochany 12 lat skończy w kwietniu
no to juz nie masz kota od dzis jest moj.....

Cytat:
Dziewczyny!!!!!!!
Dostałam pracę, później wam napiszę resztę!
czekam na wiesci !!! aa walsnie przeczytalam pod spodem

Cytat:
No W łazience można jeść z podłogi Teraz tylko muszę poodstawiać ten osiemsetczterdzieści tysięcy pierdółek, które zazwyczaj stoją na półkach
i znow oplulam monitor myslalam ze tylko u mnie jest 1001 drobiazgow na polce....

Cytat:
Właśnie wróciłam do domu i .... zdaaaaaaaaaaałaaaaaaaaaaa aaaaaam !!!!!
a nie mowilam gartulejszyn

Cytat:
Ty wstręciuchu! Kasuj te złe emocje i negatywne nastawienie od razu! Masz całkowity zakaz smucenia się. Kasujemy razem ---> [KLIK]. Mischoko już zadowolona i o taka -
rozbawilas mnie do lez

Cytat:

Ale my musimy nakrecac Faficzkowa na ten wytwor na D

Ale haslo przednie chcialaby zoabczyc cie jak skladasz sie w 90% z odrostow

Cytat:
no nie !!! to jak sie tu obejrze to tylko ja mam ponad 90 !!!!!!! wrrr wpedzacie mnie w kompleksy !! ale i tak was kocham !!

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Dzień dobry

A u mnie całą noc lało i dalej leje
no pieknie to przez morze do UK przylazlo

Laski znow zmienilam podpis z 91.1 na 90.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2008-10-30, 11:28   #1453
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Ruduś jest najlepszy, chyba że ze mną śpi i o godzinie 5 rano mnie budzi bo chce iść sobie coś przekąsić...

No to gratuluję PRACY! jak będę kiedyś w M1 to wpadnę Cię odwiedzić rozumiem że to M1 w Zabrzu?
POWODZENIA no i baw sie dobrze! na pewno dasz radę! a od kiedy zaczynasz?
W M1, ale w Bytomiu. Będzie bliżej I zaczynam jutro, dzisiaj robiłam sobie badania. Ok 13,30 idę po wyniki i pieczątkę od lekarza

Cytat:

rozbawilas mnie do lez
No to znaczy, że cel został osiągnięty, bo właśnie miałaś się uśmiechnąć
Stary 2008-10-30, 11:31   #1454
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
No to znaczy, że cel został osiągnięty, bo właśnie miałaś się uśmiechnąć
Dzieki....
Stary 2008-10-30, 12:31   #1455
gastone
Raczkowanie

No imie opisane wiec czytajcie
Co do pracy mg to powiem wam ze sie bronilam w przyspieszonym tempie,(nasamym poczatku marca a obrony byly w czerwcu .Bronilam sie ja i jeszce kilka osob) bo mialam juz bilet na zjechanie do IRL.Maz moj (wtedy narzeczony) juz byl ponad rok a ja zostalam zeby sie bronic no i tak w jednym tygodniu wszystko naraz! W poniedzielek sie bronilam, w srode zdawalam prawa jazdy a w piatek dwa testy z kursu angielskiego zeby dyplom dostac.Ale sie wszystko pieknie udalo! No i w poniedzialek juz sie zegnalam z bliskimi. M
Wlazlo mnie cos w kregoslup porazzz n-ty w tym miesiacu.Stara dupa jestem!
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 12:50   #1456
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
sie brzydko wyraze ale mi wybaczyszstara ale jara !!!
Stary 2008-10-30, 13:12   #1457
gastone
Raczkowanie

a jakze!!
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 13:30   #1458
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
a jakze!!
cos ci napisze tylko ciiiiiiii
flirtowalam wczoraj z moim kumplem (ma dziewczyne w Pl jest zakochany po uszy ale to tez niepoprawny flirciarz wiec sobie pozwalamy oboje )wszystko bylo ok ble ble ble az mu nie powiedzialam ze schudlam 12 kilo odkad sie ostatni raz widzielismy.... i co ?? zapytal wprost to kiedy sie widzimy ?? i szczeka mi opadla.... czyli gdybym byla szczuplejsza to faceci by sie bardziej ogladali... nie lubie tego owszem fajnie byc szczuplejsza ale ja chce zbey nie lubiano / kochano za to jaka jestem a nie jak wygladam..... a przede wszystkim nie tylko za to jak wygladam....
Stary 2008-10-30, 13:39   #1459
chilanes
Zakorzenienie

nice6irl - gratuluję pracy
Ehhh kiedy ja znajdę jakąś satysfakcjonującą?
Stary 2008-10-30, 13:39   #1460
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
flirtowalam wczoraj z moim kumplem (ma dziewczyne w Pl jest zakochany po uszy ale to tez niepoprawny flirciarz wiec sobie pozwalamy oboje )wszystko bylo ok ble ble ble az mu nie powiedzialam ze schudlam 12 kilo odkad sie ostatni raz widzielismy.... i co ?? zapytal wprost to kiedy sie widzimy ?? i szczeka mi opadla.... czyli gdybym byla szczuplejsza to faceci by sie bardziej ogladali... nie lubie tego owszem fajnie byc szczuplejsza ale ja chce zbey nie lubiano / kochano za to jaka jestem a nie jak wygladam..... a przede wszystkim nie tylko za to jak wygladam....
A no widzisz, dlatego ja mam takie opory między innymi jeśli chodzi o zębologa, bo przez całe życie żyłam w przeświadczeniu w którym utwierdzały mnie osoby z mojego otoczenia, żeby mieć faceta trzeba być szczupłym! jak byłam młodsza (szczuplejsza) to nie mogłam narzekać na brać zainteresowania ale kiedy to było? jak miałam 15 lat! a niestety nawet teraz moi równieśnicy zwracają uwagę na wygląd żeby pochwalić się kumplom... eh... wiec jak najbardziej zgadaszm się się z Tobą że OK chcę zeszczupleć dla własnego zdrowia i samopoczucia ale jednak fajnie by było żeby ktoś mnie pokochał bez względu na to jaka jestem....
Jednak czytając wasze historię to wraca mi wiara w to że są jednak faceci dla których wygląd nie jest ważny/albo podobają się dodatkowe kilogramy

Gosiu, piękny opis

Stary 2008-10-30, 14:17   #1461
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
brzuch mnie boli ;( nieznoszę @ ;(
tableteczki rozkurczowe wez
Cytat:
No imie opisane wiec czytajcie
Co do pracy mg to powiem wam ze sie bronilam w przyspieszonym tempie,(nasamym poczatku marca a obrony byly w czerwcu .Bronilam sie ja i jeszce kilka osob) bo mialam juz bilet na zjechanie do IRL.Maz moj (wtedy narzeczony) juz byl ponad rok a ja zostalam zeby sie bronic no i tak w jednym tygodniu wszystko naraz! W poniedzielek sie bronilam, w srode zdawalam prawa jazdy a w piatek dwa testy z kursu angielskiego zeby dyplom dostac.Ale sie wszystko pieknie udalo! No i w poniedzialek juz sie zegnalam z bliskimi. M
rzeczywiscie tempo express
Cytat:
O ty flirciaro A co by nie mowic faceci to wzrokowcy wiec zawsze beda zwracac uwage na wyglad, a jednym podobaja sie pulchniejsze, innym chudziutkie
Cytat:
A no widzisz, dlatego ja mam takie opory między innymi jeśli chodzi o zębologa, bo przez całe życie żyłam w przeświadczeniu w którym utwierdzały mnie osoby z mojego otoczenia, żeby mieć faceta trzeba być szczupłym! jak byłam młodsza (szczuplejsza) to nie mogłam narzekać na brać zainteresowania ale kiedy to było? jak miałam 15 lat! a niestety nawet teraz moi równieśnicy zwracają uwagę na wygląd żeby pochwalić się kumplom... eh... wiec jak najbardziej zgadaszm się się z Tobą że OK chcę zeszczupleć dla własnego zdrowia i samopoczucia ale jednak fajnie by było żeby ktoś mnie pokochał bez względu na to jaka jestem....
Jednak czytając wasze historię to wraca mi wiara w to że są jednak faceci dla których wygląd nie jest ważny/albo podobają się dodatkowe kilogramy

Gosiu, piękny opis
Kochana mi kiedys tata w zartach powiedzial tak "Kazda potwora znajdzie swego adoratora" Ja juz takiego znalazlam
Stary 2008-10-30, 14:31   #1462
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
nice6irl - gratuluję pracy
Ehhh kiedy ja znajdę jakąś satysfakcjonującą?
no wlasnie nic nie piszesz jak to spotkanie wczoraj ??

Cytat:

Gosiu, piękny opis
no zaskoczylo mnie to ze kumpel ktory poki jestes slodziutkim paczuszkiem nigdy nic wiecej nie poczuje do ciebie po 12 kg mniej zaczyna sie mna interesowac mimo ze jest zakochany po uszyw anorektycznej dzieweczce..... widzialam jej zdjecia jest gruba jak moje udo nie wazne nie obrazam jej po prostu moje przeciwienstwo - co do kumpla idzie w odstawke !!! nie dam sie "zaliczac" bo schudlam
Stary 2008-10-30, 14:32   #1463
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Kochana mi kiedys tata w zartach powiedzial tak "Kazda potwora znajdzie swego adoratora" Ja juz takiego znalazlam
i mial racje ja trafilam na tego co lubi pulchnijesze i bardzo pilnuje bym za bardzo nie schudla bo on nie bedzie cytuje "klad sie na kosciach" i kocham go za to !!
Stary 2008-10-30, 14:54   #1464
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
i mial racje ja trafilam na tego co lubi pulchnijesze i bardzo pilnuje bym za bardzo nie schudla bo on nie bedzie cytuje "klad sie na kosciach" i kocham go za to !!
Madry chłop
Stary 2008-10-30, 14:54   #1465
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:

hehehehe też nam to hasło ja nie wiem o co chodzi ogólnie na co dzień myślę sobie że przecież kogoś znajdę i nie martwię się tym że w chwili obecnej jestem sama, mam przyjaciół nie czuję się SAMOTNA! jednak czasami mnie tak napadnie jak teraz to chyba po wczorajszych wieściach że moja ex przyjaciółka zaszła w ciążę a uwieżcie mi skromnie powiem że kurde jestem dużo ładniejsza

Cytat:
no zaskoczylo mnie to ze kumpel ktory poki jestes slodziutkim paczuszkiem nigdy nic wiecej nie poczuje do ciebie po 12 kg mniej zaczyna sie mna interesowac mimo ze jest zakochany po uszyw anorektycznej dzieweczce..... widzialam jej zdjecia jest gruba jak moje udo nie wazne nie obrazam jej po prostu moje przeciwienstwo - co do kumpla idzie w odstawke !!! nie dam sie "zaliczac" bo schudlam
hmm może zawsze mu się podobałaś a teraz to wiesz chce wykorzystać? ale ty masz męża co Cię jakiś taki koleś w głowie będzie zawracał
tak przy okazji gratuluję powrotu do 90.5 teraz na pewno spadnie do tej 8

Stary 2008-10-30, 14:57   #1466
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ide na spotkanie z przyjaciolka...do pubu Do juterka bo pewnie nie bede w stanie pisac jak wroce
Stary 2008-10-30, 14:57   #1467
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Gratuluję takiego męża!
hihi ja też takiego znajdę a co

chociaż nie powiem miałam takiego jednego który twierdził że mnie kocha od 3 lat (staaary kolega) i wyznawał mi miłość akurat wtedy jak byłam najgrubsza... hmm nie powiem do wartościowało mnie to potem się okazało że chyba serio lubi większe bo jego obecna dziewczyna do szczupłych nie należy, a za to on szczuplak straszny

Baw się dobrze ROses

Stary 2008-10-30, 15:01   #1468
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

a ja nawet nie wiem na kim oko zawieścić... żadnego faceta na około... a jak byłam w klubie to tylko modliłam się, żeby żaden się o mnie nie otarł itp. normalnie myślałam że zagryze każdego faceta, który do mnie podejdzie...
śnił mi się ten pacan dzisiaj

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 15:06   #1469
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Madry chłop
no ba !!!

Cytat:
hmm może zawsze mu się podobałaś a teraz to wiesz chce wykorzystać? ale ty masz męża co Cię jakiś taki koleś w głowie będzie zawracał tak przy okazji gratuluję powrotu do 90.5 teraz na pewno spadnie do tej 8
nie dziekuje oby oby !!! nie no nie jest mi koles w glowie mialo byc tylko flirtowanie i tak sie zakonczylo ale daj mi do myslenia ......

Cytat:
Ide na spotkanie z przyjaciolka...do pubu Do juterka bo pewnie nie bede w stanie pisac jak wroce
no milego laj laj laj szwietowania hahaha.....

Cytat:
Gratuluję takiego męża!
hihi ja też takiego znajdę a co

chociaż nie powiem miałam takiego jednego który twierdził że mnie kocha od 3 lat (staaary kolega) i wyznawał mi miłość akurat wtedy jak byłam najgrubsza... hmm nie powiem do wartościowało mnie to potem się okazało że chyba serio lubi większe bo jego obecna dziewczyna do szczupłych nie należy, a za to on szczuplak straszny

Baw się dobrze ROses
no ba u mnie w pracy jest taki nazywamy go Elvis bo ma filoa na punkcie Elvisa - nawet na koszulce ma z tylu wyszyte nie wazne chudy jest matko wysoko jakies 190 a moze wazy z 70 kilo.... serio same kosci.... ale do rzeczy mial dziewczyne - taka fajna kluseczke wysoka tez ale duuuzo ciezsza ale rozszedl sie z nia i teraz ma taka z dwojka dzieci to nic - jest jakies dwa razy grubsza od tamtej..... normalnie jak bylismy w pubie na imprezie pol roku temu siedziala na dwoch krzeselkach...... a on zakochany w niej po uszy.... widac naprawde chlopak szuka rownowagi w przyrodzie
Stary 2008-10-30, 15:13   #1470
Limonka1987
Zakorzenienie

Myślałam, że to ja jestem gadułą, ale jak tak na Was patrzę to zaczynam zmieniać zdanie Przecież ja Was nie nadążam czytać!

Dzień był milszy niż się spodziewałam. Sprawę w urzędach załatwiłam niespodziewanie sprawnie i już o 12.00 byłam wolna. Pędząc na tramwaj wpadłam na dawno nie widzianą koleżankę i poszłyśmy do Coffee Heaven na dużą latte, kanapki z serkiem, tuńczykiem, ogórkiem i mandarynkami a przede wszystkim na ploty Gdy się rozstałyśmy wpadłam z kolei na studentów socjologii, którzy zaczepiali ludzi i przeprowadzali ankietę. Z jednym z nich rozmawiało mi się tak dobrze, że wymieniliśmy się numerami telefonów Tak, że uprzejmie prosi się o trzymanie kciuków
BTW- nawiązując do Waszej rozmowy- jak widać miały racje te, które twierdzą, że nie trzeba mieć wymiarów modelki, żeby spodobać się facetowi
Potem już niestety na nikogo nie wpadłam, za to wpadłam do sklepu indyjskiego i kupiłam sobie chustę do tańca brzucha Od listopada zaczynam zajęcia i teraz jestem już zwarta, gotowa i w pełni przygotowana

A do dentysty nie pójdę i już! Tym bardziej do przystojnego- w życiu nie pokazałabym jakiemuś fajnemu facetowi jaką mam paskudną dziurę w zębie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości