|
|
#511 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Cytat:
Jakoś dam radę, muszę . Evangeline, cieszyłabyś się mówisz, ciekawe z jakiego powodu I też idę spać, dobranoc
|
||
|
|
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na następne spotkanie przychodzę po dwóch kubkach melisy i z relanium
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie zajrzalam i nie moglam sie napatrzec na te cudne futra tigressko Meza poznalam tu, gdzie teraz mieszkam. Na poczatku mojego pobytu pracowalam z Portugalkami i bawilam sie po pracy , zawsze twierdzily, ze ujarzmic moj charakter bedzie potrafil ktos tylko z gorrracym charakterem, jakis latino z Brazylii czy Wenezueli... No wiadomo- zart Nigdy nie myslalam, ze spotkam kogos rodem z Wenezueli ![]() No i popatrz kilka miesiecy pozniej poznalam mojego meza, ktory od pierwszego spotkania stwierdzil, ze ja jestem kobieta jego zycia Obaczym Na razie wydaje sie, ze ma racje![]() Cytat:
omija mnie rewia mody na cmentarzu i przymusowe spotkania z nielubianymi krewnymi![]() Cytat:
![]() oleczka87 czuje sie przywitana Pozdrawiam.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2008-10-30 o 00:59 Powód: lit |
|||
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Jelly, mariolasl -witam serdecznie nowe Włosomaniaczki . Cieszyć się należy, że nasze grono wciąż rośnie. Najważniejsze jest to, że - jak dotychczas - ilość idzie w parze z jakością.
oleczka - zazdroszczę Ci tego karpia. Nie jadłam chyba z cztery lata. Uwielbiam ryby! Niestety - w tym temacie moje umiejętnośći kulinarne równają się zeru. Jedynie co potrafię, to filety w cieście naleśnikowym usmażyć. mariolasl -tak się właśnie - teoretycznie oczywiscie - zastanawiałam : co wyniknęłoby z połączenia mnie w parę z ognistym latynosem ... O Mamuśko Kochana !!! Pewnie katastrofa i pandemonium ! Chyba jesteś niespodziewanie spokojnym człowiekiem. Chociaz ten wizerunek jakoś nie pasuje mi do ognistego koloru Twoich włosów. Dziewczyny, piszecie, że nie lubicie Święta Zmarłych. Popatrzcie na to z innej strony, bez tej handlowej otoczki. W zabieganej codzienności dano nam pare chwil, aby powrócić myślami do naszych bliskich, których już wśród nas nie ma. Zadumać się, powspominać. Dla mnie te Święta niosą ze sobą sporą dozę smutku - groby moich Krewnych - w tym i Ojca - są oddalone ode mnie setki kilometrów i myślę, że nie będzie mi już dane zapalić świeczki, znaku pamięci - na ich mogiłach. Pewnie, że Ci Najbiżsi na zawsze pozostaną w naszych sercach, ale jednak ... Ten znicz, ten kwiatek lub może tylko zaduma jakos tak przybliżają nas do Nich. szugar - bądź osobą uprzejmą i podpowiedz o czym mówią opisy tych nowości włosowych ! Wiem, że to nie ten wątek, ale może Dziewczyny wybaczą.Miej litość nad moim TŻ-tem ! Znając mnie spędzę długi okres czasu, siedząc na podłodze w oszołomie, studiując polskie napisy na opakowaniach. Po dziesięciu minutach {bo wiele tych kosmetyków} mój TŻ zacznie nerwowo stepować {numer buta 48/49} i roztaczać wokół siebie dość nieprzyjemną aurę, a moja równowaga psychiczna ulegnie zachwianiu. Dlaczego : czekoladową serię kupiłaś ?! |
|
|
|
|
#515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Słońce świeci Od razu lepiej się wstaje![]() Cytat:
![]() A a'propos następnego spotkania... Są jakieś szanse w najbliższym czasie na zorganizowanie zlotu? ![]() Cytat:
To, co się dzieje czasem na cmentarzach, jest ponad moją wytrzymałość. Ale najbardziej mnie rozwaliło, jak 2 lata temu przed największym cmentarzem w moim rodzinnym mieście został zorganizowany grill Bo wata cukrowa, balony i cukierki to tam standard.........
|
||
|
|
|
|
#516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry Dziewczyny, znowu słońce na Dolnym Śląsku ukradzione ![]() Cytat:
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2008-10-30 o 09:04 |
|||
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
szugar - już trochę {!!!} pojęłam różnice - w angielski se klikłam. Inteligentna jestem
!Znasz te produkty czy też będziesz eksperymentować ?! Nasze posty się minęły wirtualnym świecie ! Dzięki ! Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-10-30 o 09:06 |
|
|
|
|
#518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, że to może niezbyt ładnie z mojej srony ale ja mojej babki nieznoszę wręcz ![]() wiedziałam, że to powiesz ![]() Cytat:
] + co jakiś czas jakiś kolos z ćwiczeń- czyli średnio raz w tyg. co daje koło 20 kolosów w miesiącu- a do tego mieliśmy zajęcia codziennie od 8 do 18 lub 20. Jak ja to przeżyłam- nie wiem do dzisiaj- ale wtedy z pewnością mało miałam krwi w kofeinie![]() Ty już w domku- a ja dzisiaj czekam na przyjazd braciszka ![]() Cytat:
![]() ja też sie na nie napatrzeć nie mogę chociaz mam je już od 9 [zuza] i 7[kuba] miesięcy- ale co tam futra- najlepsze jest to, że są z nich straszne przylepy
|
|
|
#519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej przyjść kilka dni wcześniej lub kilka dni później, ale samo święto - Cytat:
Cytat:
Myślałam, że tylko ja tak mam Najlepsze jest jak wybiera sztuczne kwiatki, i co chwilę pyta mnie czy ładne i które wybrać
|
|||
|
|
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Skoro już mowa o świętach... rodzice swoich bliskich mają pochowanych poza miastem, w miejscach gdzie mieszkają babcie. Dodatkowo w Zaduszki mam urodziny I każde święta wyglądają tak, że jedziemy pierwsze do jednej babci - obchodzimy tamtejszy cmentarz, wracamy do domu, 'świętujemy moje urodziny', potem jedziemy do drugiej babci i tak samo A na koniec dnia pakujemy się do auta i wracamy w wielkich korkach do Krakowa. Zawsze się staram skupić nad grobami bliskich, chwilę szczerze pomodlić, ale często sytuacja wygląda jak u Szugar. No i nie ułatwia mi sprawy fakt, że większości zmarłych osób, u których zapalamy znicze po prostu nie znałam...Moja najukochańsza babcia nie cierpi za to sztucznych kwiatków To bardzo spokojna i ciepła osoba, ale jak tylko zobaczy, że ktoś przyniósł na grób dziadka sztuczny badziew, momentalnie to bierze w ręce i z zaciekłością rzuca do śmietnika ![]() Gosia - a nie myślałaś o tym żeby się zapisać na... Tango? Mnie ostatnio strasznie ciągnie
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#522 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
A ja dziś mam ambitny plan by zrobić prezentacje (na zaliczenie jest) i musi mi zająć 45 minut!! ![]() O NBP... Jak ktoś ma coś ciekawego to chętnie informacje przygarnę hihiCytat:
Cytat:
Pamiętam jak ja pisałam prace licencjacka... ostatnie 3 miesiące to intensywne pisanie i poprawianie 3 rozdz. Przygotowywanie się do obrony a dodatkowo pracowałam i miałam notorycznie nadgodziny...wracałam z pracy o 21 a o 5 musiałam wstać nast. dnia oraz.... Dopinanie na ostatni guzik wesela(nie miałam kateringu sale też sama ustrajałam)Nie wiem jak ja to przeżyłam... Ale już nie chciałabym znowu to przeżywać..taki młyn i stres...o prace, lic. i to weselisko!! ![]() Krótko mówiąc wiem co czujesz! ![]() Cytat:
.......SUPER![]() ja mojego poznałam przez forum randkowe! RANDKA o2.pl ..kto by pomyślał...a założyłam sobie profil dla zabawy A po 2 miesiącach znajomości mąż mi się oświadczył! (tak bez pierścionka..ale się liczy )Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz muszę zadzwonić do męża i skłonić go do zakupów dla najukochańszej i "w ogóle nie uzależnionej od kosmetyków" żony...
|
|
|
#523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej Babci największą przyjemność sprawia sztuczny kwiatek - im bardziej badziewny - różowy, z brokatem i z wymyślnymi płatkami/liśćmi, tym szerszy uśmiech na Jej twarzy i tym większy kawałek ciasta na Twoim talerzyku ![]() Cytat:
Czyli do przyszłego Bożego Narodzenia nie muszę (yyyy, nie mogę) odwiedzać Auchan
|
||
|
|
|
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie jestem spokojnym człowiekiem, chociaż wyżywam się bardziej w pracy i w domu już spokojnieję (trochę ). I o dziwo, a może wcale nie, to mój małż jest spokojniejszy ode mnie , chociaż temperamentu mu nie brakuje, potrafi mu się zagotować krew w żyłach, ale z drugiej strony jest bardzo uczuciowy, wrażliwy, romantyczny... Taki typowy Latino ![]() Cytat:
![]() Mój oświadczył mi się po pól roku znajomości - w Wigilię, pobraliśmy się dwa lata później w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia. W tym roku będziemy obchodzić pierwszą rocznicę ślubu. ------------ A propos 1 listopada... Również żałuję, że nie będę mogła zapalić świeczki na grobie moich dziadków. Nie lubię tego biegania po cmentarzach z tych względów, które były już tu wymieniane przez dziewczyny - rozmowy, ploty, obgadywanie innych. Nie ma możliwości, aby się zadumać i pomodlić. Nie znoszę tego show,bo nikt nie ma wątpliwości, że mało kogo nad tymi grobami obchodzą zmarli.Za to uwielbiałam chodzić na cmentarze w tym dniu późnym wieczorem. Miliony świeczek, tylko garstka ludzi, wtedy czułam, że mam szansę, aby coś szepnąć do moich dziadków, czy krewnych.
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Jolie - a nie pomyślałaś jaka Twoja Babcia jest dumna z Waszych osiągnięć i dlatego wszem i wobec o Was opowiada ?!
Wasze Babcie to nic w porównaniu z moją Mamą . Droga na Golgotę to droga usłana różami w porównaniu ze wspólnym sklepowaniem. Zna się na wszystkim - bo rzeczywiście zna się w 99,9 %. Ale zna się w taki irytujący sposób, że wstyd z Nią na zakupy chodzić. Ona nawet na bazarze np. buraki paznokciem skrobie. Mówi, że są dwa rodzaje buraków : takie do jedzenia i takie do robienia swetrów. I rzeczywiscie ma rację. Możecie sobie jednak wyobrazić miny sprzedawczyń ... Ale niechby któraś słowo spróbowała powiedzieć. A, że jest osobą nad wyraz asertywną - wspólne zakupy itp. to dla mnie traumatyczne wydarzenie. Chciaż wiem, że najczęściej ma rację - z czystej przekory neguję i staję okoniem. |
|
|
|
|
#526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaa
|
||
|
|
|
|
#527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale to i tak nic- nie trawię mojej babki za to jakim jest człowiekiem- jak traktowała mojego dziadka- jak był zdrowy to zawsze bo opieprzała i mówiła, że sie do niczego nie nadaje i wszystko robi źle- jak dziadek z budowlańcem robili wylewkę nową w pokoju to do ucha temu gościowi mówiła "połóż tam wagę bo na pewno zrobił krzywo". Dziadek to był złoty człowiek- w końcu przestał cokolwiek w domu robić- no bo wszystko robił źle- to potem słyszał, że nic nie robi- tak źle i tak niedobrze- a jak chorował i umierał i był tak słaby, ze nie miał już siły glowy utrzymać to słyszał co chwilę jak babka się żali wszystkim na około, że on to jej wszystko na złośc robi i w ogóle- za to jej nie trawię. Gwoli wyjaśnienia- moja babcia to lekarz, gosposia domowa, budowlaniec i profesor w jednym- taki omnibus- niestety tylko w jej odczuciu- bo np. ostatnio jej "jaskroniec" wlazł do piwnicy- a jak ja zaczęłam robić badania do pracy to się pytała czy mam robić cytologię na choroby weneryczne- bo kiedyś trzeba było testy wasermana robić- takie to "MONDRE"- ale do pouczania jest pierwsza- a jazda z nią to tragedia- prawka nie ma ale wiecznie instuuje mnie jak jeździć ![]() a propos jazdy autem- a konkretniej parkowania- uświadczyłam dzisiaj blond ewenement- laska [na parkingu z miejsami do parkowania pod kątem 45st] stanęła wzdłuż chodnika- jak na kopertę- ktoś jej coś zaczął mówić, ze trzy miejsca zajmuje zamiast 1 to ona na to "wszyscy tak durnie parkują to i ja też"- szczegół, ze wszyscy auta postawiali normalnie- potemw końcu jakiś facet ją ochrzanił i zaczęła przestawiać auto- ostatecznie stanęla pod takim kątem, ze zajeła tylko 2 miejsca - jak ja niektórych bab za kółkiem nie cierpię
|
|
|
#528 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U nas karp jest zawsze co roku na święta Bożego Narodzenia. To podstawa. Jem karp codziennie, na śniadanie, na obiad i kolację, aż nie mogę na niego patrzeć ![]() A teraz nie wiem co ich na karpia w listopadzie wzięło, ale mi to pasuje ![]() Na groby nie chodzę, bo nawet nie mam do kogo. Od kiedy jestem z moim to wieczorem idziemy zapalić pod krzyż i tak ogólnie wpadam w zadumę sobie, że co to po śmierci się dzieje (ja nie jestem wierząca). I uwielbiam oglądać nocą te wszystkie, zapalone znicze, przepiękny widok ![]() O mamusiu, Twój mąż to postawny być musi. Taka noga, plus kołnierzyk 48 (dobrze zapamiętałam ). Pewnie ma z 2 metry ![]() Cytat:
?Też nie wiem, jak Ty to przeżyłaś . W szczególności, że ja już po godzinie 23 nie przyswajam wiedzy . Jestem pełna podziwu. Cytat:
![]() Rzeczywiście miałaś dużo na głowie .Ja nie wiem nad czym się mam bardziej skupiać. Na studiach czy studium. Ale jednak studia na pierwszym miejscu i chce mieć dobre oceny, bo to się liczy do oceny z pracy dyplomowej. Ale na studium też ważne, bo na koniec dostaje się świadectwo oprócz dyplomu ![]() Cytat:
Kupiłam sobie dawno poszukiwaną kamizelkę http://www.allegro.pl/item461525215_...rozmiar_m.html taką samą, tylko struktura inna, bo moja to czarny sztruks. Nie wiedziałam, czy brać, bo dla mnie 36 złotych to dużo (ale w Opolu widziałam po 49 zł). Mama powiedziała "bier" . Leży idealnie |
||||
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co- ja też nie wiem jak ja to przeżyłam- na szczęście to był tylko jeden semestr- ale masakra była- wracasz z zajęć o 20-21 jesz obiad i siadasz do nauki- bo na drugi dzień kolos- i tak dzień w dzień- a weekendy nie lepiej- bo przecież trzeba potem z tych laborek wszystkich pisać sprawozdania kamizelka bardzo fajna- podoba mi się- no i ta cena [ale już nas to nie dziwi- Ola to Ola wszystko tanio kupi ] BTW: jak jak gdzieś znajdziesz autko po cenie dla siebie charakterystycznej to daj znać
|
|
|
#530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tylko moja mnie kocha, bardzo. Ale miłością nadopiekuńczą i chorą. Jestem w sumie jedyną wnuczką (ma jeszcze jedną wnuczkę, ale z nią kontakt się urwał dawno temu). Trochę mnie wychowywała, kiedy mama pracowała, jak ja byłam mała. No i babcia uważała się za drugą mamę, a nawet gorzej - nie mogłam chodzić na basen, bo się utopię, ciągle wmuszała we mnie jedzenie, aż się okrągłym dzieckiem zrobiłam, nie mogłam, tego, nie mogłam tamtego. Wiem, że gdybym do dzisiaj mieszkała z babcią to nie mogłabym mieć chłopaka. A jakby on mnie pocałował to by było . Teraz wie, że go mam, ale mojego TŻ trzymam daleko od niej. Dlatego, że babcia jest bardzo wścibska. Pamiętam, że jak chodziłam do podstawówki i przychodziły do mnie koleżanki to babcia wypytywała wszystkie, gdzie pracują rodzice, czy mają dużo pieniędzy itp. Zawsze mi było strasznie wstyd z tego powodu. Babcia to straszna materialistka. Ma dużo pieniędzy, ale wszystko trzyma na książeczkach. Dom w ruinie, ale remontu nie zrobi, bo szkoda. No i teraz właśnie jak się wypytuje o tego mojego chłopaka (a ile jego ojciec ma emerytury, a ile zarabia matka, a czy on mi płaci za wszystko, a to a tamto) to ja mówię, że go pozna dopiero jak się zaręczymy, bo póki co, to narazie chłopak i to nie wiadomo czy na stałe (od 3,5 lat tak mówię Babcia mieszka od 25 lat w domu, ale od jakiś 5 lat się na bloki przeprowadza(bo dziadek chory, nie potrafi już na gospodarstwie robić), ale się przeprowadzić nie może. Ma pieniądze, ma dom i nasze mieszkanie (właśność dziadka), można by było, coś przedać, coś zamienić. Albo mama z facetem na dom, a oni na nasze mieszkanie. Ale nie. Tkwi tak cała rodzina w martwym punkcie. Moim zdaniem, to ona wcale się przeprowadzać nie chce. Ciągle mówi, że chce, ale starych drzew się nie przesadza. Ona się nie przyzna, że tam jej dobrze, że ma swój mały ogródek, właśnie ziemniaki, swojskie jajka. |
|
|
|
|
|
#531 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. On jakiś umuzykalniony jest ![]() No, tak, wejściówki to pikuś w porównaniu z laborkami. Często siedziałam po kilka godzin. A ile razy było tak, że wyniki się nie zgadzały z teorią. Wtedy się naciągało własne ![]() Dziękuje .Autko jak znajdę to dam znać . Ale niestety w tym się nie specjalizuję, bo prawka nie zamierzam robić. Chciałabym, ale mam autofobie
|
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, witam
Ja jak zwykle nie w temacie , coś mi migło tylko o tym, że Iza[Blonndee] nie jest już ze swoich chłopakiem i o zdolnościach muzycznych brata Jolie przeczytałam, coś o zakupie tuszu Porcelanki też było o ślicznej kamizelce Oli... ![]() Co u Mnie ? Pogoda śmieszna wręcz, pada-wychodzi słońce-pada... ziiiiiiiiimno ![]() Nastrój typowo naukowy, dziś chemia na tapecie, a że prądu od rana nie miałam to też się siedziało w książkach... ![]() W weekend wyjeżdżam pod Częstochowę, a w następnym tygodniu siup do mojego mieszkanka i znów odwyk komputerowy na dwa tygodnie... ale dobrze go znoszę
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to samo z rodzicami znajomych- kim są ile zarabiają. Ale tak jak wspomniałam- nie znoszę jej za to jak traktowała dziadka- już pal licho, ze nic nie umiał zrobić dobrze w jej odczuciu- chodzi mi o to, ze zawsze mu okazywała, że jest dla niej kimś gorszym- nie tylko jemu prywatnie ale i przy innych osobach z moją mamą robiła to samo- nie chciała ślubu moich rodziców- dla niej był to mezaliansa mój dziadek był wspaniałym człowiekiem- kochał mnie i mojego brata ponad wszystko- ciocia opowiadała mi ostatnio, ze jak byłam malutka i raczkowałam to biegał za mną po pokoju na kolanach i się bawił- zawsze był dla mnie- zawsze- bez podtekstów- bo babcia zawsze we wszystkim widzi jakieś korzyści potencjalne dla siebie- a co więcej mój dziadek nawet nie był moim biologicznym dziadkiem- babcia "wpadła" za młodu bo po imprezach chadzała- ale ja teraz widzi mlodą dziewczynę z brzuszkiem to prawie pluje przez lewe ramię- obłuda i tyle.owszem- brat jest pałkarzem- szkolił się swego czasu u samego Ś.p Vitka Kiełtyki. Swoją drogą to już prawie rok jak Witek nie żyje- ehh.... jakoś nie mogę pogodzić się ze śmiercią tak młodych ludzi
|
|
|
#534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Dobrze, że kolosa we wtorek mam ze zdjęć, które są na komputerze. Mam otwarty folder i co jakiś czas sobie zaglądam . To jedyne 70 skamieniałości , czyli 70 skał na których są odbite różne śmieszne rzeczy i ja mam znać te 70 łacińskich nazw tych zwierząt, które to odbiły miliony lat temu do tego zasięg, kiedy one dokładnie to odbiły
|
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedna Olu jesteś, wytrwałości życzę
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Ja tylko przelotem wpadłam się przywitać, nadrabiać będę później Spadam gotować obiadek, miłego popołudnia
|
|
#537 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#538 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
jade w okropnym expresie trasa gdynia-krakow [w moim przypadku sopot-warszawa ], zaraz mi zad odpadnie, a to dopiero 2godziny![]() witam [ponownie!] sweet jelly, wielki come back, widze oraz nowa kolezanke, Mariole![]() wracam na weekend do domu odwiedze grob mojeo ukochanego dziadka, kupie kurtke bo pomorskie wiatry mnie dobijaja... a przede wszystkim koty wysciskam! [jeden w przyszly piatek przybywa do mnie na stale, nie chce go w pociagu meczyc wiec przywioza mi go samochodem]ah, tz byl u mnie wczoraj. pogadalismy, na spokojnie. nie chce relacjonowac calego zdarzenia, ale jestem wyjatkowo zaskoczona wszystkim o czym mowilismy i jak bardzo dojzale do tego podchodzi. zapadlo mi w pamiec najbardziej chyba to, ze stwierdzil, ze na mnie poczeka tyle ile bedzie trzeba, az sama sobie wszystko poukladam i dojde do wniosku, czy jest sens walczyc dalej, czy nie. aa, najgorszy byl tylko moment, jak prawie wpadli na siebie z moim ulubionym [wiecie ktorym ] kolega z grupy. co jak co, ale tych dwoch to ja poznac ze soba nie chce... na wszelki wypadek!
|
|
|
#539 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę, sie ze jestes szczesliwa, gratuluję tez męża. Oczywiście że ma rację! mogę tylko pozazdroscic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() miłego wieczoru! |
|||
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Nareszcie! Po tygodniowym odwyku od wizażu ![]() Zaległości oczywiście mam straszne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

( 

Bo wata cukrowa, balony i cukierki to tam standard.........

Te straganiarki mają mocne nerwy i są w stanie targować się do upadłego. A jak się będziesz kłócić, to zagadają na śmierć.
Lepiej przyjść kilka dni wcześniej lub kilka dni później, ale samo święto - 
I każde święta wyglądają tak, że jedziemy pierwsze do jednej babci - obchodzimy tamtejszy cmentarz, wracamy do domu, 'świętujemy moje urodziny', potem jedziemy do drugiej babci i tak samo