Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-30, 15:16   #1981
harlemgirl
Raczkowanie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Wiecie co, normalnie mam dylemat

Znalazłam w necie na jakimś komisie ślubnym ogłoszenie, że kobietka chce sprzedać suknię... Oczywiście cena jest bardzo przystępna. Kontaktowałam się z krawcową czy da radę przerobić tą suknię na moje wymiary. Ogólnie nie będzie problemu ze skróceniem, ale może być z biustem.
Umówiłam się ze sprzedającą, że kupię suknię, pójdę do krawcowej, a w razie gdyby nie udało się jej na mnie przerobić, to zwrócę suknię.
I tu jest problem.
Sprzedająca upiera się, żebym jej wysłała pieniądze, potem ona mi prześle suknię. A w przypadku gdyby suknia nie pasowała, to ja mam jej oddać suknię, po czym ona odda kasę...
Zaproponowałam jej, aby w drugim przypadku to ona oddała mi pieniądze po czym ja odesłałabym suknię, ale kategorycznie odmawia. Nawet napisała, że mogłabym użyć suknię w któryś weekend na swój ślub (!!!) i oddać jej użytą. Dlatego ona chce najpierw sprawdzić, czy suknia nie jest brudna, poniszczona i wtedy mi odda kasę.
Rozumiem jej obawy, ale przecież jak jej oddam suknię, to jaką mam pewność, że mi odda kasę?
Zaproponowałam opcję kurierem za pobraniem z opcją sprawdzenia zawartości przesyłki, ale odmówiła (bo i tak najpierw trzeba zapłacić a dopiero potem sprawdzić przesyłkę, kurier nie odda kasy a reklamację trzeba załatwiać u wysyłającego towar).

I co ja mam zrobić?
Również się boję, że zostanę bez kasy i sukni...

Poradźcie coś.
Hmm ciezka sprawa.. kazda cos ryzykuje..
Najlepiej byloby wziac ze soba krawcowa i pojechac na przymiarke tej sukni do sprzedajacej , ale to juz sporo zamieszania.. chociaz moze warto??
harlemgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 15:17   #1982
Daysy85
Zakorzenienie

Ja bym się nie pisała na takie coś... Ty znajdziesz napewno cos równie fajnego i wyjątkowego, a nie ma co na takie układy iśc ja tez bym się bała... więc lepiej nie ryzykuj...
A jak to jakaś oszustka i kase jej przeslesz a ona ani sukni Tobie ani kasy???
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 15:20   #1983
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harlemgirl Pokaż wiadomość
Hmm ciezka sprawa.. kazda cos ryzykuje..
Najlepiej byloby wziac ze soba krawcowa i pojechac na przymiarke tej sukni do sprzedajacej , ale to juz sporo zamieszania.. chociaz moze warto??
Nie ma takiej opcji. Ona jest z W-wy, ja z Wrocławia, a krawcową mam jeszcze z innego miasta.

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Ja bym się nie pisała na takie coś... Ty znajdziesz napewno cos równie fajnego i wyjątkowego, a nie ma co na takie układy iśc ja tez bym się bała... więc lepiej nie ryzykuj...
A jak to jakaś oszustka i kase jej przeslesz a ona ani sukni Tobie ani kasy???
No właśnie jest ryzyko... Zależy mi na kupnie, ale kurde, boję się...
Dlatego proszę Was o pomoc, może Wy coś uradzicie Bo ja już więcej pomysłów nie mam...

Zaproponowałam jej jeszcze opcję, że ja jej najpierw wyślę kasę, ona mi suknię, a potem ewentualnie przy zwrocie prześlę suknię właśnie za pobraniem, z możliwością sprawdzenia zawartości... Ale jak znam życie pewnie się na to nie zgodzi..

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 15:26   #1984
agus87
Zakorzenienie

ja wlasnie wrocilam z tz z miasta i bylismy u jubilera oddac do czyszczenia moja bizuterie i przymierzalam boska kolie aby 500 zl
Stary 2008-10-30, 15:26   #1985
Daysy85
Zakorzenienie

nie wiesz ja naprawdę bym się nie bawiła w takie coś...
Ja nie lubie takich ryzykownych przedsięwzięć... wiesz nigdy nie wiadomo na kogo się trafi... chociaż ona myśli może tak samo...
Ale ja to bym szukała tu na miejscu a nie kombinowała bo nie wiadomo co z tego będzie...
Stary 2008-10-30, 15:35   #1986
dominda
Raczkowanie

Cytat:

Znalazłam w necie na jakimś komisie ślubnym ogłoszenie, że kobietka chce sprzedać suknię... Oczywiście cena jest bardzo przystępna. Kontaktowałam się z krawcową czy da radę przerobić tą suknię na moje wymiary. Ogólnie nie będzie problemu ze skróceniem, ale może być z biustem.
Umówiłam się ze sprzedającą, że kupię suknię, pójdę do krawcowej, a w razie gdyby nie udało się jej na mnie przerobić, to zwrócę suknię.
I tu jest problem.
Sprzedająca upiera się, żebym jej wysłała pieniądze, potem ona mi prześle suknię. A w przypadku gdyby suknia nie pasowała, to ja mam jej oddać suknię, po czym ona odda kasę...
Zaproponowałam jej, aby w drugim przypadku to ona oddała mi pieniądze po czym ja odesłałabym suknię, ale kategorycznie odmawia. Nawet napisała, że mogłabym użyć suknię w któryś weekend na swój ślub (!!!) i oddać jej użytą. Dlatego ona chce najpierw sprawdzić, czy suknia nie jest brudna, poniszczona i wtedy mi odda kasę.
Rozumiem jej obawy, ale przecież jak jej oddam suknię, to jaką mam pewność, że mi odda kasę?
Zaproponowałam opcję kurierem za pobraniem z opcją sprawdzenia zawartości przesyłki, ale odmówiła (bo i tak najpierw trzeba zapłacić a dopiero potem sprawdzić przesyłkę, kurier nie odda kasy a reklamację trzeba załatwiać u wysyłającego towar).

I co ja mam zrobić?

Poradźcie coś.
Wiesz co -zawsze jest ryzyko jak się kupuje na allegro czy innym serwisie Zawsze jest ryzyko Przykro mi

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 15:39   #1987
agnusek22
Wtajemniczenie

azzis w tej kwestii, to ja bym nie ryzykowała

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 15:42   #1988
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
tu sa krotkie fryzurki http://www.wedding.w8w.pl/FRYZURY/Fr...kie/index.html i pelno innych swietnych zdjec

a malutka Oliwka sliczna-ja jak urodzila moja znajoma 3 mies temu i jak u niej bylam to poczulam taka mega chec posiadania dziecka ale teraz czekam na slub a o dziecku pomyslimy po slubie bo jednak wole wszystko miec tak jak ma byc po kolei poza tym obawiam sie jeszcze troche zmiany mojego zycia o 360o
mi tez sie pomalu wlacza instynkt a mojemu tz juz rok temu i mi suszy glowe a ja tez mam plan
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
boze ja tez nie moglam sie ruszac a co najlepsze ze mam sie odchudzac
boska jest !!!!
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
pikna!!
dziekuje

mamy juz mieszkanko dzisiaj podpisalismy umowe u notariusza wlasciciel ma sie wyprowadzic do 30 listopada:jup i::jupi : : jupi::j upi:
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 15:44   #1989
Daysy85
Zakorzenienie

Wow a propos tego mieszkanka !!!!
Gratuluję, tez bym już chciała mieć swoje, załamuje mnie fakt jak teraz ciężko jest z tymi mieszkaniami kredytami itd.Dawniej zakład pracy pomógł , było inaczej,...a teraz daj spokój bierzesz kredyt i spłacasz do końca życia... jeszcze dobrze by było z czego go spłacać...
Stary 2008-10-30, 15:51   #1990
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Wow a propos tego mieszkanka !!!!
Gratuluję, tez bym już chciała mieć swoje, załamuje mnie fakt jak teraz ciężko jest z tymi mieszkaniami kredytami itd.Dawniej zakład pracy pomógł , było inaczej,...a teraz daj spokój bierzesz kredyt i spłacasz do końca życia... jeszcze dobrze by było z czego go spłacać...
niom niestety tak jest a nie mysleliscie o lokacie??
my wezielismy kredyt na 40 lat ale jak od nowego roku zaczniemy wplacac na fundusz albo lokate po 200 zl co miesiac za 15 lat go splacimy
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-10-30, 15:52   #1991
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość

mamy juz mieszkanko dzisiaj podpisalismy umowe u notariusza wlasciciel ma sie wyprowadzic do 30 listopada:jup i::jupi : : jupi::j upi:
gratulacje
Stary 2008-10-30, 15:53   #1992
Daysy85
Zakorzenienie

Tak kochanie tylko żeby załozyć lokatę to trzeba cos na nią wpłacać... a ja nie mam z czego...

biednemu zawsze wiatr w oczy...
Stary 2008-10-30, 15:54   #1993
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
niom niestety tak jest a nie mysleliscie o lokacie??
my wezielismy kredyt na 40 lat ale jak od nowego roku zaczniemy wplacac na fundusz albo lokate po 200 zl co miesiac za 15 lat go splacimy
powodzenia
jakos tak ciezko by mi bylo sobie wyobrazic, ze moglabym placic kredyt za mieszkanie.... nie dom, mieszkanie...
no, ale mam nadzieje, ze bedziecie w nim szczesliwi ;]

my bedziemy mieszkac u tesciow i zadnych kredytow
Stary 2008-10-30, 16:01   #1994
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
mi tez sie pomalu wlacza instynkt a mojemu tz juz rok temu i mi suszy glowe a ja tez mam plan

dziekuje

no kochana ciesze sie razem z toba !!!!!

ja tez mam instynkt macierzynski i tez juz bym chciala
Stary 2008-10-30, 16:08   #1995
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Tak kochanie tylko żeby załozyć lokatę to trzeba cos na nią wpłacać... a ja nie mam z czego...

biednemu zawsze wiatr w oczy...
oj ja tez w zyciu wiele przeszlam ojciec nas zostawil wiele lat temu a moja mama na zasilku byla wiec wiem co znaczy bieda ale teraz zaczynam zarabiac na siebie ja mam miesiecznie ok 1200zl a moj tz ok2500zl i sami sie wszystkiego dorobilismy faktem jest ze albo na kredyt albo na raty teraz nawet do nowego mieszkania nie bedziemy mieli lodowki ani gazowki ani za duzo mebli ja kupilam sobie na raty meble moj tz komode i takia pufe do spania rozkladana mieszkamy teraz na wynajetym i pomalu kupywalismy zaopatrzenie do kuchni garnki noze itp i lawe kupilismy. Jeszcze pamietam jak sie tu wprowadzilismy i mielismy tylko takie noze z kompletu z takimi malymi zabkami na koncu zaokraglonego noza noi mialam nowe tipsy dwa dni i czyscilam tym nozem filety na obiad i mi tips odpadl bo ten noz taki tepy byl
a ten moj wywod po to ze kiedys i ty sie dorobisz tylko musisz sie uzbroic w cierpliwosc. Zobaczysz ty masz prace moze twoj tz teraz zmieni na lepsza. A najwazniejsze ze macie siebie reszta sama przyjdzie trzymam kciuki aby i wam sie powiodlo jak nam
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
gratulacje
dziekuje bardzo
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-10-30, 16:11   #1996
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

mała parapetówka wskazana !
Stary 2008-10-30, 16:14   #1997
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
oj ja tez w zyciu wiele przeszlam ojciec nas zostawil wiele lat temu a moja mama na zasilku byla wiec wiem co znaczy bieda ale teraz zaczynam zarabiac na siebie ja mam miesiecznie ok 1200zl a moj tz ok2500zl i sami sie wszystkiego dorobilismy faktem jest ze albo na kredyt albo na raty teraz nawet do nowego mieszkania nie bedziemy mieli lodowki ani gazowki ani za duzo mebli ja kupilam sobie na raty meble moj tz komode i takia pufe do spania rozkladana mieszkamy teraz na wynajetym i pomalu kupywalismy zaopatrzenie do kuchni garnki noze itp i lawe kupilismy. Jeszcze pamietam jak sie tu wprowadzilismy i mielismy tylko takie noze z kompletu z takimi malymi zabkami na koncu zaokraglonego noza noi mialam nowe tipsy dwa dni i czyscilam tym nozem filety na obiad i mi tips odpadl bo ten noz taki tepy byl
a ten moj wywod po to ze kiedys i ty sie dorobisz tylko musisz sie uzbroic w cierpliwosc. Zobaczysz ty masz prace moze twoj tz teraz zmieni na lepsza. A najwazniejsze ze macie siebie reszta sama przyjdzie trzymam kciuki aby i wam sie powiodlo jak nam

dziekuje bardzo
Hmm wiesz Twój TŻ zarabia 2500... ja mam na stażu 650 a mój TŻ na rękę 1000...
Nawet jak się przenisie do tej pracy obok mnie będzie miał tyle samo pensji tylko mniej godzin będzie pracował...
U nas znaleźc dobrą prace to trzeba było by się wbić tam gdzie bez znajomości się nie da trafić...
Naprawdę musimy sobie coś otworzyć bo tak dłużej nie możemy żyć...
Moi rodzice przepracowali tyle lat uczciwie i gówno z tej uczciwości mają...
A takie osoby , które ludzi wiele lat krzywdzili i przeręty robili to żyją teraz jak króle!
Taka prawda niestety...
Ja nie mówię że Wy jesteście nieuczciwi ale ja tu znam u mnie parę takich osób...
Stary 2008-10-30, 16:15   #1998
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
no kochana ciesze sie razem z toba !!!!!

ja tez mam instynkt macierzynski i tez juz bym chciala
dziekuje no wkoncu bo ja juz mialam dosc jeszcze trafilismy na te zawirowania na rynku i ciezko bylo

ja wiem ze ty masz ten instynkt
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-10-30, 16:19   #1999
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
mała parapetówka wskazana !
na sylwestra??
Cytat:
Hmm wiesz Twój TŻ zarabia 2500... ja mam na stażu 650 a mój TŻ na rękę 1000...
Nawet jak się przenisie do tej pracy obok mnie będzie miał tyle samo pensji tylko mniej godzin będzie pracował...
U nas znaleźc dobrą prace to trzeba było by się wbić tam gdzie bez znajomości się nie da trafić...
Naprawdę musimy sobie coś otworzyć bo tak dłużej nie możemy żyć...
Moi rodzice przepracowali tyle lat uczciwie i gówno z tej uczciwości mają...
A takie osoby , które ludzi wiele lat krzywdzili i przeręty robili to żyją teraz jak króle!
Taka prawda niestety...
Ja nie mówię że Wy jesteście nieuczciwi ale ja tu znam u mnie parę takich osób...
rozumiem co masz na mysli ja w zeszlym roku pracowalam za 600 zl w zabce i nie na stazu tylko na pelny etat i mnie zwolnili posadzili o kradziez tylko dlatego ze szfowa miala na moje miejsce inna dziewczyne
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-10-30, 16:21   #2000
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

Hmm.. a nie mogłabyś zadzwonić do tej fundacji, albo iść do normalnego lekarza i spytać co on by ci doradził? A twój TŻ wlaściwie czemu jest na nie?
ano wlasnie pytalam mojego od kolan i powiedzial ze nie bardzo ale niemoze mi zabronic...
a tz poprostu sie o mnie boi to jest narkoza itd.. i on panikuje...

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Dopiero wczoraj byłam mierzyć sukienki. I chyba znalazłam tą jedyną była mierzona jako pierwsza ale dla pewności przymierzyłam jeszcze 6 sukienek. Najpierw mierzyłam ecri bo nie było białej i już mi się bardzo spodobała , ale poszłam do drugiego salonu tej firmy i przymierzyłam białą i się zakochałam. Po za tym była przeceniona z 2600 na 1600 także chyba to ta . Bardzo ładna i waży dziewczyny 1,20 kg była tak lecutka że nawet nie czułam że ją mam na sobie zresztą czułam się jak księżniczka bardzo wygodna i czułam się w biej bardzo wygodnie.
super... jak sie zdecydujesz to zrob fotke

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
zrob rudeee

Cytat:
a oto moja bratanica
piekna cudwna rewelacyjna

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ojjj.. a mialam nadzieje...

Cytat:
my w grudniu a dokladnie 24 bedziemy miec rocznice zareczyn
a my 11 listopada 2 lata od zareczyn

Cytat:

I tu jest problem.

I co ja mam zrobić?

Poradźcie coś.
nowlansie... jeszcze o ile ty wysylasz kase a ona ci suknie to rozumiem
ale hmm... ze ty masz wyslac suknie a ona dopiero kase to troche bezsensu a daleko to od ciebie niemozes zosobiscie? kurde wahalabym sie...
Stary 2008-10-30, 16:23   #2001
Daysy85
Zakorzenienie

widzisz taki nieuczciwy pracodawca to nic sobie nie ma do zarzucenia...
Tak jak Wam pisałm moj TŻ pracuje juz 4 miesiąc bez umowy bo mu ten @@@@ nie chce dać...
Razem z nim pracuje jeszcze 3 chłopaków bez umowy i dzięki temu jego szef 3 tyg. temu był z całą rodziną na wczasach...
A jak ktos uczciwie pracuje i stara się jak może najlepiej wykonywać swoją pracę to zawsze napotyka na swojej drodze takiego kogoś kto bardzo chętnie to wykorzysta... niestety...
Stary 2008-10-30, 16:24   #2002
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nowlansie... jeszcze o ile ty wysylasz kase a ona ci suknie to rozumiem
ale hmm... ze ty masz wyslac suknie a ona dopiero kase to troche bezsensu a daleko to od ciebie niemozes zosobiscie? kurde wahalabym sie...
No właśnie już bym pojechała ją przymierzyć te 350km (co niejako podwyższy wartość sukienki o jakieś 200zł) , ale i tak potrzebuję konsultacji z krawcową, bo musi ocenić, czy uda się suknię dopasować do moejgo biustu (ona ma 75A, ja 75C, ale mówiła, że miała wszyste spore poduszki... tylko ciekawe jak spore ).

Stary 2008-10-30, 16:26   #2003
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

rozumiem co masz na mysli ja w zeszlym roku pracowalam za 600 zl w zabce i nie na stazu tylko na pelny etat i mnie zwolnili posadzili o kradziez tylko dlatego ze szfowa miala na moje miejsce inna dziewczyne
ale chamstwo
Stary 2008-10-30, 16:30   #2004
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
ano wlasnie pytalam mojego od kolan i powiedzial ze nie bardzo ale niemoze mi zabronic...

piekna cudwna rewelacyjna
no twoj tz cie kocha i dlatego panikuje ja tez bym panikowala wiec go rozumiem
i dziekuje w imieniu oliwki
Cytat:
widzisz taki nieuczciwy pracodawca to nic sobie nie ma do zarzucenia...
Tak jak Wam pisałm moj TŻ pracuje juz 4 miesiąc bez umowy bo mu ten @@@@ nie chce dać...
Razem z nim pracuje jeszcze 3 chłopaków bez umowy i dzięki temu jego szef 3 tyg. temu był z całą rodziną na wczasach...
A jak ktos uczciwie pracuje i stara się jak może najlepiej wykonywać swoją pracę to zawsze napotyka na swojej drodze takiego kogoś kto bardzo chętnie to wykorzysta... niestety...
kurde moze jak juz bedzie wiedzial ze zmieni prace to niech go gdzies podkabluje i jak dowala mu kare to moze sie nauczy ten @@@@ jak sie ludzi traktuje
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-10-30, 16:31   #2005
Daysy85
Zakorzenienie

bo niestety bardzo duzo jest chamstwa mój TŻ pracował prawie 2 laat na stacji benzynowej i też go oskarzyli o kradziesz... kradł kto inny ...
Ale TŻ odszedł sam bo z takimi ludźmi dłużej nie miał zamiaru pracować, no i oczywiście mobbing tam jak i tu ! Dlatego chce się przenieść
Stary 2008-10-30, 16:38   #2006
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
ale chamstwo
oj nawet nie wyobrazasz sobie jak sie czulam jeszcze kazala mi placic za towar brakujacy za 2000 tys zl a kiedys nam braklo pradu i mi w kasie zostalo 350 zl a kolezance 1300 zl i dlatego na taka sume brakowalo towaru walnelam jej 100 zl i powiedzialam jej pare "milych" slow
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-10-30, 16:40   #2007
zielony_motylek
Rozeznanie

mała Oliwka jest śliczna no i gratuluje mieszkanka super

azzis a może by zrobić tak, że ty jej wysyłasz połowe kasy i kiedy dojdzie suknia dosyłasz reszte i tak samo ona zrobi jeśli ty byś odsyłała jej suknie wrazie gdyby nie dało jej się przerobić?

Cytat:
aha no to chyba jednak zadzwoniłabym do tej fundacji i powiedziała jak wygląda sprawa.. skoro jest take prawdopodobieństwo, że twój szpik się nie nada to niewarto..
Stary 2008-10-30, 16:42   #2008
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
bo niestety bardzo duzo jest chamstwa mój TŻ pracował prawie 2 laat na stacji benzynowej i też go oskarzyli o kradziesz... kradł kto inny ...
Ale TŻ odszedł sam bo z takimi ludźmi dłużej nie miał zamiaru pracować, no i oczywiście mobbing tam jak i tu ! Dlatego chce się przenieść
no to wyobrazam sobie jak sie czul
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
Stary 2008-10-30, 16:43   #2009
Daysy85
Zakorzenienie

nie no ... szukam pracy ale jest taka kaszna że szok wszędzie tylko na staże!
Pracuje połtora miesiąca ale dobija mnie to "wynagrodzenie" co to jest 650 zł!!!???
Stary 2008-10-30, 16:50   #2010
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
mała Oliwka jest śliczna no i gratuluje mieszkanka super

azzis a może by zrobić tak, że ty jej wysyłasz połowe kasy i kiedy dojdzie suknia dosyłasz reszte i tak samo ona zrobi jeśli ty byś odsyłała jej suknie wrazie gdyby nie dało jej się przerobić?

aha no to chyba jednak zadzwoniłabym do tej fundacji i powiedziała jak wygląda sprawa.. skoro jest take prawdopodobieństwo, że twój szpik się nie nada to niewarto..
Myślałam już o tym, ale pewnie ona znowu wymyśli, że jej nie prześlę połowy kasy...
Najlepiej by chciała, żebym to ja w obu wypadkach ryzykowała, a ona wcale .

Ona poddała jeszcze taki pomysł, że jej siostra jeździ często przez Wrocław i mogłaby wziąć suknię, byłaby transakcja z ręki do ręki, a w razie gdyby suknia nie pasowała, to w drodze powrotnej by ją wzięła... No tylko wówczas nie mam do niej żadnego kontaktu i ani możliwości zwrotu gdyby siostra jednak się rozmyśliła i nie wstąpiła po suknię... Widzę, że jak nie stanę, tak d... z tyłu, bez eyzyka się nie obejdzie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości