|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIV)
Dziś zimno i wieje u mnie, więc założyłam ocieplacza - Hypnotic Poison Elixir
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Rock Crystal
A odnosząc się do prawd objawionych, u mnie wszystko jak na dłoni - niewątpliwa głupota. |
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
otulam się ciepłem Gucci by Gucci
|
#604 |
|
Wtajemniczenie
|
Opatulam się Lolitką EDP - kocham ją znów tak jak parę lat temu
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Ponieważ "pewne stereotypy mówią"
, że cheerleaderki są puszczalskie i gópie , a więc dziś będzie taki a nie inny avatar ) Poza tym ta cheerleaderka przynajmniej się rusza, w przeciwieństwie do niemrawego flaminga![]() Dopachniłam się PS- bosssko mi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#606 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Rachelo, zobaczysz, ze sie poprawi, moze nawet jeszcze dzis ![]() to rozwarstwienie dotknele tez mnie ![]() Cytat:
Witaj Sabb ![]() Cytat:
Cytat:
Asiu Pachne dzis bossssko Hypnose Elixir czeka mnie chyba jeszcze dzis podroz po kiecuchne i pantofelki na wesele. Tylko obawiam sie, ze kolejny raz wroce z niczym Jak zwykle zbyt wczesnie wyobrazilam sobie jak tym razem chce wygladac i moze byc problem.
|
||||
|
|
|
#607 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Tak się dziś wkurzyłam, że musiałam sobie poprawić humor w tempie natychmiastowym. Słodka mrożona kawa nie pomogła więc zafundowałam sobie obchód Sephory. Poddałam oględzinom nową limitowaną serię pielęgnacyjną Sephory Luxe Noir Jest tam mleczko do ciała, galaretka do masażu i peeling - wszystkie z połyskującymi drobinkami - oraz bezdrobinkowy żel pod prysznic. Pięęęękne. Zaraz wskakuję pod prysznic z żelem pod pachą a na wieczorną imprezę wymaszczę się połyskującym balsamem.Dzień z Angelem |
|
|
|
|
#608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To by znaczyło, że wszystkie fazy rozwoju osobowości mam już za sobą ![]() A żeby nie robić off topa, to pachniałam od rana Miss Dior Cherie
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Flowerbomb edp
|
|
|
|
#610 |
|
Raczkowanie
|
ja też
tylko nie wiem jak nazwać te fazy rozoju osobowości "pomiędzy", kiedy to różne ciekawe odcienie mi na głowie wychodziły (zieleni nie pomijając) W temacie - Amarige - cudnie i pachnie nim cały mój boks, cały pokój, cały wydział ![]() ![]() ale nikt nie narzeka nie to żebym przesadziła ale on się tak fajnie "klei" do wszystkiego
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
|
|
|
#611 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja znowu pachnę złotym Emporio
![]() Uparłam się, żeby wykończyć flaszeczkę. Kiedyś ten zapach bardziej mi się podobał. Wykończę i powrotu nie będzie...
|
#612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gryksie, Córko D`artagnana - Wasze avatary poprawiły mi humor. Świetne są, każdy w swoim stylu
![]() Kropko, Twój jesienny też mi się podoba. Santorio - jeszcze będzie przepięknie, choć teraz pewnie trudno Ci w to uwierzyć. Rachelo, ściskam wirtualnie. Cytat:
W każdym razie ze mnie taka perwera, co to im bardziej dostaje po d..., tym bardziej kocha życie. Bo jakkolwiek idiotycznie to zabrzmi to ono naprawdę jest piękne. I takie krótkie i kruche... Wczoraj koleżanka opowiadała mi o swojej wizycie w przychodni onkologicznej, o tym jak wielu ludzi jest chorych. Przy tym ogromie ludzkich tragedii wszystko wydaje się takie małe i nieistotne ![]() Dzisiaj Bvlgari Black |
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Anuschko, też się czasem zastanawiam, dlaczego dopiero w obliczu jakiejś/czyjejś tragedii zaczynamy naprawdę doceniać to, co mamy. Dlaczego musi nami porządnie potrząsnąć, żeby to dotarło, żeby nas odciągnęło od samoudręczania się przez jakieś głupoty i drobiazgi.
Jesteś pewien? Dzikie piski, rozwalanie kupek liści, szukanie najładniejszego liścia dnia i robienie zdjęć wszystkiemu co spada z drzew i co pod nimi leży. Nadal chętny? Oto moja zdobycz i przyczyna nagłej poprawy nastroju: klik. Perełka, marzyłam o niej kilka lat. Chyba będę z nią spać ;] -- Encre Noire. W połączeniu z jesienią wręcz nierealnie piękny...
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-10-30 o 16:08 |
|
|
|
#614 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gratuluje |
|
|
|
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
Black Cashmere plus kropelka Safrana.
Czterdzieści godzin w pracy i pięć godzin snu. Naturalnie piszę to z pracy, z której nie wiem, kiedy dokładnie wyjdę
|
|
|
|
#616 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#617 |
|
BAN stały
|
Cinema
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
dziś szwedzka Nina.
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Amour Indian Holi
|
|
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
Halny...
Słońce i chmury. Chmurzyska i krystalicznie błękitne niebo. To wszystko jednego dnia. Pogoda w sam raz dla wiedźm. Nie mogło być inaczej Blv Black.
|
#621 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Mogłabym oddać co najwyżej 5 minut życia... A kiedy przyszłoby do owych ostatnich pięciu minut - pewnie by mi ich brakło na coś ważnego. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oczywiście nie rozgryzłam tego fenomenu i nie wiem, czy to kwestia typu osobowości, zaburzeń przewodnictwa nerwowego, bezpieczeństwa życia we współczesnym świecie czy tego, że "kto nie dotknął ziemi ni razu, ten nigdy nie może być w niebie", ale jest właśnie tak jak piszesz. Dobrze by było, żeby ludzie to sobie uświadamiali. Tylko, czy to pomoże? ![]() Cytat:
![]() Sin zdechł. Jeśli zapach jest nieładny i nietrwały, to brak trwałości jest chyba zaletą, czyż nie?
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co wiem to lekarze potrafia pracować 3 dni ciurkiem Pachnę od 15 minut nadgarstkowo Alienem i nadal czuję mentol i kamforę jak w Vik Vapo... sztyft do nosa. Potem będzie już tylko lepiej...Minęło 30min. i jest bosssko, Alien wtapia się cieplutko w skórę i czasami wystawia swe cudne pazurki.... Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2008-10-30 o 18:23 |
|
|
|
|
#623 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję pięknie
Z nerwów zostawiłam gdzieś mój pachnący szaliczek (tzn. nie pachniał sam z siebie, tylko perfumami które zazwyczaj miałam na sobie ) ehh... może się znajdzie, jeśli ktoś sobie nie przywłaszczył (jakiś fetyszysta na przykład
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
black xs
uzaleznilam sie
|
#625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uprzyjemniam sobie to kwitnięcie Rousse (niestety wciąż jeszcze tylko z próbeczki) A może zostanę myszowatą szatynką Będę nie-do-rozgryzienia ![]() Cytat:
co tam szaliczek w obliczu takiej dobrej wiadomości
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-10-30 o 17:35 Powód: chyba jestem jednak bardziej "gópia" niż puszczalska, bo robię byki aż miło :] |
||
|
|
|
#626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie lubię się rozczulać nad sobą, bo to do niczego dobrego nie prowadzi, staram się cieszyć tym, co mam. Mam koleżankę, naprawdę dobra z niej dziewczyna, ale zawsze jest coś nie tak u niej - słońce świeci źle, deszcz pada - też źle, a to za wcześnie poszła spać, a to za późno... Coraz częściej łapię się na tym, że mam ochotę dać jej przyjacielskiego kopa w tyłek i powiedzieć: A ogarnij ty się, kobieto w końcu. Jesteś młoda, zdrowa, żyjesz w czasach pokoju, masz dach nad głową, pracę. Zobacz, ile powodów do szczęścia...To się rozpisałam. Zaraz rozpakuję paczkę, którą przed chwilą dostarczył kurier i będę pachnieć. Jak ja będę cudownie pachnieć Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2008-10-30 o 17:44 |
|
|
|
|
#627 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
I mądre. I też tak mam, choć nie w szczegółach. A czym?
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Rano otulałam się Gucci by Gucci. Przed chwilą odwiedziłam Sephorę więc wychodząc "psiknęłam" się Fantasy Britney Spears.
Lewy nadgarstek w tej chwili Hermes Eau des Merveilles kojarzy mi się ze swieżym praniem, ale takim baaaaardzo poytywnym prawy nadgastek kojarzy mi się z ciocią, której nie widziałam wieki i jest to Alien ![]() kupiłam sobie skromne 30ml Nina Ricci Nina
|
#629 |
|
Wtajemniczenie
|
A moją miłością sprzed wielu lat - Palomą Picasso edp. Tak naprawdę to od niej zaczęła się moja miłość do perfum. Potem przychodziły kolejne fascynacje i Paloma jakoś zeszła na dalszy plan, ale stara miłość nie rdzewieje...
Kilka dni temu poczułam, że tej jesieni ta dziwaczna flaszka musi być w końcu u mnie
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Towarzystwa dotrzymywała mi dziś euphoria ck, niedługo pierwsza rocznica naszego "bycia razem",a tu jeszcze pół flaszki 100ml....Czuję przesyt,stała się nachalna,lekko drażniąca dla mnie. Chyba zrobimy separację na jakiś czas
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

, że cheerleaderki są puszczalskie i gópie
, a więc dziś będzie taki a nie inny avatar
) Poza tym ta cheerleaderka przynajmniej się rusza, w przeciwieństwie do niemrawego flaminga
- życiowe perturbacje (koniec dość długiego i moim zdaniem szczęśliwego związku z TŻ - musiałem się pozbierać
). Ale obiecuję, że to nadrobię 
Jak zwykle zbyt wczesnie wyobrazilam sobie jak tym razem chce wygladac i moze byc problem.