|
|
#481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Nie wiem czy tego wcześniej nie pisałam... ale najwyżej się powtórzę
Chylę czoła przed projektantem Lazaro..... te suknie które są na jego stronie, po prostu marzenie! Zarówno dla panny młodej jak i dla druhny... http://www.lazarobridal.com/bridal/c...ons/index.htmlPs.... tylko dlaczego najbliższy sklep jest w Budapeszcie ![]()
|
|
#482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o ile się nie mylę:P
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie.
Wyszłam za mąż już ponad 3 miesiące temu. Długo już nic tu nie pisałam, więc większość aktulanych wizażanek na pewno mnie nie pamięta. Chciałam tylko pokazać moje zdjęcia, zgodnie z obowiązującym zwyczajem ![]() Są tu: kornet.art.pl/karolinaitomek Raczej nie będę zaglądać na wizaż. Gdybyście miały jakieś pytania, piszcie na mój e-mail, który chyba jeszcze jest gdzieś na liście. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego!! |
|
|
|
|
#484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
#485 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie zastanawiam się nad wyborem zespołu.... i tak chodzi mi po głwie zespół STOLAT... jak myślicie to dobry wybór czy nie?? bo jak na razie slyszałam ich tylko na stronie :/
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale w 3 części któraś z dziewczyn opisywała, że miała ten zespół i....nie pojawili się na jej weselu, podesłali jakiś inny zespół. Nikt do niej nie zadzwonił, nie poinformował o zmianie itp.
Jeżeli się mylę, niech ktoś mnie poprawi. Ojjj... a może to chodziło o zespół TO MY ??? Sprawdziłam, jednak chodzi o zespół TO MY Sorki
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2008-10-30 o 13:32 |
|
|
|
|
#487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy ślubu wam przypadkiem nie udzielał ks. M. Zając?
|
|
|
#488 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)))!!!mi tesh nie chciały się wyświetlić,ale się zaparłam-zaczelam też sciagać lepszy programik do odtwarzania,nawet komputer zawiesiłam:P i jakoś tak metodą prób i błędów objrzałam .A zaparlam się tak,bo od dłuższego czasu obserwuję tego fotografa-tzn.jego prace-jak dla mnie boskie-tylko na 2009 cena wynosi 2500-3000,a na 2010 ceny jeszcze brak...ceni się pan Wojtek... |
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#493 |
|
Rozeznanie
|
taką cene podał mi tydzień temu przez telefon... dobrze,że to wiem,to powiem mu,że słyszalam co innego niż ten jego przedział cenowy,bo wkońcu może kazdemu mowić co innego... ja chciałam z przygotowaniami,aż po plenerek ![]() a co wchodzi u Ciebie w tą cenę?? Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2008-10-30 o 21:59 |
|
|
|
|
#494 |
|
Raczkowanie
|
No to nieźle, wychodzi że podnosi cenę z miesiaca na miesiąc, my podpisywaliśmy umowe z nim całkiem niedawno, mamy pełny pakiet od przygotowań po plener.
|
|
|
|
|
#495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powiedział mi,że ma teraz bardzo dużo pracy-obróbka zdjęć z sezonu ślubnego i że spotkać może się w listopadzie.Moja znajoma w tym roku placiła u niego 1600,ale wszyscy sie strasznie podnoszą więc myslalam,ze i on...-w takim razie powiem,ze znam przypadki tzn. Twój ,że na 2009 wynosi to mniej niż 2500-3000-moze coś ponegocjujemyps. ciekawe ile powie jak spotkam się z nim w listopadzie skoro tak skacze z ceną z miesiaca na miesiąc:P |
|
|
|
|
|
#496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w takim razie zmuszona będą poszukać kogoś innego ,a szkoda
|
|
|
|
|
|
#498 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja rozmawiałam z Panem Wojtkiem jakiś miesiąc temu - usłyszałam wtedy chyba 2200PLN za pełny pakiet - dla mnie to stanowczo za dużo
Potem zadzwoniłam do innego fotografa: http://www.pawelkaniuk.pl/ fakt zdjęcia są super, ale ludzie nie dajmy się zwariować - jak dostalam ofertę na maila od tego Pana to szczęka opadła mi na podłogę - ceny zaczynają się od 2000PLN za najuboższą opcję, za to fuull wypas u tego Pana to koszt 4000zł. Dla przykładu znalazłam fotografa z Wrocławia(chciałam porównać jak to wygląda w innych miastach), który też robi fotografie artystyczne -naprawdę świetne I co?Okazało się że za pełną opcję chce 2500zł + pokrycie kosztów przejazdu, hotelu. Tak się zastanawiam ile zarabiają ludzie we Wrocławiu a ile w Lublinie i coś tu nie halooo ze stawkami wg mnie. wychodzi na to, że najbiedniejszy region ma wyższe stawki niż zachód Polski
|
|
#499 |
|
Raczkowanie
|
Mam takie pytanko czy któraś z Wizażanek wie jak wygląda współpraca z 2f? tzn chodzi mi o realacje podczas pleneru, w kościele itp..? Bo zdjęcia mają super...
bo ja się bardzo poważnie zastanawiamy nad wybraniem ich.
|
|
#500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na ślubie pokazywał nam ukradkiem co mamy w danym momencie zrobić Jak staliśmy już w kościele i czekaliśmy na księdza, podszedł do nas, przywitał się, dał kilka rad i rozluźnił trochę atmosferę. Moja świadkowa stresowała się chyba bardziej od nas bo jak szliśmy do bocznego ołtarza miałam zostawić wiązankę na krześle, żeby pan fotograf cyknął parę fotek. Jak już odłożyłam swoją wiązankę i wzięłam od świadkowej jej bukiet to ona z tego stresu nie chciała zostać z pustymi rękami i zabrała kwiaty z krzesła Nie wiem czy p. Embinger zdążył zrobić jakieś zdjęcie, bo jeszcze swoich nie odebrałam, będę je miała za jakiś tydzień, może 2 tygodnie...
|
|
|
|
#501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jescze mam pytanko czy miałaś też przygotowania i wesele czy tylko ślub i plener? Bo ja chyba chciałabym full opcję
|
|
|
#502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam z nimi podpisaną umowę- sam kościół i plener za 1950 zl może jeszcze wynegocjuję przygotowania i błogosławieństwo-mieszkam blisko kościoła bo to jakby nie patrzeć kupa kasy a zdjęć w albumie będzie tylko ok.60+płytka ze wszystkimi zdjęciami
|
|
|
#503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi niestety taka full opcja wyszła 2600-3000zł. bo zastanawiam sie czy chce zeby siedział i całe wesele fotografował jak tam oprócz zabawy to za wiele ważnych rzeczy się nie dzieiej a nie wątpie że pół rodziny będzie miało włąsne aparaty i będzie pstrykać. ![]() A Ty masz plener w 1 czy 2 miejscach?
|
|
|
#504 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na weselu to nie chce żeby był bo połowa rodzinki ma aparaty i każdy będzie pstrykał mnóstwo zdjęć więc na pewno coś ładnego będzie i do tego duuużo i za darmo hehe tylko chyba właśnie na te przygotowania jeszcze bym się skusiła![]() Plener mam w dwóch miejscach. Wybrałam skansen i Janowiec- te ruiny są po prostu bossskie jak zobaczyłam te zdjęcia na pokazie to mnie tak zauroczyły że tam właśnie chce mieć drugi plener, chociaż starówka w wykonaniu 2f jest też przepiękna ![]() Co do przygotowań to utknęłam na poszukiwaniu zespołu... Tyle ich jest że już mnie głowa zaczyna boleć na samą myśl że muszę się na coś zdecydować... Szczerze mówiąc to caly czas liczę na to że Wizażanki mi coś polecą i doradzą : : Ja to bym chciała DJ ale moja mama mi to wybija cały czas z głowy tłumacząc, że "Później ciotki nie będą gadały że muzyki z płyty to one mogą posłuchać w domu a nie na weselu :/" Nawet szantaż że nie wyjdę na parkiet na własnym weselu jak nie będzie DJ nie skutkuje... i weź tu człowieku dyskutuj z MAMĄ... ehhhh
Edytowane przez carolcia88 Czas edycji: 2008-10-31 o 11:54 Powód: :) |
|
|
|
|
|
#505 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Czytam forum od dłuższego czasu, więc przyszedł czas aby się przywitać. ![]() Mój ślub będzie 15.08.2009 r. Wczoraj zarezerwowaliśmy sale. Zespołu u mnie nie będzie, fotografem będzie koleżanka - dzięki temu mam mniej przygotowań i poszukiwań. Pozdrawiam Edytowane przez Lion Czas edycji: 2008-10-31 o 11:57 |
|
|
|
|
#506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witamy w gronie Lubelskim Panien Młodych To pochwal się jeszcze w jakiej sali będziesz miała swoje wesele....
|
|
|
#507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak to jest już z Mamami, czasami aż ręce opadają... Ja mam zespół Gwinea, bardzo sympatyczni ludzie, profesjonalni muzycy (po szkołach myzuczny, jeden Pan gra w filharmoni), bardzo fajnie grają, tylko do najtańszych nie należą ![]() Lion witamy na forum
Edytowane przez Gosiczek Czas edycji: 2008-10-31 o 13:39 |
|
|
|
|
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
LION Witamy na forum
Ty i ja, najmniejsze państwo świata. ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html Edytowane przez pokropce Czas edycji: 2008-10-31 o 14:03 |
|
|
|
|
#510 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

Chylę czoła przed projektantem Lazaro..... te suknie które są na jego stronie, po prostu marzenie! Zarówno dla panny młodej jak i dla druhny... 

o ile się nie mylę:P

bo ja się bardzo poważnie zastanawiamy nad wybraniem ich.
Na ślubie pokazywał nam ukradkiem co mamy w danym momencie zrobić
Jak staliśmy już w kościele i czekaliśmy na księdza, podszedł do nas, przywitał się, dał kilka rad i rozluźnił trochę atmosferę. Moja świadkowa stresowała się chyba bardziej od nas bo jak szliśmy do bocznego ołtarza miałam zostawić wiązankę na krześle, żeby pan fotograf cyknął parę fotek. Jak już odłożyłam swoją wiązankę i wzięłam od świadkowej jej bukiet to ona z tego stresu nie chciała zostać z pustymi rękami i zabrała kwiaty z krzesła
może jeszcze wynegocjuję przygotowania i błogosławieństwo-mieszkam blisko kościoła bo to jakby nie patrzeć kupa kasy a zdjęć w albumie będzie tylko ok.60+płytka ze wszystkimi zdjęciami