|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Hej dziewczyny!!! ja to tylko pojawiam sie i znikam
szef jest juz na miejscu i laba sie uciela teraz tylko wskakuje i szybko czytam co tam u ktorej slychac i czasem cos skrobne!Dominda - dziewczyno Ty to masz talent, piekne te Twoje cudenka-zwlaszcza pudeleczka ![]() Mala-kiedy parapetowa? wklejaj zdjecia nowego lokum, czekamy!!! Kasiaher - fajna sukieneczka, ale czekamy by Ciebie w niej zobaczyc ![]() Daysy - Izus Ty gaduło!!!!! To przez Ciebie pozniej nie moge nadrobic tych wszystkich postow ![]() A reszcie wspolczuje durnych tesciowych, moja na szczescie jest super - byle tylko jej nie przechwalic ![]() a tak wogole to wlasnie powinnam robic zaproszenia, a ja siedze i czytam co tam u Was
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
dobrywieczór.
Caly dzień do Was zagladam, ale nic nie pisze, bo taka markotna dzis jestem. Wlasnie zszywam TZ-towi spodnie i poczylam sie jak żona jak Matka-Polka
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja odpoczywam po silce znow ![]() jutro do pracy do restauracji, w sobote tez i w niedziele na 3 godziny na obiady, a po 16mam weekend w niedziele mmm ale sobie uzyje weekendziora |
|
|
|
|
#2074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze jak jestem sama zaciągam TŻ do siebie bo mówię mu że się boję sama w nocy a on i tak ucieszony że będziemy sami i wykorzystamy ten czas teraz TŻ będę rzadziej widywać dlatego chyba sie przeprowadzę do niego gdzie mieszka gdzie studiuje bym przynajmniej nie tęskniła tak za nim i sama w weekendy na studia będę miała rzut beretem poza tym już tęsknię za nim i ciężko mi bez niegoCytat:
Cytat:
![]() facetów nigdy się nie zrozumie
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-10-30 o 22:13 |
|||
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro 12h, w niedziele tez |
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item471251856_...i_luna_xl.html <<<---- przymierzałam dzisiaj w sklepie takie cudeńko. Niestety nie mieli XL w takim kolorku, tylko różowe było
![]() ![]() Kurcze chciałabym takie cos mieć. Lecę do łożka. Pa Dziewczyny. Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2008-10-30 o 22:15 |
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też podoba sie te cudeńko
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
Znowu mam takie zaległości, że nawet nie jestem w stanie ich nadrobić. Dzisiejszy dzień wykończył mnie już całkowicie, chyba przez tą pogodę ludziom grzeje na głowę, bo samych krzyczących klientów musiałam dzisiaj wysłuchiwać Ehhh...szkoda słów. Na szczęście poprawiłam sobie trochę humor u moich cudownych przyjaciół, którzy mają fantastyczne dzieci (kiedyś się nimi opiekowałam). Takie szkraby potrafią dodać energii i spojrzeć z dystansem na wiele spraw![]() Pochwalę się Wam, że wczoraj byliśmy wreszcie u księdza i zaklepaliśmy datę i godzinę ślubu. Tak jak chcieliśmy ślub będzie o 17 Następne spotkanie z księdzem ma się odbyć po skończeniu nauk przedmałżeńskich tych kościelnych i tych z poradni, czyli gdzieś 3 miesiące przed ślubem. Bardzo mi ulżyło, że wreszcie już mamy załatwione sprawy w kościele, bo bałam się, że albo już nie będzie wolnej godziny, albo ksiądz będzie chciał udzielić ślubu podczas parafialnej mszy. Na szczęście wyszło po naszej myśli.
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja jutro na 18 do konca, w sobotekonca ( ok 00.00 ) w niedziele na 3 h aby ;/
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
A jako tak normalnie.
TZ czesto sie nie pytal czy wyjde za niego. Mowilam, ze nie. :P Nie czulam sie na to gotowa. W koncu jak mi sie odwidzilo to mu to powiedzialam, a on w te pedy kazal wszystko rezerwowac, zebym mu sie przypadkiem nie rozmyslila.
|
#2081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i Gratuluje zaklepania mszy
|
||
|
|
|
#2082 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nowlasnie jest takie prawdopodobienstw dlatego raczej zrzyguje... a szkoda bo bardzobym chciala.. Cytat:
![]() Cytat:
jakos tak.. piekne... leze i kwicze..
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
aaa zapomnialam sie pochwalic.. mama byla w kancelari i sie upewnia i jestesmy zapisani tak jak chcielismy na 14... bo mialam ostanio schize ze pani zgubila ta kartke na ktora nas zapisala (zapisalismy sie w grudniu ubieglego roku gdie niebylo kalendarza jeszcze na 2009 i wpisala nas na koniec nowego na 2008...) no i sprawdzila i jestesmy
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kochane moje
?
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiec zapisal ladnie na okladce kalendarza 2008 a okazalo sie, ze jestesmy juz 4 para na 2009 a tak sie wsciekal no |
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide bo strasznie mnie oczy bola postaram sie nadrobic jutro z rana. Dobranoc kobitki
|
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba będziemy tańczyć coś prostego, pewnie też disco fox, ale może w jakimś ciekawym układzie a nie tylko z nogi na nogę. Może podpowiedzą nam coś na tym kursie.Podobają nam się jak na razie dwie piosenki, nie możemy się zdecydować pomiędzy Ziyo - Magiczne słowa i Wilki - Niech mówi serce. Fajny pierwszy taniec: http://pl.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4 |
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ty, tylko ja to ładna piosenka, chociaż tekst bardziej podchodzi mi pod okazje typu rocznica ślubu, bo mówi o tych przeżytych razem latach.
|
|
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2092 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fakt, że mieliśmy już urządzoną kuchnię i łazienkę bo zostały po poprzednich właścicielach ale z mebli to ja przywiozłam tylko małą ławę do dużego pokoju i tyle Wszystko zbieraliśmy po troszku, ponad pół roku spaliśmy na dmuchanych materacach z małym kotem, który ciągle robił nam w nim dziury A potem koty dostały swój drapak zanim my sobie kupiliśmy jakąś kanapę do siedzenia i wszyscy się z nas śmiali fajnie było![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle to chyba zaręczyny nie muszą się wiązać z jakimiś kosztownymi pierścionkami czy w ogóle z wręczaniem sobie czegoś. Ważne żeby złożyć sobie tę obietnicę, że weźmie się ślub i będzie razem już na zawsze. Ma być romantycznie, wzruszająco i szczerze... a do tego chyba nic więcej nie trzeba Ja tam trzymam kciuki za to, że Twój TŻ na pewno miło Cię wkrótce zaskoczy![]() ![]() śliweńka ten bukiet: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1225396496 po prostu powalił mnie na kolana, jest przecudny!
|
|
|
#2093 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny mam problem...na n-k zaczely do mnie i mojego Tż-ta przychodzic niemile wiadomosci...bluzgi na mnie jaka to ja d... i k... nie jestem a do mojego Tż-ta ze ma sie zastanowic z kim jest i co ja wyrabiam
a ja nic nie wybrabiam (pisze zeby bylo jasne!!) juz zablokowalam ta osobe,nie miala zadnych znajomych i wiadomosci ani tym bardziej zdjecia.nie wiem czy szczescie innych az tak denerwuje ludzi czy jak??moj Tż sie smieje ale wiecie ile mozna takich wiadomosci dostac....myslicie ze moge isc na policje z tym ze mnie ktos obraza,nie bedzie to troche glupie??nie wiem co robic
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na policje nie ma sensu isc bo codziennie tysiace ludzi jest obrazanych w internecie... sprobujcie rozgrysc, czy nie znacie kogos, kto albo jest o cos zazdrosny, a moze to zwykly dzieciak sobie jaja robi![]()
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Zadomowienie
|
narazie nikt mi do glowy nie przychodzi,wiadomosci sa krotkie i zawierajace duzo obrazliwych slow.odpisalam raz na jedna wiadomosc i potem stwierdzilam ze nie ma to sensu i dalam blokade.moze napisze do serwisu n-k zeby ta osobe usuneli...nie wiem co robic bo to dla mnie nie fajna sytuacja
![]()
|
|
|
|
#2096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jaga tz napewno ci sie osiwadczy i to w takimmomencie kiedy najmniej sie bedziesz tego spodziewac ![]() san_g z policja to nie ma co bo i tak odesla cie z kwitkiem...ale tak jak doradzila kolezanka sprobjcie sami dojsc do tego....ludziom to naprawde sie w glowie przerwaca, zeby takie rzeczy robica ja proboalam sie czegos nauczyc i nic mi do glowy nie wchodzi ehhh ten ang nie jst takiprosty
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
san_g dla nikogo nie byla by to fajna sytuacja,
wspolczuje ci, i radze ci nie przejmowac sie tymDZIEWCZYNY ZNALAZLAM PIOSENKE NA I TANIEC!! bee gees - how deep is your love, disco fox nie za wolny nie za szybko dla nas w sam raz
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
no nic lece spac, dobranoc
|
|
|
|
#2099 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj na uczelni, profesor wychodząc z wykładu powiedział nam, że jeśli mamy jakieś problemy, albo pytania, to mamy się nie krępować i walić do niego jak w dym, bo on przecież jest normalnym człowiekiem. A ja na to: "No tak, a potem wychodzi szydło z worka"
![]() Jakie cudeńko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2100 |
|
Zadomowienie
|
jak zablokowalam ja/jego to sie narazie wiadomosci skonczyly...ale zarejestrowac sie nie jest trudno wiec pewnie jak sie ta osoba bardzo uwezmie to bedzie pisac z nowego konta;/ jaki ludzie musza miec tupet zeby cos takiego wymyslac i probowac rozwalac czyjes zycie bo im cos nie wyszlo to inni szczesliwi nie moga byc;/ odkad mamy mieszkanie,firma nam sie rozwija,uczymy sie i wszystko idzie w dobrym kierunku to zaczynaja sie pretensje znajomych (a bo tak bo wy w Anglii siedzieliscie a tu sie tyle nie da zarobic-to czemu nie jada??ja tam nie bylam na wakacjach tylko zapierdzielalam 7 dni w tyg.,albo ze my juz mieszkamy razem i mamy wlasne mieszkanie a ludzie musza z rodzicami mieszkac-a co mnie to??jakby nas stac nie bylo bylibysmy zmuszeni szukac alternatyw ale czy zazdrosc ludzka jest do przeskoczenia??chyba nie
![]() oj wylewam wam moje zale-przepraszam) najbardziej chyba dobila wszystkich wiadomosc o slubie-bo to $$$$ kasa i tylko kasa na duchowe przezycie to juz nikt nie patrzy tylko nam na rece ile wydajmy po co slub jak ja przeciez w ciazy nie jestem;/ chore spoleczenstwo ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

szef jest juz na miejscu i laba sie uciela
teraz tylko wskakuje i szybko czytam co tam u ktorej slychac i czasem cos skrobne!

jak Matka-Polka 

mmm ale sobie uzyje weekendziora 

Ehhh...szkoda słów. Na szczęście poprawiłam sobie trochę humor u moich cudownych przyjaciół, którzy mają fantastyczne dzieci (kiedyś się nimi opiekowałam). Takie szkraby potrafią dodać energii i spojrzeć z dystansem na wiele spraw

).
a tak sie wsciekal no