Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-30, 21:50   #2071
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Hej dziewczyny!!! ja to tylko pojawiam sie i znikam szef jest juz na miejscu i laba sie uciela teraz tylko wskakuje i szybko czytam co tam u ktorej slychac i czasem cos skrobne!
Dominda - dziewczyno Ty to masz talent, piekne te Twoje cudenka-zwlaszcza pudeleczka
Mala-kiedy parapetowa? wklejaj zdjecia nowego lokum, czekamy!!!
Kasiaher - fajna sukieneczka, ale czekamy by Ciebie w niej zobaczyc
Daysy - Izus Ty gaduło!!!!! To przez Ciebie pozniej nie moge nadrobic tych wszystkich postow

A reszcie wspolczuje durnych tesciowych, moja na szczescie jest super - byle tylko jej nie przechwalic

a tak wogole to wlasnie powinnam robic zaproszenia, a ja siedze i czytam co tam u Was
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 21:57   #2072
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

dobrywieczór.

Caly dzień do Was zagladam, ale nic nie pisze, bo taka markotna dzis jestem.

Wlasnie zszywam TZ-towi spodnie i poczylam sie jak żona jak Matka-Polka

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 22:08   #2073
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
dobrywieczór.

Caly dzień do Was zagladam, ale nic nie pisze, bo taka markotna dzis jestem.

Wlasnie zszywam TZ-towi spodnie i poczylam sie jak żona jak Matka-Polka
wieczór dobry

a ja odpoczywam po silce znow

jutro do pracy do restauracji, w sobote tez i w niedziele na 3 godziny na obiady, a po 16mam weekend w niedziele mmm ale sobie uzyje weekendziora
Stary 2008-10-30, 22:09   #2074
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Kochane Koleżanki
Jejka jeden dzień mnie nie było i już tyle do czytania jest Ja byłam dzisiaj na zakupach i mam spodnie i sweterek Później na cmentarz trzeba było pojechać i tak czas leciał, że w pracy byłam tylko godzinę.
Cały dzień na dodatek padało u mnie i było tak strasznie ponuro Tęsknię chyba już tak bardzo za TŻ , że nawet nowe spodnie mi nie poprawiły humoru.
Jutro już o 15.00 będę w domu prawie sama i tak do wieczorka w sobotę i chyba to też zaczyna już na mnie wpływać. Strasznie nie lubię być sama w domu, na dodatek na noc Nie wiem jak ja to przetrwam.
Teraz muszę wziąć się za moje paznokcie, a przy okazji będę czytać Wasze posciki.

Jaga dlaczego przykro??? Twoj chłopak się Tobie nie oświadczył???

Daysy85 -co ci powiedział Twój TŻ???że obrączki nosić nie będzie? o matko
mój TŻ pow że jak będzie pracował tak że mogłaby mu się zniszczyć obrączka to nie będzie jej nosił, mój brat raz założył do pracy co skończyło się wizytą u jubilera tak się zniszczyła

ja zawsze jak jestem sama zaciągam TŻ do siebie bo mówię mu że się boję sama w nocy a on i tak ucieszony że będziemy sami i wykorzystamy ten czas teraz TŻ będę rzadziej widywać dlatego chyba sie przeprowadzę do niego gdzie mieszka gdzie studiuje bym przynajmniej nie tęskniła tak za nim i sama w weekendy na studia będę miała rzut beretem poza tym już tęsknię za nim i ciężko mi bez niego

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
sliwenka, tesciowki to nie zazdroszcze.

a zrobilo mi sie przykro, bo ona zareczona a ja nie, mimo, ze wszystko juz pozalatwiane i zaraz nauki konczymy a ona o slubie jeszcze nie mysli. Niby to nie jest takie najwazniejsze, no ale kurcze, jesli chce sie miec slub i wesele tradycyjne (sam TZ uwaza siebie za tradycjonaliste!) to dlaczego wszystko przed ma byc na odwrot? Niby cos kiedys wspomnial, ze mi sie oswiadczy w nasza rocznice, czyli za tydzien, ale wlasnie mu wydatki wyskoczyly (oplata AC i opata za drewno, co daje 2 tys). A mial tak sie oswiadczyc w moje urodziny i tem mu przyslali za AC zaplacic i dlatego sie nie oswiaddczyl...
to jak doszło do wyznaczenia daty ślubu?
Cytat:
Napisane przez dominda Pokaż wiadomość
To najpiew mu tak , potem tak , i tak a jak nie poskutkuje to tak : i w końcu nie bedzie miał wyjścia
przemoc w rodzinie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Wow to jak ja bym mu tak ... i tak i w ogóle to by mi nic zniego nie zostało!
Ale zobaczymy po ślubie jak nie będzie nosił to... będzie mi bardzo przykro i smutno i on będzie na to patrzył...
facetów nigdy się nie zrozumie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-10-30 o 22:13
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 22:11   #2075
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
wieczór dobry

a ja odpoczywam po silce znow

jutro do pracy do restauracji, w sobote tez i w niedziele na 3 godziny na obiady, a po 16mam weekend w niedziele mmm ale sobie uzyje weekendziora
Ja tez pouzywam Jutro 12h, w niedziele tez

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 22:12   #2076
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

http://www.allegro.pl/item471251856_...i_luna_xl.html <<<---- przymierzałam dzisiaj w sklepie takie cudeńko. Niestety nie mieli XL w takim kolorku, tylko różowe było Kurcze chciałabym takie cos mieć.
Lecę do łożka. Pa Dziewczyny.

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2008-10-30 o 22:15
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 22:14   #2077
śliweńka
Zakorzenienie

mnie też podoba sie te cudeńko

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 22:16   #2078
ktosia86
Zakorzenienie

Cześć Kobietki
Znowu mam takie zaległości, że nawet nie jestem w stanie ich nadrobić. Dzisiejszy dzień wykończył mnie już całkowicie, chyba przez tą pogodę ludziom grzeje na głowę, bo samych krzyczących klientów musiałam dzisiaj wysłuchiwać Ehhh...szkoda słów. Na szczęście poprawiłam sobie trochę humor u moich cudownych przyjaciół, którzy mają fantastyczne dzieci (kiedyś się nimi opiekowałam). Takie szkraby potrafią dodać energii i spojrzeć z dystansem na wiele spraw

Pochwalę się Wam, że wczoraj byliśmy wreszcie u księdza i zaklepaliśmy datę i godzinę ślubu. Tak jak chcieliśmy ślub będzie o 17 i na szczęście będziemy mieć oddzielną mszę
Następne spotkanie z księdzem ma się odbyć po skończeniu nauk przedmałżeńskich tych kościelnych i tych z poradni, czyli gdzieś 3 miesiące przed ślubem. Bardzo mi ulżyło, że wreszcie już mamy załatwione sprawy w kościele, bo bałam się, że albo już nie będzie wolnej godziny, albo ksiądz będzie chciał udzielić ślubu podczas parafialnej mszy. Na szczęście wyszło po naszej myśli.
Stary 2008-10-30, 22:17   #2079
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ja tez pouzywam Jutro 12h, w niedziele tez
hehe ja jutro na 18 do konca, w sobotekonca ( ok 00.00 ) w niedziele na 3 h aby ;/
Stary 2008-10-30, 22:19   #2080
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
to jak doszło do wyznaczenia daty ślubu?
A jako tak normalnie. TZ czesto sie nie pytal czy wyjde za niego. Mowilam, ze nie. :P Nie czulam sie na to gotowa. W koncu jak mi sie odwidzilo to mu to powiedzialam, a on w te pedy kazal wszystko rezerwowac, zebym mu sie przypadkiem nie rozmyslila.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 22:21   #2081
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.allegro.pl/item471251856_...i_luna_xl.html <<<---- przymierzałam dzisiaj w sklepie takie cudeńko. Niestety nie mieli XL w takim kolorku, tylko różowe było Kurcze chciałabym takie cos mieć.
Super ta koszulka, zwlaszcza w tym kolorku

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki
Znowu mam takie zaległości, że nawet nie jestem w stanie ich nadrobić. Dzisiejszy dzień wykończył mnie już całkowicie, chyba przez tą pogodę ludziom grzeje na głowę, bo samych krzyczących klientów musiałam dzisiaj wysłuchiwać Ehhh...szkoda słów. Na szczęście poprawiłam sobie trochę humor u moich cudownych przyjaciół, którzy mają fantastyczne dzieci (kiedyś się nimi opiekowałam). Takie szkraby potrafią dodać energii i spojrzeć z dystansem na wiele spraw

Pochwalę się Wam, że wczoraj byliśmy wreszcie u księdza i zaklepaliśmy datę i godzinę ślubu. Tak jak chcieliśmy ślub będzie o 17 i na szczęście będziemy mieć oddzielną mszę
Następne spotkanie z księdzem ma się odbyć po skończeniu nauk przedmałżeńskich tych kościelnych i tych z poradni, czyli gdzieś 3 miesiące przed ślubem. Bardzo mi ulżyło, że wreszcie już mamy załatwione sprawy w kościele, bo bałam się, że albo już nie będzie wolnej godziny, albo ksiądz będzie chciał udzielić ślubu podczas parafialnej mszy. Na szczęście wyszło po naszej myśli.
Welcome back i Gratuluje zaklepania mszy
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2008-10-30, 22:23   #2082
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
No właśnie już bym pojechała ją przymierzyć te 350km (co niejako podwyższy wartość sukienki o jakieś 200zł) , ale i tak potrzebuję konsultacji z krawcową, bo musi ocenić, czy uda się suknię dopasować do moejgo biustu (ona ma 75A, ja 75C, ale mówiła, że miała wszyste spore poduszki... tylko ciekawe jak spore ).
no kurde to niewiem... moze hmmm poszukaj jakiejs krawcowej tam i niech ona rzui na sukienke okiem...

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
no twoj tz cie kocha i dlatego panikuje ja tez bym panikowala wiec go rozumiem
i dziekuje w imieniu oliwki

kurde moze jak juz bedzie wiedzial ze zmieni prace to niech go gdzies podkabluje i jak dowala mu kare to moze sie nauczy ten @@@@ jak sie ludzi traktuje
no tak tzn sie bardzo boi i latego panikuje... ale gadalam z ortopeda co prawa telefonicznie ale sie znamy bo chodze do niego od danwa i powiedziala ze nie.. tn ze moge ale jego znadniem i tak niebede mogla byc dawca... wiec wprawa sie roziwazala sama..

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
azzis a może by zrobić tak, że ty jej wysyłasz połowe kasy i kiedy dojdzie suknia dosyłasz reszte i tak samo ona zrobi jeśli ty byś odsyłała jej suknie wrazie gdyby nie dało jej się przerobić?

aha no to chyba jednak zadzwoniłabym do tej fundacji i powiedziała jak wygląda sprawa.. skoro jest take prawdopodobieństwo, że twój szpik się nie nada to niewarto..
dobry poysl z ta polowa kasy...
nowlasnie jest takie prawdopodobienstw dlatego raczej zrzyguje... a szkoda bo bardzobym chciala..

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
Martucha mam do Ciebie prosbe czy moge wiedzieć w jakim sklepie Twoja Iwonka kupiła kolczyki na slub-te kryształki
tak kupila je w sklepie u mojej znajomej ona robi rozne takie pieknosci (ja u niej mam wszytskie swojej korale kupione uwielbiam jej prace...) tu jest jej strona http://www.bydziubeka.pl/ ale jak cos to pisz na pw.. bo niektore rzeczy ma tansze w sklepie itd.. to bysmy sie jakos ugadaly i ja ym ci je kupila i wyslala..

Cytat:
Napisane przez Martula87 Pokaż wiadomość
dobry pomysł z tym zawiadomieniem: zawiadamiam pana..... ze ja marta i moj naczerzony bla bla bla.... tylko kosciolamoze nie podam bo jeszcze sie pofatuguje i przejdzie zeby sie tylko dowiedziec sama nie wiem ;]

ale poinformowac chce nie dlatego ze wypada tylko po prostu mi ulzy bo łudze sie ze ten czlowiek za pare lat zrozumie i zaboli go to ze nie byl w tak waznej chwili jak ta razem ze mna tylko ze wtedy bedzie na pozno.

natomiast jesli po prostu wysle powiadomienie ze slub sie odbedzie tego i tego w tym czy w innym kosciele to moze byc na tyle wscipski ze przyjdzie i zrobi afere na calego a uwazam ze bedzie do tego zdolny... niestety nie bede ryzykowac bo nie chce zeby popsul tak wazna chwile.
rozumie ze chcesz go zawiadomoc... zrob to tak jak pisaly dzeiwczyny po wsztkim.. ladnie stylowo.. cos w stylu Nowo zaslubieni malzonkowie Marta i XXX zawiadamiaja ze dnia tego i tego wstapili w zwiazek malzenski i razem isc przez zycie beda...
jakos tak..

Cytat:
Pochwalę sie Wam moimi własnoręcznymi winietkami i pudełeczkami na ciućki
Kolory są takie gdyż lokal jest w kolorze łososiowo-kremowym
Jak się wam widzi??
piekne... leze i kwicze..
Stary 2008-10-30, 22:24   #2083
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kobietki

to cieszymy sie razem z Toba
Stary 2008-10-30, 22:28   #2084
martucha84
Zakorzenienie

aaa zapomnialam sie pochwalic.. mama byla w kancelari i sie upewnia i jestesmy zapisani tak jak chcielismy na 14... bo mialam ostanio schize ze pani zgubila ta kartke na ktora nas zapisala (zapisalismy sie w grudniu ubieglego roku gdie niebylo kalendarza jeszcze na 2009 i wpisala nas na koniec nowego na 2008...) no i sprawdzila i jestesmy
Stary 2008-10-30, 22:30   #2085
agus87
Zakorzenienie

dziewczyny kochane moje my z tztem bedziemy tanczyc pierwszy taniec w stylu disco foxa, to znaczy no disco foxa i suzkam jakiejs ciekawej piosenki, ktora sie do tego nada, macie cos tam ciekawego w swoim zbiorze ?
Stary 2008-10-30, 22:33   #2086
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
aaa zapomnialam sie pochwalic.. mama byla w kancelari i sie upewnia i jestesmy zapisani tak jak chcielismy na 14... bo mialam ostanio schize ze pani zgubila ta kartke na ktora nas zapisala (zapisalismy sie w grudniu ubieglego roku gdie niebylo kalendarza jeszcze na 2009 i wpisala nas na koniec nowego na 2008...) no i sprawdzila i jestesmy
heh no to super, my zapisywalismy sie w styczniu tego roku i proboszcz wsciekal sie, ze dopiero wkwietniu 2009 slub a on kalendarza nie ma, no bo on sie boi, ze my sie rozstaniemy no wiec zapisal ladnie na okladce kalendarza 2008 a okazalo sie, ze jestesmy juz 4 para na 2009a tak sie wsciekal no
Stary 2008-10-30, 22:35   #2087
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
no to fajnie, teraz mozesz spac spokojnie a wiem co mowie bo tez ostatnio bylam w kosciolku sie upewnic ze slub na 16!

Ide bo strasznie mnie oczy bola postaram sie nadrobic jutro z rana. Dobranoc kobitki
Stary 2008-10-30, 22:47   #2088
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny kochane moje my z tztem bedziemy tanczyc pierwszy taniec w stylu disco foxa, to znaczy no disco foxa i suzkam jakiejs ciekawej piosenki, ktora sie do tego nada, macie cos tam ciekawego w swoim zbiorze ?
Jeśli chodzi o pierwszy taniec, to najpierw mój tż musi iść na kurs tańca, bo Travolta to z niego nie jest Chyba będziemy tańczyć coś prostego, pewnie też disco fox, ale może w jakimś ciekawym układzie a nie tylko z nogi na nogę. Może podpowiedzą nam coś na tym kursie.
Podobają nam się jak na razie dwie piosenki, nie możemy się zdecydować pomiędzy Ziyo - Magiczne słowa i Wilki - Niech mówi serce.

Fajny pierwszy taniec: http://pl.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4
Stary 2008-10-30, 22:55   #2089
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o pierwszy taniec, to najpierw mój tż musi iść na kurs tańca, bo Travolta to z niego nie jest Chyba będziemy tańczyć coś prostego, pewnie też disco fox, ale może w jakimś ciekawym układzie a nie tylko z nogi na nogę. Może podpowiedzą nam coś na tym kursie.
Podobają nam się jak na razie dwie piosenki, nie możemy się zdecydować pomiędzy Ziyo - Magiczne słowa i Wilki - Niech mówi serce.

Fajny pierwszy taniec: http://pl.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4
wiem wlasnie strasznie mi sie on podoba, ale moj tz sie uparl i nie chce zadnego ukladu a ni walca, bo twierdzi, ze nie umie... choc ja jestem innego zdania. wiec pozostaje cos bardziej prostego chociaz bede sie upierac aby pododawac kilka elementow, wiem disco fox, a pomyslalam kiedys o krzysztof krawczyk - tylko ty tylko ja
Stary 2008-10-30, 22:59   #2090
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
wiem wlasnie strasznie mi sie on podoba, ale moj tz sie uparl i nie chce zadnego ukladu a ni walca, bo twierdzi, ze nie umie... choc ja jestem innego zdania. wiec pozostaje cos bardziej prostego chociaz bede sie upierac aby pododawac kilka elementow, wiem disco fox, a pomyslalam kiedys o krzysztof krawczyk - tylko ty tylko ja
Ten układ z filmiku wcale nie jest taki trudny, bo opiera się właśnie na disco fox i te podskoki to pewnie quickstep.
Tylko ty, tylko ja to ładna piosenka, chociaż tekst bardziej podchodzi mi pod okazje typu rocznica ślubu, bo mówi o tych przeżytych razem latach.
Stary 2008-10-30, 23:04   #2091
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Ten układ z filmiku wcale nie jest taki trudny, bo opiera się właśnie na disco fox i te podskoki to pewnie quickstep.
Tylko ty, tylko ja to ładna piosenka, chociaż tekst bardziej podchodzi mi pod okazje typu rocznica ślubu, bo mówi o tych przeżytych razem latach.
wytlumacz to mojemu tztwi, ze on wcale nie jest trudny
Stary 2008-10-30, 23:14   #2092
motley
Zadomowienie

Cytat:
teraz nawet do nowego mieszkania nie bedziemy mieli lodowki ani gazowki ani za duzo mebli ja kupilam sobie na raty meble moj tz komode i takia pufe do spania rozkladana mieszkamy teraz na wynajetym i pomalu kupywalismy zaopatrzenie do kuchni garnki noze itp i lawe kupilismy. Jeszcze pamietam jak sie tu wprowadzilismy i mielismy tylko takie noze z kompletu z takimi malymi zabkami na koncu zaokraglonego noza noi mialam nowe tipsy dwa dni i czyscilam tym nozem filety na obiad i mi tips odpadl bo ten noz taki tepy byl
a ja bardzo przyjemnie wspominam te czasy jak się 4 lata temu przeprowadziliśmy do wspólnego mieszkanka Fakt, że mieliśmy już urządzoną kuchnię i łazienkę bo zostały po poprzednich właścicielach ale z mebli to ja przywiozłam tylko małą ławę do dużego pokoju i tyle Wszystko zbieraliśmy po troszku, ponad pół roku spaliśmy na dmuchanych materacach z małym kotem, który ciągle robił nam w nim dziury A potem koty dostały swój drapak zanim my sobie kupiliśmy jakąś kanapę do siedzenia i wszyscy się z nas śmiali fajnie było

Cytat:
Jak się wam widzi??
piękne, zwłaszcza pudełeczko super wyszło

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
"TYLKO NIE ZARóB WIęCEJ NIż 3TYś BO NIE BęDę MOGłA SOBIE CIEBIE OD PODATKU ODLICZYć" normalnie myślałam że zaraz TŻ będzie mnie cucił
o litości... nie ma to jak myśleć tylko o sobie...

Cytat:

a zrobilo mi sie przykro, bo ona zareczona a ja nie, mimo, ze wszystko juz pozalatwiane i zaraz nauki konczymy a ona o slubie jeszcze nie mysli. Niby to nie jest takie najwazniejsze, no ale kurcze, jesli chce sie miec slub i wesele tradycyjne (sam TZ uwaza siebie za tradycjonaliste!) to dlaczego wszystko przed ma byc na odwrot? Niby cos kiedys wspomnial, ze mi sie oswiadczy w nasza rocznice, czyli za tydzien, ale wlasnie mu wydatki wyskoczyly (oplata AC i opata za drewno, co daje 2 tys). A mial tak sie oswiadczyc w moje urodziny i tem mu przyslali za AC zaplacic i dlatego sie nie oswiaddczyl...
a może jednak pamięta i już dawno ma dla Ciebie pierścioneczek? A tak w ogóle to chyba zaręczyny nie muszą się wiązać z jakimiś kosztownymi pierścionkami czy w ogóle z wręczaniem sobie czegoś. Ważne żeby złożyć sobie tę obietnicę, że weźmie się ślub i będzie razem już na zawsze. Ma być romantycznie, wzruszająco i szczerze... a do tego chyba nic więcej nie trzeba Ja tam trzymam kciuki za to, że Twój TŻ na pewno miło Cię wkrótce zaskoczy

śliweńka ten bukiet:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1225396496
po prostu powalił mnie na kolana, jest przecudny!

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 23:19   #2093
san_g
Zadomowienie

hej dziewczyny mam problem...na n-k zaczely do mnie i mojego Tż-ta przychodzic niemile wiadomosci...bluzgi na mnie jaka to ja d... i k... nie jestem a do mojego Tż-ta ze ma sie zastanowic z kim jest i co ja wyrabiam a ja nic nie wybrabiam (pisze zeby bylo jasne!!) juz zablokowalam ta osobe,nie miala zadnych znajomych i wiadomosci ani tym bardziej zdjecia.nie wiem czy szczescie innych az tak denerwuje ludzi czy jak??moj Tż sie smieje ale wiecie ile mozna takich wiadomosci dostac....myslicie ze moge isc na policje z tym ze mnie ktos obraza,nie bedzie to troche glupie??nie wiem co robic

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 23:21   #2094
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
hej dziewczyny mam problem...na n-k zaczely do mnie i mojego Tż-ta przychodzic niemile wiadomosci...bluzgi na mnie jaka to ja d... i k... nie jestem a do mojego Tż-ta ze ma sie zastanowic z kim jest i co ja wyrabiam a ja nic nie wybrabiam (pisze zeby bylo jasne!!) juz zablokowalam ta osobe,nie miala zadnych znajomych i wiadomosci ani tym bardziej zdjecia.nie wiem czy szczescie innych az tak denerwuje ludzi czy jak??moj Tż sie smieje ale wiecie ile mozna takich wiadomosci dostac....myslicie ze moge isc na policje z tym ze mnie ktos obraza,nie bedzie to troche glupie??nie wiem co robic
a moze to jakis twoj wrog na policje nie ma sensu isc bo codziennie tysiace ludzi jest obrazanych w internecie... sprobujcie rozgrysc, czy nie znacie kogos, kto albo jest o cos zazdrosny, a moze to zwykly dzieciak sobie jaja robi
Stary 2008-10-30, 23:25   #2095
san_g
Zadomowienie

narazie nikt mi do glowy nie przychodzi,wiadomosci sa krotkie i zawierajace duzo obrazliwych slow.odpisalam raz na jedna wiadomosc i potem stwierdzilam ze nie ma to sensu i dalam blokade.moze napisze do serwisu n-k zeby ta osobe usuneli...nie wiem co robic bo to dla mnie nie fajna sytuacja

Stary 2008-10-30, 23:31   #2096
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
ja niedawno mialam to samo iwyslalam mame zeby sie upewnila czy napewno ksiadz ma zapisanych nas nio i jestesmy na 15 sierpnia na godzinke 14

jaga tz napewno ci sie osiwadczy i to w takimmomencie kiedy najmniej sie bedziesz tego spodziewac

san_g z policja to nie ma co bo i tak odesla cie z kwitkiem...ale tak jak doradzila kolezanka sprobjcie sami dojsc do tego....ludziom to naprawde sie w glowie przerwaca, zeby takie rzeczy robic

a ja proboalam sie czegos nauczyc i nic mi do glowy nie wchodzi ehhh ten ang nie jst takiprosty
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-30, 23:33   #2097
agus87
Zakorzenienie

san_g dla nikogo nie byla by to fajna sytuacja, wspolczuje ci, i radze ci nie przejmowac sie tym

DZIEWCZYNY ZNALAZLAM PIOSENKE NA I TANIEC!!

bee gees - how deep is your love, disco fox nie za wolny nie za szybko dla nas w sam raz
Stary 2008-10-30, 23:47   #2098
agus87
Zakorzenienie

no nic lece spac, dobranoc
Stary 2008-10-31, 00:12   #2099
Rybulka
Zakorzenienie

Dzisiaj na uczelni, profesor wychodząc z wykładu powiedział nam, że jeśli mamy jakieś problemy, albo pytania, to mamy się nie krępować i walić do niego jak w dym, bo on przecież jest normalnym człowiekiem. A ja na to: "No tak, a potem wychodzi szydło z worka"

Cytat:
a oto moja bratanica
Jakie cudeńko

Cytat:
(...)
mamy juz mieszkanko dzisiaj podpisalismy umowe u notariusza wlasciciel ma sie wyprowadzic do 30 listopada:jup i::jupi : : jupi::j upi:
Gratuluję

Cytat:
Jak się wam widzi??
Bardzo ładne

Cytat:
(...)

Dzis sie dowiedzialam, ze jednek kolezance z roku oswiadczyl sie chlopak. Jak pokazywala pierscionek to zrobilo mi sie cholernie przykro...

Cytat:
Wow, jak najbardziej podoba mi się

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
Olej tego kogoś, nie reaguj, nie odpisuj. Sam/-a się znudzi
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 07:14   #2100
san_g
Zadomowienie

jak zablokowalam ja/jego to sie narazie wiadomosci skonczyly...ale zarejestrowac sie nie jest trudno wiec pewnie jak sie ta osoba bardzo uwezmie to bedzie pisac z nowego konta;/ jaki ludzie musza miec tupet zeby cos takiego wymyslac i probowac rozwalac czyjes zycie bo im cos nie wyszlo to inni szczesliwi nie moga byc;/ odkad mamy mieszkanie,firma nam sie rozwija,uczymy sie i wszystko idzie w dobrym kierunku to zaczynaja sie pretensje znajomych (a bo tak bo wy w Anglii siedzieliscie a tu sie tyle nie da zarobic-to czemu nie jada??ja tam nie bylam na wakacjach tylko zapierdzielalam 7 dni w tyg.,albo ze my juz mieszkamy razem i mamy wlasne mieszkanie a ludzie musza z rodzicami mieszkac-a co mnie to??jakby nas stac nie bylo bylibysmy zmuszeni szukac alternatyw ale czy zazdrosc ludzka jest do przeskoczenia??chyba nie oj wylewam wam moje zale-przepraszam) najbardziej chyba dobila wszystkich wiadomosc o slubie-bo to $$$$ kasa i tylko kasa na duchowe przezycie to juz nikt nie patrzy tylko nam na rece ile wydajmy po co slub jak ja przeciez w ciazy nie jestem;/ chore spoleczenstwo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości