|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część III
na oponki to niezawodne było chula hop- wiesz takie kółko co sie stoi i kręci- brzuszki też ale one wzocnią ci mięsnie brzucha i zapobiegną jego opadaniu- na oponki dobre są też brzuszki takie skośne- po przekątnej- zlaezy jaka ta oponka
|
|
|
|
#1562 |
|
Zadomowienie
|
Castrolku -ampułkę wciera się w mokrą skóre głowy po umyciu a potem normalnie.Są dosyć drogie ok 120 zł seria ale czesto można trafić z gratisem czyli kilka ampułek dodatkowo.Bardzo mi wychodziły i tylko to mi pomogło.Co do brzuszków to mozna i jak bedą robione systematycznie to będzie efekt ale 50 to chyba na poczatek? Bo to trochę mało.
|
|
|
|
#1563 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie po przekątnej.Akskę na cosmelan można zaoszczędzić i czas.Bo chodzić gdzieś nie mam czasu.Więc pomogą.?Zaczynam od jutra
|
||
|
|
|
#1564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżu a ile trzeba Co bym buraka większego na gębie nie miała
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Zadomowienie
|
Włosy przestają wypadać i odrastają.Dobranoc laseczki a jutro wam powiem ile tych brzuszków trzeba robić żeby był efekt
|
|
|
|
#1566 |
|
Zadomowienie
|
Madziusia
jutro boirę ślub też tak chcę jestem zazdrosna![]() Zabawa była świetna patrząc po zdjęciach, wyglądałaś jak prawdziwa królewna, suknia idealna, ach och ja też tak chcę Dobrze że złapałam twój bukietTen torcik hm.. pychota, prześlicznie wyglądaliście DUUUUUŻO SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI
|
|
|
|
#1567 |
|
Rozeznanie
|
Pomogą napewno
A Ane pisze ze ampułki 120 zł- może - nie pamiętam bo mężul stosował 2 lata temu. Ja jutro też idę kupić , bo normlanie mni eprzerażenie ogrania jak czeszę włosy
|
|
|
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
Lecę dalej kończyć pracę, wszystkim laseczkom dobrej nocki
|
|
|
|
#1569 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, jeśli włosy wypadają, to pierwszą rzeczą jaką trzeba zrobić jest zbadanie poziomu żelaza we krwi. Jeżeli jest niedobór, to jest to właśnie przyczyna, u mnie to nagiminne, uzupełniamy niedobory, co nie jest łatwe. Jeżeli jest w normie - jesień - normalna rzecz. Proponuję Vitapil, sprawdzone i naprawdę pomaga.
|
|
|
|
#1570 |
|
Zadomowienie
|
Będę pracować,gotować prać podcierać tyłki,odkurzać,prasować,o dwozić ,przywozić ,cosmelanić,mezoteranić.. ...a w przerwach dla relaksu brzuszki.Miodzio.
|
|
|
|
#1571 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie ćwiczy mięśnie kegla
|
|
|
|
#1573 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A co to Vitapil? Żelazo mam w normie niedawno robiłam badania.A włosy wychodzą mi jak położę jakąś odżywkę na włosy i ręką tak wmasowuję to zawsze trochę ich na dłoni zostaję ,no i na szczotce
|
||
|
|
|
#1574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to normalne, ale wypilam dwie butelki zelaza. Teraz znowu pójdę zrobic kontrolne badania. A Drecos nie zaszkodzi |
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy żelazo w badaniach jakoś się nazywa?.Bo w moich wynikach tylko Jakieś MCV,MCCH,Mpv i cała lista czegoś.Ale Żelaza jko nazwy nie ma
|
|
|
|
|
#1576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To żelazo mnie zastanowiło ,może od tego mam takie wysokie OB |
|
|
|
|
#1577 |
|
Rozeznanie
|
Bo chyba nie ma , tylko poziom hemoglobiny określa....nie wiem, a żelazo jest Fe
http://www.faceci.com.pl/subskrypcja13.html |
|
|
|
#1578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
FE tu nie ma a hemoglobinę mam w normie |
|
|
|
|
#1579 |
|
Rozeznanie
|
To może zwyczajnie złe odżywki albo szampon....albo brak innych minerałów
Ja zazywam regularnie skrzypo-vite i revalid i magnez z wapniem teraz....ale szczerze...
|
|
|
|
#1580 |
|
Rozeznanie
|
idę Nocne Marki spać- jutro o 7 pobudka bo Kuba do szkoły jeszcze
coś wymyslimy castrolku z tymi naszymi łysiejącymi łbami ![]() dobranoc wam |
|
|
|
#1581 |
|
Zadomowienie
|
Novemberku już skończyłam
na rozdwojone końcówki wmasowuję serum z avona, a całość spryskuję serum keratynowym według przepisu z mazideł. I jak na razie mniej wychodzą, choć wiem że mam za mało witamin
|
|
|
|
#1582 |
|
Zadomowienie
|
No tak sama piszę do siebie
![]() DOBRANOC wszystkim
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Grüß Gott lejdis
madziusia!!!!!!!!!!!!!!!! ! napatrzec sie na fotki nie moge.Pieknosci Ty!!!! Piekna para ![]() castrolek a jaka masz propozycje?Dawaj!!!!!!!!! ! a ja kegla to od lat cwicze Te raz dziala jak dziadek do orzechow![]() ide dzisiaj na impreze.I NIE MAM W CO SIE UBRAC Jade zaraz do miasta !!!
Edytowane przez buczacza Czas edycji: 2008-10-31 o 08:41 Powód: pusta szafa i dziadek do orzechow |
|
|
|
#1584 |
|
Rozeznanie
|
doberek lejdiski
![]() ja na impreze nie idę- liście chyba pójde grabać- jeżu ale ich znowu.... pani co mi w ogrodzie pomagała i w domu porzadki robiła znalazła sobie prace etetową i ![]() Słoneczko świeci pięknie, błękitne niebo, a ja sobie przedwczoraj za mocno wycierałam buzie i oczywiscie ranka mi się zrobiła w bruzdzie nosowo- ustowej-nad ustami-strup mam tam teraz jak po oparzeniu no i cosmelanić sie tam nie mogę, oczywiscie zebym za "wyjściowa" nie była jutro.Buczka to ty haloweenową tą imprezę masz?
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie Schodzi mi dzisiaj skora,i tez sie podrapalam po policzku .Normalnie za trupa w rozkladzie bym poszla![]() Normalna impreza,tylko musze elegancko wygladac
|
|
|
#1586 |
|
Rozeznanie
|
Witam Kobietki ![]() jak sie zaczął dzionek mnie chorelnie łep napierdziela co jest? w Gdańsku jestem co weekend - ładne miasto buczacza koniecznie musisz kiedys odwiedzić Gdańsk. buziaki na cały dzien , jak sie uda to cos smarne
|
|
|
|
#1587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)))Madziusiaaaaaaaaaaaaaaaa - ale śliczne zdjęcia, Ty piękna Królewno, sama bym sie z Toba ożeniła )))))) tym bardziej, ze z urody jestes moim przeciwieństwem - ja taki wyblakły blondas jestem![]() Ane - Ty figlarko jedna - uwielbiam Twoje poczucie humorku )ILOOOOOOOOOOONKAAAAAAA - sie zdekonspirowała Dolotka - Gdańsk jest piękny, Wały Jagiellońskie też mamy - to taka główna ulica z bankami ja zawsze chciałam w Gdansku mieszkac i udało mi sie - jestem co prawda tylko element napływowy od 15 lat. A Twoja Teściowa - no miodzio super - juz sobie wyobraziłam tego ponętnego Wieloryba w tiulach i z błyskiem w oku A na oponki polecam hula hop - jak najbardziej! Dobra, lece pracowac, nie ma lekko........ Baaaaaaaaaj!!! |
|
|
|
|
#1588 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry slicznoty
![]() Mnie dzis tez glowa boli,ale to chyba od pogody cosmelanowej.Zimno tu,mgla,deszczyk,szaro-buro.Raj dla pocosmelanowej paszczy. Madziusia Krolewna![]() Krolewicz tez do rzeczy
|
|
#1589 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Cosmitki
![]() Madziusia Mówicie, że teraz co wieczór trenujemy mięsień Kegla? ![]() Pamiętam, że na oponki ratunkowe hulahop jest wskazany. Cassi złapałaś bukiet, teraz Twoja kolej ![]() Kamilia odezwij się, jak się Twój synuś czuje??? Edytowane przez Anturium Czas edycji: 2008-10-31 o 09:11 Powód: uzupełnienie |
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
wiiniii kiedys zrobie wycieczke krajoznawcza
dennus KTO RANO WSTAJE ,TEMU PAN BOG DAJE Sagusia
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

- tylko się martwię, ze zanim zaczną odrastać przy moich włosach do pasa minie z 5 lat
też tak chcę

to normalne, ale wypilam dwie butelki zelaza. Teraz znowu pójdę zrobic kontrolne badania. A Drecos nie zaszkodzi