|
|
#2101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cześć laseczki
![]() Nareszcie piątek... już mi sie nie chce siedzieć w tej pracy.
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry pracusie
![]() Cytat:
![]() Napisała do mnie kobieta, że zgadza się, że w razie zwrotu najpierw odda mi kasę, a dopiero potem ja jej suknię. Ale ten pomysł z siostrą może być nawet niezły. Kobieta mi napisała, że w listopadzie na pewno siostra będzie jechała przez Wrocek, więc ją podrzuci. Najlepiej zrobiłabym tak, żeby z tą siostrą pójść do krawcowej... Żeby ją od razu zabrała jak nie będzie dobra
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
dominda super ! a ta kokadrka na wnietce
![]() Wróciłam! ![]() oczywiście obudziłam się po tamtejszemu czyli wg ichniego czasu o 7.20 standard
|
|
|
|
#2104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz iść z tym na policje znam przypadki zgłoszoneCytat:
ja bym wolała siedzieć teraz w pracy czas szybciej leci i nie tęskni mi się wtedy tak za TŻ ale prace mam niby mieć dopiero o stycznia bo skierowanie na badania i papiery do wypełniania dostałam
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-10-31 o 08:43 |
||
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje Gwizdeczki
![]() Maggie nie gniewaj się na mnie .... ja już taka gadułka od urodzenia jestem .... Weź sobie wyobraź co by było gdybyśmy się spotkały!!!! san_g nie martw się wiem , że to denerwujące mój TŻ kiedyś dostawał takie smsy i na mnie i na niego i że mu coś zrobią ... tylko te smsy były z bramki sms więc się nie dało zidentyfikować osoby. Jeżeli pójdziesz na policję to szczerze Ci powiem , że jeżeli ktoś tam będzie miał łeb to dojdzie do tego skąd te wiadomości a jeżeli to zbagatelizują a niestety tak jest często ... to tylko będą Cię nerwy szarpać na tych idiotów-krawężników! |
|
|
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
|
#2107 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kobitki
![]() Spędzacie jakoś wyjątkowo Halloween...toć to dzisiaj święto duchów
|
|
#2108 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ja mierzyłąm w Agnes ale jest bardzoooo podobna
|
|
#2110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie też ładnie dziś
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie słonko świeci też pięknie
![]() Ja na żadną impreze się nie wybieram, TŻ idzie dziś na nockę... |
|
|
|
#2112 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jestem chora. gorączka +mocny ból gardła. pół nocy nie spalam jest mi smutno bo: 1. nie pracuje juz 4 tygodnie zawsze wtedy nie placilo sie za mieszkanie i bylo spoko. a wczoraj przyszedł wyciag jak co tydzien z naszego biura pracy i oni po tych 4 tygodniach od TZ pensji odliczyli to, ze ja mieszkam. wyobrazacie sobie?? dzis idziemy to wyjasniac. bo jak by mi od razu powiedzieli ze nie bede miała tyle pracy to bym sobie pojechala do Polski na urlop a nie oni nic nie mowią i nagle nie wiadomo czemu naliczają mi za mieszkanie. ![]() 2. dzis są u Z w firmie zwolnienia i on czuje, ze go zwolna bo on tam najkrócej pracuje ![]() tak wiec humor mam do dupy.. sama nie wiem co juz robic
|
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś TŻ dostaje pensję zobaczymy ile zechce odłożyć... jejku ja się tak tym martwie ... po co brać potem spory kredyt , wtedy odsetek musimy dużo spłacić, a im więcej odłożymy tym lepiej.
A on jeszcze do mnie mówi, że jak nie odłożymy tyle a to trudno... najwyżej przełożymy ten ślub... Wkurza mnie to jak on tak gada , bo co będzie jak nam kiedyś dziecko zachoruje też tak powie? A to przełozymy leczenie? Czsem to mam wrażenie że jemu tak za brdzo nie zależy na tym ślubie, bo on lubi wydawać kase i jak już się pobierzemy to niestety ale przyjdą rachunki, wspóle wydatki, wydaje mi się że on tego albo się obawia albo nie będzie mógł się pogodzić z tym , że musi mi kasę oddawac... ale ja specjalnie znim poszłam do banku żebyśmy mieli wspólne konto, żeby nie czuł się że ja mu zabieram te pieniądze ale że odkładamy na coś konkretnego... Zobaczymy co będzie...
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-10-31 o 10:22 |
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Pogadaj z TŻ odnośnie wydawania kasy. Niestety wydając kasę na zbędne wydatki będziecie długo odkładać... Możecie ustalić jakąś zasadę, że ileś tam kasy co miesiąc na pozostać na koncie, a reszta może zostać wydana (ale nie musi ).
|
|
#2116 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeżeli chodzi o rodzinę to ja znam facetów , którzy zrobili się gorsi jak przyszły na świat dzieci... Ja bardzo chciała bym mieć bobasa i moją ciąże wyobrażam sobie tak jak na filmach. Ja leże obok mnie TŻ i czyta brzuszkowi bajki na dobranoc... ale tu lipa bo mój TŻ jak nasza koleżanka była w ciąży stwierdził że w brzuchu w jakiś tam wodach pływa alien i on się nigdy do niego nie zbliży. a wczoraj jak nasz kolega opowiadał jak jego dziewczyna była w ciąży i jak piosenki śpiewali razem np. "Słoneczko nasze" i mówił że było bardzo fajnie jak ona była w ciąży a TŻ to tak na niego patrzył jak by tamten z choinki się urwał... Wiem , że sa tacy faceci, do których na wiadomośc o potomstwie dochodzi jak już się dzidzia urodzi... Rosette on ma 21 lat. Ja się go nie raz o to p[ytałam czy on się tak na 100% upewnił i zdecydował. Zapewnia mnie że tak itd. Ja mu powiedziałam , że niech się poważnie zastanowi bo to decyzja jedna raz na całe życie a nie dla zabawy! A on na to że wie że chce itd. Nie wiem co mm myśleć. ja mu powiedziałam że ja się nie obraze na niego jak się rozstaniemy czy jak nie będzie tego ślubu...
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-10-31 o 10:39 |
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
daysy pogadaj z TZ. Co to znaczy, ze jak cos to przeozymy slub??Nie mozna tak mówic. to co jest w konu dla niego najwazniejsze??
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mu to nie raz mówiłam ... zresztą on jest jakis dziwny bo często jest tak , że gada jedno a rabi drugie. Gada głupoty a potem robi dobrze... to czasem mam wrażenie że tak jak by mnie spoecjalnie zezłościć chciał...
Poza tym jego szcowna matka mu awantury robi , że on chce odkładać na jakieś "trzecie " konto a nie daje jej kasy... ale niestety to jest osoba która jak ma trchę gotówki to jej się we łbie pie....doli!!!!! Ja już TŻ mówiłam czy szacowna mamusia z du...y wytrzaśnie w przyszłym roku 20 tys żeby nam zasponsorować ... odp. oczywista NIE! Ale czepiac się musi i ludzi wku...wiać |
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co mi proponował małżeństwo? Wiesz jak ja się teraz czuje? Jak małe dziecko, któremu ktoś zabiera lizaka... po co te przygotowania i to wszytsko. Ja mam plan na oszczędzanie, założyliśmy dobre konto samooszczędzające poza tym takie wydatki jak Dj czy kamerzysta to już około 2 tys płaci się po weslu... Po co ten raban i całe przygotowania, właśnie teraz się sprawdzimy , to jest egzamin dojrzałości czy potrafimy zachować się jak dorośli. Ja mam głowę nie od parady. Ale wkurza mnie to że TŻ np. pożycza kase zamiast ją wpłacać, żeby było śmieszniej nie wiadomo kiedy mu ktoś odda... Ja mam jasno postawiony cel w życiu jestem perfekcjonistką, to co zaplanuje tak musi byc i kropka! Gdyby by nie proponował nie było by tematu... a teraz jak się powiedziało "A" to niech się ma odwage powiedzieć "B". |
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie obraź sie na mnie za to głowa do góry czasem lepiej troszkę poczekać, natomiast jeśli razem mieszkacie to ślub powinien być wtedy kiedy był ustalony
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() s. ja tez jestem perfekcjonistką i niestety nie zawsze jest to pozytywna cecha
|
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Może to zabrzmało tak "bo ja chcę" ... Wydaje mi się że chcmy oboje przynajmniej on tak deklaruje .A mieszkać to nie mieszkamy ze sobą nie mam sensu bo to mój sąsiad zbloku obok.
Poza tym zadzwonił teraz do mnie i mówił że jest w firmie i przyniesie mi pieniażki żebyśmy bwpłacili bo wczoraj mieliśmy poważną rozmowe na ten temat. Wiesz dużo osób mówi mi to że ja jestem nad wyraż dojrzała jak na swój wiek, ja nie mysle o pierdołach- jakiś głupotach. Dla mnie bardzo ważna jest rodzina, mąż dzieci. Ja nie latam po dyskotechach narąbana jak mmoje koleżanki. Poprostu dziś mam taki dzień narzekania... i tyle. Poza tym jak nie uzbieramy tyle kasy będzie cięcie listygości a zaczniemy pewnie od tych "pociotków" których chce zapraszać wielmożna teściowa! |
|
|
|
#2125 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętaj o tym
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że mnie nie ruzmiecie... bo co innego jak się pisze a co innego jak się mówi i słyszy tą druga osobę... teraz to co napisałam jest odwrócone zupełnie od tego co myślę i czuję.
Sprawa wygląda tak , że to on sam wybrał datę. Ja na nią nie nalegałam poza tym data została ustalona ponad rok przed planowaną uroczystością. A już 8 miesięcy po zaręczynach. To że mam do niego pretensje, że zamiast odkładać przepuszcza na byle co to inna sprawa. Ja go teraz przypilnuję i jak odłozymy tyle ile zaplanowaliśmy będzie ok. Poza tym niby moja mam mówi że tak średnio może nam pomóc ale wiem że da nam kasę bo będzie mogła wziać w zakładzie pożyczkę pracownicza. My z tego co dostaniemy od gości jej oddamy i będzie ok |
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
O Boze ja znowu w pracy do 21
![]() My TZ tez zalozylismy wspolne konto oszczednosciowe, ale nic na nim jeszcze nie mamy ![]() Co prawda moj TZ nie jest tak zaangazowany w przygotowania jak ja (chociaz ostatnio jak z Paryzanki przyniosłam płyte z nagrana gala slubna, to twardo ze mna ogladal sukienki ), zreszta TZ ma taki charakter, ze nie pokazuje po sobie emocji.On uwaza ze mamy czas, ja natomist jestem w goracej wodzie kompana, wszystko musze miec tu i teraz ![]() popijam sobie herbatke receptury natury (czy jakos tak) piekne wlosy skora i paznokcie, ciekawe czy cos pomoze, okropnie smakowala, ale juz sie przyzwyczailam do tego smaku
|
|
|
|
#2129 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Sag , sandra wiesz co, ludzie to sa czasami tacy bezczelni, ze slow brakuje... Moze zaczekajcie i jak sie sytuacja powtorzy to idzcie na policje Jaga, obys sie doczekala pieerscionka ![]() Daysy, Izo moze TZ dochodzi do wniosku, ze jeszcze sporo czasu zostalo do slubu i na pewno kase odlozycie?? Znasz go najlepiej z nas wszystkich i podejrzewam, ze dojdziecie do porozumienia w kwestii finansowej Madzialenko zdrowka zycze i obyTZ nie zwolinili, a sprawe z placeniem za Ciebie za mieszkanie wyjsnijcie, bo tak nie moze zostac... Scio to mamy podobnie Ok, odp na piersza str, ale nie mam jakos checi wracac kilka str wstecz ehhhh dziwny dzien...
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-10-31 o 11:18 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelka świetnie to ujęłaś on poprostu myśli że do tego ślubu jest tyyyyyyyyle czasu a ja się gorączkuję że nie uzbieramy tyle kasy ile trzeba a ja panicznie boję się kredytów!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a ja nic nie wybrabiam (pisze zeby bylo jasne!!) juz zablokowalam ta osobe,nie miala zadnych znajomych i wiadomosci ani tym bardziej zdjecia.nie wiem czy szczescie innych az tak denerwuje ludzi czy jak??moj Tż sie smieje ale wiecie ile mozna takich wiadomosci dostac....myslicie ze moge isc na policje z tym ze mnie ktos obraza,nie bedzie to troche glupie??nie wiem co robic
możesz iść z tym na policje znam przypadki zgłoszone

tzn ja mierzyłąm w Agnes ale jest bardzoooo podobna 

pamiętaj o tym