Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-31, 15:41   #2221
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Dziewczyny co zrobić by powstrzymać łezki szczęścia w dniu slubu? bo ja sie rozpłaczę jak bóbr

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 15:41   #2222
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martula87 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki;] miałam isc z moim TŻ do ksiedza zapytac sie o nauki przedmalzenskie jak to zalatwic tu w szkocji a tu sie okazuje ze ja kartke zgubiłam ta co dal mi moj proboszcz w polsce dzwonilam juz do mamy zeby sie przeszla i wziela jeszcze raz mam nadzieje ze nie bedzie problemu.
a teraz pochwale wam sie moimi obrączkami połaczenie białego i żołtego złota. poczatkowo nie byłam przekonana ale jak zobaczyłam na zywo to białe złoto w sumie wygląda jak żolte z ta roznica ze jest lsniące i bardzo ladnie sie mieni boje sie tlyko ze bedzie problem z kupnem bo w kwietniu bede tlyko na 2 tyg w polsce a potem dopiero na slub w lipcu

mój brat ma prawie że identyczne tylko że ten wzór ma na całym złocie białym a ten mi się wydaje w odstępach

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Martula, jestem w identycznej sytuacji jak Ty. Nie zamierzam go zapraszać. Nie rozumiem czemu chcesz od niego kasę Uważasz że Ci sie to od niego należy? Kiedyś żyłam z żalem, czemu on sie nie interesuje, było mi smutno... Postanowałam zrobić radykalne cięcie- zadzwoniłam do niego i zaproponowałam szczerą rozmowę. Nie znalazł czasu na spotkanie przez pół roku. Powiedziałam mu : ,,o.k., rozumiem, ze nie chcesz mieć córki." Coś tam tłumaczył, ze to nie tak jak myślę. Od tamtej pory milczy... Z Twojego wpisu czuję, ze Ty się jeszcze z tym nie pogodziłaś, czekasz aż kiedyś oprzytomnieje, że zrobi mu się głupio... Nie czekaj... ciesz się, że zakładasz nową rodzinę. Ja bym nie dopisywała tych tekstów o licznych gosciach i toastach To nic nie zmieni. Chyba ze Ty sie z tym poczujesz lepiej.

Domindo Śliczne, a tę wstążkę sama doklejałaś do winietek? Gdzie kupiłaś?

Jago, a nie mozesz tak trochę w żartach rzucić, że chciałabyś śliczny pierścionek? że to musi być wspaniała chwila... itd. Aluzje są całkowicie o.k Chłopak moze się nawet nie domysla, że na to czekasz. Delikatnie i z uśmiechem zasugeruj...

śliweńka... śliczne są te złote obrączki, z brylantami, ciekawe ile kosztuje?

To moze zaproś znajomych do siebie. ja wychodzę do pubu, na urodziny.

jakbym usłyszała o alienie to by wyleciał przez okno Dla mnie takie określenia na dziecko są miarą dojrzałosci.

Dzień dobry PIĄTEK
jeśli dobrze pamiętam to zdjęcie miałam z allegro

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
No a mój TŻ kupił sobie laptopa za 3 tys... to dopiero oszczędność!!!!!
nibya matka mu dołożyła ale wątpie żeby to był zakup pierwszej potrzeby, niby mu wielce do pracy potrzebny, ale nie maił mi jakiego kitu wcisnąć to sobie taki wymyślil

Nie no może fakt może i mu potrzebny do pracy, ale mógł też mi powiedzieć że też go poprostu chce mieć a nie że tylko i wyłącznie do pracy.
A zresztą coś mi strasznie popsuło humor nawet nie wiem co!
mój sobie ostatnio kupił auto :/

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Strasznie dzis nerwowy dzień.
ja przed chwilą pobilam klienta (ale tylko w myślach, ale mialam ochote go trzepnac).

już myślałam że na poważnie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
polecam Egipt i hurghade, a wszczegolnosci Caribbean World Soma Bay-bylam tam teraz we wrzesniu. Hotel nowiutenki, piekne baseny, piaszczysta plaza. a przede wszystkim swiety spokoj
mi wystarczy plaża, słońce i TŻ (najważniejszy) postanowiłam że TŻ wybierze kraj do którego pojedziemy na podróż poślubną gdyż ja trochę ciepłych krajów już zwiedziłam ale jak na razie on obstaje przy piramidach

jak już pisze o mojej "kochanej" teściowej napiszę jeszcze jedną historię o niej
moi teściowie ostatnio zmienili auto a stare sprzedawali moja teściowa znalazła kupców na stare auto i dodawali im w cenie opony zimowe moja kochana teściowa zeszła do piwnicy i dała nowym kupcom ich starego auta opony do samochodu TŻ które on kupił sobie razem z autem w Niemczech funkiel nówki nie śmigane z felgami jak on się o tym dowiedział to do dziś chodzi wściekły teściowa dzwoniła do tych ludzi ale ten syn co teraz jest jego auto wyjechał do Holandii do pracy i kluczyków powiedział że nie powie gdzie są bo jego brat się dorwie do auta i mu je rozwali więc TŻ czekał spokojnie aż ten chłopak przyjedzie na 1 listopada bo tak mówił a teraz okazało się że ma wielce dużo pracy i nie przyjedzie do Polski i mój TŻ znów wściekły że będzie musiał wydać ze swoich pieniędzy teraz na nowe opony a teściowa nawet przepraszam nie powiedziała ani nie wydzwania do tych ludzi jak sprawa stoi aż mi szkoda mojego TŻ że taką inteligentną matkę ma i że teraz mu smutno że wydał pieniądze na opony nowe a teraz będzie musiał znów kupować

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-10-31 o 15:48
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 15:44   #2223
Emilia211
Zakorzenienie

http://pl.youtube.com/watch?v=6f6MO_...eature=related ---- panna młoda

Stary 2008-10-31, 15:44   #2224
Daysy85
Zakorzenienie

No z tą praca to przesada!
Ostatnio byłam w banku a tu PANI spod kołnierzyka śnieżnobiałej koszuli coś wystawało... miała spięte włosy spikną do góry i takie 3cm widziałam, a podejrzewam że mogła mieć ten tatoo nawet na pól pleców.
Wiem , że jeżeli dziwczyna ma kolczyka w nosie to może miec problemy ale w miejsch mało widocznych...?
Przecież na stopie nie widać tak tego... przez większą częśc roku chodzi się w zakrytym obuwiu...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 15:50   #2225
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co zrobić by powstrzymać łezki szczęścia w dniu slubu? bo ja sie rozpłaczę jak bóbr

ja nie wiem sama nie dam rady nie płakać

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-10-31, 15:52   #2226
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Wiecie co zadzwoniłam do 3 hurtowni u mnie w mieście i za wódke POLSKĄ 0,5 w jednej 15,86 w drugiej 15,69 a w trzeciej 16,15!!! A moja znajoma co ma sklep płaci za nią po rabacie 12.65!!!!!
Ja tez juz obdzwanialam, ale za czysta de luxe, i ceny od 16.32, do 15.39 (na Kolberga) i tam kupujemy, na dwie lub trzy partie.

Moj TZ w dniu slubu będzie 1,5 miesiaca przed 30 urodzinami, ja bede miala 23

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 15:52   #2227
Daysy85
Zakorzenienie

Ja to będę jak bóbr ryczeć... bo ja już taki płaczuś jestem !!!! Nic tego nie zmieni, bo ja to tak jak już Wam pisałm po mamie i razem z mamą tak płakusiamy... na wszystkich fimach i w ogóle...

Śliweńka co ja Ci mogę powiedzieć... współczuję...

a jak był TŻ u mnie w pracy to mi powiedził co jego matka dowaliła!!!!
Że on to jej wszystkie pieniądze powinien jej dawać, i w ogóle to ciekawe czy ja tak odkładam... po mco on założył to konto jak i tak jej się cała kasa należy.
Nadmienie ze on jej oddaje rente , którą ma po tatcie żeby nie było że się w ogóle nie dokłada.
Ku...a jak jej było ciężko to moja mam jej tyle kasy "napożyczała" oczywiście tamta nic mojej mamie nie oddała a w dodtaku jak przechodzi koło niej na ulicy to jeszce potrafi glowe odwrócić i dzień dobry nie powie!
Ta @@@ myśli że ja to sram pieniędzmi i moja mam całe wesele i wsio zasponsoruje... pewnie gdyby miała to by zasponsorowała ale że nie ma to z czego???
A jak szacowna teściowa nagrode z zakładu pracy dostała 12 tys no nie raczyła oddać mojej mamie nic chociaż TŻ mówił że teraz u mnie jest strasznie ciężko.
I dziś do niego z tekstem że on jej jeszce wypłatę oddawać!!!! no ku..a szczyt beszczelności!!!
Jak jej w domu 2 dni nie było bo chlała gdzieś to się nie zastanawiała z czego żyć potem bedą i nagrodę prze...szyła i nic nie powpłacała a maja taaakie długio po śmierci ojca że szok.
Po tym poście zrozumiecie czemu jej tak nienawidzimy i co ona robi swoim dzieciom!

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-10-31 o 16:07
Stary 2008-10-31, 16:06   #2228
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to będę jak bóbr ryczeć... bo ja już taki płaczuś jestem !!!! Nic tego nie zmieni, bo ja to tak jak już Wam pisałm po mamie i razem z mamą tak płakusiamy... na wszystkich fimach i w ogóle...

najgorzej to błogosławieństwo przetrwać, potem w kościele przysiega i życzenia uf ja nie wiem

Stary 2008-10-31, 16:07   #2229
śliweńka
Zakorzenienie

ja napiszę ponownie ja w dniu ślubu skończę 24 a mój TŻ w skończy 25 ach już mu powiedziałam że o rocznicy ślubu nie zapomni nigdy bo w nasze urodziny będzie choć on kiedyś przypmniał mi sam o naszej rocznicy bycia razem jak mijaliśmy sklep z bielizną

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-10-31, 16:18   #2230
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:

Śliweńka co ja Ci mogę powiedzieć... współczuję...

a jak był TŻ u mnie w pracy to mi powiedził co jego matka dowaliła!!!!
Że on to jej wszystkie pieniądze powinien jej dawać, i w ogóle to ciekawe czy ja tak odkładam... po mco on założył to konto jak i tak jej się cała kasa należy.
Nadmienie ze on jej oddaje rente , którą ma po tatcie żeby nie było że się w ogóle nie dokłada.
Ku...a jak jej było ciężko to moja mam jej tyle kasy "napożyczała" oczywiście tamta nic mojej mamie nie oddała a w dodtaku jak przechodzi koło niej na ulicy to jeszce potrafi glowe odwrócić i dzień dobry nie powie!
Ta @@@ myśli że ja to sram pieniędzmi i moja mam całe wesele i wsio zasponsoruje... pewnie gdyby miała to by zasponsorowała ale że nie ma to z czego???
A jak szacowna teściowa nagrode z zakładu pracy dostała 12 tys no nie raczyła oddać mojej mamie nic chociaż TŻ mówił że teraz u mnie jest strasznie ciężko.
I dziś do niego z tekstem że on jej jeszce wypłatę oddawać!!!! no ku..a szczyt beszczelności!!!
Jak jej w domu 2 dni nie było bo chlała gdzieś to się nie zastanawiała z czego żyć potem bedą i nagrodę prze...szyła i nic nie powpłacała a maja taaakie długio po śmierci ojca że szok.
Po tym poście zrozumiecie czemu jej tak nienawidzimy i co ona robi swoim dzieciom!

przeraza mnie zachowanie waszych teściowych

Stary 2008-10-31, 16:21   #2231
Daysy85
Zakorzenienie

Widzisz ja mam mame ok.
Jak może tylko to pomaga, też w życiu baaaaaaardzo wiele przeszła i jest silna nie poddaje się itd. Wie, że składamy na to wesele to mi szkołe opłaca.
A jego matka to miała nawet pretensje do TŻ że kupił bratu buty na zimie a jej nie! A ona pracuje i nawet nieźle zarabia tylko rozpie...sza kase na wszytsko tylko nie na to co trzeba.
Tylko że dziecko zostało w trampkach a ona... nie no ja juz nie pisze o tym bo znowu mi się humor zepsuje!

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-10-31 o 16:23
Stary 2008-10-31, 16:22   #2232
MAGiALENA
Zakorzenienie

cześć!
co do wieku, to jak czytam Wasze odpowiedzi, myślę, że my gówniarze będziemy.
ja będę mieć 22 lata i 10 m-cy, a TŻ - 22 lata i 6 m-cy.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 16:22   #2233
kaska87
Zakorzenienie

Daysy prezepraszam, że znów się wtrącam ale pisałas o swojej dojrzałości a tutaj oczerniasz swoja teściowa i wywlekasz problemy rodzinne, nie bronię jej bo faktycznie dziwna babka, ale jednak
a tak btw nie dziwie się, że Twój TZ się z Tobą zaręczył i chce slubu-pewnie chce stworzyć rodzinę, której chyba nie miał takiej jakby chciał trzymam za Was kciuki

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 16:23   #2234
ewelinka3f
Raczkowanie

Policzyłam,że do ślubu zostało mi 7 miesięcy i 5 dniMyślę,że w listopadzie zamówimy obrączki(wciąż się waham między tradycyją a taką z 3 brylancikami).Dobrze,ze mamy swoje złoto to trochę zaoszczędzimy
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 16:25   #2235
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Policzyłam,że do ślubu zostało mi 7 miesięcy i 5 dni
nam tez chyba tyle. i też zaczynamy o 18:00.

Cytat:
Myślę,że w listopadzie zamówimy obrączki(wciąż się waham między tradycyją a taką z 3 brylancikami).Dobrze,ze mamy swoje złoto to trochę zaoszczędzimy
pokaż jakieś zdjątka!

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2008-10-31 o 16:27
Stary 2008-10-31, 16:26   #2236
Martula87
Raczkowanie

gold-fish ja mu zzaproszenia przed nie wysle tylko po bo jak przyjdzie chociazby do kosciola to wolalabym uniknąć spotkania z nim i obawy ze zaraz cos odwali
A Twoja mama nie powinna sie wstydzić. Teraz o tym myśli ale pewnie co do czego przyjdzie to zapomni ze jest sama i bedzie z Ciebie dumna
Ja sie ciesze ze mojej mamy teraźniejszy mąż bedzie pełnił role ojca chociaz obawiam sie jakis pytań czmeu nie ma mojego prawdziwego ojca
A z tym albumem to wspaniały pomysł ja chce kupić taką księge gdzie są podziękowania i można tez wstawić zdjęcie wiec przed slubem z TŻ pojdziemy do fotografa pstryknie nam jakas ladna fotke i sie wstawi mam nadzieje ze sie uciesza. a ta ksiega wygląda mniej wiecej tak jak na załączniku. oczywiscie sa rozne wzory i mozna wybrac opcje ze zdjeciem lub bez ale uwazam ze ta z fotka bedzie ladniejsza;]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 28x.jpg (42,3 KB, 14 załadowań)
Martula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 16:27   #2237
Daysy85
Zakorzenienie

Kaska wyraźnie mnie atakujesz....
Poza tym nie piszę od wczoraj z dziewczynami , i tu piszemy duuuzo osobistych rzeczy.
Poza tym czasem chyba trzeba sie komus wyżalić , jest to potrzebne ...
A że nie chcę o tej sytuacji mówić z rzeczywistymi znajomymi bo mnie to krempuje i wstyd mi za ta kobiete.
a tu na wizazu niby sie znamy , ziwrzamy sobie ali mimo to jesteśmy po niekąd anonimowi....
Stary 2008-10-31, 16:27   #2238
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Daysy prezepraszam, że znów się wtrącam ale pisałas o swojej dojrzałości a tutaj oczerniasz swoja teściowa i wywlekasz problemy rodzinne, nie bronię jej bo faktycznie dziwna babka, ale jednak
a tak btw nie dziwie się, że Twój TZ się z Tobą zaręczył i chce slubu-pewnie chce stworzyć rodzinę, której chyba nie miał takiej jakby chciał trzymam za Was kciuki

po prostu pisze co jej na sercu leży w końcu to Panny Młode więc piszemy o swoich problemach z weselem o nowym wspólnym życiu z TŻ i osobami które nam przeszkadzają u mnie np. wszystko psuje teściowa

jak nie tutaj najlepiej się wyżalić jak nie naszym kochanym Wizażankom one zawsze znajda rozwiązanie i wesprą

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-10-31, 16:29   #2239
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
po prostu pisze co jej na sercu leży w końcu to Panny Młode więc piszemy o swoich problemach z weselem o nowym wspólnym życiu z TŻ i osobami które nam przeszkadzają u mnie np. wszystko psuje teściowa

jak nie tutaj najlepiej się wyżalić jak nie naszym kochanym Wizażankom one zawsze znajda rozwiązanie i wesprą
w sumieprawda, ale niektóre rzeczy to chyba powinny zostac w rodzinie
ale na prawdę tym, które mają problemy z teściowymi wpółczuję-moja mam ze swoją ma, ja z nia też mam zreszta to dziwna jest ta moja babkapoza ty ja nie uważam szczerości za atak

Stary 2008-10-31, 16:31   #2240
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
tatoo bardzo fajny delikanty też chciałm mieć na stopie ale TŻ zabronił...
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
nawet nawet ale ja bym się nie odwazyła
Ja też myślałam, że już się nie odważę nigdy nie mów nigdy

Cytat:
ja te ż chiałam tatuz ale na szczeście już nie chcę poza tym w tak widocznym miejscu możesz mieć problem ze znalezieniem pracy bo to jest samookaleczanie się
Przepraszam, ale to co napisałaś zaskoczyło mnie totalnie!!! Po pierwsze nie wiem dlaczego tatuaż na stopie, którego przez większość roku nie widać miałby być powodem, dla którgo miałabym być nie przyjęta??? Rozumiem na czole albo jakbym miała na tej stopie środkowy palec, ale delikatny kwiatek? proszę Cię... z tym samookaleczaniem, to nawet nie skomentuje...

Cytat:
O kurcze, czy to czasem nie bolalo bo skora na stopie jest taka cienka
Szczerze, jestem najwidoczniej masochistką, bo przez cały cza grałam sudoku

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 16:32   #2241
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale to co napisałaś zaskoczyło mnie totalnie!!! Po pierwsze nie wiem dlaczego tatuaż na stopie, którego przez większość roku nie widać miałby być powodem, dla którgo miałabym być nie przyjęta??? Rozumiem na czole albo jakbym miała na tej stopie środkowy palec, ale delikatny kwiatek? proszę Cię... z tym samookaleczaniem, to nawet nie skomentuje...
ale to nie ja wymysliłam tylko o tym czytałam i pracodawcy na tyo zwracaja uwagę

ja chciałam sobie zrobic tatuaz na brzuchu tak nad linia majtek, ale wiadomo tam sie skura naciąga np w ciąży

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-10-31 o 16:34
Stary 2008-10-31, 16:34   #2242
Daysy85
Zakorzenienie

Dzięki Śliweńka kochana jesteś.
Nie mam takich znajomych którym mogła bym się wyżalić na ten temat a ja wiem że tu na Was moge polegać.

Poza tym nic o tej kobiecie tu takie nie nawypisywałam nie zywywałam jej tu ani nic. Też napisałam szczerą prawdę
Nie mam zamiaru uprawiać tu dulszczyzny!
Jak mi cos nie pasuje to piszę ... a że nie od dziś mi nie pasuje zachowanie szacowej "mamusi" to to tu napisałam...
Stary 2008-10-31, 16:35   #2243
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam takich znajomych którym mogła bym się wyżalić na ten temat a ja wiem że tu na Was moge polegać.

Stary 2008-10-31, 16:37   #2244
kaska87
Zakorzenienie

daysy a nie macie warunków ab TZ zamieszkał u Ciebie?

Stary 2008-10-31, 16:37   #2245
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
jak zablokowalam ja/jego to sie narazie wiadomosci skonczyly...ale zarejestrowac sie nie jest trudno wiec pewnie jak sie ta osoba bardzo uwezmie to bedzie pisac z nowego konta;/ jaki ludzie musza miec tupet zeby cos takiego wymyslac i probowac rozwalac czyjes zycie bo im cos nie wyszlo to inni szczesliwi nie moga byc;/ odkad mamy mieszkanie,firma nam sie rozwija,uczymy sie i wszystko idzie w dobrym kierunku to zaczynaja sie pretensje znajomych (a bo tak bo wy w Anglii siedzieliscie a tu sie tyle nie da zarobic-to czemu nie jada??ja tam nie bylam na wakacjach tylko zapierdzielalam 7 dni w tyg.,albo ze my juz mieszkamy razem i mamy wlasne mieszkanie a ludzie musza z rodzicami mieszkac-a co mnie to??jakby nas stac nie bylo bylibysmy zmuszeni szukac alternatyw ale czy zazdrosc ludzka jest do przeskoczenia??chyba nie oj wylewam wam moje zale-przepraszam) najbardziej chyba dobila wszystkich wiadomosc o slubie-bo to $$$$ kasa i tylko kasa na duchowe przezycie to juz nikt nie patrzy tylko nam na rece ile wydajmy po co slub jak ja przeciez w ciazy nie jestem;/ chore spoleczenstwo
ludze to serio swinie..

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Dzień dobry pracusie

Zależy mi bardzo na tej sukni. Bardzo mi się podoba i chyba to jest "ta"
Napisała do mnie kobieta, że zgadza się, że w razie zwrotu najpierw odda mi kasę, a dopiero potem ja jej suknię.
Ale ten pomysł z siostrą może być nawet niezły. Kobieta mi napisała, że w listopadzie na pewno siostra będzie jechała przez Wrocek, więc ją podrzuci.

Najlepiej zrobiłabym tak, żeby z tą siostrą pójść do krawcowej... Żeby ją od razu zabrała jak nie będzie dobra
to wlasnie idz zjej siostra... bo bedzie pewnosc ze ty niezrobilas jej nic zlego z sukienka a jak bedie oki to odrazu dasz jej kase i bedzie po sprawie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
my bedziemy mwoic sami... zawsze jak cos niepojdize to ksiadz pomoze..

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a może mu na[rawde potrzebny jest do pracy?
mój ostatnio kupił sobie kurtke w 2 klasie liceum czyli (niech ja policze) 8 lat temu?? hehe. ale ciesze sie, ze znalazł taka w promocji za 50% i to taka o której zawsze marzył. zaskoczył mnie tez tym, ze narazie nie kupuje sobie mp3 i kosoli o których tak marzy i marzy ale obiecuje sobie, ze jak tyko ja pójde do pracy i go dzis nie zwolna to mu kupie te mp3 (on nie wiem o tym jeszcze)
zastanow sie czy tego chcesz.... potem bedziesz narzekac ze nieoszczedza tylko na gry wydaje..
moze poczekaj z takim preentem jak bedziecie w polsce..

Cytat:
polecam Egipt i hurghade, a wszczegolnosci Caribbean World Soma Bay-bylam tam teraz we wrzesniu. Hotel nowiutenki, piekne baseny, piaszczysta plaza. a przede wszystkim swiety spokoj
ja polecam sharm el sheik.. w egipcie.. przepieknie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

tez tak mysle...
ale te wasze tesciowe to bija moja la lep
Stary 2008-10-31, 16:40   #2246
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
daysy a nie macie warunków ab TZ zamieszkał u Ciebie?
Po ślubie napewno u mnie zamieszka teraz narazie nie może ... zreszta on mieszka w bloku naprzeciwko.
A po ślubie chcemy sobie coś kupić sądzę że u mnie będziemy mieszkać jakieś poł roku do roku... i musimy sobie coś kupić bo ja mam straszych rodziców i oni chca już odpocząć...
Stary 2008-10-31, 16:40   #2247
kaska87
Zakorzenienie

o maj gat! w rozmowach w toku jest dziewczyna, która ma ponad 5,000 kolczyków w piątek będzie

Stary 2008-10-31, 16:42   #2248
Daysy85
Zakorzenienie

coooo? ile ma 5 tys? czy 500 szt?
Stary 2008-10-31, 16:43   #2249
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
coooo? ile ma 5 tys? czy 500 szt?
ponad 5,000 za tydzień będzie

Stary 2008-10-31, 16:43   #2250
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

nie przejmuj sie Daysy jak Ci zle wyzalaj sie nam w koncu od czego jestesmy. Nie tylko od tego, zeby obgadac sukienki, ale i by pocieszyc sie w trudnch chwilach i wspolcieszyc sukcesami.
Na tym wlasnie polega wyjatkowosc watku PM2009

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości