Panny Młode 2010 cz. II - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-31, 21:20   #601
natj
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Czyli w musze mierzyć pod koniec roku jak mi jeszcze nie sprzedadzą sukni do mirzenia.

i właśnie dlatego masz mnie
No w sumie tak, ale popatrz, ktoś kto bierze ślub w '10 w sezonie nie kupi sukni w maju/czerwcu. Bo gotowa będzie na październik/listopad. Czyli po sezonie.
Gdyby przeceny były pod koniec roku to by im się nie opłacało -> więcej osób na sezon miało by tanią suknię.

W sumie to na stronach będą info o przecenach, kolekcjach itp.
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 21:25   #602
natj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ale jeżeli Ty nie masz za co dziękować rodzicom to nie powinnaś od razu pisać, że ktoś zadaje głupie pytania dotyczące właśnie podziękowan. Bo dla mnie to nie jest glupie, a powiedziałabym nawet, że bardzo ważne

a u Ciebie sprawa może być bardzo prosta - nie dziękuj.
Jest coś takiego jak przenośnia ;-)

i też niewiedza w sprawach ślubnych "głupie" = oczywiste?

Nie ważne, zamknijmy temat
Stary 2008-10-31, 22:24   #603
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia...do jutra...?Jutro 1 listopada, sobota, dzien wolny od pracy...Na pewno do jutra?
o kurcze zapomniałam musze do poniedziałku czekać

a przeceny są do teraz np w LF

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-10-31 o 22:25
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 22:25   #604
BlackAngel
Adwokat diabła

heh śpieszno Ci widzę ja Was o jedno proszę nie produkujcie dużo bo ja na weekend wyjeżdzam i nie chce miec 20 stron czytania

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 22:26   #605
natj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
o kurcze zapomniałam musze do poniedziałku czekać

a przeceny są do teraz np w LF
Lisa Ferrera?
Stary 2008-10-31, 22:47   #606
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Lisa Ferrera?
tak, teraz to juz pewnie ostatki są, ale np we wrześniu
TZ obiecał dać mi na suknię powiedziałam mu ile może kosztować(ok 4,000) na początku coś mu nie pasiło, ale zrobiłąm smutną minkę

Stary 2008-10-31, 22:50   #607
can't be perfect
Wtajemniczenie

dziewczyny ale tempo macie.. u mnie wszystko stanęło w martwym punkcie.. wczoraj TŻ mi mówil że trzeba zespół zarezerwowac a my nawet nie wiemy czego oczekiwać od ewentualnego zespołu i nie mamy pojęcia jaki to miał by być.. plotę teraz bo jestem padnieta.. dobranoc dziewczynki ps wszystkie pierścionki sa sliczne
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 22:52   #608
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
TZ obiecał dać mi na suknię powiedziałam mu ile może kosztować(ok 4,000) na początku coś mu nie pasiło, ale zrobiłąm smutną minkę
jesteś okropna :p
tak wymuszać na swoim ukochanym

my babki to mamy coś w sobie smutne oczka jak kotek ze shreka

Stary 2008-10-31, 22:54   #609
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
jesteś okropna :p
tak wymuszać na swoim ukochanym

my babki to mamy coś w sobie smutne oczka jak kotek ze shreka
powedziałam, że połowę sama zapłacę
czekam do poniedziałku jak będzie do 4,000 to jest moja-przynajmniej do czasu aż mi się nie znudzi a jak będzie droższa to niech spadają na bambus :P

wogóle żal mi takiej kasy na suknię na jeden raz

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-10-31 o 22:56
Stary 2008-10-31, 22:57   #610
metkaa
Zakorzenienie

witajcie,
byłam na basenie, popływałam

kurcze ja to sie nie znam na tych kolekcjach kupie taka kiecke ktora nie bedzie zbyt droga i bedzie mi sie podobac nie wazne ze była np modna 3 lata temu
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 22:59   #611
natj
Rozeznanie

Cytat:
no no ja miałam na myśli właśnie te przeceny , zaczęły się w maj/czerwiec.
plus to jak byłam w salonie w maju, sukienka z 3 tyś przeceniona na 1200 )) (wiadomo, model salonowy)
Stary 2008-10-31, 23:02   #612
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
no no ja miałam na myśli właśnie te przeceny , zaczęły się w maj/czerwiec.
plus to jak byłam w salonie w maju, sukienka z 3 tyś przeceniona na 1200 )) (wiadomo, model salonowy)
ja mierzyłam suknię Agnes też tą do przymiarek i dla mnie niczym się nie różniła od tych, które nie były mierzone cena jest tylko atrakcyjniejsza, poza tym sama nie mierzysz sukni tylko z panią i ona pilnuje by się nie uszkodziła
mam hiszpańskie ceny sukni pronovias 2009

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-10-31 o 23:17
Stary 2008-10-31, 23:18   #613
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
powedziałam, że połowę sama zapłacę
czekam do poniedziałku jak będzie do 4,000 to jest moja-przynajmniej do czasu aż mi się nie znudzi a jak będzie droższa to niech spadają na bambus :P

wogóle żal mi takiej kasy na suknię na jeden raz
mi też tyle kasy na raz jest szkoda, a co dopiero na całe wesele.... uuuuu

dobra ja idę spać a potem wyjeżdzam ;p

Stary 2008-10-31, 23:19   #614
natj
Rozeznanie

Cytat:
ja mierzyłam suknię Agnes też tą do przymiarek i dla mnie niczym się nie różniła od tych, które nie były mierzone cena jest tylko atrakcyjniejsza, poza tym sama nie mierzysz sukni tylko z panią i ona pilnuje by się nie uszkodziła
"no raczej". Po mojej wycieczce do tego salonu już wiem że nie kupię nowej. Po prostu mnie nie stać na "luksus" szycia tylko dla mnie.
Albo używana albo model pokazowy z salonu.

Odbiegając od tematu, za tydzień jadę do tża i głupia oj głupia weszłam na stronkę top shopu i miss selfridge i jakie tam są boskie sukienki.
Stary 2008-10-31, 23:29   #615
kaska87
Zakorzenienie

Samoa Ty pisałaś, że np w Niemczech suknie Pronovias są droższe niż u nas?
bo ja znalazłam na hiszpańskim forum ceny i ta moja...1,900euro

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-10-31 o 23:33
Stary 2008-11-01, 00:11   #616
szana
Zadomowienie

Cytat:
powiem Ci, ze wszystko zalezy od zdjęcia bo wg mnie każde jest inne i nie kazdy tekst może pasować.
Mi np podoba się taki tekst
Drodzy Rodzice!

U progu wspólnego życia we dwoje,
Chcielibyśmy w szczególny sposób
Zwrócić się właśnie do Was.
Byliście z nami od samego początku,
W Waszych oczach dorastaliśmy.
Przy Was stawialiśmy nasze pierwsze kroki,
Oraz wypowiadaliśmy pierwsze słowa.
Pokonując często wiele trudności.
Opiekowaliście się nami, wychowywaliście,
Dawaliście ciepło i oparcie,
Które wciąż dajecie.
By w końcu wprowadzić nas w dorosłe życie,
Tak mało chcąc w zamian za wszystko.
Teraz nadszedł dla nas bardzo ważny
I szczególny dzień w życiu
Oraz doskonała okazja
By powiedzieć Wam
Dziękujemy !

jest prosty ale jakże wymowny.
Można nim npzakończyć całość, ale napisać go na początku jako wprowadzenie.

pod jakims zdjęciem np ślubnym rodziców można napisać cos takiego: Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąc tę miłości w ece i przenieśc ja przez całe życie.... (K. I. Gałczyński)
takich cytatów jest całe mnóstwo w interencie.

Co do samego albumu to ja wiem, że będę go robiła od podstaw, ale Ty jeżeli nie chcesz się aż tak bawić to możesz kupić gotowy, tyle ze nie taki standardowy album na zdjęcia, tylko po prostu album z pięknymi okładkami a w środku żeby miał czyste strony np z papieru czerpanego.

jak już będziesz miała jakiś pomysł to pisz a napewno Ci pomogę
DZIĘKUJE jak będę miała jakieś problemy to pewnie się zgłoszę do Ciebie

u mnie to pewnie będzie szycie na miarę bo mam dziwną figurę ale zobaczy się jeszcze
czekam dalej na wasze propozycje fryzur,które Wam się podobają
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 07:43   #617
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Kasiu widzę że lubisz markowość swoich ubiorów.. Suknia za 4 tysiące.. Wiem, że gdybym poprosiła moich rodziców czy TŻ daliby mi bez wahania lae bez przesady... 4 tysiące... Ja za woją chcę dać najwyżej 2 tysiące.. a tak jak mówiłam.. może uda mi siękupić za 500 zł. Rozumiem Wasze obiekcje co do kupowania przez internet i tak dalej...ale w sumie 500 zł to nie jest jakiśtotalny majątek... więc ja zaryzykuje... najwyżej oddam krawcowej do poprawki ale nigdy w życiu nie dam za sukienkę 4 tysiące... Wolę zaoszczędzić te pieniążki na zespół albo atrakcje weselne..
Stary 2008-11-01, 08:46   #618
lain
Zakorzenienie

zostawic was na chwile i juz tyle do czytania
ja wczoraj korzystajac z pieknej pogody nie dosc ze posprzatalam co nieco z rodzicami na cmentarzu to jeszcze wykosilam caly trawnik kolo naszego domu na wsi nawet zeschle liscie wykosilam - szybsze to niz grabienie wiejskie koty tez tradycyjnie zostaly nakarmione. juz sa wyszkolone, ze jak przyjezdzamy to wszystkie sie pojawiaja na papu dzieki temu nie placza sie tam zadne myszy, bo czesto kicie tam przesiaduja (oaza spokoju i ciszy, do ktorej psy nie maja wstepu )

i bylam z rodzicami ogladac nasz kawalek ziemi, o ktorym nawet nie wiedzialam. super miejsce na domek w przyszlosci (nie wczesniej niz kolo 50-ki). dosc daleko od glownej drogi, ale niedaleko od koncowki autobusowej i przystanku busow (wiec do miasta nie tak trudno dojechac), wspanialy widok na pola i doline, a na koncu dzialki las i zaraz obok rezerwat przyrody. super miejsce

a dzis jestem na malym kacu (po imprezie halloweenowej ), a tu rodzice wymyslili zebysmy jezdzili po cmentarzach tramwajami co roku jezdzimy autem, zawsze znajdujemy miejsce do zaparkowania i nie stoimy w jakis wiekszych korkach, a tu akurat dzis wymyslili sobie wycieczke tramwajem nie wiem jak to wytrwam obladowana zniczami (a oni ich tyle biora, ze kazdy pewno ze dwie jak nie trzy siaty dostanie do niesienia... )

widzialam, ze rozmawialyscie o podziekowaniach dla rodzicow. wydaje mi sie, ze fajny pomysl to ten caly album - rodzice by sie pewno wzruszyli. tylko jak to zrobic - dwa identyczne albumy dla rodzicow moich i TZa? te same zdjecia, podpisy itp?
a jak kwiaty to jak je zczaic zeby rodzice ich wczesniej nie widzieli? bo co to za niespodzianka jak je wczesniej zobacza...

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-01 o 08:48
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 08:47   #619
gosica502
Wtajemniczenie

To ja też się wypowiem na temat sukni
Wydaje mi się że te wyprzedaże faktycznie się zaczynają jesienią bo wtedy się kończy tzw sezon ślubny.. Przynajmniej widziałam teraz afisze na salonach w moim mieście "Wyprzedaż modeli 2008" Właśnie na przełomie września i października.. A poza tym widziałam się wczoraj z kumpelą która ślubuje we wrześniu 2009 i była wczoraj zamówić w salonie sukienkę.. U niej to wyglądało tak że jest bardzo szczuplutka i niziutka i wszystkie suknie były na nią troszkę za duże więc musi mieć szytą i wpłacała wczoraj zaliczkę i 6 tygodni ma czekać.. Za suknię płaci 1200 zamiast 2000.. W sumie to i tak bardzo droga suknia nie była bo nie żadna z drogiej firmy tylko taka zwykła..

A co do podziękowań dla rodziców to muszą być i "Cudownych rodziców mam" albo cos w tym stylu będzie, mimo że "oklepane" Mój tata sobie nawet zastrzegł żebym wynajęła taką orkiestrę która umie tą piosenkę Biedaczek nie wie że każda chyba ją umie
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 09:48   #620
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
zostawic was na chwile i juz tyle do czytania
ja wczoraj korzystajac z pieknej pogody nie dosc ze posprzatalam co nieco z rodzicami na cmentarzu to jeszcze wykosilam caly trawnik kolo naszego domu na wsi nawet zeschle liscie wykosilam - szybsze to niz grabienie wiejskie koty tez tradycyjnie zostaly nakarmione. juz sa wyszkolone, ze jak przyjezdzamy to wszystkie sie pojawiaja na papu dzieki temu nie placza sie tam zadne myszy, bo czesto kicie tam przesiaduja (oaza spokoju i ciszy, do ktorej psy nie maja wstepu )

i bylam z rodzicami ogladac nasz kawalek ziemi, o ktorym nawet nie wiedzialam. super miejsce na domek w przyszlosci (nie wczesniej niz kolo 50-ki). dosc daleko od glownej drogi, ale niedaleko od koncowki autobusowej i przystanku busow (wiec do miasta nie tak trudno dojechac), wspanialy widok na pola i doline, a na koncu dzialki las i zaraz obok rezerwat przyrody. super miejsce

a dzis jestem na malym kacu (po imprezie halloweenowej ), a tu rodzice wymyslili zebysmy jezdzili po cmentarzach tramwajami co roku jezdzimy autem, zawsze znajdujemy miejsce do zaparkowania i nie stoimy w jakis wiekszych korkach, a tu akurat dzis wymyslili sobie wycieczke tramwajem nie wiem jak to wytrwam obladowana zniczami (a oni ich tyle biora, ze kazdy pewno ze dwie jak nie trzy siaty dostanie do niesienia... )

widzialam, ze rozmawialyscie o podziekowaniach dla rodzicow. wydaje mi sie, ze fajny pomysl to ten caly album - rodzice by sie pewno wzruszyli. tylko jak to zrobic - dwa identyczne albumy dla rodzicow moich i TZa? te same zdjecia, podpisy itp?
a jak kwiaty to jak je zczaic zeby rodzice ich wczesniej nie widzieli? bo co to za niespodzianka jak je wczesniej zobacza...
ja chcę zrobić 2 takie same albumy jeden dla moich rodziców drugi dla TZa ale jeszcze niewiem jak mi to wyjdzie,najchetniej to juz bym go majsterkowala,zeby moc sobie na spokojnie to zrobic a nie jak potem bede miala 100spraw na glowie ale to chyba jednak za wczesnie

Cytat:
A co do podziękowań dla rodziców to muszą być i "Cudownych rodziców mam" albo cos w tym stylu będzie, mimo że "oklepane" Mój tata sobie nawet zastrzegł żebym wynajęła taką orkiestrę która umie tą piosenkę Biedaczek nie wie że każda chyba ją umie .
Gosica502 ja też chcę napewno jakąś piosenkę dla rodziców ale zastanawiam się czy nie wybrać innej niż "codownych rodziców mam",bardzo mi się ona podoba tylko,że rodzice TZa slyszeli by ja 3 raz a chciała bym,żeby dla zarówno moich jak i jego była to wyjątkowa chwila.
Stary 2008-11-01, 09:51   #621
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
ja chcę zrobić 2 takie same albumy jeden dla moich rodziców drugi dla TZa ale jeszcze niewiem jak mi to wyjdzie,najchetniej to juz bym go majsterkowala,zeby moc sobie na spokojnie to zrobic a nie jak potem bede miala 100spraw na glowie ale to chyba jednak za wczesnie
zawsze mozna teraz sie skupic na szukaniu odpowiednich zdjec, zrobieniu 2 kopii takich zdjec, wymyslaniu tekstow itp. a potem jak juz wszystko bedzie zebrane, zabrac sie dopiero za przygotowanie albumu
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 09:59   #622
szana
Zadomowienie

Cytat:
zawsze mozna teraz sie skupic na szukaniu odpowiednich zdjec, zrobieniu 2 kopii takich zdjec, wymyslaniu tekstow itp. a potem jak juz wszystko bedzie zebrane, zabrac sie dopiero za przygotowanie albumu
co prawda to prawda i tak chyba zrobie niż potem z tak zwana nerwówką i na szybko

znalazłam kilka tytułów piosenek dla rodziców:
"walc dla rodziców"-Bayer full
"rodzice"-Kumpliki
"kochani moi rodzice" Bernadeta Kowalska
"kochani rodzice"-Dwa Kamraty
Stary 2008-11-01, 10:53   #623
can't be perfect
Wtajemniczenie

co do cen sukni, to na pewno nie dalabym 4 000 za jedną noc.. nie przywiązuję jakoś szczególnej wagi do markowych sukienek.. te zwykłe bez marki nawet ze zwykłego sklepu są równie piekne a za wiele niższą cenę.. na pewno nie prosiłabym mojego TŻta czy rodziców o taką sumę.. ale to kwestia wyboru co do podziękowań to na pewno będą, pewnie kwiaty dla mam, dla tatusiów jakiś prezent, a potem po slubie dostaną od nas albumy lub fotoksiązkę z naszymi zdjęciami ślubnymi, lub zdjęcie oprawione w ramkę takie duże.. ale to się jeszcze zobaczy.. jeszcze tyle czasu echh.. chyba ogarnia mnie zimowy nastrój, że nic mi się nie chce.. i jak na razie zgasł mój entuzjazm do przygotowań.. może po nowym roku coś się ruszy bo będzie mniej czasu

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-01 o 10:55
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 11:39   #624
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
chyba coś Ci się powciskało
noAle naprawiłam

Cytat:
na moim tż nie robi wrażenia cena 4-5 tys, mówi, że mam kupic taką, żeby mi sie podobała.

Cytat:
Samoa Ty pisałaś, że np w Niemczech suknie Pronovias są droższe niż u nas?
bo ja znalazłam na hiszpańskim forum ceny i ta moja...1,900euro
nie pisałam o cencach tylko pytałam czy ktos zna ceny zagraniczne. I teraz już znam...za dużo 1900, zdecydowanie...

Cytat:

no ja mieszkam w takim miejscu - koło Puszczy Niepołomickiej

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
co do cen sukni, to na pewno nie dalabym 4 000 za jedną noc.. nie przywiązuję jakoś szczególnej wagi do markowych sukienek.. te zwykłe bez marki nawet ze zwykłego sklepu są równie piekne a za wiele niższą cenę.. na pewno nie prosiłabym mojego TŻta czy rodziców o taką sumę.. ale to kwestia wyboru
Mi nie chodzi o marke, bo te marki sukni ślubnych to żadne marki dla mnie. Może być no name a i tak jakby mi spodobała to bym dała te kilka tysięcy. NIe chodzi o markę, przynajmniej w moim przypadku. Marka to jest yves saint laurent a nie jakkieś pronovias z doopy
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 12:48   #625
szana
Zadomowienie

Kochane wiem,że cały czas wracam do tego tematu i wybaczcie za to ale znalazłam ciekawy pomysł na prezent mnie się bardzo podoba...
http://www.youtube.com/watch?v=p0Pbn5enVdo
Stary 2008-11-01, 14:07   #626
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Kochane wiem,że cały czas wracam do tego tematu i wybaczcie za to ale znalazłam ciekawy pomysł na prezent mnie się bardzo podoba...
http://www.youtube.com/watch?v=p0Pbn5enVdo

no fajne, ale myszki jakieś diddle czy jak to się nazywa to nie bardzoTrochę to nudnawe było, przydałoby się bardziej dynamiczneAle koncepcja spoko.
Ta piosenka co w tle to ta typowa na podziękowania????Nie taka zła, zawodzi ta babeczka ale rodzicom się to chyba podobaPoza tym jak rodzice się nasłuchali podziękowań z tą piosenką na innych weselach to może też by chcieli?NIe będę miała kurna żandego wesela, żeby moi rodzice na nim byli, bo bym sobie podpatrzyła jak reagują na tą piosenkę i podziękowania
Moi rodzice lubią Szczepanika, ale on chyba nie ma piosenki o cudownych rodzicach
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 14:16   #627
szana
Zadomowienie

Cytat:
no fajne, ale myszki jakieś diddle czy jak to się nazywa to nie bardzoTrochę to nudnawe było, przydałoby się bardziej dynamiczneAle koncepcja spoko.
Ta piosenka co w tle to ta typowa na podziękowania????Nie taka zła, zawodzi ta babeczka ale rodzicom się to chyba podobaPoza tym jak rodzice się nasłuchali podziękowań z tą piosenką na innych weselach to może też by chcieli?NIe będę miała kurna żandego wesela, żeby moi rodzice na nim byli, bo bym sobie podpatrzyła jak reagują na tą piosenkę i podziękowania
Moi rodzice lubią Szczepanika, ale on chyba nie ma piosenki o cudownych rodzicach
no ja też myślę ,że warto tu parę przeróbek i poprawek zrobić ale ogólnie pomysł fajny i to właśnie ta piosenka,którą zazwyczaj się gra dla rodziców na weselach
szukam jakieś alternatywy do niej jednak bo rodzice TZa już 2 razy mieli ja dedykowana no i chciała bym coś innego ale ta jest jak narazie najlepsza...
Stary 2008-11-01, 14:24   #628
merriel
Raczkowanie

My z TŻem chcemy zrobić właśnie coś takiego - na weselu wyświetlić prezentację ze zdjęciami - zaczynając od ślubnych zdjęć rodziców, poprzez nasze zdjęcia z dzieciństwa aż do dorosłości. A co do piosenki to dla mnie jest ona trochę oklepana, ale wiem że moi rodzice ją uwielbiają, a że to ma być prezent dla rodziców, to będziemy wybierać to co się rodzicom spodoba a nie nam chyba że znajdziemy jakąś inną, równie ładną.. Na tą chwilę "cudownych rodziców mam" jest moim typem
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 15:03   #629
kaska87
Zakorzenienie

cześć ja pewnie też nie dam tyle za suknię bo mi szkoda będzie ale póki co bardzo mi sie ona podoba
jak juz pisałam mierzyłam suknię Agnes i była śliczna i kosztowała 2,000

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-01 o 15:06
Stary 2008-11-01, 15:21   #630
szana
Zadomowienie

Cytat:
cześć ja pewnie też nie dam tyle za suknię bo mi szkoda będzie ale póki co bardzo mi sie ona podoba
jak juz pisałam mierzyłam suknię Agnes i była śliczna i kosztowała 2,000
ja też nie zamierzam wydać fortuny na suknie,będę tak długo szukała,aż znajdę nie drogą i cudowną
Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
My z TŻem chcemy zrobić właśnie coś takiego - na weselu wyświetlić prezentację ze zdjęciami - zaczynając od ślubnych zdjęć rodziców, poprzez nasze zdjęcia z dzieciństwa aż do dorosłości. A co do piosenki to dla mnie jest ona trochę oklepana, ale wiem że moi rodzice ją uwielbiają, a że to ma być prezent dla rodziców, to będziemy wybierać to co się rodzicom spodoba a nie nam chyba że znajdziemy jakąś inną, równie ładną.. Na tą chwilę "cudownych rodziców mam" jest moim typem
moim też jednak myślę jeszcze nad "Radość najpiękniejszych lat"-Natalii Kukulska i Anna Jantar i chyba zrobię tak,że będzie jakaś(np ta Kukulskiej i Jantar) piosenka dedykowana rodzicom a potem "cudownych rodziców mam" i nie będę mieć problemu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości