|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny kochane chciałabym kupić sobie tusz w kolorze fioletowym (taka bardziej ŚLIWKA), wiecie może z jakiej firmy coś takiego znajdę? |
|
|
|
|
|
#602 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ależ masz straszliwy av... Gosiu tylko my dwie sierotki takie strachliwe ![]() Cytat:
Mnie znowu jakieś choróbsko dopadło Zażywam dragi, bo jutro wyjazd do Krk na cmentarz, więc muszę się jako tako czuć
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-10-31 o 20:54 |
|||
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjmijcie i mnie do swojego grona ! W moim otoczeniu uchodzę za zwolenniczkę horrorów. Rzeczywiście bardzo je lubię i oglądam
. A tak po prawdzie to lubię - ale tylko w teorii . Najczęściej po paru minutach oglądania znajduję sobie zajęcie w najbardziej oddalonej od odbiornika TV części mieszkania. W jednym z moich mieszkań łazienka była usytuowana jakoś tak vis-'a-vis pokoju dziennego. Odbiornik TV stał po przekątnej i był przez drzwi widoczny. Jak myślicie - w jaki sposób oglądałam horrory ?! O właśnie w taki z łazienki. Teraz wieczorem najczęściej oglądam program TV w sypialni i pozostaje mi jedynie kołdra. Jak kołdra nie wystarcza, pędem, w popłochu uciekam z sypialni i muszę znosić pytania mojego TŻ-ta, który horrorów nie ogląda, twierdząc, że to bzdury : po co oglądasz, jak się boisz ?! Przecież to nielogiczne. Moja odpowiedź - nie uciekam, oglądam; idę się tylko wody napić. Tradycji stało się zadość i tak też było wczorajszego wieczoru/nocy.Jelly - z tą praca to się nie obawiaj - będzie dobrze ! Włosomaniaczki mają wprawę z trzymaniem kciuków ! Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-11-01 o 08:27 |
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Chyba odkryłam żródło mojej alergicznej wysypki... olej kokosowy... miałam go dzis razem z kallosem latte na włosach przez całą noc i dzis niemiłosiernie swędzi mnie głowa. kallosa samego juz uzwyalam i wszystko było ok. a w ubiegłym tyg jak bylam chora to uzywalam dosc duzo olejku - nie tylko do wlosów ale tez do całego ciała - swietnie dziala na sucha skówr którą mam... i bodajze w czwartek mialam nim wysmarowane całe ciało - a od piatku wysypka... juz wczesniej tez uzywalam olejku na cale cialo i wszystko bylo ok. ale dzis pierwsza moja mysl to taka ze sprawca wszystkiego jest wlasnie olejek... glowa mnie swędzi strasznie, wyczuwam jakiej kroski z tyłu wiec moze to wlasnie olejek... teraz chodze i drapię się cały czas...olejek to moj KWC a ja prawdopodonie nie bede mogla go uzywac... ![]() przepraszam ze tak marudzę juz od rana o olejkach, a dzis dzien zadumy nad czyms zupelnie innym... po śniadaniu ruszam na cmentarze. pozdrawiam |
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
bry
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ale zauważyłaś we wczorajszym avie, jak bardzo mi sierść urosła normalnie 20cm + po jednym zabiegu ![]() Cytat:
![]() Gdyby ktoś przestudiował mój zbiór DVD z pewnością doszedłby do wniosku, że trzeba mnie leczyć ![]() --------------- Nie zmarznijcie za bardzo na grobach. U mnie tez wieje, zimno. Idę się przytulić do koty
|
|
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
Wypiłam wczoraj litr wina, ale dzisiaj kaca nie ma (ogromna ilość wody i witaminy c przed spaniem), z czego niesamowicie się cieszę
tylko, że i tak czuję się jak trampek. Ale muszę wziąć kąpiel, doprowadzić się do użyteczności, bo mój TŻ wieczorem przyjeżdża w końcu |
|
|
|
|
#610 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dzień doooooobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W środę będzie znowu Piła [moje ulubione ]Aaaa, i muszę się przyznać , chociaż zazwyczaj projekcje przyjmuję ze spokojem, to niedawno się wystraszyłam jakiejś sceny w "Zejściu" ![]() Cytat:
|
|
|
|
#611 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Po cmentarzu weszliśmy z rodzicami do brata więc ja oczywiście myk myk na wizaż
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Aguś!
niestety tu raczej pustki dzisiaj, ale wiadomo dlaczego ![]() sama zaraz zmykam na cmentarz |
|
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zaraz uciekam bo mamam ma dla mnie robote![]() będę as soon as possible
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Jak byłam na cmentarzu było straaasznie ciepło Ale kiedy wracaliśmy to dosłownie biegiem bo zaczęło lać... |
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
mariolasl - fajny avatarek
![]() ja mam dzis kiepski dzien - nie dość ze mnie z tyłu głowa swędzi to jeszcze z przodu boli - cmentarz zaliczony - idąc między grobami uderzyłam czołem o jakis marmurowy krzyż który był ze dwa razy szerszy niż grób na którym stał. mam na czole po prawej stronie guza i slad po uderzeniu w postaci krwiaka podskórnego wcale mi to humoru nie poprawiło, jakiegoś doła dziś mam... i jeszcze Wam tu marudzę...
|
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli Cię to pocieszy to mnie głowa swędzi cały czas
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-01 o 15:09 |
|
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie wyglądam uroczo... ![]() mnie swędzi po dzisiejszej nocy - normalnie mam wrażenie jakbym włosów przez miesiac nie myła... zmykam powłóczyć sie w deszczu po cmentarzu... a taka ladna pogoda rano była... do nastepnego razu! |
|
|
|
|
|
#619 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A ja nadrabiam zaległości
![]() Cytat:
![]() Jak byłam u Was w czwartek wyczaiłam dwie i kupiłam - tzn powiedziałam TŻ'owi, żeby mi kupil bo ja nie mam konta na allegro. Cała ja ![]() No i widzisz jak szybko? ![]() Cytat:
![]() Spróbuję Cytat:
Wyślę Ci na PW mój numer telefonu i jak będę na wizażu będę Ci puszczała sygnałki albo smski tak jak dziewczynom ![]() Mam nadzieję, że lepiej się poczułaś Cytat:
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-01 o 15:24 |
||||
|
|
|
|
#620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że szybko się zagoiMnie dzisiaj za to strasznie boli głowa, zapewne przez pogode i nie wyspanie ![]() Jest na wątku jakas komputeromaniaczka, albo może wie co zrobic jak pęknie monitor w laptopie? Pękło mi od środka, jakby się wylał i teraz mam paski we wszystkich kolorach teczy. Nie wiecie czy da się jakoś wymienic ten ekran I od czego mogło się tak stac Jedyne co wiem to to, że jestem już trupem
|
||
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Agnieszko - zgadza się dziś święto, ale w końcu to takie "rodzinne święto", więc aż wstyd na wizaż nie zajrzeć ![]()
|
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Niby rodzinne święto, a u mnie atmosfera grobowa, wszyscy ze wszytskimi pokłóoceni, poobrażani ... Na cmenatrze nie idę, bo mam gorączkę, ciągle chora jestem; zamknęłam się w pokoju nad trybem łączącym portugalskiego ... Moja dobra koleżanka leci jutro na Kubę ... ![]() Coś jakiś dzisiaj nie mój dzień, zmykam, nie będę Wam marudzić. |
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę ![]() Twoja koleżanka na Kubę a mój kolega z Wawy w poniedziałek wybrał się na prawie 2 tygodnie do Izraela, wraca na 1 albo 2 dni i potem na 2 tygodnie na Karaiby - urlop marzeń! ![]() Milka, to ten kolega, którergo zdjęcia Ci pokazywałam - pewnie też zrobi jakieś fajne Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-01 o 15:33 |
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też często się kłócą, ale odkąd jestem daleko czuje, że mnie to zupełnie nie dotyczy.Zdrówka Na jak długo leci?
|
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem straszną balaganiarą - sprzątam jak TZ ma do mnie przyjść ![]() Ostatnio Ola mi napisała, że będziemy zyc w idealnej symbiozie - co ja narozwalam to on posprząta, hehehe |
|
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam. Może udałoby się mu mnie przemycić jako jeden z bagaży |
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe tylko co bym musiała TZ'owi powiedzieć, żeby mnie puścił Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-01 o 15:39 |
|
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

.

Zażywam dragi, bo jutro wyjazd do Krk na cmentarz, więc muszę się jako tako czuć
miałam go dzis razem z kallosem latte na włosach przez całą noc i dzis niemiłosiernie swędzi mnie głowa. kallosa samego juz uzwyalam i wszystko było ok. a w ubiegłym tyg jak bylam chora to uzywalam dosc duzo olejku - nie tylko do wlosów ale tez do całego ciała - swietnie dziala na sucha skówr którą mam... i bodajze w czwartek mialam nim wysmarowane całe ciało - a od piatku wysypka... 

jakiejś sceny w "Zejściu" 

I od czego mogło się tak stac