Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-31, 15:40   #601
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
w dzień ślubu -mieliśmy 1 rocznicę bycia razem!
A od poznania do "zostania parą" minęł miesiąc może 6 tygodni.
Ale numer, super

Dziewczyny kochane chciałabym kupić sobie tusz w kolorze fioletowym (taka bardziej ŚLIWKA), wiecie może z jakiej firmy coś takiego znajdę?

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-31, 17:12   #602
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Olu, masz jeszcze dużo czasu do tej koronki. Może nie warto się tak zamartwiać? na pewno uda się co nieco odłożyć...
Nie odłożę takiej kwoty do końca czwartego roku, no way .
Może do 1,5 roku nie wypadnie
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-31, 17:29   #603
tigresska
Zakorzenienie

Witam serdecznie i pozdrawiam
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-31, 20:53   #604
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Za to zadzwoniono do mnie z 1 takiej firmy i mam w środę rozmowę kwalifikacyjną HUREJ!! Chociaż troszkę mnie zdziwili telefonem bo wysłałam do nich CV mimo iż się nie ogłaszali z ofertami pracy licząc po cichu że a nuż widelec.. i.. już po 2 tyg. odzew!
Tylko teraz muszę się porządnie przygotować! jakby się udało to wreszcie z mężem wyszlibyśmy na prosta.. Może wreszcie wszystko się ułoży??
W takim razie trzymam bardzo mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Właśnie kończę moje zabiegi pielęgnacyjne i czekam, aż włosy mi wyschną i wreszcie będę mogła się położyć.
Jakoś nie chce mi się spać, ale przede mną kolejna nocka, więc wypadałoby chociaż na kilka godzin się zdrzemnąć. Może jeszcze się streszczę i przygotuję coś wstępnie na obiad.

Szkoda, że dziś idę do pracy, bo ja- maniaczka horrorów - bardzo lubię w ten wieczór siedzieć na kanapie przytulona do małża i oglądać filmy.
Kolejna maniaczka horrorów.... Nie wiem czy wiesz, ale zdecydowana większość włosomaniaczek to także horroromaniaczki...
Ależ masz straszliwy av...
Gosiu
tylko my dwie sierotki takie strachliwe

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn[I
To te zabiegi pielęgnacyjne, których efekty widać na avie?[/I]
Dobry wieczór wszystkim
Mnie znowu jakieś choróbsko dopadło , masakrycznie się dzisiaj czułam, myślałam, że w pracy nie wyrobię Zażywam dragi, bo jutro wyjazd do Krk na cmentarz, więc muszę się jako tako czuć

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-10-31 o 20:54
virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 07:55   #605
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
.
Gosiu
tylko my dwie sierotki takie strachliwe
Przyjmijcie i mnie do swojego grona ! W moim otoczeniu uchodzę za zwolenniczkę horrorów. Rzeczywiście bardzo je lubię i oglądam . A tak po prawdzie to lubię - ale tylko w teorii . Najczęściej po paru minutach oglądania znajduję sobie zajęcie w najbardziej oddalonej od odbiornika TV części mieszkania. W jednym z moich mieszkań łazienka była usytuowana jakoś tak vis-'a-vis pokoju dziennego. Odbiornik TV stał po przekątnej i był przez drzwi widoczny. Jak myślicie - w jaki sposób oglądałam horrory ?! O właśnie w taki z łazienki. Teraz wieczorem najczęściej oglądam program TV w sypialni i pozostaje mi jedynie kołdra. Jak kołdra nie wystarcza, pędem, w popłochu uciekam z sypialni i muszę znosić pytania mojego TŻ-ta, który horrorów nie ogląda, twierdząc, że to bzdury : po co oglądasz, jak się boisz ?! Przecież to nielogiczne. Moja odpowiedź - nie uciekam, oglądam; idę się tylko wody napić. Tradycji stało się zadość i tak też było wczorajszego wieczoru/nocy.

Jelly - z tą praca to się nie obawiaj - będzie dobrze ! Włosomaniaczki mają wprawę z trzymaniem kciuków !

Edytowane przez Heroldin
Czas edycji: 2008-11-01 o 08:27
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 08:36   #606
tigresska
Zakorzenienie

Witajcie!

Chyba odkryłam żródło mojej alergicznej wysypki... olej kokosowy... miałam go dzis razem z kallosem latte na włosach przez całą noc i dzis niemiłosiernie swędzi mnie głowa. kallosa samego juz uzwyalam i wszystko było ok. a w ubiegłym tyg jak bylam chora to uzywalam dosc duzo olejku - nie tylko do wlosów ale tez do całego ciała - swietnie dziala na sucha skówr którą mam... i bodajze w czwartek mialam nim wysmarowane całe ciało - a od piatku wysypka... juz wczesniej tez uzywalam olejku na cale cialo i wszystko bylo ok. ale dzis pierwsza moja mysl to taka ze sprawca wszystkiego jest wlasnie olejek... glowa mnie swędzi strasznie, wyczuwam jakiej kroski z tyłu wiec moze to wlasnie olejek... teraz chodze i drapię się cały czas...
olejek to moj KWC a ja prawdopodonie nie bede mogla go uzywac...

przepraszam ze tak marudzę juz od rana o olejkach, a dzis dzien zadumy nad czyms zupelnie innym...

po śniadaniu ruszam na cmentarze. pozdrawiam
Stary 2008-11-01, 09:37   #607
Jolie2601
Zakorzenienie

bry i miłego dnia- nie zmarznijcie za bardzo na zmentarzach
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 11:47   #608
mariolasl
Zakorzenienie

Heloł
Cytat:
To te zabiegi pielęgnacyjne, których efekty widać na avie?
Ale zauważyłaś we wczorajszym avie, jak bardzo mi sierść urosła normalnie 20cm + po jednym zabiegu
Cytat:
Kolejna maniaczka horrorów.... Nie wiem czy wiesz, ale zdecydowana większość włosomaniaczek to także horroromaniaczki...
Ależ masz straszliwy av...

Gdyby ktoś przestudiował mój zbiór DVD z pewnością doszedłby do wniosku, że trzeba mnie leczyć
---------------
Nie zmarznijcie za bardzo na grobach.
U mnie tez wieje, zimno. Idę się przytulić do koty
Stary 2008-11-01, 12:09   #609
oleczka87
Rozeznanie

Wypiłam wczoraj litr wina, ale dzisiaj kaca nie ma (ogromna ilość wody i witaminy c przed spaniem), z czego niesamowicie się cieszę
tylko, że i tak czuję się jak trampek. Ale muszę wziąć kąpiel, doprowadzić się do użyteczności, bo mój TŻ wieczorem przyjeżdża w końcu
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 12:58   #610
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dzień doooooobry

Cytat:
Mnie znowu jakieś choróbsko dopadło , masakrycznie się dzisiaj czułam, myślałam, że w pracy nie wyrobię Zażywam dragi, bo jutro wyjazd do Krk na cmentarz, więc muszę się jako tako czuć
Nooo, niemoże tak być, mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej się czujesz

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Przyjmijcie i mnie do swojego grona ! W moim otoczeniu uchodzę za zwolenniczkę horrorów. Rzeczywiście bardzo je lubię i oglądam . A tak po prawdzie to lubię - ale tylko w teorii . Najczęściej po paru minutach oglądania znajduję sobie zajęcie w najbardziej oddalonej od odbiornika TV części mieszkania. W jednym z moich mieszkań łazienka była usytuowana jakoś tak vis-'a-vis pokoju dziennego. Odbiornik TV stał po przekątnej i był przez drzwi widoczny. Jak myślicie - w jaki sposób oglądałam horrory ?! O właśnie w taki z łazienki. Teraz wieczorem najczęściej oglądam program TV w sypialni i pozostaje mi jedynie kołdra. Jak kołdra nie wystarcza, pędem, w popłochu uciekam z sypialni i muszę znosić pytania mojego TŻ-ta, który horrorów nie ogląda, twierdząc, że to bzdury : po co oglądasz, jak się boisz ?! Przecież to nielogiczne. Moja odpowiedź - nie uciekam, oglądam; idę się tylko wody napić. Tradycji stało się zadość i tak też było wczorajszego wieczoru/nocy.
No pewnie, że przyjmiemy
W środę będzie znowu Piła [moje ulubione ]

Aaaa, i muszę się przyznać , chociaż zazwyczaj projekcje przyjmuję ze spokojem, to niedawno się wystraszyłam jakiejś sceny w "Zejściu"

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
tylko, że i tak czuję się jak trampek. Ale muszę wziąć kąpiel, doprowadzić się do użyteczności, bo mój TŻ wieczorem przyjeżdża w końcu
Noooo, to udanego spotkania

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 13:38   #611
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
---------------
U mnie tez wieje, zimno. Idę się przytulić do koty
Co prawda , ja nie Włosomaniaczka, ale mam prośbę, aby i od Kijanki uściskać kotę Bo piękna jest
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 14:44   #612
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Po cmentarzu weszliśmy z rodzicami do brata więc ja oczywiście myk myk na wizaż
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 14:50   #613
tigresska
Zakorzenienie

Cześć Aguś!

niestety tu raczej pustki dzisiaj, ale wiadomo dlaczego

sama zaraz zmykam na cmentarz
Stary 2008-11-01, 14:51   #614
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej

Po cmentarzu weszliśmy z rodzicami do brata więc ja oczywiście myk myk na wizaż
jestem ale zaraz uciekam bo mamam ma dla mnie robote
będę as soon as possible
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 14:55   #615
Finlora
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Jak byłam na cmentarzu było straaasznie ciepło Ale kiedy wracaliśmy to dosłownie biegiem bo zaczęło lać...
Stary 2008-11-01, 15:00   #616
tigresska
Zakorzenienie

mariolasl - fajny avatarek

ja mam dzis kiepski dzien - nie dość ze mnie z tyłu głowa swędzi to jeszcze z przodu boli - cmentarz zaliczony - idąc między grobami uderzyłam czołem o jakis marmurowy krzyż który był ze dwa razy szerszy niż grób na którym stał. mam na czole po prawej stronie guza i slad po uderzeniu w postaci krwiaka podskórnego

wcale mi to humoru nie poprawiło, jakiegoś doła dziś mam... i jeszcze Wam tu marudzę...
Stary 2008-11-01, 15:08   #617
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
ja mam dzis kiepski dzien - nie dość ze mnie z tyłu głowa swędzi to jeszcze z przodu boli - cmentarz zaliczony - idąc między grobami uderzyłam czołem o jakis marmurowy krzyż który był ze dwa razy szerszy niż grób na którym stał. mam na czole po prawej stronie guza i slad po uderzeniu w postaci krwiaka podskórnego

wcale mi to humoru nie poprawiło, jakiegoś doła dziś mam... i jeszcze Wam tu marudzę...
O matko! Wspołczuję, mam nadzieję, że ten krwiak szybko zniknie i nic poważnego się z tego nie zrobi
Jeśli Cię to pocieszy to mnie głowa swędzi cały czas

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-11-01 o 15:09
Stary 2008-11-01, 15:15   #618
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
O matko! Wspołczuję, mam nadzieję, że ten krwiak szybko zniknie i nic poważnego się z tego nie zrobi
Jeśli Cię to pocieszy to mnie głowa swędzi cały czas
dzięki - jak to mówią - do wesela się zagoi... generalnie wyglądam uroczo...

mnie swędzi po dzisiejszej nocy - normalnie mam wrażenie jakbym włosów przez miesiac nie myła...

zmykam powłóczyć sie w deszczu po cmentarzu... a taka ladna pogoda rano była...

do nastepnego razu!
Stary 2008-11-01, 15:17   #619
Finlora
Zakorzenienie

A ja nadrabiam zaległości
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Odklejcie mnie od Allegro, bez przerwy wyszukuję jakieś koralikowe okazje a już w zeszłym miesiącu nakupiłam tego za ponad 100 zł... i wykorzystać nawet nie mam kiedy na nowe projekty, bo realizuję zamówienia na stare modele
Ty kupujesz koraliki a ja książki Marion Zimmer Bradley po niemiecku - łącze przyjemne z pożytecznym
Jak byłam u Was w czwartek wyczaiłam dwie i kupiłam - tzn powiedziałam TŻ'owi, żeby mi kupil bo ja nie mam konta na allegro.

Cytat:
z Twojego pomysłu na wytłumaczenie edycji bardzo trafiony
Cała ja

Cytat:
już? do bardzo szybkiego narstępnego razu!
No i widzisz jak szybko?

Cytat:

Ostatnio nawet obejrzałam jeden odcinek. Chronicznie unikam tego programu z jednego prostego powodu : straszliwie przeraża mnie paskudna gęba Sary S. Parker Ale ten nie był taki zły. Jedna znalazła sobie faceta dużo niższego i była z nim aż 2 tygodnie !
A ja ją lubię, chociaż twarz ma faktycznie odrobinę "końską"

Cytat:
Umów się koniecznie!
Spróbuję

Cytat:
Znów przegapiłam wizytę Agi Biometr jakiś dziś niekorzystny, lekcje mi się prowadziło jak po grudzie. Do tego głowa pęka i serce boli...
To ja Ci powiem co zrobić, żebyś więcej nie przegapiała Wyślę Ci na PW mój numer telefonu i jak będę na wizażu będę Ci puszczała sygnałki albo smski tak jak dziewczynom
Mam nadzieję, że lepiej się poczułaś
Cytat:
A widzisz.. i błąd!
Trzeba było zbesztać 2 razy to wróciłabym szybciej!
Będę o tym pamiętać jeśli następnym razem opuścisz nas na tak długo

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-11-01 o 15:24
Stary 2008-11-01, 15:18   #620
karla_92
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
moja też pyta, które mi się podobają- ale jakie bym nie pokazała to albo za krase, za bure bądź też za jakieś tam. Dlatego nauczona wieloletnimi doświadczeniami mówię "Ty wybieraj- ja tu jestem tylko od noszenia"

nie Kasiu- to nie tak- może i jest dumna- ale to nie o to chodzi- ona robi wszystko pod ludzi- takie "co ludzie powiedzą" w wersji XXXL. Zawsze musi mieć największą chryzantemę na grobie, największe znicze- zeby ludzie widzieli- nie raz mówiła "idźcie na grób dziadka- niech Was zobaczą"- nie cierpię tego ale jestem w stanie to znieść- pal licho. Magisterkę obroniłam na 5 ale na dyplomie mam 4,5 bo średnią z toku studiów miałam 4,21- i co usłyszałam- "to się nie musisz nikomu przyznawać, że tylko 4.5"- kochana babcia nie
Ale to i tak nic- nie trawię mojej babki za to jakim jest człowiekiem- jak traktowała mojego dziadka- jak był zdrowy to zawsze bo opieprzała i mówiła, że sie do niczego nie nadaje i wszystko robi źle- jak dziadek z budowlańcem robili wylewkę nową w pokoju to do ucha temu gościowi mówiła "połóż tam wagę bo na pewno zrobił krzywo". Dziadek to był złoty człowiek- w końcu przestał cokolwiek w domu robić- no bo wszystko robił źle- to potem słyszał, że nic nie robi- tak źle i tak niedobrze- a jak chorował i umierał i był tak słaby, ze nie miał już siły glowy utrzymać to słyszał co chwilę jak babka się żali wszystkim na około, że on to jej wszystko na złośc robi i w ogóle- za to jej nie trawię.
Gwoli wyjaśnienia- moja babcia to lekarz, gosposia domowa, budowlaniec i profesor w jednym- taki omnibus- niestety tylko w jej odczuciu- bo np. ostatnio jej "jaskroniec" wlazł do piwnicy- a jak ja zaczęłam robić badania do pracy to się pytała czy mam robić cytologię na choroby weneryczne- bo kiedyś trzeba było testy wasermana robić- takie to "MONDRE"- ale do pouczania jest pierwsza- a jazda z nią to tragedia- prawka nie ma ale wiecznie instuuje mnie jak jeździć
Ja przebywam z babą podobnego pokroju 24h na dobe

Cytat:
mariolasl - fajny avatarek

Oj Mam nadzieję, że szybko się zagoi
Mnie dzisiaj za to strasznie boli głowa, zapewne przez pogode i nie wyspanie

Jest na wątku jakas komputeromaniaczka, albo może wie co zrobic jak pęknie monitor w laptopie? Pękło mi od środka, jakby się wylał i teraz mam paski we wszystkich kolorach teczy. Nie wiecie czy da się jakoś wymienic ten ekran I od czego mogło się tak stac Jedyne co wiem to to, że jestem już trupem
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 15:20   #621
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Witam

Agnieszko - zgadza się dziś święto, ale w końcu to takie "rodzinne święto", więc aż wstyd na wizaż nie zajrzeć
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 15:25   #622
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Witam

Agnieszko - zgadza się dziś święto, ale w końcu to takie "rodzinne święto", więc aż wstyd na wizaż nie zajrzeć
Dobrze gadasz siostrzyczko!
Stary 2008-11-01, 15:26   #623
szugarbejb
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Niby rodzinne święto, a u mnie atmosfera grobowa, wszyscy ze wszytskimi pokłóoceni, poobrażani ... Na cmenatrze nie idę, bo mam gorączkę, ciągle chora jestem; zamknęłam się w pokoju nad trybem łączącym portugalskiego ...

Moja dobra koleżanka leci jutro na Kubę ...

Coś jakiś dzisiaj nie mój dzień, zmykam, nie będę Wam marudzić.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-01, 15:28   #624
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze gadasz siostrzyczko!

Swoją drogą, wiesz mi, że tego byś nie chciała - moje siosty strasznie na mnie narzekają

To nie moja wina, że lubię mieć wokół siebie (prawie) idealny porządek
Stary 2008-11-01, 15:30   #625
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Niby rodzinne święto, a u mnie atmosfera grobowa, wszyscy ze wszytskimi pokłóoceni, poobrażani ... Na cmenatrze nie idę, bo mam gorączkę, ciągle chora jestem; zamknęłam się w pokoju nad trybem łączącym portugalskiego ...

Moja dobra koleżanka leci jutro na Kubę ...

Coś jakiś dzisiaj nie mój dzień, zmykam, nie będę Wam marudzić.

Szybkiego powrotu do zdrowia życzę

Twoja koleżanka na Kubę a mój kolega z Wawy w poniedziałek wybrał się na prawie 2 tygodnie do Izraela, wraca na 1 albo 2 dni i potem na 2 tygodnie na Karaiby - urlop marzeń!
Milka, to ten kolega, którergo zdjęcia Ci pokazywałam - pewnie też zrobi jakieś fajne

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-11-01 o 15:33
Stary 2008-11-01, 15:32   #626
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Jak to prawie w każdej rodzinie U nas też często się kłócą, ale odkąd jestem daleko czuje, że mnie to zupełnie nie dotyczy.

Zdrówka

Na jak długo leci?
Stary 2008-11-01, 15:33   #627
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Swoją drogą, wiesz mi, że tego byś nie chciała - moje siosty strasznie na mnie narzekają

To nie moja wina, że lubię mieć wokół siebie (prawie) idealny porządek
No nie wiem, nie wiem...
Ja jestem straszną balaganiarą - sprzątam jak TZ ma do mnie przyjść
Ostatnio Ola mi napisała, że będziemy zyc w idealnej symbiozie - co ja narozwalam to on posprząta, hehehe
Stary 2008-11-01, 15:34   #628
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

Twoja koleżanka na Kubę a mój kolega z Wawy w poniedziałek wybrał się na prawie 2 tygodnie do Izraela, wraca na 1 albo 2 dni i potem jedzie na 2 tygodnie na Karaiby - urlop marzeń!
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam. Może udałoby się mu mnie przemycić jako jeden z bagaży
Stary 2008-11-01, 15:38   #629
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam. Może udałoby się mu mnie przemycić jako jeden z bagaży
Jakby to było mozliwe to sama bym się własnoręcznie do walizki zapakowała
Ciekawe tylko co bym musiała TZ'owi powiedzieć, żeby mnie puścił

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-11-01 o 15:39
Stary 2008-11-01, 15:38   #630
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem, nie wiem...
Ja jestem straszną balaganiarą - sprzątam jak TZ ma do mnie przyjść
Ostatnio Ola mi napisała, że będziemy zyc w idealnej symbiozie - co ja narozwalam to on posprząta, hehehe
To tak jak moje siostry, ale teraz już bardziej się starają. Nie wiem czy polubiły porządek czy poprostu mają mnie dosyć, więc już wolą posprzątać
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości