|
|
#2341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Strippi kon piekny i gratuluje posiadania takiego TŻ-ta bo prezent mu sie udal-jeszcze wasze dzieci beda mialy z niego pocieche
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
ALARM!
dziewczyny pamiętacie jak się kiedyś śmiałyśmy z pary na nk gdzie panna młoda i pan młody byli ubrani na różowo i ksiądz też?! to byli przed chwilą w dzień dobry tvn ten slub 5 lat planowali-niby był nietypowy
|
#2343 |
|
Zadomowienie
|
maja widocznie taki gust a o gustach sie nie dyskutuje:P ale 5 lat organizacji slubu i oczekiwania na niego by mnie chyba wykonczylo
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jeszcze 1 rok i 5 miesięcy i nie moge wytrzymać
|
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec to ich wybor.. ale 5 lat to chyba przesada... Cytat:
|
|
|
#2346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
5 lat.. nie no szok
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
hehe też to oglądałam
przysiega drugiej pary była świetna
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje Gwiazdeczki
![]() Strippi Koń piękny!!!! Też widziałam tą parkę "różową" w DDTVN Spoko planowali ślub 5 lat ... chyba szukali księdza tyle czasu żeby się w różowe szaty liturgiczne ! ale co tam każdy sobie robi taki jaki chce. Chociaż ten koleś to wyglądał jak by sobie operacje plastyczną zrobił... jakiś lifting czy coś bo taki "naprężony" był na twarzy |
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane.
Wiecie co jakos nawet nie poczulam wczorajszego dnia, nie wiem, jakos tak zwyczajnie bylo. A dzis znowu w pracy. ![]() Gratuluje stippi, swietnie ze Twoje marzenie sie spelnilo
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Scio
Byłaś wczoraj w Suchedniowie???? Ja dziś jadę z mamą do Łącznej. |
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam, bylam, bylismy z Mariuszem na cmentarzu ok. 11, a potem wieczorem kolo 19, szkoda ze Cie nie widzialam.
Ja niestety znowu w Kielcach. Rano jechalam z domu, najpierw 40 minut pociagiem, a potem 20 minut autobusem (nienawidze jezdzic 34 - strasznie dlugo sie jedzie) Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-11-02 o 11:47 |
|
|
|
#2352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Samba, wszystkie komplety są ładne, ale najbardziej na ślub odpowiadałby mi komplet nr 3 strippi, cieszę się, że Twoje marzenie się spełniło ![]() kasiaher, pokazuj tę suknię! ![]() Mnie nagle zaczął czas uciekać, i dopadła mnie panika, że nie zdążymy... Spisałam sobie co trzeba pozałatwiać, spisałam też listę gości... Najbardziej wkurza mnie to, że rodzice TŻa ciągle nie zapraszają moich rodziców... Od pierwszego spotkania minęło 1,5 roku... Moja mama juz nie wie co ma robić... Nawet się zaczęła zastanawiać, czy ich znowu nie zaprosić do nas... Kurczę, trzeba tyle spraw obgadać... ![]() Madzia, a tak w ogóle, Wy jutro macie 7 lat razem, prawda? pamiętam, bo ja mam jutro urodzinki Planujecie cos na rocznicę?
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-11-02 o 13:50 |
||
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam na kursie tanca i juz potrafimy ta "cha-cha", a zaczynalismy czyc sie tanga... moj tz go polubil bo on taki temperamentny itd... i super mu szlo.. a ja to kiepsko do tanga jestem noga.. trgedia.. iwonka i olek tez tak sobie.. ale jakos jednak do przodu... ale ja to poracha.. do tego stopnia ze nasi naczyciele przestali patrzec i podeszli i tylko na mnie sie skupili.. tragedia... no ale podobno juz jest lepiej...
|
|
|
#2354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a moj Tż uwaza ze on swietnie tanczy i na nauki chodzic nie musi (w sumie mowi to w zartach ale jednak mowi) a przeciez sama nie pojde![]() buu a tez bym chciala zeby nasz 1 taniec byl wyjatkowy a narazie to ja tylko sie z nogi na noge bujac potrafie i tyle...wczoraj spedzilismy mily wieczor we dwoje przy winku choc mieszkamy razem to takie wieczory naleza do rzadkosci.poprawil mi sie humor bo bylam w kiepskim stanie emocjonalnym
|
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strippi gratuluje nabycia konika
|
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm ja też byłam koło 11 ![]() Pociągiem nie jeżdżę bo nie lubię... bo gdybym miała wysiadać na Piaskach to muszę iść kawałek na 4 a potem 3 przystanki i niby w domu.Jak wysiądę na głównym w Ck to stamtąd 13,46 i kawał drogi autobusem. Mnie najbardziej odpowiadają busy lub PKS bo wysiadam na Warszawskiej koło dawnego Jeta i mam kawałeczek do domu
|
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wole pociagiem, mam zniszke kolejowa, a w sumie mam taka sama droge na sandomierska, wsiadam w autobus 4 przystanki i pod domem, ale dzis prosto z pociagu do reala.
Jak ja nienawidze konsumpcyjnego stylu zycia Polaków.
|
|
|
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Strippi gratulacje!!!
Cytat:
Dla mnie planowanie rok przed jest jakąś otchłanią
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-11-02 o 18:29 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać a właścieiwe troche na TV i mam nadziję , że wkrótce usnę, bo jutro muszę wcześnie wstać bo jadę do Urzędu Pracy zawieść listę obecności.
I jakże się cieszę, że dostanę te "upokarzające" 650zł na konto. Nie za bardzo wiem co z nimi robić więc odkładam je na konto. No to do zobaczenia jutro
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
jak minęła niedziela?? mi niestety samotnie Tż musiał wrócić do jednostki na służbe
![]() Wiecie co...ostatnio jak byłam w salonie sukien ślubnych zorientować się co mają i jakie mają ceny to panie powiedziały mi że jak w lipcu ślub to wystarczy w maju przyjść i będzie dobrze ![]() i nawet nie chciały mi sukni pokazać I już nic się odzywać nie chciałam ale moim zdaniem 3 miesiące przed to trochę późno
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz to dziwne, bo jak ja osatnio bylam (czysto rozrywkowo) suknie mierzyc to nie bylo problemów
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kieys mielismy z tz pomysl zeby zatanczyc rumbe na 1 taniec do naszej piosenki ale teraz nas corazbardziej kreci zrobic uklad - polaczyc 3 piosenki ze soba.. takie dla nas bardzo bliskie i zrobic poprostu uklad do tego... nasi nauczyciele sa za.. ale zobaczymy jak to bedzie nam szlo.. ![]() Cytat:
ja tez
|
|
|
#2365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
W Lubaniu i już tam nie pójdę, bo znalazłam lepszy salon i lepsze ceny w Zgorzelcu
W jeleniej nie byłam nigdzie i już nie pójdę chociaż widziała mi się jedna suknia w Scarlet
|
|
#2367 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rybulka a może powiedz TŻ'towi żeby tak jakoś podpytał kiedy zamierzają zaprosić Twoich rodziców i że może by teraz bo jest kilka spraw do obgadania jeszcze.. jeśli on by spytał to przynajmniej wiedziałabyś czemu zwlekają z zaproszeniem Strippi to fajowsko, że spełniło się Twoje marzenie, gratuluje bzyczka1 Tez byłam w jednym takim salonie i choć kilka sukienek mi się tam bardzo podobało to nie było mowy żebym tam jeszcze poszla Już nie wspominam nawet, że pani rozmawiała jedynie z moją mamą, mnie traktując niemal jak powietrze i jeszcze sypiąc sugestiami typu, że przez rok to do ślubu może jeszcze niedojść ahh...
|
|
#2368 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdobry
![]() A ja juz w pracy, no niestety TŻ się rozchorowała w piątek a ja dzisiaj. Normalnie tak mnie gardło boli że zaraz zwariuje. ![]() No niestety narazie zdjęć nie wklejam bo jestem w pracy mam nadzieje że nie skasował mi brat na kompie u rodziców bo z aparatu już wykasował .
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher ech, zdjec sie nie zostawia u kogos na kompie, tylko zgrywa na jakis nosnik. albo na poczte zapisuje - do ktorej Tz nie zna hasla.
![]() Witam w poniedzialek po urlopie. Ledwo weszlam do pracy juz mnie szlag trafil. ![]() Zrobiono szkolenie w dzien, kiedy ja mam wolne za 1 listopada. I co .. i musze jechac. No ja pierdziu :/ Tak mi bylo dobrze przez urlop, ze mam ochote sie zwolnic normalnie. ![]() Milego dnia. Sprawozdanie czeka.
|
|
|
|
#2370 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczynki
ja już od 7 w pracy jestem. na szczęście szefa niema to mam spokój
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

dziewczyny pamiętacie jak się kiedyś śmiałyśmy z pary na nk gdzie panna młoda i pan młody byli ubrani na różowo i ksiądz też?! to byli przed chwilą w dzień dobry tvn
wiec to ich wybor..

W ogole caly przyjazd łacznie z biletami lotniczymi im sponsorowalismy a one wiecznie z czegos niezadowolone...TZ zabral siostre do fryzjera-oczywiscie niezadowolona była ,kupilsimy im pelno ubran ,bo one nie mialy nawet kilku euro zeby pojechac autobusem do miasta.Na koniec jego matka jeszcze dowaliła że my im nie powiedzielismy ze maja sie czuc jak we wlasnym domu<eek>,co oczywiscie jest nieprawdą.

Już nie wspominam nawet, że pani rozmawiała jedynie z moją mamą, mnie traktując niemal jak powietrze i jeszcze sypiąc sugestiami typu, że przez rok to do ślubu może jeszcze niedojść ahh...