|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków z allegro reklamowanych przez Japonki
Przyszła już do mnie te tuniki
![]() Wklejam dopiero teraz, bo mojemu listonoszowi nigdy nie chce się tego tachać i musiałam dreptać na pocztę ![]() Obie bardzo fajne, wykonane z milutkiej bawełny, takiej średniej grubości. Rozmiarowo w porządku, chociaż mogłyby być lekko zwężane w pasi, ale jest ok Zielona ma drugie rękawy (co dla mnie jest rzadkoscia ). i tunika nie sukienkaCzarna natomiast ma rękawy przed kostki, dlatego podwinęłam je na 3/4. Jest też dłuższa, niewiele krótsza od mojej spódniczki, więc może dla innych służyć za sukienkę. Zdjęie niestety słabej jakości, ale z lampą było słabo widać. i nie patzrie, że tak krzywo stoję na jednym, nie mogłam się natrafić tyłem
|
#4802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie jest jakaś znowu droga wysyłka masz 3 różne do wyboru. Towar mają dobry, raz tylko się zdarzyło, że na zdjęciu koszulka była kremowo-czarna, a w rzeczywistości biało-czarna, ale i tak była ładna i mięciutka Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie nie ma własnie podanego kosztu wysyłki do Polski. Na pewno wysylaja? Trzeba im to jakos zakomunikowac wczesniej ze chce do Polski? I jeszcze jedna sprawa, nie trzeba dobierac sie tam w pary? Napisane jest minimum to 12 sztuk, bez par?
codzi mi o fashion668.com A jak stoi sprawa z cleocat-fashion.com tez wysylaja do Nas ? W ogole to jak wy znajdujecie te stronki z ciuszkami ?
Edytowane przez angel001 Czas edycji: 2008-10-31 o 17:07 |
|
|
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
Wysyłają do Polski, po prostu rejestrujesz się na ich stronie i później podajesz adres do wysyłki (Polska) Druga sprawa i tu plus, nie musisz mieć par
Trzecia: tak jak pisałam, są trzy rodzaje wysyłki, zwykła (najtańsza), szybsza (EMS-droższa), oraz express (nie wiem czym-nigdy nie brałam bo jest najdroższa :P) Pozdrawiam
|
|
|
|
#4805 |
|
Rozeznanie
|
Przyszedł do mnie golfik różowy i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona. Bardzo dobry gatunkowo i super się układa. Same oceńcie:
Byłam w nim w pracy i wszystkim się podobał, a nawet koleżanka poprosiła żebym jej też kupiła tylko szary. Obrkdfglllaz.jpg
♥Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny♥ Zamieszkałem w lesie, albowiem chciałem żyć świadomie. Chciałem żyć pełnią życia i wyssać z niego całą kwintesencję. Wykorzenić wszystko co nie jest życiem, bym w chwili śmierci nie odkrył... że nie żyłem Edytowane przez Pysio24 Czas edycji: 2008-10-31 o 20:33 |
|
|
|
#4806 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
|
|
#4807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
♥Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny♥ Zamieszkałem w lesie, albowiem chciałem żyć świadomie. Chciałem żyć pełnią życia i wyssać z niego całą kwintesencję. Wykorzenić wszystko co nie jest życiem, bym w chwili śmierci nie odkrył... że nie żyłem |
|
|
|
|
#4808 |
|
ćwir ćwir
|
Ja to wiem, ale nie każda osoba musi. Po to są załączniki, żeby dodawać zdjęcia pod postem.
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2008-10-31 o 20:18 |
|
|
|
#4809 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
♥Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny♥ Zamieszkałem w lesie, albowiem chciałem żyć świadomie. Chciałem żyć pełnią życia i wyssać z niego całą kwintesencję. Wykorzenić wszystko co nie jest życiem, bym w chwili śmierci nie odkrył... że nie żyłem |
|
|
|
|
#4811 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kurcze...jst zupelnie inny niz ja kupilam...moge spytac skad? wydaje sie ze golfik jest lejacy...myle sie?
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Rozeznanie
|
eh tak myślałam że to było by zbyt piękne by jednak wyszły z tego sukienki szkoda czarna śliczna w zielonej też ładnie wyglądasz Tesiaczek
|
|
|
|
#4813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item466492322_466492322.html Raczej lejący nie jest.
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
dolar znowu poszedł do góry
wczoraj według NBP po 2.84, a już był po 2.73
|
|
|
|
#4815 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no tak... za taką cene to sie nie dziwie, ze dostalas porzadny ![]() Gratuluje udanego zakupu
|
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko, czy jeżeli się zamawia kolczyki lub naszyjnik z tych japońskich stronek to oni to liczą jako też jedną sztukę? bo w sumie biżuteria tam jest tani ale + wysyłka to tak średnio wychodzi..
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, ja mam 180 cm wzrostu, więc ja byłam pewna, że dla mnie to będą tuniki. Ale jeśli jesteś chociaż 10cm niższa, to czarna spokojnie może za sukienkę robić
|
|
#4818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie podoba mi sie wyglada troche jak dres
`Mój wymiankowy Zapraszam. ODPISUJCIE U MNIE !https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
taki trochę pluszowaty się wydaje..
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Czy macie może jakieś zdjęcia real tych ciuchów, albo wiecie jak one wyglądają w rzeczywistości?
Wiem, że jedna z Wizażanek ma tą sukienkę z kokardką, czy mogłaby sobie zrobić zdjęcie w niej i tu wrzucić?
Edytowane przez Papryczkaa Czas edycji: 2008-11-01 o 23:24 |
|
|
|
#4823 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
sa sliczne
|
|
|
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4825 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jestem pod wrażeniem tych ciuchów, aczkolwiek jak tak widze te real photo jakość często się rożni i znacznie odbiega od zdjęcia. ale raz kozie śmierć ja zamówiłam 3 rzeczy :
http://www.allegro.pl/item459878583_...ek_tunika.html http://www.allegro.pl/item465003454_...a_bawelna.html http://www.allegro.pl/item465003342_..._sukienka.html jak przyjdą. powinny być niedługo. to wstawie foty
|
|
|
|
#4826 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny myslicie ze warto ja zamowic :
http://www.allegro.pl/item466572376_..._rozm_s_m.html
|
|
#4828 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i taaaania,nie?
|
|
|
|
|
#4829 |
|
BAN stały
|
Witam.
Chcialabym troszke wyjasnic pare spraw. Zjecia ktore zazwyczaj sa na strona allegro, ebay i sklepach typu cct sa to zdjecia japonskich firm. Takich jak Shaz, Rayyel, Vivecam. Tylko, ze rzeczy to chinskie repliki tych firm, uszyte z kiepskich materialow i za miske ryzu. Dlatego tez czesto na zdjeciu wyglada super a w rzeczywistosci okazuje sie straszna szmata. Mimo wszystko mozna kupic rzeczy tych firm i na allegro tez sa dostepne. Zalezy od sprzedawcy. W sklepach takich jak cct jednak sa to tylko imitacje, czesto krzywo uszyte i fatalnie wykonczone. Poszukajcie na allegro sprzedawcow ktorzy maja real foto i zaznaczone iz to sa rzeczy oryginalne. Co do cen w sklepach to trzeba zawsze pamietac, ze wyslanie z Chin czy Japonii zawsze kosztuje powyzej 100 $ plus clo , vat.33%. Ale 33% ceny towaru=plusk wysylka. Dokunemty, zawracanie glowy. A na allegro czy ebay mozna poszukac osoby ktore wysprzedaja sie z towaru i wychodzi taniej niz by zamowic, a przynamniej mozna zawsze zwrocic, jezeli cos nie pasuje A do Chin juz nawet gdy sie okaze straszny szajs to nikt nie odesle i moze 1\3 paczki byla wzgledna, reszta do wyrzucenia, do tego rozmairowka tak zanizona ze czasem normalne s to chyba na 10 latki bez piersi, bo normalna dziwczyna w to nie jest w stanie wejsc. Stracilam w szale zakupow ponad 1000 zl Szukajcie aukcji z real foto, na zime sa rewelacyjne bluzy z misia . Ja mam 4 ponad 2 lata i nic sie z nimi nie stalo. Cieple , milutkie, niepowtarzalne, nadal biale, nie zmechacone |
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
kolejny przykład zdzierania kasy na allegro:
http://www.allegro.pl/item472827466_...o_broszka.html http://www.cct-fashion.com/index_epr...6¤cy=PLN |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

). i tunika nie sukienka

bede wdzieczna za odpowedz
I nie jest jakaś znowu droga wysyłka masz 3 różne do wyboru. Towar mają dobry, raz tylko się zdarzyło, że na zdjęciu koszulka była kremowo-czarna, a w rzeczywistości biało-czarna, ale i tak była ładna i mięciutka

wczoraj według NBP po 2.84, a już był po 2.73
i moze 1\3 paczki byla wzgledna, reszta do wyrzucenia, do tego rozmairowka tak zanizona ze czasem normalne s to chyba na 10 latki bez piersi, bo normalna dziwczyna w to nie jest w stanie wejsc. Stracilam w szale zakupow ponad 1000 zl