|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)
Ja lubię reklamy Plusa, Heyah no i oczywiście wspomniana wcześniej świąteczna reklama coca-coli z ciężarówką, cudo. ;D
Natomiast reklama, która mnie tak niemiłosiernie wkurza, to reklama Jogobelli. A mianowicie: 'Uwielbiamy jOM. Dzieci, kiedy jedzOM Jogobellę krzyczOM mamo, to jest super, wspaniałe! Owoce Jogobelli sOM duże, sOM soczyste, jędrne, zerwane prosto z krzaka.' Mam ochotę udusić tę babę -.-
|
|
#3542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tym autografikiem i ten śmiech. heh i humor poprawiony.
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
No fajna, jest. Dość naturalnie to wyszło.
Zapomniała, że nie znoszę 7 daysa, w której czekolada podrzuca mąkę do Holywood. Za Chiny Ludowe nie mogę zrozumieć co nadzienie mówi.... :[ |
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mogłam zapomnieć o Małym Głodzie? Przecież to mój najlepszy przyjaciel
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=8v6eE2...eature=related |
|
|
|
#3546 |
|
Raczkowanie
|
Mnie też do szału doprowadza reklama Jogobelli...
A lubię Heyah-walec wyrównalec i bodajże Alfa Romeo z piosenką Technologic
|
|
|
|
#3547 |
|
Przyczajenie
|
Cholernie irytuje mnie ta baba z kostkami jakimiś Knorr, czy też Winiary jak się podnieca, że odkryła coś nowego, wystawia to do kamery i trajkocze "szkoda, że nie możesz tego poczuć". A potem "musisz sama spróbować!"
W ogóle denerwują mnie też te wszystkie reklamy lokat, banków... Zero wyobraźni, zero kreatywności i tylko ludzi denerwują i skutecznie zniechęcają do siebie.
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
To brzmi raczej: "zerwane prosto se krzaczka"
![]() Ja nie cierpię reklam leków. "Tłumaczyłam Oli, jak dbać o drogi moczowe" - i gorliwe kiwanie Oli. Nie znoszę tej! Za to uwielbiam reklamy z biedronki (szczególnie wisienkę, link w moim podpisie) i Plusa, ostatnio moją faworytką jest różowa skarpetka Podobno to jest czapa, ale dla mnie to jest skarpetka.
|
|
|
|
#3549 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba jestem jakims wyjątkiem w wątku ale wkurza mnie Maly Glod
![]() edit. Sosnowa za to ja uwielbiam tą reklamę z podrzucaniem![]() otoz nadzienie mowi ze :-podrzucales kiedys kogos? - kulkę - do Hollywoodu? - nie.. do gory tysiace nagrod podrzucimy ![]() bardzo mila odmiana po kostkach rosolowych
WYMIANA Edytowane przez mary_alice_young Czas edycji: 2008-10-31 o 23:35 |
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Rozeznanie
|
Ja kocham reklame ze skarpetką ;-) i brzydkimi słowami
Wycior "A powinni mówić LILIA, BALON... co bardziej pasują do takich osób" No po prostu ta reklama jest tak pozytywna, mam wielki usmiech na twarzy jak ja widze
|
|
|
|
#3552 |
|
Wtajemniczenie
|
O właśnie, jeszcze lepiej. ;D
Nie wiem jak można tak kaleczyć język polski. Do tego te teksty są tak denne... Jakby kompletnie nie wiedzieli co mówić i mówili co im ślina na język przyniesie. xp 'Jogurt jem na śniadanie, jogurt jem na lunch, jogurt jem na kolację..." ;D
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, mnie też dobija Jogobella i te straszne baby: "No jak to?? No przecież w owocach sOM witaminy!!"
I jeszcze nie znoszą kosmetolog MAgdaleny szczepaniak i rekalmy zrobione "z miłości do brzuszków" brrr |
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, mam nadzieje ze mi pomozecie...
szukam reklamy meskich perfum, w ktorej facet pstryka palcami i po kazdym pstryknieciu cos tam dostaje, samochod, laske, z laski spadaja ciuchy itp:P moze wiecie co to za reklama? bede baaaardzo wdzieczna za odp Edytowane przez andziuchna Czas edycji: 2008-11-02 o 15:19 |
|
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
andziuchna, mi się to najprędzej kojarzy z Paco Rabanne
|
|
|
|
#3556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwielbiam ją btw I dla zaintereswanych pioseneczka z reklamy - Chemical Brothers 'Do it again'
Be the girl a man needs. Edytowane przez Laity Czas edycji: 2008-11-02 o 15:32 |
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
jestes wielka!!!!
nie moglam tego znalezc a bylo mi potrzebne do projektu i stanelam w miejscu.. ah jak ja kocham wizaz jeszcze raz wielkie dzieki |
|
|
|
#3558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nienawidze jej odechciewa mi się swiat jak widze tą reklame
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ihihi to te nadzienie od "coś mnie dziabło "? jakoś ją polubiłam ostatniooiii dobreee łaciaate :P a co reklamy coca coli, czasem mnie wkurza/-ała <no jka w zeszłym bodajże roku już pzred Wszystkich świętych była toż to paranoja...>coraz blizej świeta... czasem na odwrót ciesze sie ze ja widze/widziałam.boto jedyna chyba reklama któa pzrez tyle lat informuje o tym że "coraz blizej święta" już chyba sie "wpisała w klimat świątecznych przygotowań..
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
sorry dubel
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie Edytowane przez moniska Czas edycji: 2008-11-02 o 19:03 |
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Już dziś widziałam świąteczną reklamę...no to sie kurcze zaczęło. Choć bywają i ładne reklamy świąteczne.
Ostatnio nie mam swojej ulubionej reklamy wszystkie są do bani, zwłaszcza jedna radiowa z "Wojtusiem" nie wiem czego to jest reklama (chyba jakis okien, czy czegoś budowlano-domowego), ale strasznie działa mi na nerwy głos tej kobitki, która właśnie mówi "Wojtusiu...coś tam, coś tam" wprowadza mnie w zły nastrój, na Famie Kieleckiej ją można usłyszeć Cytat:
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie Edytowane przez moniska Czas edycji: 2008-11-02 o 19:01 |
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Reklama Paco Rabanne? Ach, uwielbiam. Z czysto kobiecych powodów. Matt Gordon
![]() Ja czekam na reklamę Coca-Coli z Mikołajem, bo wtedy czuję, że idą święta. |
|
|
|
#3563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3564 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
Matt gości nawet u mnie na pulpicie
|
|
|
#3565 |
|
Raczkowanie
|
Wg mnie mistrzostwo świata to była reklama testów ciążowych, z tym że to nie było reklama w tv, tylko w postaci plakatów.
26 maja - dzień matki sprawdź, może to też Twoje święto najlepsze
To ty wywierasz najwiekszy wpływ na swoje życie. Bądź dla siebie mądrą inspiracją. ![]() 07-01-10 Tylko ja, moja czarna perła, zielony liść na szybie i niekończąca się asfaltowa droga 03-01-10 rozpoczynamy półroczną kurację izotekiem .. |
|
|
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
Strasznie długi ten wątek wiec nie przeczytam go ale moje ulubione reklamy to oczywiście ukochana ciężarówka Cocacoli, zawsze jak ją słysze (ta reklamę) to robi się ciepło w sercu, bo wiem ze nieługo świeta, a ja uwielbiam ten czas, tą piosenkę itp... Zawsze zaczynają ją puszczać w listopadzie, dlatego jakoś już w tym roku zaczyna mi sie za nia tęsknić bo przecież już 4 listopada! Coraz blizej swięta, coraz blizej naaas...
Druga ulubiona reklama to bobo costam do jedzenia dla dzieci, co się tak super śmieją. Zawsze z siostra robilysmy miny takie jak te dzieci i dopasowywałyśmy się do dzwięku. Uwielbiam tez wszytskie reklamy pediegree o tych pieskach, ich ciepłych brzuszkach, mokrych noskach. Kocham psy. No i lubie reklamę "Ale to jest sołcyste. - Soczyste. - No mówie sołcyste" Czy jakoś tak, juz mi się zapomniało troszku. |
|
|
|
#3567 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=hKiNO9ZIiTA&NR=1
jeszcze dzisiaj się natknęłam na tą reklamę ... porażająca z serii don't drink and drive polecam dla kierowców, przemawia do wyobraźni i pokazuje, że zabicie kogoś w wypadku samochodowym to nie jest najgorsza rzecz jaką możemy spowodować
To ty wywierasz najwiekszy wpływ na swoje życie. Bądź dla siebie mądrą inspiracją. ![]() 07-01-10 Tylko ja, moja czarna perła, zielony liść na szybie i niekończąca się asfaltowa droga 03-01-10 rozpoczynamy półroczną kurację izotekiem .. |
|
|
|
#3568 |
|
Rozeznanie
|
Kocham wszystkie reklamy Bonduelle.
Gdzie jest grooszekk albo zielonoo mii.. ![]() Kilka lat temu była też jakaś z deszczową piosenką, również świetna.
|
|
#3569 |
|
Konto usunięte
|
Ja lubię reklamę tych dzieci co się smieją, kaszki bobovita czy jakos tak chyba. Ale te dzieciaki smieją się nieziemsko.
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wzrusza mnie jeszcze reklama "Małe jest kruche" --> http://pl.youtube.com/watch?v=uqE0KF...eature=related
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

z tym autografikiem i ten śmiech. heh
i humor poprawiony.

Podobno to jest czapa, ale dla mnie to jest skarpetka.

toż to paranoja...>coraz blizej świeta... czasem na odwrót ciesze sie ze ja widze/widziałam.boto jedyna chyba reklama któa pzrez tyle lat informuje o tym że "coraz blizej święta"