następna zostawiona............. - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-19, 10:57   #61
st_ella
Wtajemniczenie

Dot.: następna zostawiona.............

Cytat:
Napisane przez Nutka Pokaż wiadomość
i...bardzo sie dziwie sama sobie "po czym ja tak rozpaczałam"

Każda mysl o nim spalaj w glowie , jakby zdmuchując świeczke w glowie .
ja nadal pracuje nad sobą ale coraz częściej mam takie dni w których myślę za czym ja tak rozpaczałam... czego mi tak bardzo brakuje?
dziecka do nianczenia? martweinia sie co on robi gdzie on jest? dbania bardziej o jego d*** niż o własną??

wiem ze to przychodzi po pewnym czasie...
wiem ze trzeba nad tym pracować... ale taka praca nad soobą nad własna osobowościa jest wielka szansą na zmianę nas samych...

ciociuwladziu... bol po rozstaniu jest porównywalny do bólu po stracie po śmierci bliskiej osoby...
czy warto brac leki? czy warto sie zadręczać tak mocno? aby doprowadzic siebie i swoj organizm do takiego stanu??
musisz być silna!!! musisz sie uśmiechać nawet gdy masz łzy w oczach... ja tak do pracy wychodziłam płakałam ale mówiłąm sobie uśmiechnij sie usmiechnij sie...

wązni są ludzie wokoło i częste kontakty z ludzmi.. wesołymi ludzmi...

st_ella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 11:33   #62
ciociawladzia
Raczkowanie

Dziekuje dziewczyny, w moim srodowisku nie ma rozbitych malzenstw dlatego jestem bardzo zaskoczona ze tak mlode osoby jak Wy piszecie juz o takich przezyciach...

U mnie dalej po staremu, trafiłam do osrodka pomocy, bede chodzic na terapię , leki , cos stalo sie z moimi emocjami, wyparowaly... nie mam zlosci, winie za wszystko siebie, za spieprzone zycie, małżeństwo, nie pamietam (dlaczego???) niczego zlego...
tesknie za takim jakim jest budujac nowy zwiazek ( widze jaki jest szczesliwy) nie chce zeby wrocil bo wrocilby taki jaki byl dla nas, czyli zly, nie wiem czego chce, w srodku pustka...
Bylam u fryzjera, podobno ladnie wygladam ( ja tego nie widze a lustro mam) ale to tylko buduje pancerz, pod nim żal, pustka i sama sie nie rozumiem....

kochane jestescie ze moge Wam to napisac
M
ciociawladzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-24, 12:07   #63
beata mama amelki
Raczkowanie

małymi kroczkami ale do przodu fajnie że powoli zaczynasz żyć na nowo. Nie ma od razu wszystkiego na nowo. To musi się powoli tworzyćTrzymaj się cieplutko.
Stary 2008-10-24, 19:00   #64
Jolmiras
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Jolmiras GG do Jolmiras Send a message via Skype™ to Jolmiras

ciociuwladziu trzymaj się, pamiętaj jesteśmy z Toba cały czas i cieszymy sie widząc Ciebie jak robisz postępy, jak próbujesz coś robić ze swoim zyciem. A Ty pisz nam o swoich dokonaniach, przemyśleniach - po prostu pisz - to pomagac ma
Kiedyś próbowalam pisać nawet pamiętnik i wiem, ze troche mi to pomagało - zwłaszcza jeśli po jakimś czasie wracałam do tych wspomnień napisanych
Do dzisiaj nawet mam niektóre stronki z niego

Pozdrawiam cieplutko
i bardzo rzadko - czysty zysk..
Jolmiras jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-26, 00:09   #65
ciociawladzia
Raczkowanie

Moj mąż załatwi mi chyba przyspieszoną terapię,
na dzieci bedzie dawal tyle ile kosztuje jedna corka na studiach poza naszym miastem, splata dlugow domowych (typu pozyczki, kredyt) to bedzie moj problem, zycie rowniez ( oplaty i tyle co studia drugiej corki),a ja dalej nie pracuje - szukam chodze i rozdaje CV, wiem ze trzeba troche czasu ale ja nie mam go za wiele ,
Ramiona prysly, smedzenie pryslo,juz przypomnialam sobie dlaczego bylo zle,jeszcze zal cos scisnie ale na krotko, przeszywa tylko zimny strach.Brak emocjii bo nie wiem czy jeszcze czyms mnie zaskoczy a.... corce powiedzial ze w koncu mu sie w zyciu powiodlo i jest szczesliwy....
Stella, Nutka jak to bylo ? o co ja tak bucze.... tak juz to dociera, pomalutku ale dociera.
Jolmiras, ja nie pisze pamietnika ale czytam w kolko watek i jeszcze pare innych i to mi pomaga i co w kolko mi powtarzacie, jeszcze sie cofam pare krokow ale wiecej jest do przodu a kiedys bylo wiecej do tylu. Zmiana lekow tez pomogla. Wage trzymam cos nowego szyje, juz potrafie sie skupic na czyms innym.

Jeszcze pytanie : jak wyglada wymeldowanie meza jezeli sam tego nie zrobi?
Za niedlugo sama polece po rozwod.
Moj mąż załawi mi chyba przyspieszona terapie......
Bardzo Was pozdrawiam
M
Stary 2008-10-26, 07:42   #66
st_ella
Wtajemniczenie

witam kochana...
Ty nie czekaj tylko jak najszybciej zakładaj sama sprawę o rozwód i alimenty .... bo Ty utoniesz w długach!
zapisz dokładnie kiedy była jaka rozmowa, kiedy dawał Ci pieniądze i w jakiej wysokości.. jak Ci daje to niech przelewa na konto z dopiskiem alimenty ... sama zbieraj za wszystko rachunki...i mniej dowody ze to Ty płaciłaś....
teraz na wszystko musisz posiadać dokumenty i dowody...

a Ty powiedz córkom, żeby ojcu mówiły że ty też jesteś szczęśliwa bo powinnaś go pogonić już dawno.... a teraz cieszysz sie ze nie musisz mu usługiwać...

niestety zdaje się ze faceci w tym wieku głupieją

a jak sama złożysz sprawę o rozwód to go zaskoczysz

Stary 2008-10-27, 12:06   #67
Nutka
Nutka nie gryzie!

To nie on bedzie ustalal wysokośc alimentów...Ale on cwaniak!
Czy mąz ma duze dochody??? Dokladnie musisz w sadzie wyszczególnic co ile kosztuje ,ile kosztuje edukacja dzieci. Czy kredyty sa tylko na Ciebie?? To tez w sadzie zalatw ,on łaski nie trobi i ktedyt tez musi splacać...
Czy do Ciebie dociera ,ze masz zlozyc sprawę o alimenty dla dzieci i na SIEBIE i o rozwód z jego winy??Pisze to juz n-ty raz! W przypadku takiego rozwodu jakby (odpukac ) cokolwiek sie działo ,zachorujesz itp to on musi zapewnic Ci pomoc finansowa !! Nie badź glupia i walcz!!

1. rozwod z jego winy
2. alimenty dla dzieci (edukacja!!!!!! sady bardzo na to patrzą takze rządaj)
3. alimenty na Ciebie!!!!!
4. sprawa spłaty kredytów,pozyczek itp

ja bym sie nie pieprzyla skoro facet nawet nie umie zadbac o dzieci ,wisi mu czy bedziesz miala na ich nauke czy nie to walnij z grubej rury..chcesz wzory pozwów???

_________________________ _________________________ _

WYSZUKIWARKA nie gryzie

Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-27, 13:46   #68
ciociawladzia
Raczkowanie

Kochane dziewczyny
wiem, nie zgodze sie na orzekanie bez winy, ale jeszcze nie zloze o rozwod, bo nie dam jeszcze rady ale....,a to co placi narazie z dobrej woli jest i tak wiecej niz alimenty a on oficjalnie nie pracuje ( swoich dlugow ma chyba wiecej bo ja dowiedzialam sie od komornikow, ale ja jestem tutaj bezpieczna), bede miala jeszcze problem z wymeldowaniem, i... zeby miec spokoj musze im zyczyc duzo szczescia.......
Kocham Wasza stanowczosc!!!! ja tez taka bylam ale juz sie podnosze, corki za to maja jej duzo choc , sa juz bardzo zmeczone ta sytuacja, chcialyby sie juz uczyc i nie wracac do tych spraw.One zamkneły juz temat z ojcem tylko zostal problem finansowy.On nas teraz traktuje jakbysmy mu chcialy zycie utruc, nie dotrzymal oni jednego swojego slowa. A ja dalej nie mam zadnych emocji... nie wiem co mi sie stalo, wszystko robie mechanicznie,
pozdrawiam
M.
Stary 2008-10-27, 20:23   #69
ciociawladzia
Raczkowanie

Dzisiaj DOMEM nazwal wynajmowane z ta kobieta mieszkanie....... zabolalo...............
nie placze............ ale żal.................
M
Stary 2008-10-28, 00:00   #70
ciociawladzia
Raczkowanie

Pózno,cisza, smutno,nawet herbata nie smakuje,siedze w dawniej ulubionym otoczeniu, teraz zmienionym na lepsze ale nie cieszy.Upomnicie mnie, rozdrapujesz,zdmuchnij mysl i pewnie macie racje! Ale.... nie kazdy przeciez zwiazek jest latwy,przez 26 lat malzenstwa wielu roznych rzeczy mozna doswiadczyc ale zapomniec, zdmuchnac...

Jedne tu placzemy ze nas zostawil, inne ze sie zakochaly i piszemy walcz o swoja milosc, ....... jak to sie wszystko dziwnie przędzie...
a mnie kotluja sie w glowie zdania o "domu" juz nie naszym tylko z inna kobieta, i ze " wkoncu życie się mu ułożyło" .... polecial jak ćma do światła, pogubił się(?) , ale juz nie wyciagnelam reki, pozwolilam uciec, nie miala juz wyboru .....Pomalutku zrywam wszystkie kontakty, coraz mniej uzgodniej, coraz dalej... Wiem co piszecie, przeciiez miodow nie mialam, trudny zwiazek,duze dziecko, coraz gorzej.. wiem wszystko wiem....
M
Stary 2008-10-28, 10:01   #71
st_ella
Wtajemniczenie

Tak mi smutno i przykro...
i bardzo Cię rozumiem... bo 26 lat to nie 8 lat.... chociaż dla mnie były to te fajne lata młodości... zdobywania przyjaciół którym teraz sie dzielimy....

Ty masz na pewno inaczej - dorosłe córki któe maja swoje zycie....
...ale zycie nie kończy sie po 40-tce... moze sie ono teraz zacząć bo nie masz żadnych zobowiazań - orózcz tych finansowych....

przykre jest to że ma teraz dom z kims innym...
mój eks do naszego domu też wprowadził kogoś innego....
do domu który razem urządzaliśmy.... ale ten ból powoli mija

wierze ze za rok tu zajrzysz i zobaczysz siebie inną...
pisz pisz pisz jesteśmy - a na pewno ja jestem z Tobą

Stary 2008-10-30, 20:42   #72
ciociawladzia
Raczkowanie

Stella dziekuje za slowa otuchy
Jestem po wczorajszej rozmowie z przyjaciolka z liceum ktora mnie wyciszyla bardzo madrymi slowami.Zamykam pomalutku jeden rozdzial,dlugi rozdzial z zycia, chce go dobrze pamietac i mam duzo dobrych rzeczy do pamietania.Trudno bardzo ale...

Przede mna tez trudny czas, niepewnosc, musze stanac silniej na nogach.

A otoczenie, dalsza sasiadka spytala czy to prawda ze moj maz sie ode mnie wyprowadzil......

Jutro tez jest dzien......
pozdrawiam
M
Stary 2008-10-30, 21:13   #73
gonieczka_o
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciociawladzia Pokaż wiadomość
Stella dziekuje za slowa otuchy
Jestem po wczorajszej rozmowie z przyjaciolka z liceum ktora mnie wyciszyla bardzo madrymi slowami.Zamykam pomalutku jeden rozdzial,dlugi rozdzial z zycia, chce go dobrze pamietac i mam duzo dobrych rzeczy do pamietania.Trudno bardzo ale...

Przede mna tez trudny czas, niepewnosc, musze stanac silniej na nogach.

A otoczenie, dalsza sasiadka spytala czy to prawda ze moj maz sie ode mnie wyprowadzil......

Jutro tez jest dzien......
pozdrawiam
M
Otoczeniem to sie nie przejmuj! moze sasiadka tez ma jakies problemy, ktore ukrywa w domowym zaciszu. Ludzie czesto interesuja sie innymi i sa skorzy do plotek zeby zapomniec o wlasnych zmartwieniach. Skup sie na sobie, na swojej przyszlosci, chwili kiedy rozwiniesz skrzydla. Powtarzaj sobie w myslach non stop: dam rade, jestem silna, stane na nogi, bede szczesliwa. Kiedys mialam bardzo trudny okres w zyciu, smierc kogos bliskiego, odejscie ukochanego i utrata pracy. Wszystko na raz. Myslalam, ze nie dam rady i ze swiat sie ode mnie odwrocil. To nieprawda. Bardzo dlugo trwalo zeby bol przeszedl. Pomogly mi afirmacje, zyczliwi ludzie, wewnetrzna sila. Wierze ze gdzies w nas tkwi ogromna sila przetrwania, potykamy sie, ale idziemy do przodu. Trzeba tylko ta sile odnalezc w sobie. Sprobuj dostrzec radosci i przyjemnosci dnia codziennego:zyczliwe slowo, mily usmiech, dobra ksiazka, spacer w towarzystwie dzieci, ulubiona melodia, ktorej nie sluchalas od lat, ciekawy film...itp. rozpieszczaj sie i badz dla siebie dobra i wyrozumiala. zaslugujesz na to. Badz zajeta, to pomaga skupic mysli na czyms innym i choc na chwile odetchnac. bedzie dobrze!!!

"Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever" (Gandhi)

Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile.
~ Franklin P. Jones

Edytowane przez gonieczka_o
Czas edycji: 2008-10-30 o 21:19
gonieczka_o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-03, 09:02   #74
ciociawladzia
Raczkowanie

Minely rodzinne swieta, dowiedzialam sie kto jest rodzina.... zaakceptowano juz kobiete meza .Zachowano rytualy swiateczne , zmienila sie kobieta.
Jestem sama z corkami, nie mamy juz rodziny.
M.
Stary 2008-11-03, 09:05   #75
beata mama amelki
Raczkowanie

Macie siebie i wszystko przed sobą
Stary 2008-11-03, 21:08   #76
st_ella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ciociawladzia Pokaż wiadomość
Minely rodzinne swieta, dowiedzialam sie kto jest rodzina.... zaakceptowano juz kobiete meza .Zachowano rytualy swiateczne , zmienila sie kobieta.
Jestem sama z corkami, nie mamy juz rodziny.
M.
macie najważniejsza rodzinę macie siebie!!
po co ci fałszywi dwulicowi ludzie?
to jest rodzina? powinni wspierać Was obnoje w tym abyscie razem tworzyli rodzine! byli świadkami na Waszym ślubie - wszyscy! i co? co Ci po takiej rodzinie?
twoje córki to twój najweiekszy skarb! Ty jesteś dla nich wszystkim i one dla Ciebie są wszystkim po co Ci taki chłop i jego rodzina?

... swoja droga szybko zapoznał nową kobietę z rodzina...
tym mniej jest wart w moich oczach ....

Stary 2008-11-04, 13:03   #77
meghann
Raczkowanie

ciociuwladzio,czytam i czytam....i mysle....chcialam Ci napisac ze NIE JESTES SAMA - wiem ze to Cie pewnie nic nie obchodzi,ale taki jest fakt....Posluchaj:

Odnajdz na forum watek Magody,ona przezyla to samo co ja - nas obie zostawili mezowie po wielu latach (choc nie po 25) wspolnego zycia dla kogos innego,atrakcyjniejszego, mlodszego i Bog wie co tam jeszcze. Obie nie mamy dzieci. Podejrzewam jednak ze cios byl tak samo STRASZLIWY.Dla nas bowiem byla to totalna niespodzianka.Nic sie w naszych zwiazkach specjalnie nie psulo,ani nie ochlodzilo po prostu z dnia na dzien nasi mezowie oznajmili nam ze nie tylko maja kogos innego ale rowniez ze chca rozwodu i nie ma zadnych szans na pojednanie,dziekujemy bardzo za uwage....

Zajelo mi 3 lata dojscie do siebie,miotanie sie,epizod depresji (prawdziwej klinicznej),bardzo niskie poczucie wartosci samej siebie,zachowania autodestrukcyjne.

Poznalam mojego obecnego narzeczonego 2 lata temu. I wiesz co...?Jego ojciec zostawil jego cudowna Mame bo 36 latach wspolnego zycia. gdy mieli oboje po 70 (!) lat. Zostawil ja dla mlodszej 60-tki, nie zartuje teraz - wiem ze to brzmi smiesznie ale to prawda!!Jego Mama jest moja najlepsza przyjaciolka obecnie. Przezyla pieklo bycia samej,zostawionej i bojacej sie Klubu Seniora - tak jak i Ty. Rownoczesnie dzielila tez moje doswiadczenie - takie same lecz inne jednoczesnie.Od roku spotyka sie z przemilym panem - wdowcem. Pomieszkuja razem. Jest szczesliwa.Czesto spotykamy sie we czworke w naszym czy ich domu na obiad,czy chocby kawe. Moj narzeczony jest bardzo szczesliwy ze jego Mama ponownie sie odnalazla w swiecie.

Chcialam ci napisac,kochana,posluguja c sie tymi historiami - ze NIGDY nie jest za pozno. Bardzo w Ciebie wierze,bo wiem ze kobiety sa bardzo silne. Ty jestes wspaniala Kobieta,ze wspanialymi dziecmi i jestem przekonana ze za rok czy dwa bedziesz nam udzielac rad jak wyrywac facetow.

Nie wiem co jeszcze Ci tu napisac. Chce tylko abys wiedziala ze wierze w Ciebie i bede pilnie sledzila Twoje poczynania.

NIE JESTES SAMA!

tylko nie kocha się nigdy jak przedtem...''
meghann jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 19:32   #78
ciociawladzia
Raczkowanie

Bardzo pomagacie mi dziewczyny, ciesze sie ze czytacie moje bole i odpisujecie a przede wszystkim towarzyszycie mi..... Ze jestescie... Dziekuje.
U mnie roznie, dalej nie moge sie pozbierac faktem ze rodzina tak szybko zaakceptowala zmiane.
Zastanawiam sie czy ja jestem normalna ? co mozna akceptowac a co nie?? Moze ja zdziwiam?
A Zycie płynie swoim tempem,dalej szukam pracy,chodze na kurs, juz czytam ze zrozumieniem ksiazki,chodze sama po miescie ale moj swiat maleje, zamykam sie na wszystko, nie mam juz sily ...... A bylo juz ciut lepiej.Boje sie co bedzie dalej?
M
Stary 2008-11-12, 10:04   #79
Jolmiras
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Jolmiras GG do Jolmiras Send a message via Skype™ to Jolmiras

Ciociuwladziu taak, to prawda jak szybko sie zapomina
Moja szwagierka gdy mąż mnie zostawił bardzo szybko zaakceptowala nową panią ......... w ciągu tygodnia no coż, w końcu to jego siostra i będzie trzymać z rodziną - chociaż na początku liczyłam, że mu przemówi do rozsądku

Cieszę się, ze przynajmniej tu mozesz wylac żale swoje .....
Napisz proszę co to za kurs? jak szukasz pracy? korzystasz z portali internetowych?
Stary 2008-11-13, 08:29   #80
Nutka
Nutka nie gryzie!

moja byla tesciowa zawsze byla po stronie syna i mysle ze tak jest w wiekszosci rodzin ,tylko jest to mniej lub bardziej ukrywane..Nie dziw sie więc ze rodzina męza zaakceptowala taka sytuacje. Ze mna nawet jak corak miala WYPADEK AUTOKAROWY (TEN SLAWNY W AUSTRII) NIKT SIE NIE SKONTAKTOWAŁ .
Mysl o sobie nie rozpamietauj wszystkiego bez konca ,postaraj sie walczyć..

Podałas o alimenty na siebie i dzieci??? samą rozpaczą i rozpamietywaniem przeszłości i mysleniem co on robi nie dasz rady przeżyc..ZUnikasz tematu almentów jak ognia ...

WYSZUKIWARKA nie gryzie

Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 17:47   #81
ciociawladzia
Raczkowanie

Moje Drogie
siedze bo chce napisac co u mnie ale nie wiem co napisac bo to sie w głowie nie mieści.
Jolmiras za mna murem stoi właśnie szwagierka ze swoja rodziną, bo nie moga słuchać ani patrzec na glupote 48letniego faceta i dwoch starych kobiet ktore go bronia .Tak mojego meza i jego kochanke bronia dwie stare kobiety dla ktorych bylismy przez 26 lat rodzina i siadalysmy przy swiatecznym stole. Teraz siada ktos inny i .... jest juz rodzina.

Mam tylko odrobine satysfakcji ze powiedzialam przynajmniej jednej co lezy mi na watrobie a jestem b.kulturalna osoba i nie bylo to niegrzeczne ale konkretne.Bo zniszczyl moja kobiecosc, uczciwosc,lojalnosc i bezkompromisowe oddanie rodzinie.
Jak mogły za nim powtarzać takie kłamstwa .
A ja mam chyba rozdwojenie osobowości bo tu z nimi walcze o byt dla mnie i dzieci ,faceta nie chce znac ani słyszeć , a teraz w domu siedze i placze ze juz mnie nigdy nie obejmie i nie przytuli.

Nutka wiem ze jak ognia uciekam od alimentow, załatwiłam to trochę inaczej, nie wiem czy lepiej ale inaczej.A Tobie współczuję wyiem jak Ci było przykro że nawet o dziecko nikt nie zapytał jak można tak łatwo zapomnieć albo chcieć tak łatwo zapomnieć.

NIGDY nie sądziłam że mnie tyle i takich rzeczy spotka, naraz.Czy dosięgła mnie reka sprawiedliwosci bo może ja coś komus zrobilam ze tak dostaje z dziecmi w tylek???.
Dlaczego, co jest ze mna nie tak??
M.
Stary 2008-11-18, 21:46   #82
AgataAgataka
Raczkowanie

ciociu wladziu jestem z toba .... nie zalamuj sie i walcz..... to chyba normalne ze z jednej strony walczysz a z drugiej brakuje ci go, przeciez przez tyle lat byl....ale pomysl tez czy rzeczywiscie prxzez ten ostatni czas to byl taki mezczyzna jakiego sobie wymarzylas i na ktorego moglas liczyc.....trzymaj sie cieplutko....
AgataAgataka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 14:59   #83
ciociawladzia
Raczkowanie

U mnie bez zmian, utknęłam w miejscu, pracy nadal nie mam, kłopoty z rodzicami,chodze na kurs,żyję....
Co dalej... nie wiem.Mam poczucie że zrobiłam już wszystko, dalej nie wiem co mogę jeszcze.... . Napiszecie czas, tak potrzebuje czasu ale ten czas mnie też dusi.
Nikt nie pyta co u mnie, jak dajemy sobie rade,z czego żyjemy ( na dzieci mąż przekazuje pieniadze) jakbysmy nie istniały,wykreślone.
M.
Stary 2008-12-18, 12:57   #84
ciociawladzia
Raczkowanie

Witajcie
u mnie nic nie zmienilo sie od ostatniego wpisu.
Nie mysle o swietach ale cos tam robie, przygotowuje bardziej dla rodzicow niz dla nas.
Ja z corkami nie chcemy swiat!!!!! Ale idziemy na zderzenie czolowe. Nie ma innego wyjcia tylko sie z tym zmierzyc, moze predzej uda sie to zamykac!.
M
Stary 2008-12-19, 17:29   #85
giovannina
Raczkowanie

kochana ciociuwladziu, przykro i bardzo ze dotknelo cie takie nieszczeiscie i napewno jest ci bardzo ciezko, ale wspaniale jest to ze masz corki i rodzicow przy sobie, zycze ci mimo wszystko pogodnych i spokojnych swiat.
giovannina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-28, 20:30   #86
st_ella
Wtajemniczenie

Cześć Ciociuwladziu i jak po świętach? na pewno był to dla Ciebie trudny okreś... ta radosć u innych i smutek u Ciebie....
mam nadzieje ze przezyłaś i ze przyszłe Swieta bedą dla Ciebie szczęsliwe

Stary 2009-01-14, 13:45   #87
ciociawladzia
Raczkowanie

Dziekuje Wam......, Swieta minely bardzo milo czym bylysmy zaskoczone,w miare finansowyh mozliwosci wyszlo nawet sympatycznie,spedzilam ten czas tylko z corkami i rodzicami.
Niestety kryzys przyszedl po nowym roku,trzyma do dzisiaj ale jest "on" w glowie a zyć trzeba dalej, nie wiem czy kiedykolwiek uciekne od tego. Co bedzie dalej nie wiem, boje sie decyzji a juz trzeba je podejmowac.
pozdrawiam
M
Stary 2009-01-18, 11:31   #88
Jolmiras
Raczkowanie

Witam Ciociuwladziu serdecznie w tym Nowym Roku
Któz wie co nam przyniesie on dobrego a korzystając z okazji chcialabym życzyć Ci go bardziej udanego i byś ciągle się rozwijała (wiesz sama to czas najlepszym lekarzem jest).
Kiedyś to nawet po Nowym Roku wpisywalam sobie postanowienia w kalendarz a pod koniec sprawdzalam co z tego wyszlo - i znowu wpisywalam to nie tak ale co innego było lepsze.

Teraz akurat mamy jak ja to zawsze twierdzę taki martwy okres do wiosny - zawsze niecierpliwie na nią czekam szczególnie gdy to już luty jest

A Ty pisz, udzielaj się tu nam i pisz o jakikolwiek nawet małych zmianach w Twoim zyciu - sama zobaczysz jak zmienialas się przez te m-ce

Całuję Cię gorąco i serdecznie pozdrawiam córeczki też
Stary 2009-01-26, 23:45   #89
ciociawladzia
Raczkowanie

Jolmiras dziekuje i Wam dziewczyny, pozdrawiam
dalej nie pracuje, pomagam rodzicom, ale i bardzo duzo robia rzeczy ktore lubie,pochłonęły mnie robótki,chodze na terapie,pracuje z coachem.Praca nad soba jest bardzo ciekawa.
Zmieniam drobne rzeczy w mieszkaniu, robie półki, usprawniam meble, cos oszczedzam na wiekszy zakup.Udawadniam sobie i innym ze daje rade.
Tylko w srodku pusto, tesknie......
M
Stary 2009-01-27, 04:57   #90
Jolmiras
Raczkowanie

to jeszcze potrwa niestety jakiś czas ale widzę, ze coś zaczynasz robić a to dobrze, to także zajęcie by nie siedzieć tylko i dumać nad rozlanym mlekiem, to także próba sprawdzania samej siebie ale to także zadowolenie np z dobrze spędzonego dnia
Wierzę, ze wkrótce uda Ci się otrzymać i pracę - pobyt wśrod ludzi jest jednym z czynników, ze lepiej się czujemy i nie czujemy się osamotnieni.
Wierzę w Ciebie ciociuwladziu - tak trzymać, będzie dobrze bo musi być dobrze (to takie moje małe powiedzonko)
Całuję gorąco
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości