Panny Młode 2010 cz. II - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-02, 19:48   #751
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ale on tylko na tym zdjęciu się duży wydaje. tak naprawdę to główka nie jest duża tylko dużo błysku robi z racji 9-ciu oczek na tym zdjęciu z apartu część z główką jest jakby bliżej obiektywu aparatu i dlatego sie wydaje taka duza ale wcle nie jest gigantyczna bo ja powiedziałam mojemu tżtowi jak pytał jaki chce pierscien to ze ma być niezaczepiający się o ubrania hehe czyli taki gładki jak sie go palcem przejedzie albo jak sie wkłada dłonie do rękawiczek to zeby nie zaczepial i ten pierscien nie zaczepia nic a nic i mimo tylu oczek itp to jest malutki i nieuporczywy- taki jak miał byc a to ze ma 8 oczek wiecej niz myslalam to hmmmm to juz gust tżcika ale na palcu wygląda naprawdę cudenko

nadrobilam zaleglosci ale ile mi to czasu zajelo!!!!!!!!! aż zgłodnialam... ale przez dzisiejszy zepsuty humor nawet nie chce mi sie ruszac buzią i jesc..
Tancerko akurat nie Twój miałam na myśłi pisząc o dużych, bo Twój wcale na taki duży nie wygląda i podoba mi się

chodziło mi o takie naprawdę duuuże

właśnie oglądałam sukienki - pierwszy raz na necie

i ta mi sie nawet spodobała, ale to chyba nie jest jeszcze "TO"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5e03ceb7128cf6879ac950273b9cc203.jpg (22,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5ef02a4977ce95e591cc748ead69e42d.jpg (21,3 KB, 15 załadowań)

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 19:51   #752
szana
Zadomowienie

Cytat:
ale on tylko na tym zdjęciu się duży wydaje. tak naprawdę to główka nie jest duża tylko dużo błysku robi z racji 9-ciu oczek na tym zdjęciu z apartu część z główką jest jakby bliżej obiektywu aparatu i dlatego sie wydaje taka duza ale wcle nie jest gigantyczna bo ja powiedziałam mojemu tżtowi jak pytał jaki chce pierscien to ze ma być niezaczepiający się o ubrania hehe czyli taki gładki jak sie go palcem przejedzie albo jak sie wkłada dłonie do rękawiczek to zeby nie zaczepial i ten pierscien nie zaczepia nic a nic i mimo tylu oczek itp to jest malutki i nieuporczywy- taki jak miał byc a to ze ma 8 oczek wiecej niz myslalam to hmmmm to juz gust tżcika ale na palcu wygląda naprawdę cudenko

nadrobilam zaleglosci ale ile mi to czasu zajelo!!!!!!!!! aż zgłodnialam... ale przez dzisiejszy zepsuty humor nawet nie chce mi sie ruszac buzią i jesc..
ja uważam,że Twój pierścionek jest śliczniutki widziałam już taki i naprawdę w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na fotce poprostu cudny
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 19:51   #753
szana
Zadomowienie

Cytat:

ja uważam,że Twój pierścionek jest śliczniutki widziałam już taki i naprawdę w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na fotce poprostu cudny
Stary 2008-11-02, 19:59   #754
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja lubię w domku robic.. bardzo lubię gotowac dla TŻta jakieś pyszności dużo czasu spedzam w kuchni.. ale wiem że nie będę kurą domową bo TŻ na pewno bedzie mi pomagał w obowiązkach domowych.. wiele razy robi mi obiadek a ja sobie siedze jak pani i oglądam u niego telewizję a on tak lata nade mną.. śniadanka do łożeczka ja lubię myć, on lubi wycierać naczynia np więc się uzupełniamyrazem często gotujemy.. i myslę że mamy związek partnerski.. nie podchlebiam mu az tak bardzo.. bardziej on mi hehe

a tak sobie dzisiaj rozmawialismy na 2-godzinnym spacerze że zrobimy sobie wieczór panieńsko-kawalerski, a potem w inny dzień ja zaprosze koleżanki na drinka..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 20:01   #755
kaska87
Zakorzenienie

Kubica 4 chyba najgorsze miejsce-bo zaraz za podium, ale i tak dobrze

Onaella ładna ta suknia

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 20:38   #756
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja już u TZ jestem mój TZ też podarował mi 2 pendrivy haha
ale pralki, odkurzacza na pewno mi nie da bo on na szczęście nie traktuje kobiety jak kure domową-ufff
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
a wiecie co Wam powiem, że ja lubie byc kurą domową moze nie w dosłownym tego slowa znaczeniu, ale jak byłam u Tż przez 3 miesiące to uwiebliałam dla niego gotować obiadki, sprzątać w Naszym pokoju, robić pranie i wszystko inne Normalnie spełniałam się przy tym
Moje koleżanki pukały się w głowę jak im to mówiłam, no ale co poradzić.....naprawdę lubię to
Mój tż mieszka sam, więc jak tylko jestem u niego sama jak np. mam przerwę w zajęciach to wpadam i zawsze cos posprzątam, czasem ugotuję. Lubię miec poczucie, że mu pomogłam i ma czyściutko. Prania nigdy nie robiłam, bo nie umiem obsługiwac pralkiPoza tym on wie kiedy ma sobie pranie zrobić. Czasem wyprasuję mu koszule do pracy, ale to też, żeby on nie musiał, bo tak to specjalnie wstaje wcześnie, żeby wyprasować. Także onaella ja tez się spełniamI nie boję się, że tż po ślubie nie kiwnie palcem, bo jak nie sprzątam to tez sobie chłopak radzi. Poza tym ponad 7 lat bycia razem i wiem dobrze czego mogę sie po nim spodziewać.

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ale ja uważam, że kamerzysta jednak pomimo wszystko powinien lekko wchodzić w interakcję z otoczeniem a nie tylko je rejestrować

ale na przykład mnie podoba się coś takiego jak na przykład goście składają życzenai do kamery dla PM albo choćby ja wiem.. durny zwyczaj (lekko studniówkowy) żegnania pana kamerzysty :P
Nie wiem.. wyglądało tak jakby kamerzysta próbował wcielić się w rolę omniscient narrator .. jeśli większość z Was wie o co mi chodzi
Ja tam jestem za tym, żeby rejestrował, bo wielu ludzie kamera peszy po prostu i zachowują sie nienaturalnie, pilnują sie itp. Nie bardzo rozumiem interakcje z kamerzystąAle faktycznie życzenia do kamery to miłeJa też nie chce filmu na 5 godzin, tylko 1,5-2 godzinki.
Nie słyszałam o żegnaniu kamerzysty

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Kubica 4 chyba najgorsze miejsce-bo zaraz za podium, ale i tak dobrze
nomy też oglądaliśmy, no ale nie jego wina. Ale niezła końcówka była

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-02 o 20:39
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 20:38   #757
BlackAngel
Adwokat diabła

Onaella, też mi się podoba..
jej jak zimno

jestem ciekawa kiedy dalej ruszą przygotowania..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 21:42   #758
merriel
Raczkowanie

Ja na tą chwilę znalazłam mój number one Nie jest to taka sukienka jaką sobie wymyśliłam, bo nie chciałam całej koronkowej i z rękawkami, ale jak zobaczyłam tą to się zakochałam pewnie mi się jeszcze odmieni, ale jak na razie napatrzeć się na nią nie mogę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paraguay_1.jpg (14,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paraguay_2.jpg (11,9 KB, 17 załadowań)
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 21:52   #759
Karlain
Rozeznanie

dziewczyny wpisujcie nazwy tych sukienek, albo podawajcie linki, bardzo mi się podobają Wasze propozycje ( szczególnie dwie wklejone na wcześniejszych stronach )
Pozdrawiam i buziaczki
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-02, 22:06   #760
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Dobranoc gadułki
Stary 2008-11-02, 22:26   #761
szana
Zadomowienie

Ja tak dzisiaj sobie przypominałam jak byłam mała to sobie wyobrażałam,że będę brała ślub w takiej sukni typu księżniczkapamiętam,że często rysowałam sobie swoje wymarzone suknie hehe a teraz moje marzenie dotyczące fasonu sukni się zmieniło chociaż coś z tego,że chciała bym być księżniczką w tym dniu pozostało
Dzisiaj jak byliśmy z moim TZ na mszy to wyobrażaliśmy sobie jak to będzie jak wejdziemy do kościółka itd..eh już się tego doczekać nie możemy...
kurcze ale się rozmarzyłam

wracając do rzeczywistości teraźniejszej to myślałyście już o piosence na pierwszy taniec?
Stary 2008-11-02, 23:51   #762
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam! Znowu się rozpisałyście, a ja nie mam czasu nadrobić Widziałam tylko załączniki. Sukienki ładne, ale sama nie założyłabym rybki, jakoś nie mój gust.
A ja dziś pół dnia ciężko pracowałam z moim Kochaniem. Najpierw korki, a później sklejanie kalendarzy, żeby sobie trochę dorobić na wesele A ile przy tym śmiechu było
Pozdrowionka i miłej nocki życzę. Do jutra wieczorka
PS. Nie piszcie za dużo, bo znowu nie dam rady tego przeczytać
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 05:44   #763
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Tak więc ::P: Chodzi o to iż swego czasu mówiłaś, że zamawiasz kamerzyste tylko aby uniknąć tatusia biegającego z kamerką.. w dużym skrócie :P Wiem, że to lekko przerysowałam.. ale chodziło mi o skrót myślowy
raczej chodzilo o to czy chce tego czy nie - kamerzysta musi byc. sama rowniez chce taka pamiatke, choc pewno filmu potem nie oglada sie tak czesto jak zdjec.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
wracając do rzeczywistości teraźniejszej to myślałyście już o piosence na pierwszy taniec?
walc wiedenski do Once Upon a December, a w miedzyczasie szybsza wstawka (moze muzyczka z Pulp Fiction )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 08:33   #764
kubusewa
Zakorzenienie

No ta to już ogóle całkiem oszalała o takich porach pisać... bezsenna noc czy jak :P ?
Cytat:
U nas jeszcze nie jest do końca zdecydowane:
I have nothing - Whitney Houston
Będziesz moją panią - Marka Grechuty
Kochaj mnie i dotykaj -Tomasza Żółtko
Z tych trzech będziemy wybierać
Bo jak się okazało - ku mojemu poważnemu zdziwieniu - mój TŻ życzy sobie wpływ na tę piosenkę

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-03 o 08:36
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 08:38   #765
lain
Zakorzenienie

Cytat:
No ta to już ogóle całkiem oszalała o takich porach pisać... bezsenna noc czy jak :P ?
bylam rano TZcika na dworzec odwiezc teraz pewno caly dzien bede chodzila snieta

haha wlasnie mi TZ wyslal mms-a ze zdjeceim jakiejs babci ktora jedzie z nim w przedziale - rozwalila sie na pol przedzialu, wyciagnela nogi z goralskich kapciach i podobno chrapie. maly wredzioszek, z babci sie nabija

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-03 o 08:42
Stary 2008-11-03, 08:44   #766
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
bylam rano TZcika na dworzec odwiezc teraz pewno caly dzien bede chodzila snieta

haha wlasnie mi TZ wyslal mms-a ze zdjeceim jakiejs babci ktora jedzie z nim w przedziale - rozwalila sie na pol przedzialu, wyciagnela nogi z goralskich kapciach i podobno chrapie. maly wredzioszek, z babci sie nabija
Babcia nie babcia ale skoro poprawia mu humor to może i lepiej POza tym nie ma to jak kompfort jazdy różnie przez różnych ludzi pojmowany

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-03 o 09:00
Stary 2008-11-03, 09:29   #767
gosica502
Wtajemniczenie

Dziewczyny co wy na tych weekendach robicie że mavcie tyle czasu na pisanie tutaj? Normalnie nie potrafię pojąc

Z tego co zapamiętałam to tak:

Ponawiam apel o wklejanie nazw sukni tych których zdjątka wklejacie

U mnie są 2 kombinacje jeśli chodzi o świadków na wesele... Albo moja kuzynka i brat TŻ (wersja bardziej prawdopodobna) albo kuzynka TŻ i mój brat Ale to jeszcze pomyślimy.. W przyszłym roku się zdecydujemy hehe

Co do kamerzysty to mi najbardziej zależy na tym żeby był film dobrze zmontowany, bez żadnych niepotrzebnych cięc, z dobrą jakością dźwięku i ogólnie żeby łądna oprawa (wstęp, plener itd)

Co do obowiązków domowych to pełna symbioza musi byc i nie ma mowy o wykorzystywaniu ani jednej ani drugiej strony

Tancerka nie wiem czemu ale nie moge Twojego pierścionka znaleźc nigdzie
A oto mój
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1000546.jpg (55,9 KB, 35 załadowań)
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 09:36   #768
kubusewa
Zakorzenienie

U mnie świadkową będzie moja przyjaciółka a świadkiem brat mojego TZ
Stary 2008-11-03, 09:37   #769
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co wy na tych weekendach robicie że mavcie tyle czasu na pisanie tutaj? Normalnie nie potrafię pojąc
swieta byly - slodkie lenistwo
Stary 2008-11-03, 09:44   #770
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
swieta byly - slodkie lenistwo
POtwierdzam.. choć ja Was głównie podczytywałam... i powiedzcie mi panienki.. kiedy się daje te prezenciki dla gości
Ja myślałam że na samym początku - stawiane są przy nakryciach?? Oczywiście ów pomysł spotkał się z oporem TŻ...jak zwykle...
Stary 2008-11-03, 09:46   #771
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki, ja tylko mówię dzień dobry bo po przeczytaniu wszystkiego co naskrobałyście od piątkowego wczesnego popołudnia nie mam już siły na żadną wypowiedż

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 09:47   #772
lain
Zakorzenienie

ja nigdy czegos takiego na weselu nie widzialam, ale wydaje mi sie, ze kazdy ma to przy swoim talerzu. i tak tez bedzie u mnie (jesli taki pomysl przetrwa te dwa lata)

chyba ide sie przespac na chwile, bo dzis caly dzien na uczelni mnie czeka i moze byc cienko ze mna ok 15...
Stary 2008-11-03, 09:47   #773
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki, ja tylko mówię dzień dobry bo po przeczytaniu wszystkiego co naskrobałyście od piątkowego wczesnego popołudnia nie mam już siły na żadną wypowiedż
MIęczaczka :P

CO do prezencików ja też tego nigdzie nie widziałąm.. ale wydaje mi się, że to fajny pomysł choć lain masz racje o ile przetrwa te 2 lata

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-03 o 09:50
Stary 2008-11-03, 09:52   #774
szana
Zadomowienie

gosica502 bardzo elegancki pierścionek bardzo ładny

niezłe pomysły na pierwszą piosenkę a czy to jest tak,że to jest "wasza" piosenka? tzn wiecie o co mi chodzi-taka,którą razem ze swoimi narzeczonymi tak nazywacie przez coś co się przy niej zdarzyło itd

Lain nie smutaj się niedługo znowu się zobaczycie przynajmniej będzie miał Ci co opowiadać-np babcia w roli głownej
Stary 2008-11-03, 09:54   #775
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
gosica502 bardzo elegancki pierścionek bardzo ładny

niezłe pomysły na pierwszą piosenkę a czy to jest tak,że to jest "wasza" piosenka? tzn wiecie o co mi chodzi-taka,którą razem ze swoimi narzeczonymi tak nazywacie przez coś co się przy niej zdarzyło itd

Lain nie smutaj się niedługo znowu się zobaczycie przynajmniej będzie miał Ci co opowiadać-np babcia w roli głownej
Naszą piosenką.. chyba zdecydowanie jest piosenka Grechuty
TŻ zasypywał mnie tą piosenką te 2 lata temu, gdy zaczynał mnie rozkochiwać w sobie
Whitney to piosenka, którą zawsze chciałam na swoim weselu
A żółtko.. to też taka troszkę nasza piosenka.. choć to bardziej moja inicjatywa.. pokaząłam ją TZ a potem on mi przysyłał tę piosenkęw ramach przeprosin za jakis wybryk swój zdradziecki

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-03 o 10:00
Stary 2008-11-03, 10:01   #776
szana
Zadomowienie

Cytat:
Naszą piosenką.. chyba zdecydowanie jest piosenka Grechuty
TŻ zasypywał mnie tą piosenką te 2 lata temu, gdy zaczynał mnie rozkochiwać w sobie
Whitney to piosenka, którą zawsze chciałam na swoim weselu
A żółtko.. to też taka troszkę nasza piosenka.. choć to bardziej moja inicjatywa.. pokaząłam ją TZ a potem on mi przysyłał tę piosenkęw ramach przeprosin za jakis wybryk swój zdradziecki
i udało mu się
Stary 2008-11-03, 10:01   #777
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
i udało mu się
No jak widać jestem jego narzeczoną

Co do prezencików znalazłam stronkę http://www.destinoamore.pl/
Stary 2008-11-03, 10:13   #778
szana
Zadomowienie

Cytat:

Jesteś jesteś

dziękujemy za stronkę i właśnie chyba prezencik ułożę na talerzyku tak jak jest tam napisane
Stary 2008-11-03, 10:27   #779
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

fajne te prezencikiMoże jednak się na nie skuszę
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 11:02   #780
metkaa
Zakorzenienie

witajcie,
sukienki ładne ale podobnie jak aniolekKB takiej bym nie załozyła,
my chcemy (chociaz chyba bardziej ja chce ) na pierwszy taniec Przetanczyc z toba chce anny jantar
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości