|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
chodziło mi o takie naprawdę duuuże ![]() właśnie oglądałam sukienki - pierwszy raz na necie ![]() i ta mi sie nawet spodobała, ale to chyba nie jest jeszcze "TO"
|
|
|
|
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widziałam już taki i naprawdę w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na fotce poprostu cudny
|
|
|
|
|
#753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widziałam już taki i naprawdę w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy niż na fotce poprostu cudny
|
|
|
|
|
#754 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lubię w domku robic.. bardzo lubię gotowac dla TŻta jakieś pyszności
dużo czasu spedzam w kuchni.. ale wiem że nie będę kurą domową bo TŻ na pewno bedzie mi pomagał w obowiązkach domowych.. wiele razy robi mi obiadek a ja sobie siedze jak pani i oglądam u niego telewizję a on tak lata nade mną.. śniadanka do łożeczka ja lubię myć, on lubi wycierać naczynia np więc się uzupełniamy razem często gotujemy.. i myslę że mamy związek partnerski.. nie podchlebiam mu az tak bardzo.. bardziej on mi hehe![]() a tak sobie dzisiaj rozmawialismy na 2-godzinnym spacerze że zrobimy sobie wieczór panieńsko-kawalerski, a potem w inny dzień ja zaprosze koleżanki na drinka.. |
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Kubica 4
chyba najgorsze miejsce-bo zaraz za podium, ale i tak dobrzeOnaella ładna ta suknia
|
#756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym on wie kiedy ma sobie pranie zrobić. Czasem wyprasuję mu koszule do pracy, ale to też, żeby on nie musiał, bo tak to specjalnie wstaje wcześnie, żeby wyprasować. Także onaella ja tez się spełniam I nie boję się, że tż po ślubie nie kiwnie palcem, bo jak nie sprzątam to tez sobie chłopak radzi. Poza tym ponad 7 lat bycia razem i wiem dobrze czego mogę sie po nim spodziewać.Cytat:
Ale faktycznie życzenia do kamery to miłe Ja też nie chce filmu na 5 godzin, tylko 1,5-2 godzinki.Nie słyszałam o żegnaniu kamerzysty ![]() no my też oglądaliśmy, no ale nie jego wina. Ale niezła końcówka była
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-02 o 20:39 |
|||
|
|
|
#757 |
|
Adwokat diabła
|
Onaella, też mi się podoba..
jej jak zimno ![]() jestem ciekawa kiedy dalej ruszą przygotowania..
|
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
Ja na tą chwilę znalazłam mój number one
Nie jest to taka sukienka jaką sobie wymyśliłam, bo nie chciałam całej koronkowej i z rękawkami, ale jak zobaczyłam tą to się zakochałam pewnie mi się jeszcze odmieni, ale jak na razie napatrzeć się na nią nie mogę
|
|
|
|
#759 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny wpisujcie nazwy tych sukienek, albo podawajcie linki, bardzo mi się podobają Wasze propozycje ( szczególnie dwie wklejone na wcześniejszych stronach
)Pozdrawiam i buziaczki ![]() ![]()
|
|
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak dzisiaj sobie przypominałam jak byłam mała to sobie wyobrażałam,że będę brała ślub w takiej sukni typu księżniczka
pamiętam,że często rysowałam sobie swoje wymarzone suknie hehe a teraz moje marzenie dotyczące fasonu sukni się zmieniło chociaż coś z tego,że chciała bym być księżniczką w tym dniu pozostało Dzisiaj jak byliśmy z moim TZ na mszy to wyobrażaliśmy sobie jak to będzie jak wejdziemy do kościółka itd..eh już się tego doczekać nie możemy... kurcze ale się rozmarzyłam ![]() wracając do rzeczywistości teraźniejszej to myślałyście już o piosence na pierwszy taniec?
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Znowu się rozpisałyście, a ja nie mam czasu nadrobić
Widziałam tylko załączniki. Sukienki ładne, ale sama nie założyłabym rybki, jakoś nie mój gust. A ja dziś pół dnia ciężko pracowałam z moim Kochaniem. Najpierw korki, a później sklejanie kalendarzy, żeby sobie trochę dorobić na wesele A ile przy tym śmiechu było ![]() Pozdrowionka i miłej nocki życzę. Do jutra wieczorka ![]() PS. Nie piszcie za dużo, bo znowu nie dam rady tego przeczytać |
|
|
|
#763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)
|
||
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
No ta to już ogóle całkiem oszalała o takich porach pisać... bezsenna noc czy jak :P ?
Cytat:
I have nothing - Whitney Houston Będziesz moją panią - Marka Grechuty Kochaj mnie i dotykaj -Tomasza Żółtko Z tych trzech będziemy wybierać Bo jak się okazało - ku mojemu poważnemu zdziwieniu - mój TŻ życzy sobie wpływ na tę piosenkę Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-03 o 08:36 |
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz pewno caly dzien bede chodzila snieta ![]() haha wlasnie mi TZ wyslal mms-a ze zdjeceim jakiejs babci ktora jedzie z nim w przedziale - rozwalila sie na pol przedzialu, wyciagnela nogi z goralskich kapciach i podobno chrapie. maly wredzioszek, z babci sie nabija Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-03 o 08:42 |
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-03 o 09:00 |
|
|
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co wy na tych weekendach robicie że mavcie tyle czasu na pisanie tutaj? Normalnie nie potrafię pojąc ![]() Z tego co zapamiętałam to tak: Ponawiam apel o wklejanie nazw sukni tych których zdjątka wklejacie U mnie są 2 kombinacje jeśli chodzi o świadków na wesele... Albo moja kuzynka i brat TŻ (wersja bardziej prawdopodobna) albo kuzynka TŻ i mój brat Ale to jeszcze pomyślimy.. W przyszłym roku się zdecydujemy heheCo do kamerzysty to mi najbardziej zależy na tym żeby był film dobrze zmontowany, bez żadnych niepotrzebnych cięc, z dobrą jakością dźwięku i ogólnie żeby łądna oprawa (wstęp, plener itd) Co do obowiązków domowych to pełna symbioza musi byc i nie ma mowy o wykorzystywaniu ani jednej ani drugiej strony Tancerka nie wiem czemu ale nie moge Twojego pierścionka znaleźc nigdzie A oto mój |
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
POtwierdzam.. choć ja Was głównie podczytywałam... i powiedzcie mi panienki.. kiedy się daje te prezenciki dla gości
Ja myślałam że na samym początku - stawiane są przy nakryciach?? Oczywiście ów pomysł spotkał się z oporem TŻ...jak zwykle... |
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki, ja tylko mówię dzień dobry bo po przeczytaniu wszystkiego co naskrobałyście od piątkowego wczesnego popołudnia nie mam już siły na żadną wypowiedż
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy czegos takiego na weselu nie widzialam, ale wydaje mi sie, ze kazdy ma to przy swoim talerzu. i tak tez bedzie u mnie (jesli taki pomysl przetrwa te dwa lata
)chyba ide sie przespac na chwile, bo dzis caly dzien na uczelni mnie czeka i moze byc cienko ze mna ok 15...
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CO do prezencików ja też tego nigdzie nie widziałąm.. ale wydaje mi się, że to fajny pomysł choć lain masz racje o ile przetrwa te 2 lata Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-03 o 09:50 |
|
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
gosica502 bardzo elegancki pierścionek
![]() niezłe pomysły na pierwszą piosenkę a czy to jest tak,że to jest "wasza" piosenka? tzn wiecie o co mi chodzi-taka,którą razem ze swoimi narzeczonymi tak nazywacie przez coś co się przy niej zdarzyło itd![]() Lain nie smutaj się niedługo znowu się zobaczycie przynajmniej będzie miał Ci co opowiadać-np babcia w roli głownej
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ zasypywał mnie tą piosenką te 2 lata temu, gdy zaczynał mnie rozkochiwać w sobie Whitney to piosenka, którą zawsze chciałam na swoim weselu A żółtko.. to też taka troszkę nasza piosenka.. choć to bardziej moja inicjatywa.. pokaząłam ją TZ a potem on mi przysyłał tę piosenkęw ramach przeprosin za jakis wybryk swój zdradziecki
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-03 o 10:00 |
|
|
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
No jak widać jestem jego narzeczoną
![]() Co do prezencików znalazłam stronkę http://www.destinoamore.pl/ |
|
|
|
#778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękujemy za stronkę i właśnie chyba prezencik ułożę na talerzyku tak jak jest tam napisane |
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jednak się na nie skuszę
|
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie,
sukienki ładne ale podobnie jak aniolekKB takiej bym nie załozyła, my chcemy (chociaz chyba bardziej ja chce ) na pierwszy taniec Przetanczyc z toba chce anny jantar
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

na tym zdjęciu z apartu część z główką jest jakby bliżej obiektywu aparatu i dlatego sie wydaje taka duza ale wcle nie jest gigantyczna

poprostu cudny
chyba najgorsze miejsce-bo zaraz za podium, ale i tak dobrze
mój TZ też podarował mi 2 pendrivy haha

a czy to jest tak,że to jest "wasza" piosenka? tzn wiecie o co mi chodzi-taka,którą razem ze swoimi narzeczonymi tak nazywacie przez coś co się przy niej zdarzyło itd
przynajmniej będzie miał Ci co opowiadać-np babcia w roli głownej