|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
hehe
![]() Cytat:
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje konika-sliczny a wogole to gratuluje pasji, swietnie ja miec Strippi, a jak tam plecy? przeszlo juz???
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
|
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() nawet nie nadrabiam, jak działo sie cos waznego to fajnie by by bylo jak by mi ktos strescił. czuje sie fatalnie. od piatku jestem chora, w nocy nie spie bo kaszel i katar mi nie pozwala biore leki i mam nadzieje, ze przejdzie![]() dzis nasza z TZ 7 rocznica |
|
|
|
#2375 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dziś oddaje pierwsze projekty dla tego biura projektowego gdzie byłam na rozmowie kwalifikacyjnej (nie wiem czy pamiętacie) no i troszke mam stresa czy wszystko będzie ok, bo od tego zalezy czy dostane następne zlecenia, no ale jestem dobrej myśli
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
zielony motylek szkolenie trwa od 9 do 15. Ale zeby na nie dojechac musze wstac o 4 bo o 5 pociag. a powrto raczej po 20stej do domu
najgorsze, ze w tym tygodniu rownież na szkolenie jadę. ALe tż mui coś szepce, że przysługuje mi inny dzień wolny za ten wolny, kiedy bede jechac na to szkolenie iihih. ![]() Powodzenia! Na stronie Emmi mariage, piszą że zdjecia kiecek na 2009 będą 1grudnia ![]() http://emmimariage.pl/ Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-03 o 09:57 |
|
|
|
#2378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć Cytat:
biedactwo następne chore... Cytat:
|
|||
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko
W dniu Twoich urodzin najlepsze życzonka ![]() smutków małych jak biedronka, zawsze uśmiechniętej buzi, ![]() mnóstwa słodkich całusów
|
|
|
|
#2381 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to z dnia wolnego rzeczywiście nici, ale skoro TŻ ci podpowiada, że przysługuje Ci dzień wolny to może nie będzie tak źle ![]() Cytat:
![]() Rybulko wszystkiego naj naj najlepszego
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2008-11-03 o 10:31 |
||
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
oo Rybulko ty tez dziś swietujesz
w takim razie wszytskiego naj naj lepszego, spełnienia marzen i czego tylko sobie zapragniesz ps. to juz toje ostatnie urodziny w stanie panienskim
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Domindo
Jak złozyć to pudełko.... ![]() Bo jak dla mnie to tych kwadratów jest bardzo dużo i nie wiem co z czym...? |
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
dzis ma przyjechac do nas kolega z Polski na kilka dni
moi rodzice dali mu kilka rzeczy dla mnie (jedzonko, moje ubrania, simsy ) i juz sie nie moge doczekac![]() troche tylko mi smutno że leze w łózku jak dzis nasza rocznica Tz od jakiegos czasu móil,z e mnie na kolacje na miasto gdzies zabierze a tu dupa
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu przykro mi , że tak w pełni nie skorzystacie z tego dnia, ale może jak wyzdrowiejesz sobie to odbijecie i to może nawet z nawiązką
![]() Simsy powiadasz...??? |
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko
wszystkiego najlepszego ![]() witam dziewczyny po ciezkim weekendzie ![]() w piatek bylam w pracy do1, w sobote do 3 i bylo tyle ludzi, ze musialam za barem barmance pomagac, masakra heh, a wczoraj odpoczywalam z tzcikiem![]() probowalam dodzwonic sie wlasnie do proboszcza, zeby moc zadzwonic do dziewczyn ktore maja slub w tym samym dniu, zeby uzgodnic dekorcje ( chce wziac na siebie to ) to nie bedzie go przez tydzien ![]() ![]() ale mi dzisiaj zimno
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak simy 2 + brat dał mi jeszcze simsy na studiach juz sie nie moge doczekac![]() a moi rodzice dali mi 100euro abym sobie cos kupiła. nakrzyczalam na nich, ze nie chce od nich kasy a oni, ze juz po ptakach bo juz dali temu koledze tata powiedział,ze ja nie praucje, a on wie jak uszczesliwic kobiete jak ma kumorki hehe (dac jej kase na zakupy )
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Agusia
Mnie też dziś zimno... zresztą jak prawie zawsze... A ja też lubię Simsy ![]() I garłam już w Sims 2 na studiach, osiedlowe życie, nocne życie i komp mi tego nie wytrzymał i dysk mi się spalił... ![]() Ale TŻ mi naprawił ale już Simsów tam nie instaluję bo jak mi jeszce raz rąbnie to już kaplica! Ale TŻ powiedział, że mi zainstaluje na swoim laptopie i jakoś nie mogę się doczekać...
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-03 o 11:03 |
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez jestem straszny zmarzluch
|
|
|
|
|
#2390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to niexle, ze az ci dysk spaliło![]() ja sie nie moge doczekac simsów 3 podobno na wiosne albo jesien 2009 mają wyjsc ![]() Cytat:
![]() oo to super sobie zarobiąłs, zeby az 200zł z napiwków super
|
||
|
|
|
#2391 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pamiętam jak jeszcze w gimnazjum ktoś zainstalował tą całkiem 1 wersje simsów na szkolnym komputerze, od tej pory zakochałam się w tej grze
|
|
#2392 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku strasznie się czuje
Ciekawa jestem jak tam TŻ w pracy , wczoraj miał taką gorączkę że tak się wypocił w łóżku że musiałam zmienić pościel taka mokra była. A dzisiaj ja, w nocy mnie tak bolało gardło że nie mogłam spać. A ja poluje na jakieś kozaczki na zimę ale niestety nigdzie nie mogę znalęźć takich jak mi sie podobają. Kurcze może ja się wybiorę na solarium to może nie będę tak przybita, i humor jakoś taki inny wtedy.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2393 | ||
|
Zadomowienie
|
Rybulko życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń
![]() Cytat:
Mam wszystkie dodatki poza Free Time... bo jakoś ciągle zapominam żeby sobie kupić. Teraz gram trochę mniej ale jak dostaję nowy dodatek to jest po prostu masakra... nie można mnie oderwać od kompa![]() Cytat:
Teraz mam na laptopie tylko historie z życia wzięte i historie ze świata zwierząt a żeby w normalne simki pograć to muszę się przesiąść na komputer stacjonarny.Ale fajnie dziewczyny, że też w to gracie
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam fajny komplecik , lubie taką delikatną bizuterię , moim zdaniem jak najbardziej pasuje na dzień ślubu...
http://www.allegro.pl/item473274890_...lyszczacy.html a no wlaśnie i ja wtedy też miałam wolny czas zainstalowany... a moj TŻ to on mnie tak nastraszył że cały komp się spalił przez te moje simsy bo już baaaardzo dlugo w nie grałam i tyle zajęły pamięcie że dlatego to się spalilo... już biedak nie wytrzymał tego simowego obciążenia i pożegnał się ze śwaitem. Też nie mogę się doczekać the sims3 tam w tej części to normalnie będzie mozna po ulicach chodzić i sąsiadów wiedziec co robia za płotem itd ![]() A mnie teraz w tych simsach 2 to wkurza że czas leci za szybko w porównaniu do wykonywanych czynnności ...
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-03 o 11:22 |
|
|
|
#2395 |
|
Rozeznanie
|
A ja to moim 'chopkom' zawsze daje przez jakić czas do picia eliksir życia (tzn. tylko kiedy są dorośli)
![]() A wogóle gracie całkowicie wymyślonymi postaciami czy tworzycie 'własne' rodzinki Bo u mnie to zawsze zaczyna się, że jestem ja + TŻ ![]() no chyba że czasem robie sobie jakieś tematyczne rodzinki, np. jakąś rodzine Adamsów czy coś takiego
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś grałam sobą i TŻ aż nawet raz mi się blixniaki urodziły
![]() A teraz to nie garm z w/w względów. Ale jeszcze jak je miałam to tworzyłam fikcyjne postaci, raczej nie robiłam adamsów ale normalnych simów. Uwielbiałam ściągać dodatki do Simsów i już ich tyle maiłam że masakra jak mi się kiedyś kopiowały z pulpitu do download to chyba z 15 minut!!! Ja jak grałam dążyłam do maksymalnych wyników , zadowolenia i rozwinięcia umiejętności. A wiecie co raz mi się przydażyło jak miałam ten dodatek "czas wolny" UFO MI SIMKĘ PORWAŁO!!!! Ale nie była potem wciąży podono czasem się tak zdaża i nawet Simom, facet w ciąży. Kurdę a taka byłam ciekawa co się stanie i jakiego kosmitę urodzi moja simka a tu kupa! nie maiła chyba płodnych dni...
|
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
witam po weekendzie
![]() widzę żę tutaj też wirusek panuje... ja też chora
|
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu Ja na szczęście jakos się trzymam bo piję dużo herbatki z miodkeim i cytrynka i chyba to mnie tak ratuje. |
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
ja odpukac jeszcze zdrowa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

a wogole to gratuluje pasji, swietnie ja miec 

biore leki i mam nadzieje, ze przejdzie

.
no to z dnia wolnego rzeczywiście nici, ale skoro TŻ ci podpowiada, że przysługuje Ci dzień wolny to może nie będzie tak źle