Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2008-11-01, 21:03   #91
szugarbejb
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 549
Dot.: Dziennik zapuszczania w³osów - czyli przed i po

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Poka¿ wiadomo¶æ
Ja nie mam potrzeby bluzgaæ na tego tiru riru, bo jestem do¶æ ¶wie¿o po pokrzepiaj±cej lekturze w±tku na LHC. Okazuje siê, ¿e ten tiru riru ma przechlapane u ca³kiem sporej grupy osób - dodam, ¿e niskiej

Zainteresowanym podsuwam: http://forums.longhaircommunity.com/...+short+stature
Widzia³am ten w±tek U wysokich te¿ ma przechlapane ("No co¶ Ty, oszala³a¶, chcesz zapuszczaæ jeszcze ?? Bêdziesz jeszcze ... d³u¿sza!")

Cytat:
Napisane przez Hultaj Poka¿ wiadomo¶æ
(...)
i oczywi¶cie ma mieæ ³adnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakie¶ ogóra nabrzmia³ego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-01, 21:15   #92
tulipanna.
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 233

Cytat:
Napisane przez madzioreksus Poka¿ wiadomo¶æ
Witam ja równie¿ zapuszczam w³oski i wracam do naturalnego kolorku w pa¼dzierniku musia³am troche ¶ci±æ koñce i wyrówna³am, znczy prawie wyrówna³am bo przód jest jeszcze troche krótszy zapuszczam tak jak wieksz±¶æ Was tutaj do pasa

a to móje w³oski teraz
Bardzo ³adne ¯yczê szybkiego przyrostu!

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Poka¿ wiadomo¶æ
Widzia³am ten w±tek U wysokich te¿ ma przechlapane ("No co¶ Ty, oszala³a¶, chcesz zapuszczaæ jeszcze ?? Bêdziesz jeszcze ... d³u¿sza!")
Na szczê¶cie jestem tak wredna i antypatyczna, ¿e nikt nie próbowa³ mnie uraczyæ takim sloganid³em w realu.
tulipanna. jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-01, 21:24   #93
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczê¶cie jestem tak wredna i antypatyczna,
Nie kokietuj

Cytat:
(...)
i oczywi¶cie ma mieæ ³adnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakie¶ ogóra nabrzmia³ego w fuj kolorach.
Stary 2008-11-01, 21:24   #94
madzioreksus
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 32

Cytat:
Bardzo ³adne ¯yczê szybkiego przyrostu!

Dziêkuje

Edytowane przez madzioreksus
Czas edycji: 2008-11-01 o 21:28
madzioreksus jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-02, 07:44   #95
plotkara0804
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 440

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Poka¿ wiadomo¶æ
ja juz próbowa³am wszystkiego,seboradinu, lotionu, olejku i nic. Zero efektów.
Czy nie jest tego przyczyna ¿e mam rozdwojone koncówki, w dodatku ³amiace sie...?
odpowie ktos na moje pytanie ?? plz
plotkara0804 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-02, 08:12   #96
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Poka¿ wiadomo¶æ
odpowie ktos na moje pytanie ?? plz
Nie, bo to nie ten w±tek. Odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz w w±tku "walka o zdrowe i piêkne w³osy". Tylko 1 warunek: trzeba go przeczytaæ
Stary 2008-11-02, 08:56   #97
invissible
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 555
GG do invissible

Ja wczoraj poczyta³am sobie w±tek o pijaczkach dro¿d¿y i miêdzy wierszami kto¶ wspomnia³ o tabletkach z dro¿d¿y... Chyba spróbujê, bo do picia to siê raczej nie przekonam, nie jestem a¿ tak zdesperowana.

Próbowa³ kto¶?
invissible jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2008-11-02, 09:16   #98
Porcelainnn
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 555

Dziunia - naj³adniej wygl±daj± nieprostowane Kolor najbardziej pdooba mi siê na 3cim zdjêciu.

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-02, 09:33   #99
dziuniaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 951

Jedno zdjêcie jest tylko z prostowanymi (teraz prostujê od du¿ej okazji,a nie codzinnie...:P).

w³osy - zapuszczanie i dbanie
dziuniaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-02, 11:30   #100
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Poka¿ wiadomo¶æ
To teraz moje.
Zapuszcza³am je od d³ugo¶ci tak ciut za ramiona, by³y wtedy zajechane po prostownicy i mocno wycieniowane (st±d jak nie by³y wyprostowane to siê tak falowa³y, ka¿dy w inn± stronê).
Pierwsze foto jest z czerwca 2007, potem kolejne fotki co ile¶ miesiêcy (nie pamiêtam ju¿ dok³adnie, ostatnie 3 fotki s± najbardziej aktualne (w tym ta ostatnia fotka to stan do jakiego uda³o mi siê doprowadziæ moje w³osy, zaczê³y w koñcu b³yszczeæ co ka¿dy chwali, s± jedwabiste, g³adkie i koñcówki jak na razie s± bez zarzutu), z czym przy zapuszczaniu w³osów podcina³am je co 3 miesi±ce, ¿eby zej¶æ z cieniowania (najkrótsze mia³am nad/ko³o ucha, tak na ca³o¶ci warstwami zrobione), aktualnie mam tylko delikatne pazurki z przodu, od brody w dó³, które teraz te¿ ju¿ zapuszczam.
Ostatni raz podcina³am w³osy na pocz±tku sierpnia, idzie mi 4 miesi±c i koñce eleganckie w koñcu.
Teraz bêdê tylko walczyæ z kolorem.

PS: Acha, na 6 foto s± wyprostowane - pierwszy raz od d³uuugiego czasu (okazja).
Mi te¿ najbardziej podoba siê zdjêcie numer 3. Bardzo ³adny kolor, widaæ, ¿e s± zdrowe, l¶ni±ce. Wersja super jasna wymaga jeszcze pracy i regeneracji. Ten kolor równie¿ nie powala mnie na kolana, zw³aszcza w stosunku do zdjêcia numer 3, na którym jest piêkny
Stary 2008-11-02, 11:38   #101
dziuniaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 951

A mi w³a¶nie na zdjêciu nr 3 kolor siê nie podoba, strasznie siê w nim czu³am, nie pasuj± mi takie kolory.
Teraz znowu¿ w drug± stronê przedobrzy³am i te¿ ¼le siê czujê w takim jasnym blondzie i chcê przyciemniæ w³osy na ciemniejszy trochê, z³oty blond.

w³osy - zapuszczanie i dbanie
dziuniaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-02, 14:32   #102
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 745

Piêkne, zdrowe i rosn± w oczach Cudne
A jaka dokumentacja szczegó³owa

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-02, 14:48   #103
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 384

dziekuje E. sama nadziwic sie nie moge, ze wygladaja dosc zdrowo i nie wypadaja, zwazywszy na zrujnowany stan mojej skory

ale chyba era szybkiego wzrostu sie dla mnie skonczyla i teraz bedzie slimaczenie koniec z przyspieszaaczami do odwolania, bede musiala sie uzbroic w cierpliwosc

do Nisimu na razie boje sie wrocic, a wszelkie wcierki domowej roboty musze na razie wybic sobie z glowy, ekstrakty thanatosowe beda musialy poczekac na lepsze czasy

pozdrawiam wszystkie "kronikarki"
truskawkowawiosna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-02, 15:10   #104
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143

Tak naprawde ³adne w³osy i bardzo szybko ci ros³y. W sumie tak sie teraz zastanawiam, bo ja mam zwyk³a prost± grzywkê i staram sie ja obcinac do brwi(u fryzjera) i sredno co miesiac l±duje u fryzjera, bo po miesi±cu mam juz tak ze mi wpada do oczu. Czy reszta w³osów tez tak powinna rosnac? chodzi mi o szybko¶c.

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-02, 19:55   #105
Jolie2601
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 408

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Poka¿ wiadomo¶æ

marzy mi sie dlugosc wlosow jak u Jolie, ale chyba troche jeszcze poczekam...
¶liczne- i jak rosn± nie bój nic- jeszcze 3 latka i bêd± do pasa- mo¿e nawet szybciej.
Piknie
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-02, 20:07   #106
invissible
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 555
GG do invissible

truskawkowawiosna, bardzo ³adne w³oski!

Przede wszystkim wygl±daj± na zdrowe i niezniszczone, a to wa¿niejsze ni¿ d³ugo¶æ. A poza tym, rosn± bardzo szybko, wiêc tylko patrzeæ, jak zaczn± siê zblizaæ do wymarzonej d³ugo¶ci.
invissible jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-02, 20:14   #107
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Poka¿ wiadomo¶æ
¶liczne- i jak rosn± nie bój nic- jeszcze 3 latka i bêd± do pasa- mo¿e nawet szybciej.
Piknie
Obstawiam, ¿e szybciej - to¿ to kruszynka, a przyrost imponuj±cy

Truskawkowa znasz moje zdanie Chyba ju¿ mnie przegoni³a¶
Stary 2008-11-02, 20:38   #108
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:

fotka nr 9 dzisiejsze- niestety nie w rozpuszczonych, tylko upiete spink± typu shogun, serdecznie polecam "zapuszczalskim" zdolowanym dlugoscia wlosow, taka spinka optycznie zageszcza i wydluza wlosy, w porowaniu z zwykla gumka do wlosow, ktora robi cos odwrotnego

marzy mi sie dlugosc wlosow jak u Jolie, ale chyba troche jeszcze poczekam...
Gdzie¶ by³a, Z³a Kobieto ??

Kolor masz po prostu ... A jak po oczach daj± ...

Superancko

Cytat:
(...)
Stary 2008-11-03, 00:48   #109
mariolasl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 668

madzioreksus bardzo fajne w³osy, niech ci szybko rosn±!

dziuniaaa ¶liczny kolor na zdjêciu nr 3

truskawkowawiosna ¶liczne w³osy, wygl±daj± na bardzo zdrowe i grube. Trzymam kciuki za szybki porost! Chocia¿ z tego, co widzê to i tak bardzo szybko ci rosn±.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 09:43   #110
tulipanna.
Zakorzenienie

Znalaz³am dobr± metodê mierzenia w³osów i zamierzam od dzisiaj prowadziæ 'miesiêcznik' zapuszczania. Otó¿ po myciu nale¿y zebraæ w³osy z ty³u, wzi±æ w d³oñ centymetr krawiecki i jego pocz±tek umie¶ciæ przy linii w³osów nad czo³em. Pu¶ciæ centymetr na d³ugo¶æ w³osa i z³apaæ jego koniec przy koñcówkach idealnie po ¶rodku. Voila Taki pomiar najlepiej przeprowadzaæ raz w miesi±cu, czê¶ciej raczej nie ma sensu. Bêdzie dok³adniej, je¶li kto¶ nam w tym pomo¿e i dopilnuje, ¿eby centymetr dok³adnie przylega³ do w³osa.

Ta metoda jest kompletnie niekontrowersyjna, bo pozwala na bardzo dok³adny pomiar w³osów. Jestem ciekawa ile moje wyci±gaj± miesiêcznie i jaki przyrost zaobserwujê w ci±gu roku. Przy czym trzeba zaznaczyæ, ¿e w³osów nie podcinam i nie zamierzam dopóki nie bêdzie takiej potrzeby (a staram siê, ¿eby nie by³o).
Stary 2008-11-03, 09:53   #111
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 429

Cytat:
Wklejê, w sobotê siê farbnê i w niedziele Mama mi cyknie zdjêcia
Szugar!!!

Cytat:
fotka nr 8 pazdziernik 2008

fotka nr 9 dzisiejsze- niestety nie w rozpuszczonych, tylko upiete spink± typu shogun, serdecznie polecam "zapuszczalskim" zdolowanym dlugoscia wlosow, taka spinka optycznie zageszcza i wydluza wlosy, w porowaniu z zwykla gumka do wlosow, ktora robi cos odwrotnego
Jaki piêkny kolor w³osów

Swoj± drog± - muszê siê w koñcu zaopatrzyæ w szoguna, o którym tyle dobrego w "kucykowym" w±tku siê naczyta³am Pora na nalot na pasa¿owo-grunwaldzkie stoiska z ozdobami do w³osów

Kurcze no, dziewczyny, ja te¿ do wysokich nie nale¿ê (ca³e 164 cm wzrostu ), a co¶ zapu¶ciæ tych nieszczêsnych w³osów nie mogê
Stary 2008-11-03, 10:20   #112
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani-jesieñ Poka¿ wiadomo¶æ
Szugar!!!
Zapomnia³am, ju¿ baterie ³adujê do aparatu, nie bij

Cytat:
(...)
Stary 2008-11-03, 10:40   #113
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomnia³am, ju¿ baterie ³adujê do aparatu, nie bij
No, masz szczê¶cie

Cytat:
Dobra, te¿ wrzucam swój progres, choæ chcia³am poczekaæ a¿ minie rok od podciêcia, ¿eby przyrost by³ bardziej imponuj±cy. Przy okazji musia³am wygrzebaæ swoje zdjêcie prosto-od-fryzjera, jak siê okaza³o by³am u niego 18 kwietnia, a wydawa³o mi siê, ¿e na pocz±tku maja Bêdê zatem mierzyæ w³osy ka¿dego 18-ego A 18 listopada minie 7 miesiêcy od obciêcia, co mnie trochê zmartwi³o, bo to znaczy, ¿e wiêkszo¶æ mam ju¿ za sob±.

1. Fotka po wielkim obciêciu wszystkich zniszczonych w³osów, 18 maja. Byæ mo¿e nie widaæ dok³adnie, bo starannie zamaza³am twarz Ale najd³u¿sza warstwa siêga³a mi do brody.

2. Zdjêcie z wakacji. By³am tam pod koniec lipca albo na pocz±tku sierpnia. W³osy wygl±da³y tragicznie, bo wspania³omy¶lnie i bezsensownie postanowi³am odci±¿yæ swój baga¿ i wszystkie produkty kupiæ na miejscu. Odstawi³am mycie od¿ywk±, my³am szamponem z SLES. Nie mia³am ¿adnego dobrego nawil¿acza, a ¿adna apteka w Sopocie nie wiedzia³a co to WAX w saszetce.

3. Jak wy¿ej, ale lepiej widaæ jak s³odko krêcio³y reaguj± na detergenty i brak konkretnego nawil¿acza I dlaczego wiêkszo¶æ CG tak gor±co poleca mycie od¿ywk±.

4. Foto zrobione dzisiaj. Nie mo¿e byæ lepszej jako¶ci, bo nie potrafiê zrobiæ sobie sama, a lampa odbije siê w lustrze. Jak wróci kto¶ z domowników wrzucê fotkê w pe³nym ¶wietle. Jak widaæ do APL (d³ugo¶æ do pach) brakuje mi ok 2-3cm. Zwa¿ywszy na skrêt - ok 5cm. Ile brakuje mi do zapiêcia od stanika, a ile do talii nie mierzê, bo nie zamierzam siê do³owaæ

W ramach zapuszczania wcina³am przez 3 miesi±ce Merz Special, teraz mam przerwê. Pijê dro¿d¿e ju¿ ponad miesi±c. Wcze¶niej pi³am codziennie kartonik soku warzywnego dziennie, w tej chwili do tego wróci³am - niech rosn± zdrowo. Ograniczam cukier. U¿ywa³am (ale ju¿ mam go do¶æ) Seboradinu do przet³uszczaj±cych siê w³osów, bo mia³ lepsze recenzje w ramach przyspieszania porostu. Wcze¶niej stosowa³am czêsto olej kokosowy i masa¿e z innymi olejami - w tej chwili mam do¶æ olejów. Je¿d¿ê codziennie na rowerku (domowym, ale przy otwartym oknie...) ¿eby trochê rozgrzaæ organizm - od siedzenia w ksi±¿kach i przed komputerem cebulki powinny mi ju¿ zamarzn±æ Dzi¶ wieczorem zaczynam wcieraæ Saponics, który dosta³am od Truskawkowej.
Najchêtniej wróci³abym do Nisim Fast, bo przyspiesza³ u mnie wzrost w³osa jak nic innego, ale odby³oby siê to kosztem metody CG, któr± sobie bardzo chwalê.
Pewnie nie to chcia³aby¶ us³yszeæ (a raczej przeczytaæ ), ale i tak napiszê: Twoje loczki s± ¶liczne, nawet kiedy s± krótkie Ty drobinko, urocza, Ty

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 10:45   #114
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie nie to chcia³aby¶ us³yszeæ (a raczej przeczytaæ ), ale i tak napiszê: Twoje loczki s± ¶liczne, nawet kiedy s± krótkie Ty drobinko, urocza, Ty
Biegnê po NISIM A powa¿nie - dziêkujê Ju¿ rozumiesz, dlaczego tracê cierpliwo¶æ Chyba musimy sobie za³o¿yæ osobny w±tek - sfrustrowane zapuszczalskie, gdzie bêdziemy mog³y wy¿ywaæ siê do woli Eh...A wszystkie pocieszycielki dostawa³yby bana
Stary 2008-11-03, 10:48   #115
mariolasl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 668

Tulipanko, bardzo fajny przyrost.
A twoje dzisiejsze w³osy to po prostu
Stary 2008-11-03, 10:51   #116
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Biegnê po NISIM A powa¿nie - dziêkujê Ju¿ rozumiesz, dlaczego tracê cierpliwo¶æ Chyba musimy sobie za³o¿yæ osobny w±tek - sfrustrowane zapuszczalskie, gdzie bêdziemy mog³y wy¿ywaæ siê do woli Eh...A wszystkie pocieszycielki dostawa³yby bana
Loczki, je¶li s± zdrowe i zadbane, zawsze zwracaj± uwagê, nawet je¶li s± krótkie - wygl±daj± dziewczêco, seksownie i troszkê zawadiacko

Ale ja rozumiem, ¿e jeste¶ sfrustrowana Te¿ jestem

W ¶rodê by³am na podciêciu i jestem na maxa wkurzona - fryzjerka zrobi³a to beznadziejnie, przy okazji po³ama³a mi mnóstwo w³osów i wziê³a za to 30 z³ w zwyk³ym osiedlowym "salonie"
Stary 2008-11-03, 10:58   #117
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Poka¿ wiadomo¶æ
Tulipanko, bardzo fajny przyrost.
A twoje dzisiejsze w³osy to po prostu
Dziêkujê

Cytat:
Loczki, je¶li s± zdrowe i zadbane, zawsze zwracaj± uwagê, nawet je¶li s± krótkie - wygl±daj± dziewczêco, seksownie i troszkê zawadiacko

Ale ja rozumiem, ¿e jeste¶ sfrustrowana Te¿ jestem

W ¶rodê by³am na podciêciu i jestem na maxa wkurzona - fryzjerka zrobi³a to beznadziejnie, przy okazji po³ama³a mi mnóstwo w³osów i wziê³a za to 30 z³ w zwyk³ym osiedlowym "salonie"
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...96#post9569896
Zapraszam

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 11:01   #118
carlo_rossi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

T. pozazdorscic krecio³ków, chcialabym miec bardziej krecone w³osy... eh ostatnio wydaje mi sie ze mam coraz bardziej proste w³osy fale raz sa raz ich nie ma... jak porobie zdjecia to moze tez cos wrzuce w ramach dziennczka z tym ze nie prowadzialm jak dotad takiego regularnego odczutu pomiarów i dokumentacji zdjeciowej hihi wiec fotosy beda w miare aktualne
carlo_rossi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-03, 11:18   #119
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 745

Tulipanno nie chcê Cie pocieszaæ , ale przyrost jest imponuj±cy
Po 5 miesi±cach i to w dodatku na krêcio³ach widaæ ogromn± ró¿nicê
Nie wspomnê o tym, ¿e sama marzê o takim skrêcie... niestety... marzenia

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2008-11-03, 12:17   #120
szugarbejb
Zakorzenienie

[quote=tulipanna=9569618]
4. Foto zrobione dzisiaj. Nie mo¿e byæ lepszej jako¶ci, bo nie potrafiê zrobiæ sobie sama, a lampa odbije siê w lustrze. Jak wróci kto¶ z domowników wrzucê fotkê w pe³nym ¶wietle. Jak widaæ do APL (d³ugo¶æ do pach) brakuje mi ok 2-3cm. Zwa¿ywszy na skrêt - ok 5cm. Ile brakuje mi do zapiêcia od stanika, a ile do talii nie mierzê, bo nie zamierzam siê do³owaæ
/quote]

W³osy masz rewelacyjne (ten skrêt ... bajka), ale powiedz mi dlaczego ja by³am pewna,m ¿e Ty jeste¶ RUDA ?

Cytat:
(...)
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.