|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Daysy aż z ciekawości wydrukowałam sobie schemat pudełka domindy.
I.... Jest problem. a w zasadzie był.Najpierw skleiłam długi bok, został 1 kwadrat z paskiem na klej i dwa kwadraty z wyciętym łukiem [one są w celu usztywnieni dna, żeby się zamykało] Więc te z wyciętym łukiem wkładasz do środka powstałej 'tuby' I zaklejasz ten mały kwadrat z paskiem na klej. Zostaje ci otwarcie u góry. Jak się przyjrzysz fotce pudełka to zobaczysz, że ten wąski pasek u góry to jest miejsce zgięcia [tutaj też są dziurki wydziurkowane] Po prostu dwa równoległe boku kostki górnej zakładasz delikatnie do środka ![]() Wychodzi bo mi się udało. ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1225384513 załączyłam prymitywny rysunek tego zgięcia [edit zgięcia] Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-03 o 12:02 |
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jakiś paskudny wirus.. pewnie koleżanki z pracy mnie zaraziły bo WSZYSTKIE po kolei były chore... no i te wszystkie wirusy ich pewnie się zmutowały i mnie dopadły
|
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe nprmalnie jzu sie nie moge doczekac kiedy ten kolega przjedzie (bo to juz dzis)
|
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym namówię mamę żeby mi zamówiła tą książke "Cuda z papieru" i jak znajdę w niej coś super to Wam dam znać. Kiedyś miałam taka książke w bibiotece w gimnazjum jedna to była "Kwaity z papieru" a druga ... chyab "pudełka z papieru" i tam były takie rzeczy że szok!!!! Jak zrobiłam róże z tej pierwszej to mój bart myślał że to są żywe! taka to była super książka. |
|
|
|
|
#2405 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
ja tylko na chwilke, juz po moim urlopiku i kolejny dzionek w pracy, ale za 6tyg i 2 dni do pl Rybulko najlepsze zyczonka ![]() a wszystkim chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdroka
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny Kochane
Jak weekend minął? bo mnie wszystko boli za dużo "szalałam" z TŻ![]() Daysy85 dziękuję za komentarz
|
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
zróbcie sobie syrop z cebuli
może pomoże.
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulkoja również życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń tych najskrytszych w Twoim sercu. Dużo zdrówka i miłości
|
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
Rybuko wszystkiego najlepszego zycze!!
co do szkolenia to zawsze nalezy sie za nie dzien wolny lub poprostu dodatkowa kasa jezeli mial byc to Twoj dzien wolny,jesli szkolenie odbywa sie w czasie pracy to nie. a ja pracuje i pracuje i mnie to juz dobija bo rano wstac nie moglam z lozka jakos sie zle poczulam bez zycia jakas jestem
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba zasnę w tej pracy. Już trochę sprzedałam więc najlepiej zamknąć sklep, kocyk i spaciu
![]() ![]()
|
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
ech a ja bym chciała juz isc do pracy
|
|
|
|
#2413 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale z Twojego opisu brzmi ciekawie... i już się nie mogę doczekać Ja też uważam, że czas za szybko leci, zwłaszcza jak sim je w czyimś towarzystwie i gada... no kto normalny ma tyle czasu na śniadanie ![]() ![]() Cytat:
A tak poza tym to cała masa różnych dziwnych postaci włącznie z kosmitami i wampirami![]() Cytat:
Można też sobie wpisać kod na ciążę z kosmitą![]() wracaj szybko do zdrówka
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
A propos kodów to jest taki kod"oszustw" już nie mapiętam dokładnie jakiś boolproptesting coś tam... i tam jest baaardzo dużo funkcji tego kodu.
Weim, że jak się go wpisze w okno gdzie tworzy się simsy to można stworzyć kosmitę, zombiaka i cos tam. no dużo jest tych przekrętów z tym kodem ale ja już baaaardzo dawno nie grałam więc nie pamietach wszystkich. Najlepiej wejść na jakiś blog i tam to jest na 100% |
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno by pomogło dziewczynom, ale wtedy daleko od TŻ trzebabyło by przebywać
|
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny no wiecie co w gry się bawicie jeszcze
|
|
|
|
|
#2417 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieczyny jak byście zareagowały jak wasz TŻ powiedział w towarzystwie że nie narzeka na was w łóżku?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm... jakby mu tylko chodziło o łóżko i zaspokojenie swoich potrzeb. Poczułabym się jak pierwsza lepsza. Takich rzeczy nie mówi się przy ukochanej w towarzystwie innych osób. |
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Tak a na dodatek ja uwielbiam grę CSI !!!!
Mam, CSI Miami i juz ja bardzo dawno przeszłam, mam też CSI NY i nie kogę przejść opstatniej misji z teatrem... ![]() Alę teraz nie mam czasu na tą grę poza tym jak chciałam mieć Simsy to musiałam odinstalować CSI ![]() Są chyba jeszcze 2 części, których niestety nie mam. Oczywiście jak na fankę CSI przystało oczywiście ogłądałam wczorajszy odcinek oraz Kości , które również uwielbiam! Jeżeli chodzi o ten tekst TŻ to ja tez uważam że takich rzeczy nie mówi się raz w towarzystwie a dwa przydziewczynie. Poza tym ja taka jestem że bardziej mnie to kręci jak sie to dzieje w "tajemnicy" nie wiem czy wiecie o co mi chodzi... ja nie lubię się z tym tak obnosić jak to jest a jak to nie jest w łóżku. To powina być taka nasza tajemnica co się między nami dzieje.
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-03 o 12:33 |
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czasami potem na siebie dmuchamy i patrzymy kto wymieknie a ja nie lbue grac z kodami w jakąkolwiek gre.. bo potem robi sie nudna. tak jak grac z kodami na kase w simsy masakra potem sie juz wszytsko kupi i co??
|
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihih, ja nie mam żadnej gry na kompie. Mój brat wie,że jak zainstaluje to nie dostanie laptopa, który służy mi przede wszystkim do pracy.Zanim poznałam to forum to sobie grałam sobie w gierki z netu, a w simsy DAWNOO na starym kompie w domku ( którego niestety mój brat dobił). Pamiętam jeszcze taką gierkię : TAXI II chyba , to było ZAJEFAJNE
|
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomist jesli byloby to powaznie, to pewnie bym sie obrazila. Zalezy tez o towarzystwa. |
|
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie lubie kody na kasę i w ogóle raczej nie jestem za tymi kodami "nie starzej się" czy cos takiego.
Czasem kod jest przydatny np. do zrobienia zombiaka. Potem tez mi się za bardzo nudzi. |
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubię cebulkę i czosnek, mój TŻ też, ale jak zamawiamy pizze, hot doga, czy zapiekankę to uciekamy od sosu czosnkowego, żeby móc się potem pocałować Nie raz się zdarzy,ze niestety nie ma innego sosu, to wtedy czosnkowy, ale zaraz bierzemy TIC TAKA by to zneutralizować
|
|
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia, a mogłabyś więcej napisać o tej sytuacji. |
|
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher generalnie sie moiwc o tym nie powinno. Jeśkli już to w gronie bliskich przyjaciół. kumpli od piwa już nie.
Teraz po fakcie, to możesz powiedzieć Tz [jeśli on tak postapil] ze nie zyczysz sobie takich komentarzy poza wasza sypialnia. |
|
|
|
#2428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
" bo ja zawsze mam ochotę" a wszyscy na mnie oczy takie, a facetów zaczeło skręcać z zazdrości. Oczywiście TŻ mówiąc to przytulił mnie i pocałował i powiedział że bardzo mnie kocha, co mu się w towarzystwie raczej żadko zdaża
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
hey kobitki
troche mnie nie bylo a tu znowu masakryczna ilosc postow do nadrobienia.. szoookdołanczam sie do zyczen dla Rybulki |
|
|
|
#2430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No a jak już wybuduję jakąś wypasioną rezydencję to muszę na ogół dać simkom zastrzyk gotówki za pomocą kodu żeby mogli w niej zamieszkać Nadmiar kasy można wydać bardzo łatwo np. kupując domy letniskowe (doszła taka opcja w dodatku "podróże")... no a tak w ogóle... to mi tam nadmiar pieniędzy nigdy nie przeszkadzał w życiu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

a w zasadzie był.

ale z Twojego opisu brzmi ciekawie... i już się nie mogę doczekać

oczy takie, a facetów zaczeło skręcać z zazdrości. Oczywiście TŻ mówiąc to przytulił mnie i pocałował i powiedział że bardzo mnie kocha, co mu się w towarzystwie raczej żadko zdaża