|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część III
Witam z rana
|
|
|
|
#2012 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Najpierw sie przywitam z Wami po mojej wikendowej nieoobecności a potem doczytam zaległości. Dużo mam do nadrobienia , oj wy pracusie jedne .Domciu- Buty śliczne, do koszuli pasują. czy Ty kupujesz buty pod kolor bluzeczek , rany boskie to jak byś zliczyła wszystkie pary jakies masz to ile masz tych butów? Tak wogóle to liczyłaś kiedyś swają imponującą kolekcie????Bo ja juz sie zaczynam zastanawiać ile Ty wogóle masz bucików![]() .Witam Natalie- Okulke- Tą co pomyliła login z hasłem . Moze bedziesz Natalia . kochana Witaj w naszym swiecie, tu niczym sie nie przejmuj, wszystkiego sie nauczysz![]() no dobra to doczytuje bo już zapomniałam co miałam napisać ![]() ....sk leroza jakaś
|
|
|
|
#2013 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Kropeczki
buczka - Ty to masz chyba kuku na móniu no coś TY Ty już nigdzie tego kremu nie zamawiaj cholero !!! Ja już go zamówiłam Dopchać się wczoraj do Was nie mogłam ![]() madzianta :- no ja maniaczka ciuchów jestem troszkę ponoszę, a potem je rozdaje tam gdzie ktoś ma ich mniej ![]() cassi - już się zregenerowałaś po najeździe szarAńczy ? Dzisiaj szukam producenta... stojaków rowerowych, z daszkiem - chcemy kupić takowy dla szkoły Starszej Gadziny... czy któraś z Was zna takie miejsce, gdzie produkują super stojaki ![]() Iv - a dlaczego mnie po dupsku natrzaskałaś... i to takim pięknym ![]() Dzisiaj po raz pierwszy nie mogłam się na siebie napatrzeć w lustrze, jedynym mankamentem, po nałożeniu filtra ... było takie świecenie jak zdrowemu psu jajka ![]() Natalia - rób cosmelan - nawet bez plam, a potem mezoterapię - ja mam 41 lat i wyglądam dzisiaj jak gówniara - skóra zregenerowana, odświeżona, mniejsze plamki i przebarwienia zniknęły - jeszcze walczę z tymi większymi Zrobiłam zdjęcia i wieczorem je załąduje ... taka zdrowa gębula mi się porobiła.. no ok, jeszcze czasem coś z niej odpanie ale poza tym jest ox
Edytowane przez dome Czas edycji: 2008-11-03 o 11:33 Powód: Natalia i Jej cosmelan :) |
|
|
|
#2014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ile to sie jeszcze trzeba namachąć przed lustrem żeby naturalnie było. A TŻ mi takie powiekszające lustro schował bo jęków nie mógł wytrzymać. Nie doczekam sie cosmelana, a i mezoterapia no - juz tez zaczełam na to chorować uffffAcha moja bratowa szukała jeszcze po różnych forach medycznych stężeń cosmelanowych i nigdzie tego nie ma buuu. Ale w sumie jak działa to ja już chcę obojetnie który ceną się zasugeruję ![]() Całuski dla wszystkich |
|
|
|
|
#2015 |
|
Zadomowienie
|
No dobra kochane to juz wiem co tu sie działo
. szafa - ostatnio modne słowo na forum no i do tego GRUCHY-DUPIASTE-CYCATE-brzuchate- o boshe kobity to ja dokładam jeszcze gruche plaskatą- tzn płaską . Patrze założyłyście nowy klub- fitnesowy a ja nic o nim nie wiem . trzymam kciuki za wasze brzuszki , może sie przyłącze - zimą nic z sobą nie robie ale jak oprzyjdzie wiosna to hoho .natalio - w dalszym ciągu nie doczytałam co tu Ciebie przywiało, plam nie masz i inych cudów też, więc ty super laska musisz być? Dobry Nasz Duszek ![]() . Może jednak coś masz . A do jakiego klubu sie zapisałaś do fitnes? czy do KGW?Domciu- odnośnie tego reperkucośtamto - mój TZ tym sie zajmuje .Magda- Ty 35 lat??? ????? HMMMM może Magdy tak mają![]() - też jestem Magda i mam sie dobrze . A ty jetes dokładnie MAGDA czy MAGDALENA??? bo ja to dłuzej OOOOOO MAGDALEEEEENOOOOOO .Poza tym Gdzie jest mojaLUUUUCYYYY i ROBOTNA?- kto widział kto wie? gdzie te baby? Bo listy gończy wyśle .no to chyba wszystko- a impreza była- wiski chlały a mnie nie było- Tyż bym sobie naleweczkę polała ![]() a nie nie wszystko-- LORIETKO- no witaj cosmelanko ;-) jak sie ma twój buziaczek? ...no to teraz wszystko
Edytowane przez madziusia777 Czas edycji: 2008-11-03 o 11:14 Powód: zapomniałm przywitać lorietki |
|
|
|
#2016 |
|
Wtajemniczenie
|
MAGDALENA też jestem OOOOOO
Tylko nienawidze prac ogrodowych ooooooo Edytowane przez Magda_M_1973 Czas edycji: 2008-11-03 o 11:20 |
|
|
|
#2017 |
|
Zadomowienie
|
OOOOOOOo magdooooo- to ty masz dobrze, jak nie mama to tesciowa
. Co do wypieków to ja tyż mam dwie lewe ręce i to w dodatku tylko w kuchni niesprawne. Tylko nalewki umniem robić . Także jak smierć to albo głodowa albo z przepicia . No ale magdy to tak mają - im bardziej sie starasz tym większy huk i co zrobić ?????
|
|
|
|
#2018 |
|
Rozeznanie
|
No witajcie, Laski Piękne
Nie było mnie tu dwa dni raptem, a tu tyle znowu do czytania Cassi - ja sie przez weekend z rodzinką moja integrowałam, ale na "przyjemnie" i baaaardzo wesoło było, az mi sie nie chciało wracac wczoraj.... a Ty Twoich powinnaś POUSTAWIAĆ troche, bo tak nei może być, że ich gościsz i jeszcze Ci za to afronty we własnej chałupie robia, no! Anturium - Małgośka ma racje, słuchać sie jej powinnas - zreszta widze, że Sie Wam miłe pogaduchy przeciągneły długo w noc ![]() Domi z Buczką jak widze sie przekomarzały - czyli jak zwykle fajnie i wesoło Kurna, nie załapałam sie ani na foto kiecki (znaczy sie DUPENCJI Buczki ((Meguśka - przeslij buziaka Twoimi słodkimi usteczkami jak z obrazka ![]() Castrolku, ja to sobie zaczne drukowac te Twoje mądrości wszystkie, bo na mezoterapie to juz zachorowałam i chyba sobie na Święta zażycze od TZ "karnecik" na takie zabiegi i bede pięęęęęęękna, młoda i bogata AAAA ja też z Gdanska, to dawaj prosze namiar na te mądra pania doktor, co??![]() Magdusia M i Madziusia - sliczne laseczki jestescie jak z obrazka - sie na Was napatrzec nie moge, bo całe życie żłaowałam, że mnie sie taka "ciemna" uroda nie trafiła, tylko jakiś blondas wyprany jestem... i nawet mi sie kiedyś pofarbowałam na brąz, ale massakrrra to była - ciemne włosy mi nie pasująKamilcia - dzielna kobita jestes, a Twój synek , widze po Mamusi chłopak na schwał - niech Ci szybko wydobrzeje i zacznie psocic - bo to najlepszy objaw, że zdrowy ![]() Natusia widze nam przybyła i Loretka - witajcie w klubie ![]() A, jeszcze sie Wam przyznam, że ja to na fitness nie za bardzo...... strasznie leniwa na jakikolwiek sport jestem, za to moge za WAs wszystkie STRINGI nosić )))))
|
|
|
|
#2019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madzia ja też chce na ciebie popatrzeć!!! Edytowane przez Magda_M_1973 Czas edycji: 2008-11-03 o 11:56 |
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie pisac cos nie chce
![]() .Musze jakiejs wymowki chyba poszukac .Wirtua lnego fitnesu im sie zachcialo .A o co domci chodzilo z tym rowerem? O przyczepke jakos? madzia jak madziusia wroci to musicie sie zaprzyjaznic
Edytowane przez buczacza Czas edycji: 2008-11-03 o 12:50 Powód: przyjazn |
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2022 |
|
Zadomowienie
|
buczka- a mnie na żale wzięło i musze sie na ciebie i do Ciebie na skarżyć a co
. Jedyne co to kolano ze złażacą afrykańską opalenizną nam pokazałaś a my tu chcemy więcej . DAWAAAAAAJ JAKIEŚ FOOOOOTYYYYY.Chcemy popatrzeć na buczke ![]() ..........ja tu sie obnażam z każdej strony nawet ze swoja rodziną i ze swoim Małżonem(jak sie dowie do w łeb zarwe ), poswięcam sie i narażam dla Was
|
|
|
|
#2023 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziusia
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Fotek Ci sie zachciewa,a ja jestem teraz w pracyPrzemysle to jeszcze wieczorem
|
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
eeeeee Madga
- to były cudowne chwile i za szybko minęły .ooooo napisałam do buczki ze skargą o ona zwiała ...chyba juz mnie nie kocha![]() ![]() ................. ................a ja tylko chcialam zdjęcia ............i dalej chce
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
000000 jesteś - a co nie moge mieć zachciewajek , tyż jestem w pracy i bym tak sobie popatrzyła na Ciebie a tu nic . a ty wieczorem brzuszki masz robić zdaje sie . dawaj foty noooo bo mam ogromną zachciewajke
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
popatrze jakie fotki na tym kompie mam,zaczekaj
|
|
#2028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2029 |
|
Zadomowienie
|
Buczuś - młoda żona ma zachciewajki i NA TO potrzebuje Twoich zdjęć?
Chyba warto zwołać Radę Starszych Cosmelanek ???? Bo może Oni w noc poślubna albumy ze zdjęciami oglądali a to przecież chwyt na pierwszą randkę - "wiesz , mała, mam zdjęcia z Maroco - możesz rzucisz na nie oko |
|
|
|
#2030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilcia nie widze Maroca
ja tam wam kawalek ogrodka pokazalam i gdzies tam w Afryce ALE BEZ BUCZKI na zdjeciach
|
|
#2033 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
wyslalam Ci zaproszenie na przyjazn
![]() dennusia ja musialam jakies fotki wstawic,bo madziusiaby mnie zatlukla
Edytowane przez buczacza Czas edycji: 2008-11-03 o 14:03 |
|
|
|
#2036 |
|
Wtajemniczenie
|
Buczuś kochana
|
|
|
|
#2037 |
|
Raczkowanie
|
Hej Starsze i Mlodsze Cosmelanki
Ja chyba złą metode opracowałam - najpierw czytam zaległości , a dopiero jak nadgonie to dołaczam do dyskusji. i ciągle w tyle zostaje ![]() Ale widzę, że miłość rozkwita , teraz imionami się wymieniają , no nie wiem, wiem co to z tego wyniknie![]() No, a teraz z cosmelanowej beczki - pytanka do Wszechwiedzących Comelanowiczek 1. mam wyjście w weekend i będę musiała się umalować porządnie tj. przy użyciu fluidu, różu, pudru - czy takie kosmetyki można nakładać na Cos2, czy może lepiej odpuścić sobie wieczorne nakładanie cosm2? Do tej pory (od 3 tygodni) nic oprócz cosmelanu i tuszu do rzęs nie nakładałam 2. mam strasznei wysuszoną skórę pod oczami i porobiło mi się mnóstwo drobnych zmarch nie wiem co mam z tym robic? Zastosowałam się do rady Domci i smaruję cosm równo pod dolne rzęsy, bo chciałabym usunąć zmarchy. Skóra w tych okolicach nie jest czerwona, nie łuszczy się, tylko piecze zaraz po nałożeniu cos, a zmarchy nadal są od czasu do czasu nanoszę na te oklice Hydra K. ale efektów nie widzę |
|
|
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
Drogie moje,ale Wy macie power-a, tyle naklikać przez jeden wieczór i noc ... super
domcia, ivcia - już do Was kliknęłam na priva; och widze, że się zaniedbałam, muszę ponawiazywać nowe przyjaźnie... jak miło Mkozaczka - nie wiem, jak długo nakładasz cos2 po same rzęsy, ale ja robię tak raz na jakiś czas (raz w miesiącu), bo z cosmelanem za pan brat żyję już od ponad 2 lat; nakładam pod oczy i na jedna powiekę (bo mam na niej małą plamkę) kilka razy, np. 4-5 razy na kilka godzin, a później to tylko "pielęgnuję", dbam (maść bepanthen, krem Dermalibour) o łuszczacą sie skórkę - przez 3-4 dni zmarszczki sa mocniejsze, ale później po zakończeniu złuszczenia skóra pod oczami jest jaśniejsza i mniej pomarszczona, naprawde TO działa - czekaj więc cierpliwie
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
wstawilam Wam fotki,ale glupie.Jedna to nawet z samolotu(same chcialyscie
Kozaczku sprawa z malowaniem bedzie komplikacyjna jak Ci skora w tym dniu schodzic bedzie! Ja to zrobilam tak; -zrobilam sobie peeling enzymatyczny(mialam pod reka Kanebo).Maseczke nawilzajaca Avene i fluid YSL itd. Co do suchej skory pod oczami polecam szczerze Emoilum krem (ten tlusty-specjalny).Smaruj cosmelanem moze co drugi dzien i tak tycio tycio. Acha i platki z retinolem z shiseido kladlam pod oczy
|
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
Witam
zjazd szarańczy odjechal, bałagan został a ja mam wszystko gdzieś i pakuję się do Danii![]() Witamy rzadko wpadającą Lidię jak tam ksiażka ![]() Buczka hm fotki niezłe ja chyba tak po cichu też spasuję z dzisiejszych brzuszków to jak idziemy na wagary MKozaczka ja też pierw czytam a później odpisuję impreza w świetle dziennym czy wieczornym ja bym odpuściła na wieczór z cosmelanem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

, oj wy pracusie jedne
, rany boskie to jak byś zliczyła wszystkie pary jakies masz to ile masz tych butów? Tak wogóle to liczyłaś kiedyś swają imponującą kolekcie????Bo ja juz sie zaczynam zastanawiać ile Ty wogóle masz bucików
.
. kochana Witaj w naszym swiecie, tu niczym sie nie przejmuj, wszystkiego sie nauczysz

,dupe nam pokazala i poszla sobie
????? HMMMM
i co zrobić

. 
, teraz imionami się wymieniają
, no nie wiem, wiem co to z tego wyniknie