|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
Piwusia nie smutkaj sie ![]() Co do lekarza. Nie wiem jak jest w anglii ale tutaj u mnie to na kazda wizyte moge sobie zamowic tlumacza za ktorego nic nie place bo pokrywa to moje ubezpieczenie. Moze i u was tak mozna??? Byloby ci duzo latwiej. Jesli jestes tam ubezpieczona to moze sprobuj sie cos na ten temat dowiedziec. A jak dostaniesz @ przed wizyta to i tak idz i powiedz ze masz opoznienia itp moze da ci cos na uregulowanie cyklu. Powodzonka.
![]() |
#2852 |
BAN stały
|
Piwusia
![]() Ja mam brak humoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Do przychodni idę jednak we wtorek bo jutro rano musze podejść do Colegu zapłacić z mój kurs języka ![]() ![]() Syluś ![]() Zuziunia tulę Cię mocno ![]() ![]() Dziś mi humorek wrócił ![]() P.S dokonałam cudu, zmusiłam małża do zrobienia pillingu gębuśki ![]() ![]() Pozdrwaiem i mocno całuje miłe Panie z Gangu ![]()
![]() |
#2854 |
Rozeznanie
|
spać nie mogę....
mleka w domu nie ma ![]() katastrofa ![]()
juz mnie tu nie ma ![]() Edytowane przez piwusia5 Czas edycji: 2008-11-03 o 02:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak bedziesz sie rejestrowac to sie spytaj. Jesli jest mozliwosc wizyty z tlumaczem to łaski ci nie robia i zamowia z najblizszego wiekszego miasta. O ile u was nie ma, co wcale nie jest powiedziane. Moj maz lubi pelingi, maseczki itp. Ostatnio smaruje sie moim samoopalaczem ![]() Zycze wszystkim milego dnia ![]()
![]() |
#2856 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki!
![]() Ja też tylko na chwilkę - miłego dnia życzę wszystkim, no i jeszcze chcę złożyć życzonka najlepsze Sylusi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i proszę Was - trzymajcie za mnie, bo serio zaczynam już panikować, bo te books z ekonomii to kobyły i w ogóle strasznie się je czyta ![]() ![]() ![]() I co to będzie??? ![]() ![]() Na razie - PAAAaaaaaaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Na dzień dobry w pracy dowiedziałam się że koleżanka z pokoju obok sobie "wpadła" ... ironia losu ![]() Mało tego jak mnie nie było były nagrody i ja zamiast dostać za kwartał 1000zł dostałam 300 przecież mnie nie było tylko 2 tygodnie ![]() Tak że tydzień zaczął się parszywie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A to chamy serio.... naprawde akurat teraz keidy ta kasa by sie serio przydala..... Przykro mi bardzo Anetko ![]() A u mnie w domu maly szpital chlop mi sie pochorowala a w dodatku oboje mamy od piatku grype zoladkowa i na zmiane okupujemy wc ehhhh ![]()
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Oj to współczuje
![]() To Ty dzisiaj nie w pracy? Alkamor Zanka gratulacje ![]() No chamy, chamy- ledwo wróciłam a już się wkurzać muszę. No a przedwczoraj na cemntarzu spotkaliśmy wujka M i pyta się nas jak tam młodzi co u was, jakoś nie widzę żeby coś rosło, ale to teraz pewnie tak nie widać ![]() ![]() Jak mam się nie dołować, ahhh mam dość normlanie przyjdę z przy idę spać i niech się ten tydzień kończy szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Biedaczek. Grypa żołądkowa jest okropna. A Izuś powiedz który to u Ciebie dziś dc?
Napierniczają mnie te jajniki, może powinnam do lekarza zadzwonić, a może lepiej nie będę mu głowy zawracać każdą małą pierdołką. Wiesz bo ja taki głupek jestem, że jak mi mój małżek powiedział wczoraj że może mnie tak boli bo może jednak się udało, że może bym tą betę powtórzyła. Ja mu że nie ma szans bo @ była taka obfita jak nigdy, a on mi na to że przecież zdarza się że @ jest na początku ciąży- i co i mi klina wbił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Może znaczyć , a może nie. Widzisz mnie teraz tak właśnie bolały strasznie, w sumie niby się udało - tylko że w moim pzypadku nalezy użyć słowa "PRAWIE". Ja teraz też się na nic nie nastawiam. Wiesz Izuś temp mogła faktycznie skoczyć od niewyspania, masz rację ten cykl przeznaczyłaś na badania i dobrze, nie można powiedzieć że się nie nastawia bo i tak się o tym myśli ale co ma być to będzie.
![]() Ja ten cykl mierzę temp i zobaczymy czy zastrzyki jeszcze działają. Codziennie wieczorkiem postanowiłam pić lampkę winka czerwonego i wiesiołka łykam a dziś to zamierzam małżowi witaminki kupić bo się mu skończyły, ale chyba kupię Salfazin. No i sobie ten wiesiołek bo też już zjadłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Super podejscie - ja sie zastanawiam nad rezygnacja ze staran.... nie niepoklocilismy sie ani nic takiego..... chyba tez sie wycofam przynajmniej do polowy przyszlego roku.... obojgu nam grozi zwolnienie.....
#2865 |
Zakorzenienie
|
Oj to nie wesoło
![]() A z tym zwolnieniem to duże ryzyko ze się tak stanie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Witam laseczki ja przelotem bo burakami sie zawalilam i staram sie je dzis przerobic co graniczy z cudem przy mojej klusce
Do tego pradu ni emialam przez kilka godzin a moje dziecko dziwna panike dostalo bo bajeczka nie dzialala no coz dzieci Moj TZ wpadl na swietny pomysl kupic kamere ( w koncu ) bo stara padla pol roku temu i telewizor a jak ja wspomniealam o zmianie kanapy na inna i wyrzucenie foteli to len z tylka wylazl i najchetniej to jakby zostalo tak jak jest hihi a komode i kolyske to na soficie postawie sobie pewnie Teraz troche skapitulowal i bedzie po swojemu myslal no ciekawe co wymysli hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
Wstałam rano i jakoś było........a potem już tylko gorzej!!! Czuje się strasznie źle! Strasznie tak, ze jak mnie ktoś wku***r*wi to zabije! i już!
Wyłam jak bóber (ot tak bez powodu), wyrzuciłam A. z domu, bo to jego pocieszanie mnie powodowało tylko większe jakieś takie ... nie nie nerwy, nie złość tylko takie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u, niech coś się wydarzy, niech ja nie wyglądam tak beznadziejnie, niech mi facet z US nie dzwoni i nie pieprzy farmazonów!!! Niech może w ogóle ten dzień zacznie się od nowa a ja nie będę wtedy: 1. gruba 2. brzydka 3. z debilną fryzurą 4. popapranym humorem 5. łzami w oczach 6. bezsilna w swoich humorach 7. walnięta na głowę i w końcu zacznę sie cieszyć czymkolwiek a nie tylko wyć do pies wie czego buuuuuuuuuuuuuu ehhhhhhhhhhhhh zrozumiał ktoś coś? ja nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
nie wiem szczerze mowiac.... jest ogolno swiatowa recesja wiec roznie moze byc nie wyglada to dobrze ale nie jest bardzo zle "szanse" ze tak sie wyraze sa tak 80 do 20 procent u mnie ze jednak sie uda utrzymac u Darka to juz nie jest tak wesolo bo u niego 50 / 50 ze jednak poleci..... zobaczymy.... mam nadzieje ze sie uda.... nie chwalac go on naprawde zapieprza w stosunku do Anglikow ale znow jest obcokrajowcem wiec w pierwszej kolejnosci jest na odstrzal..... wiec jak na razie to chyba powinnismy sobie odpuscic starania..... do tego pochorowal mi sie biedaczek.... a w ogole to ja wczoraj tak sie zastanawialam i nie mam kompletnie pojecia kto mi sie dzieciatkiem zajmie jak ja do pracy bym musiala wrocic..... moi rodzice sa w Pl a my tutaj... nie mamy nikogo no ale jak bedziej uztak daleko to sie bede martwic na razie chyba damy sobie na wstrzymanie.....
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gabus ![]() ![]()
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Gabi powiedzmy że mam dziś taki sam hummor , ale proszę mi się zebrać do kupy
![]() ![]() Tola ja myślałam że już w zeszłym mies wyczerpałam ten limit, ale jak widać nie. I wiesz aż boję się myśleć że to jeszcze nie koniec, ale tak właśnie mi się wydaje że to jeszcze nie wszystko co mnie czeka. Zawsze przecież może być gorzej... |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
noi pocieszajace to nie jest ale mysle, nie ludze sie, ze chyba nie musi mnie to zaraz spotkac .....
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
ano wierze ze jakos bedzie....
#2875 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja idę już w tą środę na kurs ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
Musi być
![]() No coś w tym jest, ja jak sobie pomyślałam po tamtym miesiącu, no teraz to już musi być dobrze , to proszę bardzo przekonałam się jak dobrze ![]() Wszędzie pełno na około szczęśliwych rodziców, ale nie my... i cały czas sobie zadaję pytanie DLACZEGO Powiem wam że jeszcze parę takich sytuacji jak w ostatnich miesiącach a będę musiała pomyśleć i to serio o lekarzu- tylko o innej specjalizacji, bo psychicznie robię się wrakiem ![]() ![]() ![]()
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-03 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
zjadłam już pół słoika nuteli, ogórka kiszonego, cztery kromki chleba z jakimiś wynalazkami męża mojego, wypiłam ze dwa litry wody i już mi niedobrze na samą myśl o czymkolwiek do jedzenie (poza tym ogólnie kakao lubię bardzo)
Poza tym zadzwonił do mnie kolo z US że nasze wyliczenia o remoncie mieszkania są złe i mamy się osobiście w US pojawić! a ja te wyliczonka robiłam w biurze rachunkowym i nie wiem co tam ma być ku***** źle i do tego pół roku temu, mają ku*** w US takie tempo, że ................ chyba zapier******* gościa więc nie bardzo mam tam chęć iść i chyba nie pójdę :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Gabi jeśli chodzi o zwrot VAT za materiały budowlane to oni mają 6 miesięcy na rozpatrzenie wniosku. Ja sama rozliczałam takie wnioski i wiem że raz jedne rzeczy uznawali jako takie które można wykazać a innym razem nie, jak jest kod PKWiU nie ma problemu gorzej jak nie ma, to róznie interpretują.
Kasiu powodzenia w zmaganiach z burakami ![]() Wiecie dziś 5dc powinnam mieć jeszcze @ nawet na wykresie zaznaczyłam bo byłam pewna że będzie, a tu nic- w nocy końcówka i tyle. To ja już nie kumam czaczy. 4 dni @? Zamiast @ bóle jajników? O co chodzi?
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-03 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | ||
Zakorzenienie
|
tez mam nadzieje ze jakos sie ulozy....
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2880 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale Ci fajnie! Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.