|
|
#2491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
Kurcze a tak chciałam parę.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#2492 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiedziałam, że od medytacji można się nauczyć teleportować prawdę mówiąc zawsze zastanawiałam się co właściwie daje im ta medytacja i zawsze szkoda mi było na nią czasu. Jak wrócę do domu to zagonię moich simów do głębszych kontemplacji![]() A jak planujecie to rozwiązać? Bo u mnie jest identycznie i myślałam, żeby siostra TŻ tak bardziej mi pomagała (jako dziewczyna) z suknią, trzymaniem kwiatów itd ale nie wiem czy tak można żeby świadek TŻ - czyli jego siostra - siedziała za mną a mój świadek - czyli mój brat - za TŻ
na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń !!!!" Edytowane przez motley Czas edycji: 2008-11-03 o 14:29 |
||
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ma swojego kolegę, a jak myślę o swojej koleżance z podstawówki, z która mam dobry kontakt. Wiecie mieszka blisko i w ogóle. Chciałabym kogoś z rodziny, ale powiem szczerze nie utrzymuje zbytnio kontaktu z kuzynkami z tego względu, ze daleko mieszkają i teraz nagle mam prosić o to by były moim świadkiem ???? głupio jakoś tak:/ Mialam przyjaciółkę kiedyś, ale się tak pokłóciłysmy, ze oj.
Ja miałabym brata strszego , ale nie chce dwóch mężczyzn, a siostrę mam młodszą ![]() Od strony TŹ nikogo nie znam , bo daleko mieszkają (( Jedynie babcie i dziadka raz widziałam.
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2008-11-03 o 14:29 |
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o swiadkólw to TŻ poprosił kupla z pracy a ja poproszę moją koleżanke z byłej pracy, widujemy się dość często jest fajna i dobrze się z nią dogaduję.
niestety ja nie mam przyjaciołek bo już nie jeden raz się zawsiodłam na tzw" prtzyjaciołkach" . Mam bratanice , która teraz u mnie mieszka bo chodzi w CK do szkoły i wiem , że bardzo by chciała byc moją świadkową ale niestety urodziny 18 ma 2 tyg po moim ślubie a świadek musi mieć dowód itd... |
|
|
|
#2495 |
|
Wtajemniczenie
|
ja znam calusieńka rodzinę TŻ WSZYSTKICH.
A on będzie miał troszke problem bo od mojego taty strony zna wszystkich ale od mamy tylko jedna ciocię. Moja mama ma jeszcze siedmioro rodzeństwa a ci z koleji po trójce dzieci.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Mama mi z tekstem wyjechała,że jak to koleżanka może być świadkową ble ble, a ja że jedynie na nią mogę liczyć, bo mam nagle do rodziny się przymilać
. W ogóle w czerwcu na pewno pójdę na weselisko do jednej kuzynki i może się uda kogoś poprosić Mam taką wielką nadzieję
|
|
|
|
#2497 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie świadkową będzie moja przyjaciółka, a Tż jeszcze nie wie. Ma dwóch bardzo dobrych kumpli, ale nie wie, którego z nich chcialby widzieć tej roli
![]() Moja przyszłą teściowa na początku była przeciw takiemu roziązaniu,ale szybko wytłumaczyliśmy, że to są dla nas bardzo bliscy ludzie,a z rodziny nie mamy nikogo takiego, z kim utrzymywalibyśmy jakiekolwiek stosunki ponad normę
Nasz dzień: 12.09.2009 Zawsze będę wierzyć... Edytowane przez agnusek22 Czas edycji: 2008-11-03 o 14:35 |
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , a co z suknią ślubną. Która z Was ma zamiar przetańczyć całą noc w białej sukni?
Czy szukacie sukienki na zmianę po północy??
|
|
|
|
#2499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet powiem szczerze że nie chciała bym mieć nikogo z rodziny jako świadka...
Wiecie niektórzy to przychodzą na wesela obczaic jak było i obgadać... wiem , że zawsze obgadaja ale niektórzy to tylko po to przychodza itd. Z rodziną to się na zdjęciu najlepiej wychodzi ja już się o tym przekonałam nie raz! Jak prosiłam moja sis ciotecza żeby mi pomogła w pewnej sprawie( nie będę się rozpisywać) to tak zaczęła kręcić i w ogóle nagle ogromny problem to był dla niej. A w rzeczywisości pomogła mi koleżanka TŻ , która 2 razy w życiu na oczy widziałam... Tak można polegac na rodzinie, zaznaczam , że sis miała możliwość żeby mi pomóc.... A jak sobie wezmę kogoś obcego nie z rodziny to poprostu będzie moim świadkiem i tyle potem np. w życiu się nasze drogi rozejdą no i trudno... a z rodziną to własnie tak czy się chcę czy nie to ona jest ... |
|
|
|
#2501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz rację ... chyba będę się zastanawiać nad moją koleżanka poważnie. Wiem,ze na pewno się zgodzi . A rodzina jak rodzina--- tak jak mówisz nalepiej wychodzi na zdjęciu.
|
|
|
|
|
#2503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze chyba póścić totka 25mln do wygrania.
|
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przy składaniu życzeń mama powiedziała: "To Twoje ostatnie urodziny w domu..."
No i oczywiście wyłam straszliwie, mama też i moje siostry... Jeeeeezu co to będzie bliżej ślubu to ja nie wiem... Martuś, zielony_motylku, jeśli chodzi o rodziców TŻa, to nie chodzi tutaj o nic innego, jak tylko o to, że im sie wydaje, iż do ślubu jest jeszcze tyyyle czasu... Kurczę, a tak nie chciałam, żeby moi rodzice i teściowie byli na naszym ślubie prawie obcymi dla siebie ludźmi... Simsy! . Uwielbiam Moje młodsze siostry ściągaja z internetu różne meble, fryzury, stroje, że potem tylko nic a zmieniam meble W ogóle budowanie i meblowanie lubię w Simsach najbardziej Dziewczynki, każdej z Was dziękuję pięknie za życzenia Cytat:
My też ze znajomymi żartujemy na ten temat. Z samymi dziewczynami opowiadamy sobie czasem większe szczegóły Gdyby to było jakos wulgarnie mówione, czy coś, to bym sie obraziła.Moim świadkiem jest starsza siostra. TŻ jeszcze nikog nie wybrał, ale prawdopodobnie będzie to jego wujek... Choc jeszcze nie wie... A suknie nie ściągnę do końca wesela
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-11-03 o 14:49 |
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
a Tobie nie wybacze nigy, że tyle musze na fotki sukni czekać
nie masz jej linku na stronie, albo coś
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
motley myślę że możecie skrzyżować swoich świadków. W dokumencie kościelnym i tak nie ma napisace, kto jest czyim świadkiem. Więc co za różnica. A babeczka to jednak pomoże przy babskich sp[rawach. Facet rozłozy ręce i yhym.
Jeśli moja suknia będzie wygodna. to nawet spać w niej pójdę ![]() Rybulka no ciągle zapominam . Wszytskiego najjj naj najjlepszego
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za świadka będzie brat TŻ, a świadkową nie wiem kto będzie (bo mam dwóch braci..., TŻ ma tylko jednego brata). Myślałam o kuzynce, ale też nie utrzymujemy z sobą jakoś specjalnie kontaktów. Mam 2 przyjaciółki więc którąś z nich pewnie wybiorę (też mam problem którą...).
|
|
#2508 |
|
Wtajemniczenie
|
lepiej mnie nie denerwuj bo ja jestem w pracy zdjęcia z aparatu mój brat wykasował a jak wykasował i z kompa bo to tak sztybko, szybko chciałam zrobic wyleciałam z domu od rodziców, ale jak tylko skończe prace to lecę do domku i wklejam.
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
A jak mnie wizaż zaskoczył! Wchodzę na forum, a tutaj nad tabelą subskrybcji życzenia ![]() W zeszłym roku pamiętam, że dostałam maila z wizażu |
|
|
|
#2510 |
|
Wtajemniczenie
|
Rybulka: STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM .....
![]() ![]()
|
|
|
#2511 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja lubię siostrę mojego TŻ, a on lubi mojego brata więc pod tym względem nie powinno być problemu.
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też już sobie zaczynam uświadamiać,że to już ostatnie chwile w domu. Jak byłam sama we Wszystkich Świętych w domu to tak cały czas przechodziła przeze mnie mysl, że ostatni raz jestem w domu w to święto. Jestem bardzo przywiazana do otoczenia. Mój pokój, łóżko , wspomnienia z dzieciństwa, setki wspomnień....Będzi mi ciężko na początku , ale TŻ mnie pocieszy
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2008-11-03 o 14:56 |
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie i te dylematy ... mam dwie przyjaciolki , dwóch braci... wiem , że jest ciężko... bo ja na początku małam 3 koleżnki , które ewentualnie mogły by być moimi starszymi, ale wybrałam dość brytalną drogę eliminacji... jedena koleżanka jest z innej wiary i niekoniecznie mogla by chcieć brac udział a katolickim obrządku, z druga już nie mam takiego kontaktu a ta trzecią , którą wybrałam ale jeszcze jej o tym nie powiedziałam , widuję się najczęściej.
A o świadka /starszego nie maiałam zamairu się martwić niech TŻ czymś się tez zajmie! |
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko wszystkiego najlepszego
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
W końcu mieszkam tutaj 23 lata! Cięzko będzie... Mam nadzieję, że mama juz w Święta nie wyskoczy: "To Twoje ostatnie Święta w domu" Dzisiaj widziała co zrobiła wypowiadając to jedno zdanie ![]() kasiu, dziękuję
|
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj jak pomyślę,że to będą ostatnie święta w domu to... ach ciężko mi bedzie wiem o tym. Ja mieszkam w bardzo ładnym miejscu i powiem Wam dziewczyny,że nawet bede tęsknić do lasów i widoków z mojego podwórka. Moich miejsc w których zbierałam grzyby , jagody. Piękne bylo dzieciństwo i takie beztroskie
|
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż moje gołąbeczki przychodzi czas na nas by wyfrunąć z gniazdka i wiem , że to jest bardzo ciężkie ale żadnej z nas to nie minie... no chyba że będziecie mieszkać z rodzicami...
Ja jestem bardzo zżyta z moją mamcią ale przychodzi taki czas w zyciu ka żdej dziewczynki że staje sie kobietą i zakłada swoje gniaazdko , by wychowac mlode, które kiedyś znów z niego wyfruną... taka kolej rzeczy... |
|
|
|
#2518 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo podczas medytacji nic nie spada w dół ![]() A jeśli chodzi o świadków to tak jak kliwia mówi chciałabym ich zkrzyzować, też mam dobry kontakt z siostrą TŻ, a TŻ z moim bratem więc to niebyłby problem, ale też się wlasnie zastanawiam czy to tak może być i wogóle ![]() Cytat:
|
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja juz sie wyprowadziłam od rodziców ale jestem u nich codziennie. Jesli chodzi o mnie to nie bedzie problemów.
Dziewczynki a pomyślcie sobie jakie z TŻ-tem bedziecie szczęśliwe w końcu razem
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie opisałaś. Mój TŻ będzie mieszkał nadal tam gdzie mieszka tylko zmieni się mieszkanko i może osiedle. A ja muszę pożegnać się ze swoimi znajomymi i calym otoczeniem. Powiem szczerze,że potrzebuję na to czasu, bo gdybym miala tak z dnia na dzień się spakować i wyjść z domu to bardzo by mnie to bolało i bardzo bym tęskniła.A tak powolutku z dnia na dzień żegnam się ze wszystkim.Stopniowo.Choci aż tęsknie za TŻ moim strasznie.Kocham go za to,że rozumie to ,że muszę się pożegnać ,bo to ostatnie miesiące w domu.
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2008-11-03 o 15:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

dzięki
A to jednak musi być ktoś wyjątkowy. Mam siostrę, ale ma 16 lat dopiero. Nie wiem co zrobić 

prawdę mówiąc zawsze zastanawiałam się co właściwie daje im ta medytacja i zawsze szkoda mi było na nią czasu. Jak wrócę do domu to zagonię moich simów do głębszych kontemplacji

W ogóle budowanie i meblowanie lubię w Simsach najbardziej