|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: rozpaczliwie poszukuję... chętnie się podzielę...
Cytat:
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem tak zdesperowana na ten "Pink sugar", że chyba kupię w ciemno
|
|
|
|
#303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na ta Pilicka to bym popedzila zabaczyc, co za slodycz Beliczka tak kusi a i moze jaki blotterek by sie wysepilo i poslalo w strone Gdyni..
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#306 |
|
Zadomowienie
|
Pilicka jest kawałek za ogrodami - za skrzyżowaniem Polskiej z Dąbrowskiego.... W zyciu tam nie byłam, nie sorry, byłam jak robiłam kurs prawa jazdy (oczywisćei skończyło sie na kursie, bo po 2 podejściach do placu wymiękłam)...
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że mój pies był ze mną szczęśliwy całe 14 lat i tylko to się liczy! Żeby już zejść z tego smętnego tematu - obiecałam już więcej nie ryczeć, wystarczy że moja siostra jest w stanie histerii - poproszę E i Szumaka o sprecyzowanie, co dziewczyny by chciały ewentualnie? Fiolki mi zeszły doszczętnie ale coś tam się moczy Szumaku, pamiętam - Fleur de Shanghai i co jeszcze oprócz tego? A Ewka?Buziaki dla wszystkich, zwłaszcza psiarzy
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś napiszę Ci coś na ten temat na priva. A co do zapachów - Olu, ja przypuszczam, że na widok Twej kolekcji bym dostała palpitacji, tudzież inych zawałów i naprawdę bym nie wiedziała co wybrać Zresztą, przecież nie dlatego Ci fioleczkę wyślę, by dostać coś w zamian Umówmy się tak - jak coś mnie bardzo, bardzo zaciekawi, to dam znać A na razie wcale się nie przejmuj
|
|
|
|
|
#309 |
|
Wtajemniczenie
|
Olunia, strasznie mi przykro...
Twoja psina miała długie i piękne życie przy Was, to najważniejsze. A czas naprawdę leczy najgorsze rany. ![]() Wracając do tematu: do Beliczka w sprawie Aquoliny mówi się :wcześniej nie pisałam, bo musiałam przeryć swoje szuflady, wiedziałam że próbka gdzieś być musi. No i mam, haha! Zużyta tak gdzieś w 2/3, ale sobie wypróbujesz jeszcze. W ciemno nie kupuj, bo to słodycz dzika, nie musi wcale się spodobać! Napisz proszę adres w PW. ![]() p.s. Dziękuję za przemiłą PW w zeszłym tygodnu i kajam się niniejszym publicznie za brak odzewu, ale już sama nie wiem w co ręce włożyć. Odpiszę w końcu na pewno!
|
|
|
|
#310 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze dodam, czego właśnie rozpaczliwie poszukuję (założyłam nawet na tą okoliczność odrębny wątek, ale nikt tam nie zagląda, może tu dopisze mi szczęście
): pustej butelki po jakiejkolwiek wodzie z serii AA! Może być cała, a może być sam korek/atomizer.Kupiłam na Allegro tester AA bez atomizera (zgubiony) i nie da rady tego używać, a inne końcówki nie pasują (próbowałam). No i Wam, kochane, próbki porobić będę mogła.. Znajdzie się coś?... Pokrywam koszt wysyłki i dorzucam coś fajnego do powąchania!
|
|
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Pixie. |
|
|
|
|
#314 |
|
Przyczajenie
|
chyba oszalalam.. na punkcie skin trussardiego i to w te (nie)pogode.. pieknie mi sie rozwinal na nadgarstku, a ciekawam, jak sie rozwinie na szyi.. macie moze jakas marną koncówke, lub probke? w zamian oferuje cos od siebie (mam probki miss dior cherie, hallowen, premier jour i moze cos jeszcze by sie znalazlo?) prooosze..<mina_kota_ze_s hrek2>pozdrawiam ignis
|
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
A co Wy na to, żeby założyć wątek "Rozpaczliwie poszukuję...II". Ten zaczyna się rozrastać bardzo i po malutku można się pogubić
|
|
|
|
#316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo, bardzo dobry pomysł. Jestem za, będzie napewno bardziej czytelnie!
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

. Odkrylam ostatnio przypadkiem male zrodelko Aquoliny w Poznaniu i w poszukiwaniu Pink Sugar przepatrzylam wszystko buteleczka po buteleczce, ale niestety rzeczonego PS nie znalazlam a pani z obslugi w ogole nie wiedziala, o co ja drecze..

i naprawdę bym nie wiedziała co wybrać