Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-03, 19:09   #31
dzasta110
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Dzasti masz racje to moja nowa kiecunia na ostatnim zdjeciu
wiedziałam Lasencjonku

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A ja dorzucam do imprezy pół szafy alkoholi i odatkó jakie zostały z drink baru ....nastrój mam podły .....

Ostałam się sama (słomiana wdowa) mężulek wyjechał do Niemiec ....wróci dopiero 20 grudnia ....chlip chlip

No dobra nie sama....króliczek angorek siedzi ze mną

biedna Czekoladka czas szybciutko zleci zobaczysz a z tego co pamiętam planujesz odwiedziny, więc nie jest tak źle

Cytat:
No i żeby nie było tak miło ....jesteśmy na ścieżce wojennej z fotografem/kamerzystą. Ten (uwaga :brzydkie słowo) PALANT wyciągnął od nas 3 tys za film plus zdjęcia i nie chce nam dać zdjęć na płycie tylko oznajmił, że każdorazowo mamy przychodzić do niego po odbitki i płacić 15 zł za szt .....tak dobrze widzicie 15 zł za sztukę.....gdzie ten format 15x21 w empiku kosztuje 0,99 gr.
Cytat:
No szlag mnie trafił. W końcu po wielu prośbach i groźbach zgodził się dać płytę, ale nie mieliśmy jak sprawdzić co tam nagrał i jak się później okazało jest tam tylko 1/3 zdjęć......więc wysłałam teściową dzisiaj, aby zrobiła dokładne fotki witryny jego salonu, bo wywiesił tam nasze zdjęcia BEZ NASZEJ ZGODY i będzie szantażyk albo oddaję sprawę do sądu o użycie bez zgody naszego wizerunku albo daje nam zdjęcia na płycie.
Wiem, wiem, ponizej jakiegokolwiek poziomu, ale teściowie się na niego uparli, bo to DOBRY znajomy i od lat u niego zdjęcia wywołują (teść majątek zostawił u kolesia) - a mi on "śmierdział" na odległość bo umowy nie chciał podpisać.

o jacieeeee... co za tupet ma ten facet

Cytat:
Pomijam fakt, że film nie ma jakiejkolwiek obróbki i sama będę musiała poświęcić kilka nocy, żeby dodać podkłady muzyczne, jakieś fajne dodatki ..... np. trochę strzelaniny, walających się trupów, poucinanych głów, wnętrzności .....bo jakiś taki mdły ten ślub i wartkiej akcji w nim brakuje

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 19:25   #32
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Jej Czokoladko co za Typ.. Ale powiem szczerze,ze mnie nie zaskoczylas cena 15 zl za zdjecie.... Juz kilku takich fortografow spotkalam, nie dosc ze kazali sobie wybrac tylko 30 ujec nie chcac nagrac plytki ze zdjeciami.... . Walcz o swoje.

Dzieki Dzasti ... wlasnie probujemy znalezc szfki na te moje ciuchy i od 18 przememblowywujemy nasz pokoik u tesciow... Juz 4 raz chlopcy lataja z meblami po pokoju bo co chwile zmieniam koncepcje. Jak mnie moj szwagier wzrokiem nie zabije to moze dozyje jutra. Wiec mu z pola widzenia ucieklam. Hihihihi. A w miedzyczasie wydebilismy od tesciowej szafe . Wszak dopoki nie skoczymy remntu u nas to tutaj musimy czuc sie baaardzo dobrze i nie mam zamiaru zyc na kartonach, bo z kazdego kartunu juz dzis wyciaglam potrzebna szmatke hihih.

Agus przepis na pieguski trzebaby wyprobowac .... aaa i pani w meldunkowym mi dzis powiedziala ze mam 14 dni na wymiane dowodu. Wiec czas sie brac za formalnosci poslubne

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-11-03 o 19:26 Powód: bo mnie szwagier wzrokiem zabija
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 19:45   #33
kotekk81
Zakorzenienie

nooo tak jak mnie nie bylo to sie lasenje rozgadaly a jak ja przylazlam to pouciekaly

chyba nie wytrzymam z prezentem dla malza do jutra moze chociaz do polnocy dam rade

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 19:46   #34
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
nooo tak jak mnie nie bylo to sie lasenje rozgadaly a jak ja przylazlam to pouciekaly

chyba nie wytrzymam z prezentem dla malza do jutra moze chociaz do polnocy dam rade
a co kupiłaś?

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 19:53   #35
asiuk
Zakorzenienie

Cześć, dziołszki!

Dopiero teraz się zorientowałam, że powstała już kolejna część naszego wątku, w dodatku na podforum "już po"

Mąż wlaśnie zabiera się za robienie naleśników, wcześniej upichcił obiad. Dziś T. załadował po raz pierwszy naszą nową pralkę

Sofferko, śliczne zdjęcia

Miłego wieczoru, dziewczyny.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 19:53   #36
kotekk81
Zakorzenienie

kurtke...normalnie az sama sobie sie dziwie ale tak bardzo mu sie spodobala ze nie moglam sie oprzec oczywiscie powiedzialam ze nie ma mowy ze kurtke juz ma..zmartwil sie chlopak troszke ale taki byl plan sesese i jeszcze dostanie kartke specjalnie dla meza na urodzinki....a mial dostac perfumy

Stary 2008-11-03, 19:56   #37
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, dziołszki!

Mąż wlaśnie zabiera się za robienie naleśników, wcześniej upichcił obiad. Dziś T. załadował po raz pierwszy naszą nową pralkę
oo proszę, jaki dobry mąż super

Cytat:
kurtke...normalnie az sama sobie sie dziwie ale tak bardzo mu sie spodobala ze nie moglam sie oprzec oczywiscie powiedzialam ze nie ma mowy ze kurtke juz ma..zmartwil sie chlopak troszke ale taki byl plan sesese i jeszcze dostanie kartke specjalnie dla meza na urodzinki....a mial dostac perfumy
no to jak bardzo chciał to będzie miał super niespodziankę Spełniasz jego marzenie, i to jest najważniejsze, a nie to, co tym prezentem będzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 20:04   #38
kotekk81
Zakorzenienie

no mam nadzieje ze sie ucieszy bo o perfumy tez marudzil i dlatego nie wiem czy wytrzymam do jutra ... a perfumy hmmm w koncu ma imieninki 11.11 wiec ... co sie odwlecze to nie uciecze

Stary 2008-11-03, 20:07   #39
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
no mam nadzieje ze sie ucieszy bo o perfumy tez marudzil i dlatego nie wiem czy wytrzymam do jutra ... a perfumy hmmm w koncu ma imieninki 11.11 wiec ... co sie odwlecze to nie uciecze
heh, no tak. Kurcze, takiemu to dobrze. Jak się jeden prezent nie spodoba, to dostaje zaraz następny. A zaraz potem gwiazdka Ale z drugiej strony potem musi czekać prawie cały rok

Kurcze dziewczyny, przeszłam na kolejny poziom wizażowego wtajemniczenia. Lecę sprawdzić co mam w barku. Jakieś zamówienia? (ale dzisiaj to się wybalangujemy, będzie kac chyba jutro )

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-11-03 o 20:09
Stary 2008-11-03, 20:17   #40
czekoladka79
Zadomowienie

A teraz jeszcze troszeczkę wspomień, właśnie zaczęłam zbierać moje wpisy z początków przygotowań i tworzyć pamiętnik ..... ale ubaw poczytajcie sobie jak to całe szaleństwo się zaczęło

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=239250
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 06:21   #41
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć dziewuszki
Dzisiaj piję podwójnie mocną kawę. Padam normalnie na nos. Chociaż spałam jak zabita, zdecydowanie się nie wyspałam. Wróciliśmy wczoraj ok 11 po wizytach u projektantki i stolarza. Okazało się, że to co ta małpa nam zaprojektowała wcale do najtańszych w wykonaniu nie należy i chyba z tego zrezygnujemy. Jestem wściekła.
Trzymajcie za mnie mocno kciuki za kolejny miesiąc, który mam nadzieje przybliży mnie do własnego mieszkania i nie miejcie mnie dość, jak będę marudziła, bo pewnie teraz będę.
Cytat:
kupilam dwa prezenty gwiazdkowe jeszcze tylko jeden do kupienia i lista bedzie zamknieta hihihi ja to szybka jestem
Hmmm...dobry pomysł, żeby już pomysleć nad prezentami Rodzicom jednym idrugim kupujemy odtwarzacze DVD, żeby mogli nie w komputerze, a normalnie, w telewizorze nasze płytki oglądać. Zostaje siostrzyczka braciszek i mąż oczywiście

Superaśne zdjątka. Śliczne dziewcze z Ciebie

Cytat:
No i żeby nie było tak miło ....jesteśmy na ścieżce wojennej z fotografem/kamerzystą. Ten (uwaga :brzydkie słowo) PALANT wyciągnął od nas 3 tys za film plus zdjęcia i nie chce nam dać zdjęć na płycie tylko oznajmił, że każdorazowo mamy przychodzić do niego po odbitki i płacić 15 zł za szt .....tak dobrze widzicie 15 zł za sztukę.....gdzie ten format 15x21 w empiku kosztuje 0,99 gr.
No szlag mnie trafił. W końcu po wielu prośbach i groźbach zgodził się dać płytę, ale nie mieliśmy jak sprawdzić co tam nagrał i jak się później okazało jest tam tylko 1/3 zdjęć......więc wysłałam teściową dzisiaj, aby zrobiła dokładne fotki witryny jego salonu, bo wywiesił tam nasze zdjęcia BEZ NASZEJ ZGODY i będzie szantażyk albo oddaję sprawę do sądu o użycie bez zgody naszego wizerunku albo daje nam zdjęcia na płycie.
Wiem, wiem, ponizej jakiegokolwiek poziomu, ale teściowie się na niego uparli, bo to DOBRY znajomy i od lat u niego zdjęcia wywołują (teść majątek zostawił u kolesia) - a mi on "śmierdział" na odległość bo umowy nie chciał podpisać.
Pomijam fakt, że film nie ma jakiejkolwiek obróbki i sama będę musiała poświęcić kilka nocy, żeby dodać podkłady muzyczne, jakieś fajne dodatki ..... np. trochę strzelaniny, walających się trupów, poucinanych głów, wnętrzności .....bo jakiś taki mdły ten ślub i wartkiej akcji w nim brakuje
Palant!!! Strasznie mnie denerwuje to dobabianie się na szczęściu młodej pary. Wszyscy myślą, że to, co związane ze ślubem jest dla młodych tak ważne, że można ich na maxa wykorzystywać, i tak zapłacą... Wrrrrrr denerwuje mnie to!!! Czekoladko walcz

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny, przeszłam na kolejny poziom wizażowego wtajemniczenia. Lecę sprawdzić co mam w barku. Jakieś zamówienia? (ale dzisiaj to się wybalangujemy, będzie kac chyba jutro )
Biorę, tzn wypiję wszystko co dasz, może być nawet vodka, aby dużo
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 06:33   #42
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Nie było mnie na świętowanku!!! W każdym bądź razie czuję się usprawiedliwiona bo mąż mnie wkurzył
Jestesmy na etapie planowania kuchni!!1 I ten mój wstręciuch chce białe meble do kuchni
A kuchnia to moje królestwo;( I to ja tam będę te szafki musiała myć!!
Poza tym jego wizja- czarny biały i chrom nie pasują do tego wnętrza. To malutkie pomieszczonko. Grrrr
Stary 2008-11-04, 07:42   #43
katarzinka
Wtajemniczenie

obiecany przepis
Muffinki
Czas przygotowania ok. 45 min
- Składniki:
- 2 duże jabłka
- 15 dag płatków migdałowych
- 2 szklanki mąki
- 2 jajka
- 3 czubate łyżki cukru
- 1/2 kostki masła
- 3/4 szklanki mleka
- płaska łyżeczka proszku do pieczenia
- sól
- płaska łyżeczka sody
- 3 łyżeczki cynamonu
Masło rozpuścić. Jajka rozmieszać z mlekiem. Do miski przesiać mąką. Dodać cukier cynamon, proszek do pieczenia, sodę i szczyptę soli. Wlać jajka z mlekiem oraz przestudzone masło, dokładnie połączyć wszystkie składniki.
Jabłka obrać, pokroić w kostkę. Dodać do ciasta razem z 3/4 porcji porcji płatków migdałowych. Wymieszać łyżką, niezbyt dokładnie – ciasto ma być grudkowate. Papierowe foremki wypełnić ciastem do 3/4 wysokości. Posypać resztą płatków migdałowych. Piekarnik nagrzać do 200oC i piec 20 – 25 minut.

ja je robie nie tylko z jakbłkami ale i inymi rzeczami typu rodzynki, czekolada, wiórki kokosowe inne owoce i robie je w foremkach blaszanych, a nie papierowych.
no i mozna je zrobić nie tylko na słodko, ale i np z warzywami na ostro wtedy do ciasta nie dajemy cukru.

Aguniu robiłam wczoraj z moim ukochanym cisteczka - pyszności i w całym domu pachniało ciasteczkami przepis rewelka
Zanim czas pokona nas"

Edytowane przez katarzinka
Czas edycji: 2008-11-04 o 07:45
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 07:47   #44
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Witam Was mordki!

Wczoraj udało mi się w końcu kupić kozaki na zimę , normalnie muszę to do kalendarza wpisać. Tyle zachodu z nimi było, aż w końcu się udało. Są prawie do kolana, na szpilce, czarne, przy pięcie z każdej strony przechodzi ślaczek małych cekinków. Jak zwykle mąż je pierwszy upatrzył, a mi się spodobały.

Dziś po południu nadrobię zaległości w czytaniu, na szczęście nie jest tego dużo.

Ciao!
Stary 2008-11-04, 07:50   #45
kina2807
Zakorzenienie

Cześć kobietki, ja już w pracy i zaraz kawkę sobie strzelę na dobry początek dnia (bo inaczej mordką po klawiaturze będę ciągać)

Czekoladko ja chcę zobaczyć ten stuningowany film ze ślubu z wartką akcją , ja co prawda filmu nie mam, ale zawsze da się jakiś fotomontaż na zdjęciach walnąć, żeby i u mnie trochę dreszczyku było

Izusiu mam nadzieję, że się dogadacie (czyt., że mąż przystanie na Twoją propozycję)

Miłego dnia kobietki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 07:53   #46
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

uuułłłaaa kupiłam butki i kurtke i sie nawet nie pochwalilam... aha oł jeee a moje zadowolenie jest tym wieksze ze dzis znow beznajdziejna pogoda...

fakt faktem po cmentarzach w butkach nowych chodzilam i bolia mnie plecy lydki i stopy... booo... maja mega obcasy (ale sa mega wygodne )
Kurtka i tak mi sie wydaje zbyt cienka ale o dziwno jest ciepla... poki co na te temteratury co sa (przeciez nie wejde w niej do lodowki zeby sprawdzic )

Tez sie dolaczam do swietowania bo jest co swiatowac... jakby na to nie patrzec kazda z nas odwalila kawal dobrej roboty

i do dziewczyn ktore wkleily tylko po 3 zdjecia w poprzedniej czesc - MAŁO

Cytat:

cos ja tez jestem wsciekla na kamerzyste... czekamy na płytke od 23 sierpnia!!! czyli juz ponad 2 miesiace!!! i jak do niego zadzwonilismy to powiedzial: ale jakie wesele??
jak juz zajarzyl to powiedzial zebysmy przeslali mu fotki bo on chce na plytce zdjecie wydrukowac... i mial nam napisac eska z mailem... dzisiaj mija tydzien a on olal sprawe...
znalazlam na necie meila i go zrabe i to rowno
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 07:54   #47
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Jestesmy na etapie planowania kuchni!!1 I ten mój wstręciuch chce białe meble do kuchni
Białe szafki - tylko nie to!!! Moja znajoma ma białą kuchnię - narzeka jak nie wiem co, poza tym to masz rację, kuchnię trzeba utrzymywać w czystości a wiadomo jak jest z bielą.

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Wczoraj udało mi się w końcu kupić kozaki na zimę !
Pochwal się buciorami
Stary 2008-11-04, 09:42   #48
Milibili
Zadomowienie

Witam w nowej części !

@ przyszła więc żadnej niespodzianki nie będzie....
Natomiast po powrocie do tego przeklętego mieszkania mieliśmy neispodzianke Informacje, że od grudnia czynsz wzrasta o 150 zł Jestem tak zła, że nawet nie wiem oc powiedzieć.... 850 zł za dwa pokoje bez kuchni w dodoatku z awanturami, przeklenstwami za ścianą i w dodatku opłaty z sufitu (co miesiac ponad 150 - 200 zł) kiedy my nocujemy tam tylko 15 dni w miesiącu i jak przyjezdzamy to tylko 2 godziny maxymalnie palimy światło, szybki prysznic i spać) Nie gotujemy, nie mamy telewizora, nie uzywamy tam komputerów więc skąd takie opłaty to ja nie wiem

Jestem wściekła tak, że aż się trzęsę... Przepraszam, że tak chaotycznie ale musiałam to z siebie wyrzucić

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 09:58   #49
agunia82
Zakorzenienie

Hej laski

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki

Trzymajcie za mnie mocno kciuki za kolejny miesiąc, który mam nadzieje przybliży mnie do własnego mieszkania i nie miejcie mnie dość, jak będę marudziła, bo pewnie teraz będę.

Biorę, tzn wypiję wszystko co dasz, może być nawet vodka, aby dużo
Trzymam bardzo, bardzo mocno I możesz marudzić, nie ma problemu, zawsze dobrze się wygadać
Tobie tej wódki to chyba podwójną porcję trzeba dać na uspokojenie Ale spoko, weselnej mi jeszcze tyle zostało, że wszystkie dziewczynki tutaj mogły by się spić

Cytat:
Nie było mnie na świętowanku!!! W każdym bądź razie czuję się usprawiedliwiona bo mąż mnie wkurzył
Poza tym jego wizja- czarny biały i chrom nie pasują do tego wnętrza. To malutkie pomieszczonko. Grrrr
Biała No tylko nie to, u moich rodziców są białe meble w kuchni- KOSZMAR jednym słowem Non stop trzeba myć, wszystko na nich widać. Ja mam tylko blaty kremowe i też chyba wolałabym inny kolor

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
obiecany przepis

Aguniu robiłam wczoraj z moim ukochanym cisteczka - pyszności i w całym domu pachniało ciasteczkami przepis rewelka
przepis zaraz trzeba zapisać wygląda smakowicie. Ale na wypróbowanie poczeka, bo mój mąż ma się odchudzać, a pieguski już wcinał jeden za drugim

Cieszę się że smakowały ciastka

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Witam Was mordki!

Wczoraj udało mi się w końcu kupić kozaki na zimę , normalnie muszę to do kalendarza wpisać. Tyle zachodu z nimi było, aż w końcu się udało. Są prawie do kolana, na szpilce, czarne, przy pięcie z każdej strony przechodzi ślaczek małych cekinków. Jak zwykle mąż je pierwszy upatrzył, a mi się spodobały.

Dziś po południu nadrobię zaległości w czytaniu, na szczęście nie jest tego dużo.

Ciao!
noooo to pochwal się koniecznie i pokaż fotkę!

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Witam w nowej części !

Natomiast po powrocie do tego przeklętego mieszkania mieliśmy neispodzianke Informacje, że od grudnia czynsz wzrasta o 150 zł Jestem tak zła, że nawet nie wiem oc powiedzieć.... 850 zł za dwa pokoje bez kuchni w dodoatku z awanturami, przeklenstwami za ścianą i w dodatku opłaty z sufitu (co miesiac ponad 150 - 200 zł) kiedy my nocujemy tam tylko 15 dni w miesiącu i jak przyjezdzamy to tylko 2 godziny maxymalnie palimy światło, szybki prysznic i spać) Nie gotujemy, nie mamy telewizora, nie uzywamy tam komputerów więc skąd takie opłaty to ja nie wiem

Jestem wściekła tak, że aż się trzęsę... Przepraszam, że tak chaotycznie ale musiałam to z siebie wyrzucić
Mili słoneczko, uciekajcie z tego mieszkania jak najszybciej. Faktycznie Ci ludzie nie są do końca normalni. Ja jak wynajmowałam pokój to za prąd wychodziło max 100zł za miesiąc (jak w ogóle nie oszczędzaliśmy), a tam jeszcze mieliśmy dafiki do ogrzewania wody- przy prysznicu też.
Trzymaj się słońce cieplutko

Daguś, masz jakieś wieści od naszego Liloszka? Tęskno mi za nią, a jej już tak długo nie ma!

Stary 2008-11-04, 10:08   #50
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:

uciekajcie jak najszybciej. Przecież ogromne pieniądze płacicie. Nie da się czegoś poszukać w podobnej cenie? a może coś za mniejszą kasę się znajdzie.
Trzymam kciuki.

Cytat:
Trzymam bardzo, bardzo mocno I możesz marudzić, nie ma problemu, zawsze dobrze się wygadać
Tobie tej wódki to chyba podwójną porcję trzeba dać na uspokojenie Ale spoko, weselnej mi jeszcze tyle zostało, że wszystkie dziewczynki tutaj mogły by się spić
Dziękuję biorę podwójną a nawet potrójną porcję i nie wiem, chyba się z kumpelami na sobotę obstukam na jakieś disco (babskie disco), muszę się odstresować.
Stary 2008-11-04, 10:24   #51
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję biorę podwójną a nawet potrójną porcję i nie wiem, chyba się z kumpelami na sobotę obstukam na jakieś disco (babskie disco), muszę się odstresować.
oj tak, takie babskie disco fajna sprawa Ja na takie teraz dostałam zaproszenie od koleżanki do Krakowa, ale chyba nie dam rady A też by mi się przydało

Coś Wam pokażę na poprawę humoru

http://www.widelec.org/index.php?pag...text=&pages=10

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-11-04 o 10:26
Stary 2008-11-04, 10:33   #52
jeszczepanna
Raczkowanie

Juzniepanna tez sie melduje
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 10:38   #53
Milibili
Zadomowienie

Agunia, gosia dziś dzwonię w jedno miejsce... Taniej nic nie znajdziemy Katowice, dwa pokoje o jakimś przyzwoitym standardzie (nie mowie absolutnie o apartamencie ) to ok . 1200 zł. Chcieliśmy to trochę wszystko przesunąc ze względu na to, że sporo kasy idzie teraz na dentyste... ale postanowilismy ze powiemy im w gruniu podczas płacenia, ze to ostatni miesiąć jak tam mieszkamy. Niech biorą kaucje (nie chcemy się z nimi kłucić) i dadza nam się spokojnie wyniesć....

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 11:15   #54
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam w samo poludnie. Wlasnie wsadzilam ciasto do piekarnika dzis polecam "Fale dunaju"
Wczoraj o polnocy skonzylismy meblowac nasz pokoik wyszo cudownie.... a calej dlugosci sciany szafy od podlogi az po sufit, lozko prawie na srodku pokoju zaglowkiem oparte o sciane ( jak sie dzis obudzilam to widzialam na wprost cudowe drzewo ) w lewym kącie rozlozony stojak na aparat cyfrowy a pod oknem mini wieża.... Na podlodze dywan polozony tak ze jest tylko z jednej strony pokoju, a z drugiel drewnuiana podloga.... Kurcze ale ten pokoj sie duzy i klomatyczny zrobil.... Dzis wpijamy koleczki w sciane aby co nieco powiesic . Niby mamy tu pomieszkac chwile ale podoba nam sie to nasze gniazdko

Cytat:
Daguś, masz jakieś wieści od naszego Liloszka? Tęskno mi za nią, a jej już tak długo nie ma!
Lilce nawalil Lifvebox i jest w naprawie.... Dlatego nie moze z nami gadulic

Cytat:
Uciekajcie......

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
uuułłłaaa kupiłam butki i kurtke i sie nawet nie pochwalilam... aha oł jeee a moje zadowolenie jest tym wieksze ze dzis znow beznajdziejna pogoda...

cos ja tez jestem wsciekla na kamerzyste... czekamy na płytke od 23 sierpnia!!! czyli juz ponad 2 miesiace!!! i jak do niego zadzwonilismy to powiedzial: ale jakie wesele??
jak juz zajarzyl to powiedzial zebysmy przeslali mu fotki bo on chce na plytce zdjecie wydrukowac... i mial nam napisac eska z mailem... dzisiaj mija tydzien a on olal sprawe...
znalazlam na necie meila i go zrabe i to rowno
Pochwal sie zakupami.....

Kurcze ale wy macie sie z tymi kamerzystami... My juz odebralismy swoje plytki... i to nawet juz poprawione

Cytat:
Uuuuu biel, czern i chrom.... jej... to strasze i zimne ..... w ogole mi to zestawienie nie pasuje do kuchni.... Kuchnia musi byc dla mnie ciepla i widna....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 11:19   #55
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
STO LAT!!!!! Wszystkiego najlepszego Malutka w końcu jakaś impreza
Cytat:
Wszystkiego naj naj naj Malutka
Cytat:
A z okazji imienin to wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i miłości, i przede wszystkim- żeby fasolka zdrowo rosła i nie dawała się zbytnio mamusi we znaki

Cytat:
No i żeby nie było tak miło ....jesteśmy na ścieżce wojennej z fotografem/kamerzystą

Cytat:

Cytat:
gratuluję

Cytat:

fajne te zdjęcia, z niektórych to aż mój mąż się uśmiał

Do zobaczyska później, bo najpierw idę do mamy, a potem do koleżanki na plotki Buziaczki dla wszystkich
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 12:14   #56
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
oj tak, takie babskie disco fajna sprawa Ja na takie teraz dostałam zaproszenie od koleżanki do Krakowa, ale chyba nie dam rady A też by mi się przydało

Zwierzaki - słodziaki

Cytat:
Agunia, gosia dziś dzwonię w jedno miejsce... Taniej nic nie znajdziemy Katowice, dwa pokoje o jakimś przyzwoitym standardzie (nie mowie absolutnie o apartamencie ) to ok . 1200 zł. Chcieliśmy to trochę wszystko przesunąc ze względu na to, że sporo kasy idzie teraz na dentyste... ale postanowilismy ze powiemy im w gruniu podczas płacenia, ze to ostatni miesiąć jak tam mieszkamy. Niech biorą kaucje (nie chcemy się z nimi kłucić) i dadza nam się spokojnie wyniesć....
Trzymam kciuki, żeby Wam nie robili problemów.

malutka chyba miałaś imieninki, uciekło mi dla Ciebie
Stary 2008-11-04, 12:20   #57
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Lilce nawalil Lifvebox i jest w naprawie.... Dlatego nie moze z nami gadulic
pozdrów ją od nas koniecznie

Cytat:
Zwierzaki - słodziaki
i jeden zboczuszek się nawet trafił tam

Stary 2008-11-04, 12:26   #58
katarzinka
Wtajemniczenie

ja się z Wami żegnam na kilka dni - jutro o jakiejś pogańskiej porze wyjeżdżam do Wrocławia - oczywiście nie przyniosę Wam wstydu na tej konfie
a jak wróce to w poniedziałek - PANIEŃSKI

wszystkim zdenerwowanym, wkurzonym i jeszcze nie wiadomo co tak na osłodę życia
a dla wszsytkich stąd też

i do zaczytania po powrocie nie piszcie na tony, bo nie dam rady nadrobić
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:33   #59
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Czesc Maliny
Dobrze ze zostawilyscie nwy adres bo najpier wpakowalam sie na pm 2008
Widać, że mieliście profesjonalistę-fotografa. Ładne zdjęcia.

Cytat:
A ja dorzucam do imprezy pół szafy alkoholi i odatkó jakie zostały z drink baru ....nastrój mam podły .....
Ale jazda. Żeby za taką kasę taką chałę odwalić. Bardzo dobrze, że nie odpuszczacie. A ten incydent z Waszymi zdjęcia na wystawie studia to już w ogóle przechodzi swoje pojęcie. Mam nadzieje, że sprawa zakończy się na Waszą korzyść.

Cytat:

Pochwal się buciorami
Jak będę miała chwilkę i nie zapomnę to zrobię i wrzucę.

Cytat:
Witam w nowej części !

Milibili

Cytat:
Napisane przez jeszczepanna Pokaż wiadomość
Juzniepanna tez sie melduje
To good, tylko czemu nic nam nie opowiedziała .

Cytat:
ja się z Wami żegnam na kilka dni - jutro o jakiejś pogańskiej porze wyjeżdżam do Wrocławia - oczywiście nie przyniosę Wam wstydu na tej konfie
Może gdzieś się na ulicy spotkamy, nie wiedząc, że my to my .Bezpiecznej podróży i pobytu we Wrocku.
Stary 2008-11-04, 16:49   #60
kasienka1985
Zakorzenienie

hej ho
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Kasienka my bylismy tydzien temu na Tajne Przez Poufne
hehehehehe
Fotki cudne! Jestem w Was zakochana... piękna para
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Kasienko buziak z okazji rocznicy a jak Mąż chce zabrać Żonkę do kina to nie wybrzydzaj mój Mężuś szanowny stwierdził ostatnio, że do kina się nie opłaca chodzić (bo filmy w necie są szybciej niż w kinie, tylko ciiiiii...)
Dzięki za buziaka...
Z kinem nie wyszło.
Skonczyło się na ... fochu i siedzeniu w domu.
Rocznica superowa!
Nie będę się rozpisywała, bo słów szkoda...
Ciche dni
Cytat:

Ostałam się sama (słomiana wdowa) mężulek wyjechał do Niemiec ....wróci dopiero 20 grudnia ....chlip chlip

No dobra nie sama....króliczek angorek siedzi ze mną

Z ciekawszych rzeczy to waśnie naskrobałam reklamację do biura podróży, za to że wylądowaliśmy w hotelu w którym trwa generalny remont i musieliśmy zmieniać na inny. No i za to iz twierdzono w biurze podróży, że na Sri Lance nie ma polskiego rezydenta po czym podczas transferu do hotelu otrzymujemy telefon od polaka króry twierdzi, ze od dwóch lat jest tam rezydentem i oferuje nam wycieczki fakultatywne oszust czy faktyczny rezydent przygotowani na wszystko łącznie z porwaniem pojechaliśmy zwiedzać wyspę ....jak się okazało z polskim rezydentem ....

1. Nie płakaj masz jeszcze nas
2. Biuro podrózy...
3. Kamerzysta- z tymi odbitkami to koleś przegiął pałę!!! Wytargałabym go za kłaki, a gdyby był łysy to tłukłabym w glace!!!
Co do fotek na wystawie bez zgody...
Mój kolega miał taką sytuację, koleś w dodatku zamieścił jego fotki ślubne w gazecie!
Również zrobił szantazyk <wyciągnął od niego wszystkie fotki na płytce za darmoche>.
Szantażyk więc się opłaca!!!
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Mąż wlaśnie zabiera się za robienie naleśników, wcześniej upichcił obiad. Dziś T. załadował po raz pierwszy naszą nową pralkę .
mrrrrrrrrrrrrr... jak to zabrzmiało ... <nie bij>
Cytat:
Gratki pysia!
Pijemy... a co... ja też podtopię swe smutki.
Cytat:
Witaj kotecku
Nie smutkaj swych cudacznych oczków
Wyprowadzajcie się szybciorem!
Cytat:
Mnie też tęskno za nią
Cytat:
Myszko nasza powodzenia
Wracaj do nas szybko

A ja dziś mam przeprowadzkę do innego pokoju.
W naszym wylazła pleśń, bo zakrecam kaloryfery- a pokoj mamy narożny.
Idem zatem
Do zoba być może wieczorkiem

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości