![]() |
#691 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zadomowienie
|
Odebrałam przesyłkę. Wrażenia:
- pędzel do różu i cieni - jak zawsze mięciutkie... - pudry - nie zdążyłam przetestować - cień 10 Items or Less - śliczny błękit... - balsam miętowy do ust - duuuuużo go, jest w metalowym pudełeczku i ma dziwną konsystencję, chyba się odzwyczaiłam, jest trochę jak wazelina... Raczej jako balsam na wieczór niż na codzień...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Gabs jakie dostalas pedzle, z jakimi trzonkami? Ciekawa jestem czy przysylaja juz same bambusowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zadomowienie
|
Z bambusowymi trzonkami. Innych już chyba nie uświadczysz...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
To dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zadomowienie
|
Jestem po czterech dniach ostrych testow. Ostrych, bo gora raz dziennie mialam czas na poprawienie make up i zmatowienie twarzy.
- Fairly light neutral za ciemny(na policzkach prawie jak brazer) - Sunkissed fair wyglada bardzo naturalnie, ale ciemnieje - Fair neutral ladnie stapia sie z szyja, ktora mam jasniejsza, ale twarz wyglada troche nienaturalnie wiec ideal to bedzie mieszanka Jestem troche zawiedziona, poniewaz myslalam ze beda lepiej zachowywaly sie na twarzy. Po 3 godzinach nawet po przypudrowaniu pudrem sypkim swiece sie jakbym miala gola twarz(bardzo nieprzyjemny efekt). Poza tym po jakims czasie na nosie dziwnie wygladaja nie tyle waza sie co wchodza w pory. A co najgorsze zauwazylam raczej pogorszenie cery niz poprawe, ale to prawdopodobnie wina hormonow. Za to bardzo na plus roz Nick Nack - slicznie wyglada, bardzo naturalnie, swietnie sie naklada i korektor intensive fair - niezle kryje i co najwazniejsze uzywalam tez pod oczy i nie wchodzi w zmarszczki mimiczne(kazdy inny korektor to robi chociazby minimalnie a ten nic)! |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Raczkowanie
|
ja to czytałam naprwdę ale jak włozyć do karty te kolory narparwde mi to nie wychodzi plis pomóżcie...:-((((((
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | |||
Zadomowienie
|
Potwierdzam.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Raczkowanie
|
ale ja to rozumiem tylko nie wiem jak to niby włozyc bo mi to nie wychodzi poprostu dodaje mi to jako osobny produkt a nie jako póbka no nie wiem co ja robie źle..........:-((
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
bo najpierw wchodzisz w zestawy i klikasz zestaw próbkowy a potem w podkłady, róze itp i przeciągasz poszczególne kolory naprawo do koszyka
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zadomowienie
|
Ciekawe, wzięłam róż Nick Nack chyba bardziej jako cień niż róż bo mi Shortcake odpowiada - zapudrowany AOH z Essence nabiera dyskretnego i chłodnego uroku naturalnych rumieńców na policzkach, specjalnie dla niego wzięłam pędzel z EDM do różu
![]() Co do pudrowania się i ogólnie nakładania minerałów, stwierdziłam, że nie warto nakładać więcej - inaczej po całym dniu robi się takie ciasto na twarzy, że żadne bibułki tego nie załatwią, a dokładanie pudru tylko pogarsza sytuację. Im mniej, tym lepiej - tylko jakoś mi tak ciężko... Może to sprawia fakt, że mam 3 pełnowymiarowe podkłady mineralne i kolejne stadko próbek. Kiedyś to trzeba zużyć. Niedawno do dużego słoiczka z EDM wsypałam wszystkie próbki podkładów jakie miałam w domu - 3 firmy, różne formuły, kolorów jeszcze więcej. I ten podkład najlepiej stapia mi się ze skórą. Ma chłodny odcień beżu - jeśli wiecie o czym mówię. Muszę sie rozejrzeć za czymś takim. Oczywiście jak skończę te 3 podkłady, które już mam ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() ostatnio stwierdzialm ze mimo wszytsko uzywanie mineralkow na moja aveneke to nie jest najlepszy pomysl ![]() zasatnawiam sie czy maj one jakis filtr? na stronie nie dogrzebalam sioe do tego typu wiedzy niestety, moze wiecie cos na ten temat? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |
Organizatorka
|
Kosmetyki Everyday Minerals
Znowu fajna promocja.... -15% i 3 produkty gratis .. pełnowymiarowe..
https://www.everydayminerals.com/ind...d=27&Itemid=90 muszę chyba sobie zablokowac tą stronkę, bo jak tak dalej pojdzie to będę raz w miesiącu zamawiac ![]() Cytat:
Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-02-01 o 09:04 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
O nie
![]() W takim razie nie czekam, tylko zamawiam pedzle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
echh kurcze jeszcze nie otrzymałam tam tej paczki a juz mam ochote na nowe zakupy
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zadomowienie
|
Ja też bym zamówiła jeszcze jeden zestaw, tylko ten dolar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Si, dolar straszny ale dookoptowalam kogos do zamowienia i w zestawie wyjdzie nas taniej
![]() Najgorzej, ze przez tego mocniejszego dolara chyba zrezygnuje z zamowienia w CherryCulture, a tak chce miec podklad NYX ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Organizatorka
|
34 $ -zestaw 6 rzeczy- po znizce 28,9$ +10$ przesylka= 108,92 PLN (przy kursie 2,8) za wszystko
czyli 18,15 PLN za rzecz ![]() ![]() mniej więcej tak uzasadniam sobie oplacalność kolejnych zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajna promocja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Organizatorka
|
Kosmetyki Everyday Minerals
leana, moze jeszcze dojdzie. Poza tym, z mojego doswiadczenia, trzeba isc na poczte jesli paczka nie miesci sie w skrzynce, bo moga nie zostawic awiza przy nierejestrowanej..
A czy ktos mial peeling który jest w dziale błyszczków? na youtubie dziewczyna zachwalała, w dodatku jest b,duży. Jest z olejkiem jojoba i ona mowila ze raczej na zimę. I nie bardzo wiem o co tam chodzi... czy jeszce nawilza czy co... Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-02-01 o 09:05 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Pastereczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zadomowienie
|
Zaczynam być zła, bo dopiero przyszła do mnie ostatnia paczka, a tu kolejna promocja i to taaakaaa...
Chociaż jak pomyślę... Nie potrzebuję już więcej kolorówki, nie potrzebuję już więcej kolorówki, nie potrzebuję już więcej kolorówki, nie potrzebuję już więcej kolorówki, nie potrzebuję już więcej kolorówki.... Nie pomaga...
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2008-11-04 o 12:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Może spróbuj "mam już dużo kolorówki" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.