|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
![]() JA swoją szyłam za 1300 a w Krakowie w salonie kosztowała 2700. Syla jasne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Olivka ja to Ciebie podziwiam za Twoje podejscie szycuneczek i brawo a ja zaczynam piachy zaciskac zeby sie udalo
Iza czekam na paczusi napewno w nowej czapuni i szaliczku foty walne a co ![]() Gabi popieram zakupy u mnie w domu minimalizm zadnych zbednych dupereli zeby sie szybko i latwo sprzatalo hihi a jeszczer az w roku wywalam troche zeby nie bylo ![]() Laski a ja sie rozchodzilam na maxa kupilam nowe pokrowce na kanape i fotele przyjda za tydzien omowilismy z mezem przemeblowanko , kupilam przewijak z wanienka dla dzidzi hihi a co ![]() Pewnie powie ze zwariowalam a ze ja napaleniec jestem to perwnie sama polowe zrobie ![]() Jak ktoras ma jakies stronki z wystrojami to prosze podzielcie sie ![]() Moj plan pokoj w kolorach zielony , zolty i bialy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Kasiu pomysł z kolorkami fajny
![]() A i dziękuję, po prostu musiałam troszkę ponarzekać, poryczeć i poużalać się nad sobą. Ale już jest ok ![]() ![]() ![]() Biorę się za pracę chociaż po tym wolnym to mi się nie chce w ogóle nic robić. Ciężko się zebrać do roboty ![]()
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-04 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Upatrzyłam sobie komplet czerwony ciążowy i go sobie kupie a co!!!! Umówiłam się znowu do fryca (A. mnie namówił, po tej mojej wczorajszej histerii)!!! Ogólnie miałam oszczędności zbierane długo? Miałam, już nie mam
![]() ![]() Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-11-04 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Maz stwierdzil zebym przemyslala bo moge robic co chce tylko zeby to nie wygladalo potem jak u lekarza albo w szpitalu ( bialy kolor ) hihi wiec lece do sklepu polukac na farbki i sie troche nakrecic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gabus pochwal sie potem tym cus cudownym czerwonym ok ?? Laseczki dzien dobry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Izuś to cóż to za specjalista Cię kłuł. Już tyle razy miałam krewkę pobieraną i nigdy mnie ręka nie bolała, jakiś sadysta chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-11-04 o 10:00 Powód: dopisek :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej no to bliziutko. W jakiej konkretnie miejscowości mieszkasz? I czy to jeszcze lubelskie jest czy podlaskie już? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też... ![]()
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Czy wiecie moze na czym polega posiew u kobiety , ponoc robi sie w szpitalu tak?a ile fiolek krwi pobierają na chalmydie ??? Jak ja sie stresuje jutro powinno przyjsc skierowanie..
Buziaki dziewuszki ![]()
![]() |
#2953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chorobę można stwierdzić w laboratoriach diagnostyki molekularnej robiąc badanie testem immunofluorescencyjnym, lub enzymatycznym i pobierając wymaz z kanału szyjki macicy u kobiet lub wymaz z cewki moczowej u mężczyzn (czas wykonania 2 do 7 dni). Test Elisa polegający na określeniu poziomu specyficznych immunoglobulin we krwi. (we wczesnej fazie infekcji IgM, w późniejszej IgG) - jeśli wysoko dodatni - pacjent zainfekowany.
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-11-04 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wiecie mi jak robili badania na toksplazmozę to wygląda na to że mi tez na chlamydię zrobili bo tak coś mi mój gin mówił jak wyniki oglądał. Że na chlamydię i tokso ok. ? A ja nie zlecałam chlamydii ale zapomniałam z nim o tym pogadać jakoś mi wyleciało z głowy. Ale na pewno z krwi można
![]() Hiihi porobiłam co miałam zrobić chyba się troszkę poobijam ![]() Mam przy sobie pen drive z materiałami do pracy- może bym coś popisała. Hmmm tylko że ta co mi kuka przez ramie zaraz zczai i będzie nudzić żebym coś zrobiła ![]() ![]()
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-04 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nas tez znowu remont czeka hihi ale dopiero na wiosne musze komode dla dzidziola kupic i kolorek na scianach zmienic ![]() ![]() Ogolnie wydatkow mamy duzo jeszcze czeka Nas wykup mieszkania mam nadzieje ze w tym roku. A wracajac do sukienki to jednak ja wezme ![]() ![]() Wczoraj testowalam wozki w sklepie z moja mama ![]() ![]() Kobietki ciazowe czy wy tez macie takiego lenia? mi sie nic nie chce dobrze ze mieszkam z mama i ona jak mi sie nie chce obiad ugotuje.Ostatnio prawie codziennie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() powiem wam ![]() ![]() a propos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
A wklej. Ja chętnie pooglądam. Już straciłam nadzieję, że kiedykolwiek pochwalisz się jakimiś zdjęciami...
#2958 |
Zakorzenienie
|
Jasne że wklej
![]() ![]() Izuś na pewno można robić i z krwi i z wymazu tak jak w tym co nam tu wkleiłaś piszą. Hihi zrobiłam właśnie zprawozdanie które mam na 13 listopada ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tu wkleje nasze zdjecia na pewno ale na nk to sie boje bo jak ta jego zobaczy to jeszcze mu awanture zrobi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
Mischoko! Wiem, że masz dobre chęci i że kiedyś wkleisz, ale mnie aż skręca z ciekawości! No, ale cóż... poczekam, nie ma innego wyjścia.
Laseczki! Jakbyście miały potrzebę coś kupić z sephory, to mam mozliwość załawić parę rzeczy w atrakcyjnych cenach. Jakby co to PW.
#2962 |
Zakorzenienie
|
To czekamy z niecierpliwością aż będziesz mieć tego kompa
![]() Ale bym chciała żeby już był 28dc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
A Ty do nas masz cierpliwość
![]() Ehhh niech już chociaż będzie dziś ta 15-ta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Dwom przyjaciólkom po dlugich namowach, udalo sie wreszcie przekonac mezów, zeby zostali w domu i same wychodza na kolacje do knajpy zeby przypomniec sobie \'dawne czasy\'.
Po zabawnie spedzonym wieczorze, dwóch butelkach wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczaja restauracje calkowicie pijane! W drodze powrotnej obie nachodzi \'nagla potrzeba\', moze dlatego ze duzo wypily. Nie wiedzac gdzie isc sie wysikac, jedna mówi do drugiej: " wejdzmy na cmentarz, tutaj na pewno nikogo nie bêdzie" na to druga "ok". Wchodza na cmentarz, najpierw jedna sciaga majtki, sika, wyciera sie tymi majtkami i oczywiscie wyrzuca... Widzac to, druga od razu sobie przypomina , ze ma na sobie droga markowa bieliznê i szkoda by ja bylo wyrzucic. Sciaga wiec majtki, wklada je do kieszeni, sika i zrywa kokarde; z pierwszego lepszego wienca, zeby sie \'podetrzec;\'. Na drugi dzien; maz pierwszej dzwoni do meza drugiej "jurek, nawet sobie nie wyobrazasz co sie stalo! To koniec mojego malzenstwa" -"dlaczego"???? -"moja zona wrócila o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek, od razu wywalilem ja z domu " na to drugi " marek to jeszcze nic, wiesz co wykombinowala moja ? nie tylko przyszla pijana i bez majtek, ale miala wlozona w tylek czerwona kokardec z napisem "nigdy cie nie zapomnimy-, lukasz, ignacy, stasiek i pozostali przyjaciele z siłowni" To na poczatek a teraz tak Gabio ja sobie pobiegalam a teraz brzuch mnie boli przegielam po prostu a lekarz nie kazal lazic za daleko a ja 3 godziny spacer debilka wiec teraz sobie poleze modlac sie zeby mi przeszlo Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-11-04 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu lez i odpoczywaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2968 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
a jaki komplecik? Cytat:
Cytat:
okolice Białej Podlaskiej Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kathi! Ty nie szalej! Oszczędzaj się! Wrzuć mi maila na PW, to wyślę Ci "listę".
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Kathi
![]() Ty się nie przemęczaj bo tyłek spierzemy ![]() Ufff skończyłam sobie przygotowywać te materiały do pracy ![]() ![]() ![]() SPać mi się chce nieziemsko ![]() Podsuńcie jakiś pomysł na obiad- chodzi mi po głowie ser żółty panierowany i zapiekany, ale sama nie wiem. A na jutro może kupię schab i go już dziś przygotuję a jutro dorobię do tego tylko kluski śląskie. A na kolacyjkę rybkę- tilapię w papilotach z warzywkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.