Panny Młode 2010 cz. II - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-03, 23:29   #1081
szana
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Słodkiej nocki ślicznotki
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 06:17   #1082
gosica502
Wtajemniczenie

Kobietki nie zdążyłam wszystkich was zobaczyc ale to nic Jeszcze będzie pewnie okazja ale na temat śłiczne panny młode się w pełni zgadzam Troszke narczmu nikomu nie zaszkodziło
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 07:33   #1083
kaska87
Zakorzenienie

bo mi się dni pomyliły to juz się trzeba śmiać ze mnie haha wczoraj majewskiego oglądałam podobały mi się podpisy jak gadał z sikorkim haha

a dzisiaj twarzą w twarz

no jak ja mam chwilę przed zajęciami to nikogo nie ma

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-04 o 07:44
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 08:09   #1084
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Lain pisałas kiedys że masz kolegę który turbo lubi krav magę - ma wszystkie zęby?Pytam, bo oni się na tych treningach normalnie łomocą jak na ulicy
ma, ma on jeszcze gra w hokeja, wiec w ogole lubi takie agresywne sporty

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
właśnie sobie was oglądam nieskromnie powiem że nasz wątek mógłby się nazywać "najpiękniejsze Panny Młode"
zgadzam sie
przegladalam inne watki i u nas sa zdecydownaie najpiekniejsze panny mlode

co do sukni to nadal la sposa mecenas albo sandalo (choc tego juz sie pewno kupic nie uda). wklejac juz nie bede, bo byloby to juz nudne

ja dzisiaj bede miec pracowity dzien. w ogole tydzien. bo z okazji braku TZa przy boku mam zamiar ponadrabiac wszelkie projekty, prezentacje, eseje itp
ciekawe jak mi to wyjdzie a na uczelnie dopiero na 18
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 08:25   #1085
szana
Zadomowienie

Lain życzę owocnej pracy dasz radę
Stary 2008-11-04, 08:36   #1086
lain
Zakorzenienie

pewno to bedzie taka praca, ze raz Wizaz raz ksiazki
dzis w dzien dobry tvn bedzie o fryzurach slubnych ciekawe co znow wymysla i jakie ceny uznaja za normalne
Stary 2008-11-04, 08:48   #1087
szana
Zadomowienie

no czekam właśnie na te fryzki w DDTVN ,ale znając życie to podają jakieś kosmiczne tak jak z tym makijażem do ślubu
ja też tak mam ,że coś robię a za chwilkę na wizaż i tak w kółko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 09:20   #1088
Karlain
Rozeznanie

ja tez czekam na te fryzury :P hahahaha
i tak pewnie zadnej nie wybioer z DDTVN ale co tam, czekam i juz
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 09:26   #1089
lain
Zakorzenienie

zadna mnie nie zachwycila, ale przynajmniej ceny podali normalne, a nie jakies z kosmosu a fryzura tej laski z materialu filmowego w ogole mi sie nie podobala
i w sumie dobra rada zeby fryzjera rezerwowac conajmniej pol roku wczesniej, bo rzeczywiscie w lecie kiedy jest tyle tych slubow, moze byc problem z terminami, szczegolnie tymi bardziej obleganymi.

cos sie chyba dzieje z cisnieniem, bo zrobilam sie jakas taka senna i glowa mnie boli

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-04 o 09:30
Stary 2008-11-04, 09:29   #1090
onaella
Zakorzenienie

Cześć

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 09:32   #1091
tancerka212
Zakorzenienie

cześć dziewczyny witam z rana. ja juz po zajeciach ale dzisiaj tak beznadziejnie bylo... rano jak jechalam to był taki korek ze autobus w ogole sie nie posuwal do przodu, ścisk jak w puszcze jakiejs, okna pozamykane w dodatku śmierdzące dziadki jakies powsiadały i aż mi się słabo zaczęło robić w tym ukropie i w koncu wysiadłam i poszłąm na piechote na uczelnie a i tak szybciej byłam spacerkiem niz mój autobus!!!! jak mnie to wkurza w tym miescie to nawet nie wiecie... w moim miescie nigdzie nie muszę jezdzic komunikacją miejską bo w pół godziny to pójdę do centrum i załatwie sprawy i wroce a tu to pół godziny na swiatlach sie stoi... a w kazdym samochodzie po jednej osobie siedzi i stoją wszyscy w korkach... dobrze że na 8 rano mam tylko raz w tygodniu bo nie wiem co by było...
lepiej wezme jakąś witaminę bo naprawdę dzisiaj sie kiepsko w tym autobusie czulam przyciśnięta do drzwi..

Szana jak Ci zdjęcia nie doszły to daj znać to wyślę je dzisiaj jeszcze raz
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 09:35   #1092
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny witam z rana. ja juz po zajeciach ale dzisiaj tak beznadziejnie bylo... rano jak jechalam to był taki korek ze autobus w ogole sie nie posuwal do przodu, ścisk jak w puszcze jakiejs, okna pozamykane w dodatku śmierdzące dziadki jakies powsiadały i aż mi się słabo zaczęło robić w tym ukropie i w koncu wysiadłam i poszłąm na piechote na uczelnie a i tak szybciej byłam spacerkiem niz mój autobus!!!! jak mnie to wkurza w tym miescie to nawet nie wiecie... w moim miescie nigdzie nie muszę jezdzic komunikacją miejską bo w pół godziny to pójdę do centrum i załatwie sprawy i wroce a tu to pół godziny na swiatlach sie stoi... a w kazdym samochodzie po jednej osobie siedzi i stoją wszyscy w korkach... dobrze że na 8 rano mam tylko raz w tygodniu bo nie wiem co by było...
lepiej wezme jakąś witaminę bo naprawdę dzisiaj sie kiepsko w tym autobusie czulam przyciśnięta do drzwi.

oj współczuję i też wiem coś o tym, bo we wtorki jeżdzę na 7.40
I jadę przez Głęboką więc pewnie orientujesz się co się tam dzieje

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 09:35   #1093
lain
Zakorzenienie

ode mnie niedawno jazda autem/autobusem w strone centrum to byla masakra, bo rozwalili cala droge zeby zrobic wjazd do nowobudujacego sie centrum handlowego i tak puszczali auta jedna nitka, a tu wszyscy jezdza ta droga nie dosc, ze z osiedli to jeszcze z przedmiesci (np. pol Wieliczki...)
teraz juz skonczyli, wiec jest troszke lepiej, aczkowliek dalej korkow sie nie uniknie

dobrze, ze ja jezdze na uczelnie tramwajem - one przynajmniej nie stoja w korkach
Stary 2008-11-04, 09:45   #1094
szana
Zadomowienie

Cytat:
lepiej wezme jakąś witaminę bo naprawdę dzisiaj sie kiepsko w tym autobusie czulam przyciśnięta do drzwi..

Szana jak Ci zdjęcia nie doszły to daj znać to wyślę je dzisiaj jeszcze raz
no właśnie nie doszły

współczuję Ci tego poranka i wiem co to jest tak stać w takim otoczeniu i wogóla ta sytuacja mi znajoma...
Stary 2008-11-04, 09:49   #1095
lain
Zakorzenienie

oo znalazlam Wizazanke, ktora miala Mecenasa. i utwierdzam sie w przekonaniu, ze na zdjeciach niekatalogowych jest takze piekna suknia

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=32
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=35
Stary 2008-11-04, 09:50   #1096
tancerka212
Zakorzenienie

zazdroszcze... u nas w miescie nie ma tramwai... a to co sie dzieje rano na ulicach to jakas paranoja jest... naprawde jak dzisiaj policzylam ile autobus jechal a ile ja idę tą sama trasę piechotą to sie załamałam.. ale jednak kawałek drogi mam i np w zimie nie dam rady zasuwac na piechote po mrozie... ale jak jeszcze przyjdą zimowe kurtki to ja nie wiem chyba tam padne... kierowca tez inteligentny jak nie wiem co bo włącza ogrzewanie w autobusie a my sie tam mało nie pokisimy jak ogórki... marny początek dnia;/ ale już wzięłam tabletkę Falvit i położę się chyba troszkę do podusi i moze mi sie poprawi nastrój

w ogóle w ślubnym nastroju nie jestem zeby cos sobie szukac na necie jakis inspiracji, ale cale szczescie mamy jeszcze troche czasu no i mamy siebie a co 50głów to nie jedna niech każda jakiegos linka fajnego wrzuci i juz wesele gotowe hehehe

wczoraj oglądałam zdjęcia kuzynki ze slubu... jakie ona ma cudowne zdjęcia!!!! mowila ze kupe kasy ją to kosztowalo ale zdjęcia powalające... tyle ze ona nie chciala pleneru tylko fotki ze studia sobie zrobili... piękne w sumie w głównej mierze panna młoda była powalająca w sukni z pronovias... tren na zdjeciach jest boski ale kuzynka mowila mi ze troche jej przeszkadzal bo nie mogla sie w Kościele swobodnie czuc bo co wstala to zaraz swiadkowa jej poprawiala wszystko potem siadła i od nowa... nie dosc ze tren to welon byl jeszcze dłuzszy... nie wiem juz sama...
nie wiem ile ona kasy wydala na tego fotografa ale jak ona mowi ze duzo to na pewno musialo byc kosmicznie duzo bo jak suknia za 4 tys to dla niej normalna cena to ja nie wiem ile to jest duzo...
po drugie sprawa pleneru czy studia...
po trzecie sesja w dniu slubu czy w inny dzien...
kuzynka mowila ze duzo czasu sie schodzi na zdjecia i jak sie chce ladne to trzeba go troche poswiecic i przez ta sesje miala taki bieg potem ze do kosciola to pędem jechali przez to... a slub na 17 byl.. a jak ja chce wczesniej to ja nie wiem chyba o 5 rano do fryzjera by trzeba bylo pojsc..

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-11-04 o 10:01
Stary 2008-11-04, 10:03   #1097
szana
Zadomowienie

Ja chcę tren ale welon tylko do ramionz tym to chyba zdania nie zmienię a wszystko da się przeżyć i czego się nie robi dla urody
też jestem za tym wrzucaniem linków każda i wyjdzie piękny ślub
Tancereczko czekam na forteczki jeśli możesz
Stary 2008-11-04, 10:04   #1098
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
pewno to bedzie taka praca, ze raz Wizaz raz ksiazki
dzis w dzien dobry tvn bedzie o fryzurach slubnych ciekawe co znow wymysla i jakie ceny uznaja za normalne
dopiero się obudziłam i przegapiłam fryzury ślubne...ale tak oni zawsze jakies odjechane rzeczy pokazują więc nie żałuję.

Cytat:
oo znalazlam Wizazanke, ktora miala Mecenasa. i utwierdzam sie w przekonaniu, ze na zdjeciach niekatalogowych jest takze piekna suknia

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=32
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=35
śliczny fason ma ta suknia, nie jestem jednak przekonana do tych tiuli i świecidełek, ale wydaje mi sie, że to wina jakości zdjęć, bo na jednych mi się strasznie podobała a na drugich nie
A wiesz co - może idź sobie ja przymierz do salonu jak wyglądasz???Bo to jest kolekcja 2008?Ja bym nie wytrzymała, zwłaszcza, że później jak nie będzie nigdzie dostępna to będziesz o niej myśleć, że to na pewno ta i że szkoda że nie przymierzyłaś bo miałabyś jasność

Cytat:
w sumie w głównej mierze panna młoda była powalająca w sukni z pronovias... tren na zdjeciach jest boski ale kuzynka mowila mi ze troche jej przeszkadzal bo nie mogla sie w Kościele swobodnie czuc bo co wstala to zaraz swiadkowa jej poprawiala wszystko potem siadła i od nowa... nie dosc ze tren to welon byl jeszcze dłuzszy... nie wiem juz sama...
hmmm....no ale od tego jest świadkowa?Ja tam zobaczę przy przymierzaniu.
Wiecie co - jutro ide pierwszy raz w tym roku akademckim na uczelnię
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 10:10   #1099
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Ja chcę tren ale welon tylko do ramionz tym to chyba zdania nie zmienię a wszystko da się przeżyć i czego się nie robi dla urody
też jestem za tym wrzucaniem linków każda i wyjdzie piękny ślub
Tancereczko czekam na forteczki jeśli możesz

juz wysłałam ponownie wiec sprawdź za chwilke poczte wysłąłam ci zdjęcia z wakacji an których tżcik mi się oświadczył mmmmm jak je oglądam to mi się tak ciepło na serduszku robi...

a co do tej sukni z trenem to owszem swiadkowa jej poprawiala za kazdym razem- pół mszy kolo niej na kolanach spedzila... tragicznie to wyglądalo jak bez przerwy jej to układała... aż się goście miedzy sobą rozmawiali ze troche przesadza ta swiadkowa... bo zamiast spokojnie mszy sluchac i sie na mlodych patrzec to sie gapili wszyscy jak swiadkowa po ziemi sie tarza co 2 minuty z tym trenem... po tym przedstawieniu mowie zdecydowane nie trenowi...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 10:12   #1100
lain
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny fason ma ta suknia, nie jestem jednak przekonana do tych tiuli i świecidełek, ale wydaje mi sie, że to wina jakości zdjęć, bo na jednych mi się strasznie podobała a na drugich nie
raczej o zdjecia chodzi, bo na amatorskich fotkach wiekszosc sukni wypada cienko (wszystkie nadwyraz sie blyszcza sama to stwierdzam bo moich fotkach z roznych wesel)

Cytat:
A wiesz co - może idź sobie ja przymierz do salonu jak wyglądasz???Bo to jest kolekcja 2008?Ja bym nie wytrzymała, zwłaszcza, że później jak nie będzie nigdzie dostępna to będziesz o niej myśleć, że to na pewno ta i że szkoda że nie przymierzyłaś bo miałabyś jasność
moze lepiej nie, bo sie napale, a potem sie okaze ze nikt nie ma do odsprzedania. takie suknie spokojnie mozna mierzyc u kogos u kogo sie kupuje, szczegolnie ze jak sie dobrze trafi to mozna mierzyc juz swoj rozmiar (a w salonach mierzy sie ten rozmiar ktory maja)
ja mam postanowione - za mierzenie biore sie za rok

Cytat:
a co do tej sukni z trenem to owszem swiadkowa jej poprawiala za kazdym razem- pół mszy kolo niej na kolanach spedzila... tragicznie to wyglądalo jak bez przerwy jej to układała... aż się goście miedzy sobą rozmawiali ze troche przesadza ta swiadkowa... bo zamiast spokojnie mszy sluchac i sie na mlodych patrzec to sie gapili wszyscy jak swiadkowa po ziemi sie tarza co 2 minuty z tym trenem... po tym przedstawieniu mowie zdecydowane nie trenowi...
a to moze problem nieumiejetnej swiadkowej ktora nie potrafila tego trenu poprawic raz a dobrze
ja tam z trenu nie zrezygnuje, o nie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-04 o 10:13
Stary 2008-11-04, 10:25   #1101
can't be perfect
Wtajemniczenie

chwilę mnie nie było o tu nowych 10 stron chyba pobijemy rekord w ilości części PM ja jestem już po zajęciach ale jakoś fatalnie się czuję.. poza tym nie mogę się doczekać slubu a to jeszcze tylee czasu, szkoda.. gdyby kasa była i warunki na pewno bysmy się pobrali wczesniej.. zazdroszcze Wam budowy domku.. też bym chciała mały biały domek z tarasem, ale to pewnie za kilkanaście lat dopiero.. ale co tam kiedyś będę miała wymarzony domek

a co do trenu to ja też na 100% nie będę go miała.. jakoś mi się średnio podobają, chociaż na zdjęciach i w kościele jak sie stoi na schodach to to ładnie wygląda.

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-04 o 10:27
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 10:36   #1102
tancerka212
Zakorzenienie

ja tez stwierdzam że za daleko do tego naszego ślubu... zaczynam żałować że nie zarezerwowałam jakiejś daty w lipcu... zawsze to miesiąc wczesniej... no ale teraz jak juz wszystko zaklepane to nie będę robic przedstawienia że nie wytrzymam miesiąca najlepiej gdyby ten ślub był już w przyszłym roku... bez sensu ze tak długo trzeba czekac.. mam mały kryzys w oczekiwaniach na ten dzien i chcialabym zeby to było juz w 2009... ale na 2009 to chocbym sie dwoiła i troiła to nie znajde terminu bo sal na tak duze wesele jest mało, a ja chce tą jedną konkretną salę i ten jeden konkretny zespół.. no a zespól ma wszystkie terminy zajęte taki rozchwtywany;/ przeciez ja osiwieję jak tyle będę czekac na ten ślub w tęsknocie..
Stary 2008-11-04, 10:41   #1103
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
bo zamiast spokojnie mszy sluchac i sie na mlodych patrzec to sie gapili wszyscy jak swiadkowa po ziemi sie tarza co 2 minuty z tym trenem... po tym przedstawieniu mowie zdecydowane nie trenowi...
no to faktycznie skoro laska przeginała to musiało to komicznie wygladaćPrzeciez tren nie musi byc caly czas prosto...

Cytat:
raczej o zdjecia chodzi, bo na amatorskich fotkach wiekszosc sukni wypada cienko (wszystkie nadwyraz sie blyszcza sama to stwierdzam bo moich fotkach z roznych wesel)

ja mam postanowione - za mierzenie biore sie za rok
racja, moja kol miała suknie ecru i dość matową a na zdjęcia wyszła biała i świeciła sie jak nie wiem.
Ja też za rok...nie wiem jak to wytrzymam psychicznie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a co do trenu to ja też na 100% nie będę go miała.. jakoś mi się średnio podobają, chociaż na zdjęciach i w kościele jak sie stoi na schodach to to ładnie wygląda.
ja chcę a nie mam schodów w kosciele...zmienić kościół?
Ja sie nie upieram przy trenie, wszystko zobaczę jak bedzie wyglądało na mnie, ale baaardzo mi sie podoba tren. Jeszcze się okaże, że to co chciały treny pójdą w sukniach mini(bleee), te co nie chciał welonów pójdą dwumetrowymi(może to będę ja)
Muszę zminić avka, już dość mnie na tym forum

My właśnie stwierdzilismy, że jak już mamy tyle czekac to chociaż w czrwcu ślub niech będzieBo z racji pracy rodziców tżta odpadał nam lipiec i sierpień, zostawał czerwiec i wrzesień - no to wiadomo

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-04 o 10:43
Stary 2008-11-04, 10:41   #1104
lain
Zakorzenienie

ja jakos jestem spokojna z tym czekaniem moze dlatego, ze wszystko przebiega zgodnie z moim planem. nie chce slubu dopoki nie bede mogla w pelni oddac sie pracy, a nie latac przez caly tydzien na uczelnie
wraz ze slubem chce zaczac nowe zycie. nowa, dorosla lain a poki nie skoncze dziennych studiow nie poczuje sie dorosla...

Cytat:
ja chcę a nie mam schodów w kosciele...zmienić kościół?
ups u mnie tez nie ma przed oltarzem schodow przed kosciolem za to sa pokazne

mi sie wydaje, ze w ogole to ciezej znalezc suknie bez trenu niz z trenem

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-04 o 10:44
Stary 2008-11-04, 10:52   #1105
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja jakos jestem spokojna z tym czekaniem moze dlatego, ze wszystko przebiega zgodnie z moim planem. nie chce slubu dopoki nie bede mogla w pelni oddac sie pracy, a nie latac przez caly tydzien na uczelnie
wraz ze slubem chce zaczac nowe zycie. nowa, dorosla lain a poki nie skoncze dziennych studiow nie poczuje sie dorosla...
ja się najabrdziej dorosła poczuję jak po studiach pójde do pracy - to będzie przerażające A miło dorosła sie poczuję jak będę mieszkac z mężem

Aha, pani w madonnie powiedziała, że mają suknie od 2500, ale średnio trzeba się przygotować na 3 tys.
Stary 2008-11-04, 10:53   #1106
Marzsin
Raczkowanie

Witam najpiękniejsze Panny Młode 2010
Merriel odwiedziłam Twój profil na nk i jesteś bardzo ładna i masz super figure..a zdjęcie na koniku pierwsza klasa
Ja mam dni kiedy bym chciała szybciej ślub i dni kiedy myśle,że to wcale nie taka odległa data i jeszcze tyle do zrobienia i cieszenia sie tymi przygotowaniami..zależy od nastroju
Marzsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 10:54   #1107
tancerka212
Zakorzenienie

no ja wlasnie nie mogłam w czerwcu przez prace rodzicow.. z resztą w czerwcu koncze studia i chcialam po tych studiach dopiero swobodnie sie zająć rozwozeniem zaproszen i ostatnimi przygotowaniami a nie miedzy obroną ganiac wszedzie i nie miec spokoju... tak samo jak wy chce po slubie zacząć nowe zycie a nie jezdzic jeszcze na uczelnie.. chce wrócic do mojego rodzinnego miasta, tam wziąć slub a potem zamieszkać z moim tżcikiem i zabrac sie za szukanie pracy ale ostatnio przeczytała taki dowcip:
Chcesz rozbawić Pana Boga?? To powiedz mu o swoich planach....

i to kurcze nie jest dowcip tylko święta prawda... dlatego planowac to se mozna...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 10:57   #1108
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Chcesz rozbawić Pana Boga?? To powiedz mu o swoich planach....

i to kurcze nie jest dowcip tylko święta prawda... dlatego planowac to se mozna...
ee tam. trzeba miec racjonalne plany to sie uda u mnie jak na razie nic nie przebiega jakos razaco inaczej niz sobie to wymyslilam

jezeli przed slubem nie zajde w ciaze i uda mi sie w czerwcu obronic obie prace dyplomowe to bedzie ok
Stary 2008-11-04, 11:03   #1109
Samoa
Zakorzenienie

ja z kolei kompletnie odpuściłam temat uczelni przy okazji ślubu - przede wszystkim dlatego, że wcale nie musze sie bronić w czerwcu, zawsze coś może promotorowi nie spasić i nara na wrzesień. Ja na to wpływu nie mam. Rejestracja pracy jest u mnie do 30 czerwca, więc jak się nie obronię przed ślubem to i w lipcu i w wrześniu mogę. Uczelnia to jest pikuś Tylko, że na 5 roku chciałam zacząc jakies podyplomowe...ale to sie rozegra na 5 piatym roku gdzie i kiedy będę robić. Jak w Krakowie to na pou albo wse, albo w Warszawie to na sgh

Mimo mojego poglądu na niezależne od studenta sprawy uczelniane - mam nadzieję, że wam się wszystko ułoży tak jak chcecieAle lain pamiętaj - na uj jest straszny b...yyy bałaganChociaz z Ciebie mądra dziewczyna (tak sądzę...hehe) to sie pewnie zepniesz i obronisz jako pierwsza
Stary 2008-11-04, 11:06   #1110
tancerka212
Zakorzenienie

w sumie masz racje- jak sa realne i racjonalne plany to wszystko sie uda

ja najbardziej sie martwie ze pracy nie bede mogla znalezc po studiach... i przeprowadze sie do tżta rodzicow i bede siedziec calymi dniami w domu a za scianą bedzie siedziec tesciowa... nic kurna do niej nie mam ale tesciowa to tesciowa i aniolem nigdy nie bedzie w 100%..
a druga kwestia to ta ciąża hehe tez bede bardzo pilnowac żeby nie bylo dzidzi przed ślubem.. musi poczekać na swoja kolej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości