![]() |
#1081 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Słodkiej nocki ślicznotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Wtajemniczenie
|
Kobietki nie zdążyłam wszystkich was zobaczyc ale to nic
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
bo mi się dni pomyliły to juz się trzeba śmiać ze mnie haha
![]() ![]() ![]() a dzisiaj twarzą w twarz ![]() no jak ja mam chwilę przed zajęciami to nikogo nie ma ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-04 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() przegladalam inne watki i u nas sa zdecydownaie najpiekniejsze panny mlode ![]() co do sukni to nadal la sposa mecenas albo sandalo (choc tego juz sie pewno kupic nie uda). wklejac juz nie bede, bo byloby to juz nudne ![]() ja dzisiaj bede miec pracowity dzien. w ogole tydzien. bo z okazji braku TZa przy boku mam zamiar ponadrabiac wszelkie projekty, prezentacje, eseje itp ![]() ciekawe jak mi to wyjdzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zadomowienie
|
Lain życzę owocnej pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
pewno to bedzie taka praca, ze raz Wizaz raz ksiazki
![]() dzis w dzien dobry tvn bedzie o fryzurach slubnych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zadomowienie
|
no czekam właśnie na te fryzki w DDTVN ,ale znając życie to podają jakieś kosmiczne tak jak z tym makijażem do ślubu
![]() ja też tak mam ,że coś robię a za chwilkę na wizaż i tak w kółko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Rozeznanie
|
ja tez czekam na te fryzury :P
![]() i tak pewnie zadnej nie wybioer z DDTVN ale co tam, czekam i juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
zadna mnie nie zachwycila, ale przynajmniej ceny podali normalne, a nie jakies z kosmosu
![]() ![]() i w sumie dobra rada zeby fryzjera rezerwowac conajmniej pol roku wczesniej, bo rzeczywiscie w lecie kiedy jest tyle tych slubow, moze byc problem z terminami, szczegolnie tymi bardziej obleganymi. cos sie chyba dzieje z cisnieniem, bo zrobilam sie jakas taka senna i glowa mnie boli ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-04 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny witam z rana. ja juz po zajeciach ale dzisiaj tak beznadziejnie bylo... rano jak jechalam to był taki korek ze autobus w ogole sie nie posuwal do przodu, ścisk jak w puszcze jakiejs, okna pozamykane w dodatku śmierdzące dziadki jakies powsiadały i aż mi się słabo zaczęło robić w tym ukropie i w koncu wysiadłam i poszłąm na piechote na uczelnie a i tak szybciej byłam spacerkiem niz mój autobus!!!! jak mnie to wkurza w tym miescie to nawet nie wiecie... w moim miescie nigdzie nie muszę jezdzic komunikacją miejską bo w pół godziny to pójdę do centrum i załatwie sprawy i wroce a tu to pół godziny na swiatlach sie stoi... a w kazdym samochodzie po jednej osobie siedzi i stoją wszyscy w korkach... dobrze że na 8 rano mam tylko raz w tygodniu bo nie wiem co by było...
lepiej wezme jakąś witaminę bo naprawdę dzisiaj sie kiepsko w tym autobusie czulam przyciśnięta do drzwi.. Szana jak Ci zdjęcia nie doszły to daj znać to wyślę je dzisiaj jeszcze raz ![]()
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj współczuję i też wiem coś o tym, bo we wtorki jeżdzę na 7.40 ![]() I jadę przez Głęboką więc pewnie orientujesz się co się tam dzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
ode mnie niedawno jazda autem/autobusem w strone centrum to byla masakra, bo rozwalili cala droge zeby zrobic wjazd do nowobudujacego sie centrum handlowego i tak puszczali auta jedna nitka, a tu wszyscy jezdza ta droga nie dosc, ze z osiedli to jeszcze z przedmiesci (np. pol Wieliczki...)
teraz juz skonczyli, wiec jest troszke lepiej, aczkowliek dalej korkow sie nie uniknie ![]() dobrze, ze ja jezdze na uczelnie tramwajem - one przynajmniej nie stoja w korkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() współczuję Ci tego poranka i wiem co to jest tak stać w takim otoczeniu i wogóla ta sytuacja mi znajoma... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
oo znalazlam Wizazanke, ktora miala Mecenasa. i utwierdzam sie w przekonaniu, ze na zdjeciach niekatalogowych jest takze piekna suknia
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=32 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
zazdroszcze... u nas w miescie nie ma tramwai... a to co sie dzieje rano na ulicach to jakas paranoja jest... naprawde jak dzisiaj policzylam ile autobus jechal a ile ja idę tą sama trasę piechotą to sie załamałam.. ale jednak kawałek drogi mam i np w zimie nie dam rady zasuwac na piechote po mrozie... ale jak jeszcze przyjdą zimowe kurtki to ja nie wiem chyba tam padne... kierowca tez inteligentny jak nie wiem co bo włącza ogrzewanie w autobusie a my sie tam mało nie pokisimy jak ogórki... marny początek dnia;/ ale już wzięłam tabletkę Falvit i położę się chyba troszkę do podusi i moze mi sie poprawi nastrój
![]() w ogóle w ślubnym nastroju nie jestem zeby cos sobie szukac na necie jakis inspiracji, ale cale szczescie mamy jeszcze troche czasu ![]() ![]() wczoraj oglądałam zdjęcia kuzynki ze slubu... jakie ona ma cudowne zdjęcia!!!! mowila ze kupe kasy ją to kosztowalo ale zdjęcia powalające... tyle ze ona nie chciala pleneru tylko fotki ze studia sobie zrobili... piękne ![]() nie wiem ile ona kasy wydala na tego fotografa ale jak ona mowi ze duzo to na pewno musialo byc kosmicznie duzo bo jak suknia za 4 tys to dla niej normalna cena to ja nie wiem ile to jest duzo... po drugie sprawa pleneru czy studia... po trzecie sesja w dniu slubu czy w inny dzien... kuzynka mowila ze duzo czasu sie schodzi na zdjecia i jak sie chce ladne to trzeba go troche poswiecic i przez ta sesje miala taki bieg potem ze do kosciola to pędem jechali przez to... a slub na 17 byl.. a jak ja chce wczesniej to ja nie wiem chyba o 5 rano do fryzjera by trzeba bylo pojsc..
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-04 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zadomowienie
|
Ja chcę tren ale welon tylko do ramion
![]() ![]() ![]() też jestem za tym wrzucaniem linków każda i wyjdzie piękny ślub ![]() ![]() Tancereczko czekam na forteczki jeśli możesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A wiesz co - może idź sobie ja przymierz do salonu jak wyglądasz???Bo to jest kolekcja 2008?Ja bym nie wytrzymała, zwłaszcza, że później jak nie będzie nigdzie dostępna to będziesz o niej myśleć, że to na pewno ta i że szkoda że nie przymierzyłaś bo miałabyś jasność ![]() Cytat:
![]() Wiecie co - jutro ide pierwszy raz w tym roku akademckim na uczelnię ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wysłałam ponownie wiec sprawdź za chwilke poczte ![]() ![]() ![]() a co do tej sukni z trenem to owszem swiadkowa jej poprawiala za kazdym razem- pół mszy kolo niej na kolanach spedzila... tragicznie to wyglądalo jak bez przerwy jej to układała... aż się goście miedzy sobą rozmawiali ze troche przesadza ta swiadkowa... bo zamiast spokojnie mszy sluchac i sie na mlodych patrzec to sie gapili wszyscy jak swiadkowa po ziemi sie tarza co 2 minuty z tym trenem... po tym przedstawieniu mowie zdecydowane nie trenowi...
![]() |
#1100 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja mam postanowione - za mierzenie biore sie za rok ![]() Cytat:
![]() ja tam z trenu nie zrezygnuje, o nie ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-04 o 10:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Wtajemniczenie
|
chwilę mnie nie było o tu nowych 10 stron
![]() ![]() ![]() a co do trenu to ja też na 100% nie będę go miała.. jakoś mi się średnio podobają, chociaż na zdjęciach i w kościele jak sie stoi na schodach to to ładnie wygląda. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-04 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
ja tez stwierdzam że za daleko do tego naszego ślubu... zaczynam żałować że nie zarezerwowałam jakiejś daty w lipcu... zawsze to miesiąc wczesniej... no ale teraz jak juz wszystko zaklepane to nie będę robic przedstawienia że nie wytrzymam miesiąca
![]()
#1103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja też za rok...nie wiem jak to wytrzymam psychicznie ![]() Cytat:
![]() Ja sie nie upieram przy trenie, wszystko zobaczę jak bedzie wyglądało na mnie, ale baaardzo mi sie podoba tren. Jeszcze się okaże, że to co chciały treny pójdą w sukniach mini(bleee), te co nie chciał welonów pójdą dwumetrowymi(może to będę ja ![]() Muszę zminić avka, już dość mnie na tym forum ![]() My właśnie stwierdzilismy, że jak już mamy tyle czekac to chociaż w czrwcu ślub niech będzie ![]() ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-04 o 10:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
ja jakos jestem spokojna z tym czekaniem
![]() ![]() wraz ze slubem chce zaczac nowe zycie. nowa, dorosla lain ![]() ups u mnie tez nie ma przed oltarzem schodow ![]() ![]() mi sie wydaje, ze w ogole to ciezej znalezc suknie bez trenu niz z trenem ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-04 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha, pani w madonnie powiedziała, że mają suknie od 2500, ale średnio trzeba się przygotować na 3 tys. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Raczkowanie
|
Witam najpiękniejsze Panny Młode 2010
![]() Merriel odwiedziłam Twój profil na nk i jesteś bardzo ładna i masz super figure..a zdjęcie na koniku pierwsza klasa ![]() Ja mam dni kiedy bym chciała szybciej ślub i dni kiedy myśle,że to wcale nie taka odległa data i jeszcze tyle do zrobienia i cieszenia sie tymi przygotowaniami..zależy od nastroju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie nie mogłam w czerwcu przez prace rodzicow.. z resztą w czerwcu koncze studia i chcialam po tych studiach dopiero swobodnie sie zająć rozwozeniem zaproszen i ostatnimi przygotowaniami a nie miedzy obroną ganiac wszedzie i nie miec spokoju... tak samo jak wy chce po slubie zacząć nowe zycie a nie jezdzic jeszcze na uczelnie.. chce wrócic do mojego rodzinnego miasta, tam wziąć slub a potem zamieszkać z moim tżcikiem i zabrac sie za szukanie pracy
![]() Chcesz rozbawić Pana Boga?? To powiedz mu o swoich planach.... i to kurcze nie jest dowcip tylko święta prawda... dlatego planowac to se mozna...
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jezeli przed slubem nie zajde w ciaze i uda mi sie w czerwcu obronic obie prace dyplomowe to bedzie ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
ja z kolei kompletnie odpuściłam temat uczelni przy okazji ślubu - przede wszystkim dlatego, że wcale nie musze sie bronić w czerwcu, zawsze coś może promotorowi nie spasić i nara na wrzesień. Ja na to wpływu nie mam. Rejestracja pracy jest u mnie do 30 czerwca, więc jak się nie obronię przed ślubem to i w lipcu i w wrześniu mogę. Uczelnia to jest pikuś
![]() ![]() Mimo mojego poglądu na niezależne od studenta sprawy uczelniane - mam nadzieję, że wam się wszystko ułoży tak jak chcecie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
w sumie masz racje- jak sa realne i racjonalne plany to wszystko sie uda
![]() ja najbardziej sie martwie ze pracy nie bede mogla znalezc po studiach... i przeprowadze sie do tżta rodzicow i bede siedziec calymi dniami w domu a za scianą bedzie siedziec tesciowa... nic kurna do niej nie mam ale tesciowa to tesciowa i aniolem nigdy nie bedzie w 100%.. ![]() a druga kwestia to ta ciąża hehe tez bede bardzo pilnowac żeby nie bylo dzidzi przed ślubem.. ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.