|
|
#721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Dzień dobry.
ja dopiero wstałam..i to z trudem.. ![]() Jutro mam rozmowę o pracę ..Boję się Zależy mi na niej!Cytat:
Napisz mu że tak nie myślisz i bardzo Ci na nim zależy ..Przeproś i,,,założę się że jeszcze będziecie razem ![]() Cytat:
Statystyki mówisz????? Jacy ludzie są okrutni!!
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia!
Cytat:
paprif ślę wirtualne uściski, trzymaj się jakoś Mocno trzymam kciuki. Będzie dobrze! ---------- Czas zmyć olejek z włosów i wyszykować się na wyjście na zakupy. Nie cierpię zakupów, szczególnie tych dużych, żywnościowych ![]() Przyjemniejsza część to ta, że muszę dokupić coś do prezentów dla mamy i taty
|
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Estelle, widzę, że na pewnym wątku dostałaś wyrazy uznania od naszej ulubionej koleżanki ![]() Paprif - ciężka sytuacja, ale to świadczy o chłopaku jeśli nie chce porozmawiać w cztery oczy, a załatwia sprawę przez gg/ telefon.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez nałogów, miły, super kontakt mieliśmy, latał za mną ... Nie potrzebnie aluzjowałam na gg o zerwaniu, wtedy on musiałby się wykazać żeby zerwać... ciekawe co by zrobił... ale teraz już się nie dowiem ![]() mariolasl dziękuję ;*
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam pod prysznic spłukać WAX. Testuję dzisiaj ten do suchych i zniszczonych z orzechem, mam dwie próbki z wymianki z Wizażanką. Zobaczymy, jak się spisze...
Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2008-11-04 o 11:45 |
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taki charakterek, że potrafiłam go zmienić... To chyba będzie najgorszy rok, nie dość, że poprawiam maturę to jeszcze on... koszmar
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam ślicznie
Całe szczęście antybiotyk działa i rozwalił mi ten głaz w gardle ![]() Uwaga będzie wyjątkowe wazeliniarstwo ( Jesteś, kobietą przecudnej urody, dawno (o ile kiedykolwiek, ale żeby nie zabrzmiało zbyt trywialnie niech zostanie dawno ) nie widziałam nikogo, o tak piękych, wyjątkowych, kobiecych, delikatnych, subtelnych i mających w sobie "to coś" rysach twarzy Do tego super figura, niezwykła fotogeniczność...A włosy, cóż mogę powiedzieć...Już abstrahując od długości, to co mnie w nich urzekło, to wyjątkowa gęstość (co w połączeniu z niezwykłą długością tworzy piorunujący efekt!!)Autentycznie, jesteś NIEZWYKŁA.... Ehhhh, móc tak wyglądać, ideale kobiecy......... No Kochana, po tym co zobaczyłam to ja się nie dziwię nic a nic, będziesz stała na piedestale do końca dni swych ![]() Tom posłodziła (pozwalam Ci urosnąć z dumy ), ale inaczej sie nie dało Witam wszystkich cieplutko
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
paprif
![]() ja mykam się zbierać bo za 45min muszę spadać do pracy- geeez jak to brzmi- jeszcze się nie przyzwyczaiłam do tej myśli ![]() miłego dnia dziewczyny
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde
|
|
|
#731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Estelle - przecudowne włosy, piękne, wspaniałe, czarujące, arcyzdrowe! Cudeńka! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może on zrozumie... ale rodzice są przeciwni żebyśmy wracali... Dzięki evangeline ;* Może on jeszcze nie dorósł do takiego związku ? Ja go brałam bardzo na serio, myslałam, że on też...
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-04 o 13:07 |
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: może nie dorósł, może go to przerosło? Jeśli nie dorósł, a Ty tak, to nie warto się męczyć. Bo wierz mi papif, jest mnóstwo mężczyzn, którzy już dorośli. Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2008-11-04 o 13:09 |
|
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy co czas pokarze... jeśli on coś do mnie czuje to będzie chciał wrócić, ale musi napisać pierwszy, to ja ostatnia dzwoniłam... pytałam czy nie da szansy, bez sensu... jak on napisał, że lepiej się rozejść...
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Daj mu trochę czasu. Widać, ze chce sobie to przemyśleć w samotności. Zobaczysz, jaką decyzję podejmie. A sama wykorzystaj ten czas by przemyśleć sobie to wszystko, czy na pewno to jest taki związek którego chcesz w życiu, czy jeśli nawet zdecydowałby się wrócić, to czy Ty po takiej sytuacji byłabyś na to gotowa? Jak wyglądałoby dalej Wasze życie i zaufanie?
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbliżsi twierdzą, że co ma być to będzie... jest teraz do d*** ale za jakiś czas może się to zmieni, może kiedyś się spotkamy i dojdziemy do wniosku, że nie możemy bez siebie żyć ? Wiem co czuję ja... nie wiem co czuje on. Napisał mi po rozmowie esa, że zawsze mnie kochał[więc teraz nie ?] ale jak się kłóciliśmy to z każdą kłótnią coś się w nim wypalało... stwierdził, że lepiej skończyć to teraz niż przeciągać...
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trudno zrozumieć takie tłumaczenie, że "z każdą kłótnią coś się wypalało"... zawsze w parach zdarzają się kłótnie i to jest fakt nieunikniony, ale nie wiem natomiast jaka była u Was specyfika tych kłótni, jak często, w jakiej formie i przede wszystkim co się działo potem - szczególnie w kwestiach poruszonych w tych kłótniach. Często tak bywa, że nagromadzone żale w końcu pękają i jest koniec... |
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma już nad czym myśleć... No ja wiem, że przesadzałam w wielu sprawach i teraz mam nauczkę... trudno życie, będę musiała się z tym pogodzić...
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu, szczerze współczuje
Lekarze zachowali się po prostu okropnie. Ba, nawet przeokropnie.Jesteśmy z Tobą Cytat:
![]() Atsenko, mam nadzieje, że wszystko się dobrze ułoży Dziewczyny, co tu się tak nagle smutno zrobiło? Trochę życia, uśmiechu na twarzy i z podniesioną głową do przodu! "Love is in the air..." ![]() Poza tym, albo ja ślepa jestem, albo nigdzie nie widzę zdjęć Asi Może jakaś dobra dusza wspomóc zakręconą Olkę? ![]()
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Olu na forum fryzjerskim --> dział pielęgnacja --> w wątku: dziennik zapuszczania (coś w tym stylu
)
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#742 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o rany... powiem tylko, ze wiem co czujesz, sama przez to przechodzilam kilka tygodni temu. wierz mi na slowo, slonce wyjdzie szybciej niz ci sie wydaje a jak zauwazysz jak duzo cudownych facetow jest dookola to juz w ogole![]() ja aktualnie z moim utrzymuje poprawne stosunki, czasem do siebie piszemy, dzwonimy, gadamy o wszystkim i niczym. ale ile przed tym sie nacierpialam to juz moje ![]() tak wiec glowka do gory, bedzie lepiej ![]() Cytat:
![]() powiedzmy, ze bede teraz bardzo czesto odwiedzac punkt ksero a i skm'ka bede czesto jezdzic do wyboru, do koloru![]() ja wlasnie tez. kupuje przewaznie podobne do siebie ciuchy, ale czasem podoba mi sie cos 'innego', zestawiam to po swojemu, a wlasnie sie dowiedzialam, ze to jest be, to tez, zle zestawione, wszystko inaczej niz trzeba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wejdz na nowy watek o zapuszczaniu wlosow
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Iza widzę, że humor przedni nadal dopisuje
Oby tak dalej ![]() Ja sobie dzisiaj obejrzałam "Listę Schindlera" (tak dla przypomnienia) i co się uryczałam, to moje
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję ogromnie za wszystkie Wasze słowa, naprawdę jesteście dla mnie dużym wsparciem
Marzenko - dziękuję za wskazówki Narek - przepraszam za zasmucanie wątku, ale czasem są takie sytuacje, że nie ma się siły na "uśmiech na twarzy i wysoko podniesioną głowę". A to co opisałam, to historia, która bardzo otwiera oczy na rzeczywistość. Nikomu nie życzę, żeby coś takiego mu się przydarzyło, ale jeśli już kogoś to spotka, to warto wiedzieć, z jakim traktowaniem można się spotkać. |
|
|
|
|
#745 |
|
Wtajemniczenie
|
przesylam wam go ile sie da, ja mam go chyba nawet za duzo
![]() i nawet nie wiem skad on sie bierze
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może się mylę, bo, jak już wcześniej napisałam, nigdy w takiej sytuacji nie byłam i inaczej podchodzę do trudnych momentów naszego życia, ale trzymam mocno kciuki, żeby na Twojej twarzyczce szybko zagościł chociaż cień uśmiechu i może nawet główka lekko się uniosła? ![]()
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Jestem sciorana! Estelle, Jolie --> dziekuje wam bardzo za porady. Jestescie starsze i bardziej doswiadczone dlatego wiem ze macie racje. MUsze sie jeszcze wiele nauczyc paprif --> Bardzo mi przykro z powodu sytuacji z TZem. Niewiem jak to jest sie rozstac po 4 latach zwiazku bo nigdy tak dlugo nie bylam z facetem, ale domyslam sie ze Ci ciezko. Postaraj sie czyms zajac przez najblizsze dni zeby tak o tym nie myslec. Nie znam waszej sytuacji wiec niewiem czy jest szansa na powrot, ale jesli to juz kategoryczne zerwanie to przesylam usciski i zyczenia powodzenia Moja siostra byla w POlsce i przywiozla mi oprocz kosmetykow bigos i sernik od babci Jedzac je uswiadomilam sobie jak to mala rzecz moze cieszyc ![]() A co do TZa... to zrobilam tak jak mowilyscie. Napisalam do niego... Oddzwonil, rozmawialismy, wyjasnilismy sobie wszystko i jeszcze TZ mnie PRZEPROSIL! Powiedzial ze po zastanowieniu doszedl do wniosku ze moglam mu nie wierzyc bo to o co go podejrzewalam byo bardziej wiarygodne i ze nie ma mi za zle tego co powiedzialam tylko zebym nastepnym razem pomyslala zanim cos powiem I ze wynagrodzi mi wszystko (a raczej ja jemu mam wynagrodzic) jak wroci znad morza w weekend
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sytuacja którą opisałaś, tak jak pisałam wcześniej, jest straszna, ale powiem Ci, że w krakowskich szpitalach onkologicznych nie jest lepiej, a traktowanie pacjenta "paliatywnego" jest na żenującym poziomie... To co lekarze mówią, jak podchodzą do osoby chorej i jej rodziny, to mogłabym tu wiele, bardzo przykrych słów napisać... Trzymajcie się, i na prawdę polecam skorzystanie z ośrodka paliatywnego, bo tam faktycznie są ludzie przeszkoleni do bycia z chorymi, w terminalnym stanie choroby i ich podejście do nich jest nieporównywalne.
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-04 o 18:00 |
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu
nie wiem co mam powiedziec, dziewczyny wszystko już napisały, mogę tylko potwierdzic, że zawsze masz nas ![]() Może jeszcze nie wiesz, ale kciuki włosomaniaczek mają ogromną moc - my potrafimy wiele zdziałac ![]() Cytat:
Więcej opytmizmu zyczęJolie jeszcze raz gratuluje pracy i trzymam kciuki, żeby przez cały czas utrzymywała się taka atmosfera Lece na fryzjerskie popodziwiac Estelle i popatrzec co tam nasza koleżanka nawypisywała sasasa
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

Zależy mi na niej!
A jeszcze gorsze jest to... ze TZ wcale nie jest zly. Powiedzial mi dzisiaj ze ma nadzieje ze mu nagadalam wczoraj te wszystkie niemile rzeczy bo bylam pod wplywem alkoholu 

Do tego super figura, niezwykła fotogeniczność...A włosy, cóż mogę powiedzieć...Już abstrahując od długości, to co mnie w nich urzekło, to wyjątkowa gęstość (co w połączeniu z niezwykłą długością tworzy piorunujący efekt!!)

Trochę życia, uśmiechu na twarzy i z podniesioną głową do przodu! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)