![]() |
#2731 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
No i bylam , upomnialam sie i dostalam pare funtów mniej na zakupach w TBS. Kupilam Tonic ten co zwykle, bibulki do twarzy i Pefrumy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2732 |
Zakorzenienie
|
Bee ja niestety zamówienia nie będę miała powyżej 20 f, bo chce zamówić najpierw próbki żeby trafić z odcieniem, zreszta i tak nei maluje się na co dzień, więc nie miałabym jak tego wykorzystać.
Przedstawione przez ciebie No7 High Lights Illuminating Powder, to jest puder rozświetlający? Szukam czegoś co rozświetli twarz, ale tak jak mają to modelki robione że bije od nich świetlista poświata- głównie kości policzkowe i lekko czoło mają nim muśnięte. Nie wiem czy można znaleźć coś takiego w kremie czy też sypkie... lovely ten odcień co ty masz to jest bardziej ciemny czy bardziej jasny? ja zdecydowałam się na zakup takich odcieni Blondie (korektor) , Flawless Silk, PeepO , Cupcake(róż) In the Buff. Czy miałyście któryś z nich? a dla osób które mają problem z objetością włosów polecam FAROUK CHI VOLUME BOOSTER Wprawdzie trochę skleja włosy i są trudne do rozczesania, ale gdy ktoś chce podtapirować włosy i nadać im generalnie objętości i ułożyć fryzurę nieco rozwianą jest genialny. dziewczyny czy macie opinie nt błyszczyków MAC'a? Chciałabym trochę ciemniejszy kolor z drobinkami brokatu dla siebie, ale czy są one warte ceny?
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2008-10-30 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie kupiłam błyszczek z drobinkami bourjois 3D i jestem bardzo zadowolona . Długo sie trzyma , ładnie nabłyszcza , usta sa takie soczyste . Nie skleja i nie robia sie od niego takie kreski na wargach po paru godzinach. Dla mnie bomba.
Kupiłam sobie tonik garniera też rewelcja nie wysusza mi skóry. Ola a te próbki jak sie zamawia i ile kosztuje jedna taka próbka ??
#2735 |
Zakorzenienie
|
kosztują po 1 f za jedną próbkę plus przesyłka 2 f.
ja garniera nie lubię bo mnie starsznie wysuszał. A te MAC'a błyszczyki z drobinkami ładine wyglądają, dlatego sie pytam...
#2736 |
Zadomowienie
|
olka_222 a to próbki kosmetyków MAC'a ??
#2737 |
Zakorzenienie
|
O jakich probkach mowicie? Fluidow czy co? Bo jak to tak tanio kosztuje, to bym powiedziala TZtowi zeby mi cos tam pozamawial.. i gdzie sie to zamawia?
![]()
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
niee mówimy o próbkach pudrów i podkładów lily lolo, nie MAC'a
#2739 |
Wtajemniczenie
|
A Ja znowu na zakupach bylam i kupilam sobie 2 kremy. Jeden pod oczy Vichy Aualia Thermal, drugi na twarz. Vichy Aqualia Thermal-rich. Ostatnio mialam cos przesuszoná skóre... Wszystko przez pogode, zima idzie wiec trzeba bylo cos kupic. Mimo iz mam mieszaná cere ,ale naprawde ostatnio mi sie przesuszyla. Mialam uczucie sciágniécia caly czas i mama przeslala mi próbki Vichy. Ten krem mi podpasowal wiec wziélam. A jako bonus dokupilam krem pod oczy. mam swój stary jeszcze (Garnier-tá magiczná rózdzke) ale na mnie nie dziala. Jest wydajny to fakt bo juz pare miesiecy go mam ale niestety...
![]()
#2740 |
Zakorzenienie
|
a gdzie kupiłas Vichy
![]() ja dzis kupiła pomadke ochronna Hemp w BS , bo myslałam, ze zadnej pomadki ochronnej nie ma ze soba, ale potem oczywiscie znalazłam jakas w torebce ![]() No to mam kolejną, ale chyba fajna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2008-10-30 o 16:01 Powód: literowka jak zwykle bo za szybko pisze :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
Zaszłam dzisiaj do Bootsa i sprawdziłam te kosmetyki o których Bee wspominała i:
Co do High Lights Illuminating Lotion mam mieszane uczucia. NIby lekko po nałożeniu rozświetla ale jak się go dobrze rozetrze na buzi to już nic nie zostaje prócz drobinek srebrzystych. Zaskoczył mnie pozytywnie No7 Stay Perfect Foundation skóra (przynajmniej na dłoniach) była po nim niesmaowicie gładka i satynowa, podkład nie zostawał w załamaniach. No7 High Lights Illuminating za to strasznie zostawał w załamaniach i na pewno nim się nie zainteresuję.
#2743 |
Zakorzenienie
|
No czyli o fluidach
![]() ![]()
#2744 | ||
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Ostatnio zamowilam na eBayu Platinum Illuminator E.Lauder, bo dziewczyny na forum tak go zachwalaja i skusily takze i mnie ![]() Co do pudrow Gorgia lub No7 - one sa bardzo ale to baaaardzo delikatne. Ogolnie mowiac, to ja nie zauwazylam zadnego efektu po Gorgii, gdy asystentka BeneFitu go nalozyla za to pewien niewielki efekt po No7 (ale moze to tylko zludzenie bylo? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2745 |
Zadomowienie
|
A ja polecam starą szachownicę z Clinoque jeśli chodzi o rozświetlacze
![]() ![]()
#2746 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
kuseczka mniej więcej o takie rozświetlenie mi chodziło, nawet czy nie o trochę mniejsze, ale dziękuję za zdjęcie. Ciekawa sprawa że takie rozświetlenie dają niektóre cienie Burjois i MAC'a. Jak znajdę gdzieś na necie o co mi chodzi to wkleje zdjęcie. Możesz w ogóle mi pokazać o jaką szachownice chodzi?
Bee to mnie oświeciłaś bo ja nie miałam pojęcia że takie rzeczy sie wklepuje a nie rozsmarowuje. Ja natomiast polecam nową kolekcje błyszczyków Collection 2000, tanie bo tylko 4 f a jak pięknie rozświetlają i nawilżają usta, drobinki nie zbieraja sie na załamaniach ust. Ja mam kolor 1-night Queen i dla mnie jest ekstra. Jak maybelline glam shine.
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2008-10-31 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za wyjasnienie
![]() Jesli chodzi o rozswietlanie to ja moge komus oddac troche smalcu z twarzy i bedzie za darmo :P
#2749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu masz link do aukcji szachownicy Sweets, ktora ja mam http://cgi.ebay.co.uk/Clinique-Shimm...3A1|240%3A1318 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
A to moje podsumowanie zakupów kosmetycznych zktórych jestem zadowolona
![]() Perfumy dostałam od tż sa piekne i bardzo długo sie utrzymuja. A reszte kupiłam sama ![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2008-11-04 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
tez mam z Avona peeling i żel
![]() ![]() Dziewczyny wiecie, gdzie mozna kupic Smackesy w Uk i czy w ogóle mozna ![]() ![]() edit juz wiem Where to buy: Claire´s Wilkinsons Edytowane przez Zmijka Czas edycji: 2008-11-04 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2008-11-04 o 13:09 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, dlatego chce kupic
![]() http://www.smackers.com.pl/ a dziewczyny sie na Wizazu tym zachwycaja |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Konto usunięte
|
To ja teraz z innej beczki
![]() Gdzie moge dostac krem do stop, najlepiej rozgrzewajacy. Sama nie wiem, czy mam cos ze wzrokiem, ale jedyne kremy na jakie natrafiam to nawilzajace Scholl`a, a chcialabym jakis fajny na zime, najlepiej zapachowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;9594987]To ja teraz z innej beczki
![]() Gdzie moge dostac krem do stop, najlepiej rozgrzewajacy. Sama nie wiem, czy mam cos ze wzrokiem, ale jedyne kremy na jakie natrafiam to nawilzajace Scholl`a, a chcialabym jakis fajny na zime, najlepiej zapachowy ![]() Sproboj The Body Shop. Nie wiem, czy maja rozgrzewajace, ale maja fajne zapaszki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
![]() Chcę się przywitać, trafiłam na Wasz wątek i wsiąkłam ![]() Jestem dopiero na 12 stronie, czytania jeszcze dużo przede mną. Mam pytanie dotyczące serii tea tree z BS i tea tree z bootsa. Czy możecie porównać te dwie serie? Którą bardziej polecicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Wtajemniczenie
|
No i kupilam sobie smackersa... kosztowal mnie L1,50
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.