![]() |
#4801 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
[quote=SweetAngel121;95786 82]prooosze; ))
Cytat:
![]() `Może ktoś zapewni. Jest dobrze, jest dobrze, jest ... `Znów sie smucę. Nawet w środku.. `wszystko mi szarzeje .. `tak wiem można zmusić się do snu.. `I powrócil ten co zawsze powraca.. smutek .. `Nie ogarniam świata. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością... Przez palce ginie teraz mój czas... Jest taki czas, że zwątpienie dosięga każdego z nas. Pusto. Szaro i pusto. To te chwile kiedy smutek dławi oddech w piersi... Nie chcę znów się zmuszać do uśmiechu. Nie pytaj czy jej dobrze. Nie dobrze jej z tym. I do mnie smutek czasami przychodzi. a usta wciąż się śmiały... dzisiaj wszystko czarno-białe. szczęście przez palce ucieka. ot tak. nie za fajnie. Noc była piękna jak sen. A śmierć? Śmierć była jeszcze piękniejsza... przygnębienie. ...jak zimno potrafi być. gdy wszystko jest ze szkła. łatwopalna. oby tylko dzisiaj. dzisiaj pachnę smutkiem. wcale nie jest łatwo się śmiać. czarny chleb i czarna kawa. czarny nastrój do tego... A to niebo wcale nie jest miłego koloru... w sercu czuję chłód. Panie Boże, domaluj mi uśmiech. proszę. boję się. mam dosyć. niebo płacze. Może akurat coś się przyda, moja droga. *;
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-11-03 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
Inni mi zwisają jak firanki z karniszy
W ciszy jestem blaskiem, w ciemności słowami Perfekcyjne opanowanie języka pomaga mi robić Cię jak chcę Zaciskam palce i wyzywam cię do walki na przechwałki Rób coś a nie gadaj, nie pie.rdol trzy po trzy kto tu jest najlepszy szczęście w nieszczęściu ze wiesz co to kondom on ja swa dlonią objąl i dawal jej cieplo lecz byla pochodnią
#4804 |
Raczkowanie
|
` Tylko w Twojej dłoni znaleźć mogłam ciepło aby kwitnąć . ` Najgłębiej patrzą te oczy , które najwięcej płakały. Najbardziej Kochają serca, które najmocniej cierpiały. ` Nie można stracić czegoś, czego się nie miało . ` Kto kocha, wierzy w niemożliwe . ` Światem nie rządzi nienawiść! Światem rządzi miłość!" naiwna.? niee. ` Słodkie dźwięki zgasił nagły lęk Może tak umiera miłość .
#4805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mieścisz mi się pod paznokciem właśnie. kto dał Ci tą wolną rękę? weź stąd spieprzaj! / Mój! ;* Mój. na wyłączność. nie oddam! będę kochać, będę walczyć o to co jest mi pisane.. Tylko coś takiego mi w tej chwili do głowy przychodzi, chyba z racji tego, że godzina już późna ![]() ...... Tak pięknie mi z Tobą... nie chce nic 'na zawsze'. bo zawsze nie istnieje! To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze Serce oddycha na mrozie. Móc kochać. Reszta nieważna / <3 Za bardzo mnie bolisz! Stoisz mi w oczach jak łzy. Tylko do Ciebie mi się myśli... Zycie niby tylko, a to aż tak dużo, aż brzmi za płytko. świat spadł mi w ręce pewnego jesiennego popołudnia. No i moja prośba. coś o tym, że nie lubię kiedy do mnie nie pisze i się nie odzywa..że jakaś niekompletna się wtedy czuje.. że się boję straty. i że z dnia na dzień coraz bardziej mi zależy. z góry dziękuje ![]()
![]() |
#4806 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() więcej prosze ![]() a znajdą sie jakieś ironiczne i wredne? PROOOOOOOSZE ![]() __ Duch zaprzeczenia, duch bluźnierczy Spoglądał na czystego ducha I słodkim żarem po raz pierwszy Miłośnie drgnęła istność głucha.
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
Sé que suena conmigo pero amanece en otra cama - wiem, że śni o mnie, ale budzi się rankiem w innym łóżku
Hombre que entrega y te arrebata - mężczyzno, który daje siebie i odbiera Y me duele su dolor mucho más que su traición - bardziej boli jego ból niż zdrada Y no puedo esperar necesito tenerte aqui, junto a mi - I nie mogę miec nadziei, że wrócisz tutaj, do mnie Quiero escapar de tanto sufrimiento y de tanto dolor... - chcę uciec od tylu cierpień i bólu... Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2008-11-03 o 22:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4808 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Złe obyczaje człowieka wykuwa się w brązie, cnoty - zapisuje się na wodzie dlaczego ludzie widza co zle robisz,a co dobrze nie doceniają :/ Dodupizm. K*rewsko daleko od O.K. Jeśli czegoś nie można poprawić,lepiej to przecierpieć i ogólnie olej to,na co się będziesz staraĆ jak to też mają gdzieś ![]() ![]() Cytat:
Czasem jak dzieciak.Ale to nie dzięcięca miłośĆ skarbie I może czasem zachwuję się jak idiotka,ale kocham Cie nad życie. Kocham.Ponad i mimo wszystko. Po prostu wariuję przez miłośĆ do Ciebie.i tyle ;* no do miłosnych to talentu nie mam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no chętnie bym pomogła mycha ale jakoś nie byłabym za oryginalna ![]() Cytat:
![]() ![]() Kochany, to chyba nie to... Przykro mi,nie jesteśmy dla siebie Nie ta bajka, nie ta historia A serce szepcze: "Nie,to nie on" to było takie delikatne jeśli chcesz się delikatnie go pozbyĆ ![]() i jeszcze mi się od Frizz zdaje się przypomniał: Marzeniem Twoim?Ekhm...no dobra.najwyżej Ci się nie spełni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wyciągnij su_ko ręce po to co moje,to ci je upier_dole! i ode mnie: Łapy precz ździ_ro.Znajdź sobie swojego księcia,od mojego wypier_dalaj Tego wagonu nie odczepisz,Nie ten przypadek szmato. Myślisz, że mi go szmato ukradniesz ?Ojj jak mi przykro xD Mała,idź sobie strzel z palca a nie napalaj się moim facetem.Żegnam. Cytat:
Wystarczy że nie piszesz i boli...wiesz ? Czasem jeden głupi sms sprawia tyle radości...ehh... no niewiem ![]() ____________ Dobrze o tym wiesz, że ja mam to co chcesz i coś od Eldo ![]() Więcej pokus niż czasu by po nie sięgnąć Więcej grzechów niż sumienie zmieści na pewno Więcej marzeń, niż czasu by je spełnić Sto tysięcy obietnic, nie spełnili nawet jednej Więcej namiętności niż serce może zmieścić W świecie oczekiwań i roszczeń Sto tysięcy zachodów słońca w które chcę się gapić Sto tysięcy dni nieskończonego szczęścia
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2008-11-03 o 22:18 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Z modlitwą na ustach by ocalić cię.
Wszystkim nam brakuje szczęścia. W zasadzie nie piję na trzeźwo ![]() Pisząc człowiek zdobywa się na większą szczerość.
#4810 |
Zadomowienie
|
i taki mały gratis żeby trzysta razy nie edytowaĆ
![]() Co by się nie działo jednak, świat może poczekać I klimat gorzki tak jak bym spijal z nich deszcz To nakreca mnie i zabija I zostalem z tym jak z ostatnim tchem Tu miejsca i ludzie jak tatuaze znacza nas Los za niski mało wiary i ambicji Tutaj gdzie jestem mam swoje szczęście Swoich ludzi i pomocne ręce I nie chce nic więcej Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać, Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Raczkowanie
|
Kochane już nałogowo kradnę Wasze opisy... o.! ![]() Ale są po prostu cudne... ![]() Kiedyś tam dodałam parę swoich ale nie wiem jak się przyjęły... A teraz mam do Was gorącą prośbę... Wyjeżdżam z klasą do Pragi. I choć w sumie to tylko 3dni to i tak nie wiem jak ja je zniosę bez Mojego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4812 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaram się nie znikać.. ![]() 'Życzę Ci pięknych dni.. gwiazd w Twoich rękach i perełek w snach..' '..ciepłych uśmiechów, pogodnych myśli i nadzwyczajnego szczęścia.' 'Gwiazdki z nieba, oceanu radości, niegasnącego optymizmu, błękitu nieba nad głową.' 'Wszystkiego najpiękniejszego dla niepowtarzalnej i najwspanialszej jubilatki na świecie.' 'życzę Ci wszystkiego co można nazwać SZCZĘŚCIEM.!' 'Kochana Przyjaciółko...- żyj sto lat!!!' i takie dłuższe: 'Wszystko co najlepsze, najpiękniejsze, najwspanialsze, słodkie, czułe, dobre, pragnę Ci to wszystko dać, bo od losu ja już dostałam co najcudowniejszego mogłam - Ciebie.' ![]() Cytat:
'I podsycać ten płomyczek w sercu.. wciąż i wciąż..' '..pozwolić iskierce tlić się..' 'Znajdziemy powód, by być ze sobą, albo będziemy bez powodu..' 'Razem być, ładniej żyć.. przestańmy kryć.. sympatii nić..' 'Bądź przewodnikiem mojego istnienia..' 'w wieczornym zapomnieniu znów pojawił się uśmiech..' 'pieszczę w dłoni kształt chwili schwytanej..' 'i chciałabym żebyś był.. otaczał mnie jak magiczny pył..' 'poczuć nagle mięte i mieć w głowie pstro..' '..i znów zakwitło moje serce.. ahhh..' 'I świat wokół mnie nabiera barw..' 'I serce i rozum wyjątkowo współgrają.. chwilo trwaj..' 'Coś jakby szczęściem zapachniało.. coś jakby uśmiech się pojawił..' 'Niech sobie trwają te chwile dobre.. niech nabierają kształtów..' 'Znaleziony szczęścia grosik? A może by tak zostać milionerką?' 'optymistycznie. pozytywnie. nadzwyczajnie.' 'Uwierzyłam w coś.. pięknie jest.. będzie piękniej..' 'Choć już życia popołudnie.. jest cudnie.. jest cudnie.' ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
'bąbelkowa przyjemność. relaksuję się w wannie.' 'błogie lenistwo w łazienkolandii. ja i piana.. piana i ja.' 'kołysana lekko pianą.. relaksuję się.' 'Kąpiel w obłokach wanilii. spokój i odprężenie.' 'Cała wanna gęstej piany. Relaks.' ![]() Cytat:
'Smutek wlecze za sobą.' 'otulona smutkiem.' 'Gdyby można zapomnieć o smutku i radość w swoim sercu mieć.' 'zachorowałam na smutek.' 'za oknem szaro. w sercu ponuro. w duszy smutek.' 'smutek moim przyjacielem..' 'jaki to kolor smutnooki?' 'Siedem odcieni szarości na mym skrawku nieba.. smutno ot tak.' 'momenty zagubienia w kolorowym życiu.. z szarą tęczą zwątpienia. smutku czas.' 'Kiedy spytają cię, jak się masz, odpowiedz po prostu, że wcale.' ![]() Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-11-03 o 23:12 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() * Nie zawsze musi być kolorowo .. ; (( * ...i słychać tylko cichy płacz...Tak cichy i smutny, że aż strach...=(( * Bo czasem nie mam siły nawet rano wstać z łóżka, czasem kończą się chęci.. * spacer po smutku * wyblakły świat * czy może ktoś pamięta ile lat temu stłukłam lusterko .? * znasz to? żyjesz snem, a potem budzisz się...tak po prostu * a przechodni zastanawiali się . czemu Ona taka nie dzisiejsza dziś . ' * mój świat też jest kolorowy, ma miliony barw szarości * pożyczyłam od pesymisty czarną kredkę * umarł mój optymizm [ Jeszcze śpie. Dlatego takie .. hm. nie tego. ] ![]() * W czerwonej sukience, z szampanem w ręce .. * W moich ramionach już nie Ty .. </3 Trzy dni, trzy łzy Na ratunek aniołów nie ma A Ty piszesz mi spokojnie śpij Czy wiesz, że ja Umieram kilka razy Trzy dni, trzy łzy Zawsze tak, gdy znikasz gdzieś
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-11-04 o 05:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Rozeznanie
|
Powiedział jej Kochamcię - a ona w to uwierzyła .
z tobą ? Moge jedynie pójśc wyrzucić smieci , ale tylko o północy żeby nik nie widział ![]() a dziś sama nie rozumiem jak przez własną dume mogłam ciebie stracić . może gdzieś widziałam Cię . Uwaga król pedałów nadchodzi ![]() ![]()
#4815 |
Raczkowanie
|
trudna miłość w Nas.
...ukrywamy wielką miłość w Nas. ...i lubię Cię bardziej niż bardzo. ukrywamy się przed światem. nie dla każdego i nie pytaj dlaczego. chciałabym, by zrozumiał to, czego nie umiem mu powiedzieć ...co z gąbki ma serce. jest po prostu za dużo rzeczy, których czas nie zatrze czasami przeraża mnie moja słabość do Ciebie Ty idealny, a ja idealnie zakochana bo ludzie nie wiedzą jak to jest...a tyle potrafią o tym mówić daje Ci czas, wmawiając sobie, że może przejrzysz na oczy to nic, że oni chcą bym była ich...ja jestem tylko Twoja wilka miłość w Nas. nie przewidziałam tego, że tak bardzo będę tęsknić to nie tak, że nie mam serca. mi już po prostu nie zależy nigdy nie byłam doskonała co w Tobie jest takiego, że nikt nie potrafi Cie zastąpić .?
Edytowane przez misia_TKA Czas edycji: 2008-11-04 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zadomowienie
|
3martyna3
12Stonka kee eccentricc AnusiaPn r0zunia xxxJuanaxxx dziewczyna z ambicjami Domiiniisiia TiScatteroUnaFoto XxValedictionxX śliczne macie opisy ![]() opisy : "...W myślach chorych Tonę wciąż..." FuCk =/ Chrzani się wszystko... ![]() NIE WIEM... KIM TERAZ JESTEM DLA CIEBIE =( Bardzo Boli... Twój Wzrok, Zapach, To Że Jesteś W Pobliżu ![]() Wszystkie dni, Tyle chwil, Znów mi się śnisz... ludzie Są fałszywi! A szczególnie Ci najbliżsi! ![]() Chwila! Wiem że On jest tu. Czuję zapach jego perfum. Dziś nie zasnę... * Byłeś i zniknąłeś... Czy tak musiało być?...Nasz miał być świat... ![]() Już nie będzie tak jak było - Moje marzenie się nie spełniło ![]() ![]() I Wszystko Tak Nagle Stało Się Jasne... Bez Namysłu Podam Ci Truciznę. Wiesz Jaki To Ból Gdy Bliski Ktoś Zawodzi... =(
#4817 |
Zadomowienie
|
a jakieś że chce być/jestem niegrzeczna ?
coś w stylu wanna get dirty / chce stać sie nieprzyzwoita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moze.. Nie chciałabym być niegrzeczna Ale pozwól, że zapytam, gdzie jest twoja kobieta Nie chciałabym być niegrzeczna Nie wyglądasz przecież jakbyś przyszedł na melanż Nie chciałabym być niegrzeczna Znów stoję sama, show ogarnia sprawę Nie chciałabym być niegrzeczna Ale co myślisz o tym byśmy zostali sami? Nie chciałabym być niegrzeczna Przecież widzę jak patrzysz i nie da się ukryć Nie chciałabym być niegrzeczna Wiem, że wystałbyś żonę właśnie dla takiej sztuki Nie chciałabym być niegrzeczna Przecież to tylko flirt, a flirt to nie zdrada Nie chciałabym być niegrzeczna Ale wiem, że w twojej głowie już rozchylam kolana unartig - niegrzeczna / niemiecki naughty - niegrzeczna / angielski mal èlevè - niegrzeczna / francuski yaramaz -niegrzeczna / turecki ahh.. ohh.. ehh.. ![]() robie coś miłego dla Misiaka mojego ![]() liże .. ^^ zgadnij co ! ![]() mam nadzieje ze trafiłam ![]() a jeśli nie to przepraszam ![]()
![]() |
#4819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a czy moge miec prosbe?? potrzebne mi opisy dotycze waznego wydarzenia w zyciu,ze byc moze ono wkrotce nastapi,zwiazane z miloscia....bylabym wdzieczna! ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Usiądź ze mną, ja też jestem smutna. Popłaczemy razem, aż zjawi się uśmiech. nagle tak bardzo czegoś brak... ot tak, po prostu mi smutno. Może jutro będzie lepiej, a juz na pewno inaczej. bo jutro będzie lepiej. prawda? mi się tam już nie chce. bardziej mi szaro niż różowo. Nie szkodzi. I tak mi jakoś ostatnio czas przelatuje przez palce. nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie. Nie cieszy już nic... Kelner! Promyk słońca, który mnie rozweseli poproszę... Są takie dni, kiedy nienawidzę wszystkich którzy znają moje imię. I've learned to love the quiet moments / nauczyłam się kochać ciche momenty. biegną przed siebie nie znaną dorgą, nie wiem gdzie, po co i nie wiem dla kogo .. a nóż widelec coś wybierzesz. pozdrawiam (;
![]() |
#4821 |
Raczkowanie
|
![]() RealGirl89 Czasem jeden głupi sms sprawia tyle radości...ehh... Kradne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Misia_TKA cudne opisy
![]() bananowalaska Pezet - Niegrzeczna ![]() You wanna be my Romeo? ![]() Internet moim bogiem a nasza klasa prorokiem - opis kolegi ![]() W moim innym świecie jesteśmy blisko.
#4823 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'bo nawet urok Pragi.. nie zastąpi Twojego uroku.' 'PRAGA. zwiedzam. myślę o Tobie. odpoczywam. myślę o Tobie. ![]() 'co tam takie 3 dni w Pradze.. jeżeli cała reszta z Tobą. WYCIECZKA.' yhh takie wymyślone ![]() ![]() Cytat:
z wzajemnością słońce ![]() ![]() Cytat:
'dirty girl.. I get to be a dirty girl.' 'I'M FEELIN KIND OF N-A-S-T-Y.' 'Sto procent szaleństwa- Tak to jest jej opcja.' ![]() Cytat:
miło ![]() ![]() a co do opisu: 'czekasz na tę jedną chwilę. serce jak szalone bije..' 'cierpliwie czekam.. zapatrzona w tajemnicę Twojego spojrzenia.' 'i choćbym musiała czekać tysiąc lat .. i tak zaczekam.' tylko to niestety, buziak ![]() ![]() Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-11-04 o 12:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zadomowienie
|
Taaaak ![]() Koocham pezeta ![]() opis . kolejny dzień staram się zrozumieć, co zdarzyło się.' i jece kilka opisów dla miss90 ... * Sam sex * tanczyć na stole .. z Tobą * mr.... ;D * są powody do mruczenia xD moze cos wybierzesz ![]()
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2008-11-04 o 13:07 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
I KILKA OPISÓW:
'Bo szczęście to cała paleta barw niezwykłych.' 'Biegam po tęczy swoich marzeń.. szukam pragnień,dawno gdzieś zgubionych.' 'chyba wreszcie odnalazłam to moje małe, zwykłe szczęście..' 'tęcza barw zamigotała w powietrzu fiołkowa słodycz rozlała się w sercu.' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Raczkowanie
|
RealGirl89
boskaś jest. ; * a w ogóle Eldoo <3 ________________________
Edytowane przez Madziiks Czas edycji: 2008-11-04 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Praga with class.I ja mam 3 dni bez Ciebie wytrzymaĆ? Wycieczkowo.Praga.3 pełne tęsknoty dni bez skarba.Wytrzymam? takie coś mi przyszło do głowy może się przyda.bużka ![]() Cytat:
![]() i coś ode mnie: NiewinnośĆ jest zdecydowanie przereklamowana ![]() A wolę byĆ niegrzeczną dziewczynką ![]() Koniec świętości.Pora zaszaleĆ.Niegrzeczności nadszedł czas... Niegrzeczne dziewczynki mają w życiu więcej wrażeń.Pora je przeżyĆ może pomogłam... Cytat:
I może nadejdzie ten ważny etap w moim życiu... A w głowie myśl,że nastąpi ten miłosny dzień A może wkótce będziesz mój? Chcemy tego oboje...nastąpi? no jakoś nie mam pomysłów na tą okazję ![]() Cytat:
![]() ____________ Milion słów.Dotyk Twój i niczego już nie jestem pewien/pewna I znowu chyba gdzieś łączą się nasze dłonie Cucisz mnie, budzę się, zmartwychwstaję Chciałabym cię mieć, robić to nawet w piekle Pezet jakby ktoś pytał ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję kochanaa ;* Kradnę czerwone. ;* Coś ode mnie ; 'W dżemie malinowym utopić swe smutki.' 'nie wiem skąd bierze się sens prostych słów' 'Zapomnij, że kiedykolwiek trzymałeś mą dłoń.' 'Cicho. Piszę podanie o miłość.' 'nie wiedziałam że się serca tak ostudzą. uwierzyłam że umiera się parami' 'I mieć Cię na dzień dobry i na dobranoc.' 'bo znalazłam tego, o którym marzyłam.' 'e tam kochasz. wydaje ci się.' '70 znaków, żeby wyrazić to co czyję to zdecydowanie za mało.' 'Zakochany człowiek to taki który idzie do lasu i widzi tylko jedno drzewo' ten wyśniony. ten mój ! chociaż poudawaj trochę, że mnie kochasz. </3 O zranionej miłości proszę.
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Raczkowanie
|
Słuchaj !
Jeśli masz cel . I okazje . Jedyną w życiu .. Aby ziścić swe marzenia . Chwilę, którą wszystko zmieni . Chwytaj ją ! Już teraz wiem, wszystko trwa, dopóki sam tego chcesz . Naiwna każda chwila, dawała mi egzamin z życia . Czasami patrząc na kogoś widzimy go innego, niz jest w rzeczywistości .. ' Jeśli szukasz znajdzesz napewno, troche szczęścia, swoje małe niebo ' Nigdy nie będzie idealnie, ale zawsze fajnie . ![]() Bozenka90 : Chociaż kilometry bedą dzielić nas, bedę miała Cię zawsze obok siebie . Wyjeżdżam zabierając ze sobą, resztki Twojego uśmiechu, schowane głeboko w sercu . Wyruszyła w świat , by przekonać się, że tak naprawde to on jest jej światem . AnusiaPn, poskradałam . ![]() RealGirl89 , świetne, poskradałam . ![]()
![]() |
#4830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Boskie, boskie, boskie, więcej, więcej, więcej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.