METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-04, 15:36   #3571
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Fioletowe sciany

Cytat:
Napisane przez moniek09 Pokaż wiadomość
ta sliwka wegierka jest swietna ) zrobilabym zdj mojego pokoju jak polaczona jest z jasnym blekitnym ale nie mam jak
mam nadzieje ze moje połączenie tez bedzie fajnie wyglądało ...

a jaki masz kolor sufitu ??
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:51   #3572
robeert
Raczkowanie

Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje

Witam wszystkich!
Jestem tu nowy, więc z góry przepraszam jeśli np w złym wątku zamieściłem moje pytanie/prośbe ( ale starałem się ).
Chce urzadzić pokoik i szukam ciekawego pomysłu i podpowiedzi. Zarówno chodzi mi o wystrój jak i tez kolorystyke (dlatego nei wiedziałem w którym wątku umieścić zapytanie )
Sprawa sie przedstawia następująco
Jest to pokoik o małych i niewygodnych (przynajmniej jak dla mnie) kształtach/wymiarach 525cm x 230cm
Chciałbym meble w stylu noweczesnym (raczej kolor typu wenge lub inny ciemny).
Ubzdurałem sobie , że musza tam byc dwa takie duże fotele/pufy takie gruszki wypchane groszkiem , które się dopasowują do pozycji siedzącego - 1m średnicy (trudno mi wytumaczyc jakie to pufy, najlepiej bym wkleił link do nich,ale nie wiem czy moge:| chyba zostanie odebrany jako reklama, więc nie ryzykuje, bo nei chce podpaść moderatorowi). Duży problem jest w tym, że wystepują one chyba w 12 kolorach, które cieżko mi dopasować do mebli (wenge) koloru ścian nio i do sofy/wersalki, żeby wygglądało na jakiś komplecik.
Do tego mały prost kwadratowy stoliczek 50cmx 50cm
Musi sie tam też znalkeżc biurko zebym miał gdzie położyć komputer i coś do akwarium.
Czekam na propozycje (najlepiej linki do konkretnych mebli/zdjęc na priv) albo np opisy jak dobrac kolory...przede wszystkim kolory, bo co do mebli to w sumie mam już mały pomysł, ale na razie nie chce go zdradzać tylko poczekac na wasze opinie (w pomyśle mam problem z czymś do spania, bo wszystko co poszukam nie pasuje mi do wymiarow:/)
Z góry dziękuje za odp i przepraszam, że się tak rozpisałem, ale chciałem wszystko dobrze wyjaśnić

Pozdrawiam

mój email: robeert1985@wp.pl
robeert jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 06:31   #3573
qberka
Rozeznanie

Robeert - mebli w kolorze wenge pełno teraz w sklepach i chyba każda firma ma je w ofercie.Napisz ile kasy na meble możesz przeznaczyć to ułatwi sprawe poszukiwania mebli. Napisz jakie lubisz kolory, jaką masz podłogę to wtedy łatwiej będzie coś doradzic. Mam nadzieję że dobrze przemyślałes kwestię koloru mebli bo wenge jest dosyć cięzkie w utrzymaniu czystości. Sama mam podłogę i meble w kolorze wenge i wiem coś o tym.
qberka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 07:12   #3574
kliwia
Zakorzenienie

Robert te pufy się nazywają - WORKI SAKO
Najpopularniejsze, w miarę solide meble wenge są z firmy BRW, droższe to VOX.
Do mebli wenge w tak małym pomieszczeniu to nie wiem jaki kolor bym dała.
No ale pasuje taka oliwkowa zieleń na pewno [BRW wykorzystała to w katalogu]

VOX:
http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--modern--/
http://www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--dj-metalik--/

BRW
http://www.brw.com.pl/ [nie chce mi się załadować więć do konkretnych mebli nie podam linka, ale mają w ofercie bo sama chciałam je zakupić. ]
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 11:57   #3575
lasoa
Zakorzenienie

hej co myslicie o tym zeby w pokoju goscinnym byl stol szklany - jako jadalnia? Mam male mieszkanie i nie mam gdzie zrobic jadalni...
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 12:04   #3576
kliwia
Zakorzenienie

Skoro mały pokój, to lepiej kup stół który możesz rozłożyć i złożyć.
Jak wstawisz szklany stół to połowa pokoju zawalona. bo do tego dochodzą krzesła.

edit:
ja mam jadalnię - na razie prowizoryczną i stoi w niej ztół owalny - katastrowa, ale to mój posag więc niech stoi póki nie będzie wyremontowane. Stół jest ciutkę za duży - ale jak przyjdzie cala rodzinka to się robi za mały

Generalnie też polecam stół kwadratowy, który rozłoży się na prostokąt. I krzesła rozkładane do piwnicy. Sama mam 4 przy stole jadalniane krzesła, plus 4 albo 6 [ ] rozkładanych. Które z pewnością zmieszczą się do szafy wnękowej.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-05 o 12:18
Stary 2008-11-05, 12:07   #3577
kraajanka
Rozeznanie

Też jestem tego samego zdania - mały rozkładany stół z 4 krzesełkami (możesz dokupić 4 rozkładane i schować je nawet w piwnicy) będzie najlepszy.
Stary 2008-11-05, 19:02   #3578
robeert
Raczkowanie

Witam ponownie ;-)
Dziekuje za odp
Niestety nastapiła mała zmiana Miałem niespodziewany wydatek i musze zrezygnować z niektórych mebli aby zmniejszyc koszt Dlatego myśle zrobić jak na załączonym obrazku (proszę o wyrozumiałośc, bo robiłem to na szybcika w Paint słabo mi wyszło zachowanie proporcji...normalnie w jednej lini jest wszystko na styk..nie ma takich odstepów) Proszę o dalsze porady ja zastanawiam się nad wersją A lub B co sadzice, która lepsza, a może wymyślicie wersje C ;-)
1) BIURKO-będe zamawiał na wymiar/na zamówienie dlatego jeśli macie jakić ciekawy pomysł na biurko naraznikowe to czekam na propzycje
2) SZAFA i KOMODA - okleje stare, dodam nowe klamki, postawie na nogach itd - czekam na propozycje co do okleiny i innych dodatków (ja myśle o wenge)
3)WORKI SAKO tu kwestia tylko koloru, żeby go dobrać do tapczanu i do reszty, mam upatrzone na jednym z portali aukcyjnych chodzi tylko o kolor
4)TAPCZAN lub NAROŻNIK- też na wymiar/zamówienie, bo nic nie moge zmieścić dlatego czekam na propozycje wzoru i koloru...oczywiście tapczan to mam na mysli sofe czy wersalke albo obojętnie co tylko żeby miało funkcje spania i pojemnik na pościel.(odpada skóra i ekoskóra)
5)kolorystyka - tu mam też duży problem,więc również czekam na propozycje...ja myśle na coś w stylu capucino

Tradycycjnie przepraszam, że sie rozpisałem;-) i czekam na Wasze pomysły, najlpiej konkretne zdjęcia/kolory/linki

Pozdrawiam
Robert
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg POKÓJ3.jpg (39,5 KB, 44 załadowań)
Stary 2008-11-05, 19:10   #3579
robeert
Raczkowanie

RE qberka
Jakie kolory lubie hmmm...chciałbym żeby w pokoju było ciepło i przytulnie dlatego raczej chce unikac białego...nio i nie chce żeby było zbyt ciemno, bo planuje ciemne meble, dlatego boje się uzyć ciemnych kolorów na ściane
Parkiet hmmm - dośc jasny jest zrobiony z sosny i grabu, postaram sie niedługo zalaczyc zdejcie
Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomysły
Stary 2008-11-05, 20:38   #3580
qberka
Rozeznanie

Robeert- nie wiem czy moje zdjęcia jakoś Ci pomogą ale mam pokój o podobnych wymiarach taki klasyczny "tramwaj" długi i wąski no i meble wenge które połączyłam z zielonymi ścianami. Fakt że nie mam w tym pokoju łóżka jedynie pufę na której można posiedzieć.
Chces zbrązowe meble i jasno brązowe ściany hmmm... bezpiecznie ale trochę nudno. No i same meble może lepiej pomaluj je zamiast oklejać zawsze bedzie to lepiej wyglądać niż okleina którą trzba bardzo starannie nakleic i bardzo uważać przy jej użytkowaniu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wiz1.jpg (42,4 KB, 283 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiz2.jpg (52,5 KB, 291 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiz4.jpg (37,6 KB, 219 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiz3.jpg (42,9 KB, 218 załadowań)
Stary 2008-11-06, 10:07   #3581
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qberka Pokaż wiadomość
Robeert- nie wiem czy moje zdjęcia jakoś Ci pomogą ale mam pokój o podobnych wymiarach taki klasyczny "tramwaj" długi i wąski no i meble wenge które połączyłam z zielonymi ścianami. Fakt że nie mam w tym pokoju łóżka jedynie pufę na której można posiedzieć.
Chces zbrązowe meble i jasno brązowe ściany hmmm... bezpiecznie ale trochę nudno. No i same meble może lepiej pomaluj je zamiast oklejać zawsze bedzie to lepiej wyglądać niż okleina którą trzba bardzo starannie nakleic i bardzo uważać przy jej użytkowaniu.
qberka pokoj jest sliczny - rewleka i ten kolorek bardzo mi sie podoba ...

dziewczyny a ja mam problem .. do tej pory jakos mi to nie przeszkadzało ale naoglądałam sie waszych slicznych pokoi i mam problem bo mam puste sciany pomalowalismy nasza sypialnie (kolor sliwka i laweda) nad łóżkiem bedziemy mieli drzewo (gotowy szablon wiec ebz problemu) ale jedna sciana zostaje pusta bedzie stała na niej komoda (olcha miodowa) ale co powiesic na sciane ??? kolor tej sciany to sliwka wegierka ... moze cos doradzicie ....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-06, 11:49   #3582
qberka
Rozeznanie

Konczita- bardzo mi miło że Ci sie podoba mój pokój.
Ja również w mojej maleńkiej sypialni mam szablon a wcześniej na ścianie zamiast szablonu wisiały plakaty z Ikea teraz powędrowały na inną ścianę i wiszą nad półką.Plakaty co zresztą widac są w delikatnej fioletowo-wrzosowej tonacji- trzy sztuki chyba 39zł. Ja mam ostanio jazde na "ozdoby" ścienne mojej roboty
Co zresztą widać w moim zielonym pokoju obraz i w antyramach wiszą tkaniny z ikea a teraz kupiłam rolke tapety i też wyprodukuje obrazki na ścianę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wiz1.jpg (27,6 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiz2.jpg (24,7 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiz3.jpg (24,9 KB, 135 załadowań)
Stary 2008-11-06, 13:43   #3583
moniek09
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze moje połączenie tez bedzie fajnie wyglądało ...

a jaki masz kolor sufitu ??
białe kasetony
moniek09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 14:21   #3584
ZielonaOliwka
Raczkowanie

Ja bym z fioletów widziała taki cieplejszy niż ten na zdjęciu, jakby bardziej przełamany brązem i do tego waniliowy
ZielonaOliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 16:46   #3585
robeert
Raczkowanie

qberka pewnie, że zdjęcia pomogły Nawet zmieniłem zdanie co do kolorq i chyba pomaluje tak samo jak Ty, podoba mi się Twój pokoik i kolorystyka również...boje się tylko, że mi nie będzie pasowało to wszystko do tego jasnego parkietu (pożniej spróbuje zamiesćic to zdjęcie, bo teraz chciałem zrobić i bateria padła )jeśli możesz to napisz mi dokładnie jaki to kolor albo numer katalogowy i firme.Sufit wydaje mi sie , ze u Ciebie nie jest biały, wiec tez możesz napisac jaki? Na priv prześle Ci link do tych worków sako i popdowiesz mi jaki kolorek dobrać bo widze, ze jesteś w tym dobra Co do okleiny to malowanie ładnijsze?? wydaje mi się, że jesli okleje to bedzie ładniej i będzie bardziej podobne do Twoich mebli, a takie własnie chciałem kupić.
Bardzo dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Robert H
Stary 2008-11-06, 16:54   #3586
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
hej co myslicie o tym zeby w pokoju goscinnym byl stol szklany - jako jadalnia? Mam male mieszkanie i nie mam gdzie zrobic jadalni...
lasoa ja mam szklany stół ale musze przyznac ze zajmuje troszke miejsca w pokoj, mi udało sie wygospodarowac miejsce na kącik ze stołem tylko dlatego ze mam wneke w goscinnym pokoju

Cytat:
Napisane przez qberka Pokaż wiadomość
Konczita- bardzo mi miło że Ci sie podoba mój pokój.
Ja również w mojej maleńkiej sypialni mam szablon a wcześniej na ścianie zamiast szablonu wisiały plakaty z Ikea teraz powędrowały na inną ścianę i wiszą nad półką.Plakaty co zresztą widac są w delikatnej fioletowo-wrzosowej tonacji- trzy sztuki chyba 39zł. Ja mam ostanio jazde na "ozdoby" ścienne mojej roboty
Co zresztą widać w moim zielonym pokoju obraz i w antyramach wiszą tkaniny z ikea a teraz kupiłam rolke tapety i też wyprodukuje obrazki na ścianę.
qberka super te plakaciki wsumie moze bardziej pasowałyby niz obrazz myslałam o białej róży... ale te plakaciki w antyramach tez mogą sie super prezentowac , a szablon bardzo podobny do mojego ktory juz wyszperałam na allegro
Stary 2008-11-06, 17:10   #3587
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZielonaOliwka Pokaż wiadomość
Ja bym z fioletów widziała taki cieplejszy niż ten na zdjęciu, jakby bardziej przełamany brązem i do tego waniliowy
juz pomalowany pokój ... sciany śliwak i lawenda sufit rózowe lato czy jakos tak bardzo delikatny - wszystko wyglada super
teraz poluje na dodatki do takiej kolorystyki i chyba ecri wanilia i kawa z mlekiem a do tego wszelkie odcienie fioletu ... - myslicie ze bedzie wygladało oki ??
Stary 2008-11-06, 17:17   #3588
hammie
Zakorzenienie

qberka - nie noo.. świetne pokoiki wlasnie taki fiolecik chce sobie sprezentowac u siebie w pokoju
jeśli dobrze zauwazylam w zielonym pokoju masz takie segregatory na polce z motywem kwiatowym i pudelko sa swietne, mozna wiedziec gdzie zakupilas? wlasnie takich potrzebuje, bo mam bardzo duzo gazet
hammie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 17:59   #3589
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: rozterki remontowe

wklejam zdjęcia drzwi zamontowanych w moim mieszkaniu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1614w.jpg (63,5 KB, 47 załadowań)

Edytowane przez madzia.a
Czas edycji: 2008-11-13 o 08:44
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-06, 20:03   #3590
JoannM
Zadomowienie

Zapowiada sie ladnie i kolorystyka dodatkow ktore wymienilas tez mi sie podoba !

Razem z Gabrysią

JoannM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 20:31   #3591
robeert
Raczkowanie

qberka-taki mam kolorek parkietu, tylko jest zniszczony i bedzie odświeżany, więc troszkę będzie inny kolor
Pozdrawiam
Robert
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia S6301679.jpg (13,8 KB, 14 załadowań)
Stary 2008-11-06, 21:02   #3592
qberka
Rozeznanie

Robeer-Gdybym tylko w moim mieszkaniu miała prawdziwy parkiet to nigdy bym go nie zamieniła na panele tylko właśnie wyczyściła
Napewno jasna podłoga będzie pasować ja po czasie stwierdzam że takiej ciemnej już bym nie położyła jest troche "przytłaczająca" i koszmarna w utrzymaniu czystości widać każdy pyłek.
Sufit w miom pokoju jest biały tylko ta zieleń się tak odbija o sufit i przekłamuje kolor, miałam w kuchni ściany i sufit pomalowane na ten sam kolor i nie wygląda to ładnie wiec przemalowałam sufit na biało.A farba w pokoju to Tikurilla nr. K388.
Gdybym dziś miała robić malowanie tego pokoju to bym wybrała kolor Dekorala Monsumowa zieleń widziałam go na żywo w pokoju znajomych jest cudowny trochę ciemniejszy ale piękny i bardzo "ciepły" kolor.
Wklejam link do koloru:
http://www.dekoral.pl/kolory_pl_kolo...tyczna_moc.xml

Okleina napewno będzie ładniej imitowała drewno ale napewno trzeba ją przykleic bardzo precyzyjnie i niestety na wszystkich narożnikach szybko sie przeciera.
Pomyśl o tym pomyśle z białymi lub jasno szarymi ścianami i jedną czerwoną do koloru wenge będzie super, do tego czerwona pufa , stolik może taki:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80104268
Dywanik może taki :
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60141498
Na okna jasne rolety a jeśli masz paskudne rury które trzeba zasłonić to może któraś z tych tkanim jako zasłonki:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50130891

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00104111

Hammie- pudełka i segregatory są z voxa można zobaczyć i kupić na stronie, heh ale w Łodzi są sklepy meblowe Vox
Stary 2008-11-07, 06:43   #3593
kliwia
Zakorzenienie

qberka Twój pokój jest super! No i fakt że w nim nie ma łóżka - ta p[ufa jest bardzo pomysłowo wykorzystana

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-07, 08:32   #3594
gabriellao0
Zakorzenienie

qberka
faktycznie widać, że masz pomysł i gust
osobiście dla mnie zbyt ... nie wiem jak to nazwać, no zbyt wszystko w jednym temacie w danym pokoju
ale wygląda ładnie i tak normalnie jak z katalogu, każdy drobiazg jakby przemyślany i zaplanowany

jak będę znowu robić przemeblowanko i remoncik zgłoszę się po pomysły
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 09:51   #3595
dirt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze drzwi nie będą tak pomarańczowe, jak na zdjęciu, które dolączyłam (...)(
kolorem na zdjęciu nie ma co się sugerować. każdy monitor trochę inaczej je wyświetla, więc na tej podstawie nikt ci nie powie że na 100 % będą pasować. to co widać na foto zależy też od oświetlenia w jakim było robione, koloru światła, otoczenia itp.

madzia.a niestety trochę cię zmartwię (lub pocieszę) to czy kolor drzwi będzie pasował do reszty mebli i kolorów w mieszkaniu zobaczysz dopiero po zamontowaniu ich w domu. może się okaże że jest OK?
(ja zobaczyłam że blat w kuchni jest za jasny i mdły w stosunku do szafek, dopiero po położeniu go na nie. w sklepie jak stał osobno wydawało mi się że będzie dobrze. musiałm kupić inny)

może okaże się że masz w domu takie światło że drzwi będą wyglądać dużo lepiej niż w sklepie.
dirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 12:22   #3596
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez dirt Pokaż wiadomość
kolorem na zdjęciu nie ma co się sugerować. każdy monitor trochę inaczej je wyświetla, więc na tej podstawie nikt ci nie powie że na 100 % będą pasować. to co widać na foto zależy też od oświetlenia w jakim było robione, koloru światła, otoczenia itp.

madzia.a niestety trochę cię zmartwię (lub pocieszę) to czy kolor drzwi będzie pasował do reszty mebli i kolorów w mieszkaniu zobaczysz dopiero po zamontowaniu ich w domu. może się okaże że jest OK?
(ja zobaczyłam że blat w kuchni jest za jasny i mdły w stosunku do szafek, dopiero po położeniu go na nie. w sklepie jak stał osobno wydawało mi się że będzie dobrze. musiałm kupić inny)

może okaże się że masz w domu takie światło że drzwi będą wyglądać dużo lepiej niż w sklepie.
Zdjęcia wklejone w poscie powyżej pochodza już z mojego mieszkania. Wiem, że wyszło tragicznie. dlatego bardzo prosze was o pomoc, w wybraniu koloru ścian oraz garderoby, tak aby nie zrobić jeszcze większej katastrofy.
Myślałam aby pomalować ściany na bardzo jasny- beżowy kolor, a jedną ściane
na lekki brąz- co o tym myślicie?
Nie umiem się również zdecydowac na kolor garderoby?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 12:59   #3597
dirt
Wtajemniczenie

beżowy to dobry pomysł. postaraj się wybrać taki odcień żeby był ciepły, wpadający lekko w żółć lub pomarańcz, tak aby jego tonacja była "spójna" z drzwiami. mam na mysli to, że jesli przy ciepłym kolorze drzwi pomalujesz ściany na zimny kolor, może wyjść ciekawie albo i nie. w każdym razie łatwo jest wnętrze tymi kolorami zepsuć. natomiast połączenie ciepły kolor drzwi + ciepły kolor farby na ścianach jest w tym względzie bezpieczniejsze niż jakieś eksperymenty z odcieniami.

zupełnie natomiast nie rozumiem malowania jednej ściany na inny kolor. do mnie to nie przemawia, ale jeśli tak zrobisz, to pamiętaj też o dobraniu ciepłego brązu. może z tego wyjść całkiem przytulne mieszkanko.

wklej zdjęcia garderoby. może coś wymyśle. napisz też jakie kolory lubisz.
dirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 13:15   #3598
qberka
Rozeznanie

Dziękuję za wszystkie miłe słowa . heh pomysły są tylko niestety ograniczenia finansowe robią swoje Wątek ma tytuł metamorfozy to może pokażę jak wyglądał ten pokoik kilka tygodni po przeprowadzce do naszego mieszkania, meble stare przywędrowały ze mną z domu moich rodziców.Generalnie został tylko ten sam kolor
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dom_t_6.jpg (36,6 KB, 228 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dom_t_7.jpg (31,1 KB, 215 załadowań)
Stary 2008-11-07, 16:07   #3599
Konczita
Zakorzenienie

madzia drzwi wcale nie sa takie złe ... mi sie bardzo podobają dobierzesz ładny kolorek bezu czy tez brazu cieplusiego i bedzie super
Stary 2008-11-07, 17:30   #3600
mala2806
Zadomowienie

Dziewczyny macie jakieś zdjęcia fioletowych pokoików?
mala2806 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości