Rocznik 92 cz. VII! ;d - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-04, 17:32   #2341
Doominisia4
Raczkowanie

Dot.: Rocznik 92 cz. VII! ;d

Cytat:
Napisane przez Avv Pokaż wiadomość
Haha. Jasne. Ja. ;p
Co z tego, że mi ładne dupy przed oczami latają? ;p Kręcę tylko oczami jak kameleon we wszystkie strony, zamiast powtarzać taką historię czy biologię xd.

Historia i biologia mogą poczekać . Uwierz mi, że lepiej na takiich patrzeć niż na samych ... (ymymym.. nnoo, nieładnych)
Ja myślałam, że w LO nowe twarze fajny chłopcy a sie okazało, że jedna wielka masakra haha albo tacy do du.. albo śliczni etc., ale zajęci i dup.. :P No, ale mi to tam akurat teraz tito.. :P
Stary 2008-11-04, 17:41   #2342
Sc-laja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doominisia4 Pokaż wiadomość
łeee to kicha.. aaa co się przejmujesz. jedna bania w te czy w te to dopiero 3 mies. się zaczął
no już mam 4 banie ;d
Cytat:
Też mogłam iść do tech. wrr... w ogóle nie wiem co ja robię w klasie hist. jak nienawidzę historii, ale chyb tylko zaledwie pare osób ją lubi. bywa. ;p
hahah ja to samo rozszerzony wos i hista a ja ich nie lubię ale co tam :P

ej w ogóle jadę dzisiaj do media i chcę mp4 wymienić no i tam młody kolo żartujemy sobie i próbujemy włączyć i się nie da no i on idzie na zaplecze podłączyć do kompa wraca a tu działa lol, czułam się jak te wszystkie stare baby co chcą wszystko reklamować bo zapomniały wcisnąć przycisk 'power' ;d
no ale jednak stwierdziłam że ją wymienię póki mogę żeby nie mieć już takich niespodzianek ;p a tu im się system zwiesił grrrr i jutro muszę jechać, może będzie ten sam kolo :P

a w ogóle gadałam dzisiaj z tym 'moim' w szkole, jak się ładnie do mnie uśmiechnął mm

Sc-laja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 17:46   #2343
anecia0509
Wtajemniczenie

GG do anecia0509

ja pier... ;/

rozpisałam się i cos wcisnełam i wyłączyło sie ;/ moje szczeście
Zawsze tak mam;D

Napisze 3 zdania to zawsze wyśle, a tak to pisze i pisze i d*pa;/

Napie tylko ze mam rozkopaną na sto metrów ulice, i most w renowacji(a jest na przeciwko mojego domu) i po drugiej stronie jest przystanek.... no a ze się nie da przejść muszę iść 100 metrów błotem(no a potem wygladam jak brudas;/ no tam sie noramlnie zapasć mozna w tym błocie, buty zamias białe to czarne :/) i potem kilometr na przystanek ;/

jestem zdesperowana Jutro ide z workami na butach i c**j mnie obchodzi jak ludzie bedą sie na mnie patrzeć

Tyle ;p

anecia0509 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 17:48   #2344
Doominisia4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sc-laja Pokaż wiadomość
no już mam 4 banie ;d

hahah ja to samo rozszerzony wos i hista a ja ich nie lubię ale co tam :P

ej w ogóle jadę dzisiaj do media i chcę mp4 wymienić no i tam młody kolo żartujemy sobie i próbujemy włączyć i się nie da no i on idzie na zaplecze podłączyć do kompa wraca a tu działa lol, czułam się jak te wszystkie stare baby co chcą wszystko reklamować bo zapomniały wcisnąć przycisk 'power' ;d
no ale jednak stwierdziłam że ją wymienię póki mogę żeby nie mieć już takich niespodzianek ;p a tu im się system zwiesił grrrr i jutro muszę jechać, może będzie ten sam kolo :P

a w ogóle gadałam dzisiaj z tym 'moim' w szkole, jak się ładnie do mnie uśmiechnął mm

ja mam 3 banie. haha jedziemy na tym samym wózku hista and wos -- a fee, ale kl. hist. rlz hahah

łohoh. ja się nigdy nie czułam tak "jak te wszystkie stare baby co chcą wszystko reklamować bo zapomniały wcisnąć przycisk 'power' " hehe :p

"gadałam dzisiaj z tym 'moim' w szkole, jak się ładnie do mnie uśmiechnął mm" tak samo powiedziała mi na początku września moja koleżanka i jest z Nim od miesiąca.
Stary 2008-11-04, 17:51   #2345
Klaudeek
Wtajemniczenie

Cytat:
Też mogłam iść do tech. wrr... w ogóle nie wiem co ja robię w klasie hist. jak nienawidzę historii, ale chyb tylko zaledwie pare osób ją lubi. bywa. ;p

zebraniieee.. taa.. jutro jest u mnie, a tatuś jeszcze nie wie haha na szczęście moja mama przed swoim wyjazdem była u mojej wych. i powiedziała, że nie ma zabardzo kto chodzić na zebrania i nie mam aż tak źle.. uff ^^
e technikum nie jest tak kolorowo ;pp chodzisz rok dłuzej, i z maturą zdajesz egzamin zawodowy jeszcze :|
Cytat:
Historia i biologia mogą poczekać . Uwierz mi, że lepiej na takiich patrzeć niż na samych ... (ymymym.. nnoo, nieładnych)
Ja myślałam, że w LO nowe twarze fajny chłopcy a sie okazało, że jedna wielka masakra haha albo tacy do du.. albo śliczni etc., ale zajęci i dup.. :P No, ale mi to tam akurat teraz tito.. :P
haha nie no u mnie szkoła w ktorej dziewczyn jest mało, strasznie z 40 dziewczyn na cała szkole, reszta chłopakow to jest na co popatrzec , a jeszcze chłopacy w mundurach są tacy seksowni haha i wiekszosc wolnych ;d
Stary 2008-11-04, 17:51   #2346
Doominisia4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anecia0509 Pokaż wiadomość
ja pier... ;/

rozpisałam się i cos wcisnełam i wyłączyło sie ;/ moje szczeście
Zawsze tak mam;D

Napisze 3 zdania to zawsze wyśle, a tak to pisze i pisze i d*pa;/

Napie tylko ze mam rozkopaną na sto metrów ulice, i most w renowacji(a jest na przeciwko mojego domu) i po drugiej stronie jest przystanek.... no a ze się nie da przejść muszę iść 100 metrów błotem(no a potem wygladam jak brudas;/ no tam sie noramlnie zapasć mozna w tym błocie, buty zamias białe to czarne :/) i potem kilometr na przystanek ;/

jestem zdesperowana Jutro ide z workami na butach i c**j mnie obchodzi jak ludzie bedą sie na mnie patrzeć

Tyle ;p
rozkopana ulica.. ;/ znam ten ból. ja całe wakacje tak miałam i we wrześniu, a Ci robotnicy tam to żal. wrr.. gwiżdżą i w ogóle. Kiedyś idę a oni tam przeciągneli taką linkę i się wy***... :| idiomy.

a te worki na buty to dobry pomysł, weeź sobie takie co są w szpitalach będzie efektowniej i elegancko a nie jak na farmie ^^ nie no joke ;p
Stary 2008-11-04, 17:54   #2347
Sc-laja
Zakorzenienie

Cytat:
"gadałam dzisiaj z tym 'moim' w szkole, jak się ładnie do mnie uśmiechnął mm" tak samo powiedziała mi na początku września moja koleżanka i jest z Nim od miesiąca.
hahahah, no to mi dodałaś skrzydeł
ale najśmieszniejsze jest to że mieszkamy blisko siebie a widujemy się baaardzo rzadko, najwyżej w szkole

Stary 2008-11-04, 17:54   #2348
Doominisia4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Klaudeek Pokaż wiadomość
e technikum nie jest tak kolorowo ;pp chodzisz rok dłuzej, i z maturą zdajesz egzamin zawodowy jeszcze :|
no w sumie. ale nie ma biol z panią X.

Cytat:
haha nie no u mnie szkoła w ktorej dziewczyn jest mało, strasznie z 40 dziewczyn na cała szkole, reszta chłopakow to jest na co popatrzec , a jeszcze chłopacy w mundurach są tacy seksowni haha i wiekszosc wolnych ;d
no to żyć nie umierać. z tego co wiem u nas w tech. też jest pełno chłoptasii fajnych, ale cóż.. przynajmniej mozna się choć trochę skupić na nauce
Stary 2008-11-04, 17:56   #2349
Doominisia4
Raczkowanie

Cytat:
hahahah, no to mi dodałaś skrzydeł
ale najśmieszniejsze jest to że mieszkamy blisko siebie a widujemy się baaardzo rzadko, najwyżej w szkole
no, a nie możecie się "przypadkiem" spotkać w drodze do szkoły, sklepu, miasta.? Wyciągnij g gdzieś wieczorem i tyle. a co się będziesz ^^
Stary 2008-11-04, 18:01   #2350
Klaudeek
Wtajemniczenie

Cytat:
no w sumie. ale nie ma biol z panią X.
tylko w 3 i 4 klasie bede miala biiologie i geografie, ale odejdzie mi chemia i fizyka ;PP
Stary 2008-11-04, 18:05   #2351
anecia0509
Wtajemniczenie

GG do anecia0509

Cytat:
rozkopana ulica.. ;/ znam ten ból. ja całe wakacje tak miałam i we wrześniu, a Ci robotnicy tam to żal. wrr.. gwiżdżą i w ogóle. Kiedyś idę a oni tam przeciągneli taką linkę i się wy***... :| idiomy.

a te worki na buty to dobry pomysł, weeź sobie takie co są w szpitalach będzie efektowniej i elegancko a nie jak na farmie ^^ nie no joke ;p
Szkoda kasy na papcie szpitalne tygodniowo musiałabym wydać na nie z 20 złoty;D haha, bo raczej takich ubloconych nigdzzie sobie nie schowam ;D
A za te 20 dychy to juz faza bede w weekend ;d ;p

Eee w poniedziałek jade chbya do Wroka do siostry, bo powiedziąłam zeby mi kupiła na pasażu emu ;p

A tak wogóle to chyba sama wstąpie na pasaż ;p Albo lepiej nie bo wydam całą kase ;p

anecia0509 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 18:07   #2352
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
tylko w 3 i 4 klasie bede miala biiologie i geografie, ale odejdzie mi chemia i fizyka ;PP
to ty w technikum tak? xD
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 18:10   #2353
klaudiat
Rozeznanie

kurde myślałam że mam dzisiaj wolny wieczór a tu koleżanka dzwoni czy zrobiłam juz zadania z gegry całkiem o nich zapomniałam
a ja myślałam że pójde sobie gdzieś ze znajomymi a tu nici czy ta szkoła musi być taka dobijająca? dobrze chociaż że jutro na 9.50
klaudiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 18:11   #2354
Sc-laja
Zakorzenienie

Cytat:
no, a nie możecie się "przypadkiem" spotkać w drodze do szkoły, sklepu, miasta.? Wyciągnij g gdzieś wieczorem i tyle. a co się będziesz ^^
no ale mamy inne godziny, chodzimy na inne przystanki a do sklepu też inna drogą chodzimy i rzadko mi się zdarza chodzić
No niby ta no ale glupio tak, znamy się pół życia no, głupio zapytać nagle o numer tym barziej że się rzadko widujemy i nie mam żadnego punktu zaczepienia żeby pow 'to daj mi swój nr to się zgadamy'

Stary 2008-11-04, 18:13   #2355
Klaudeek
Wtajemniczenie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9589452]to ty w technikum tak? xD[/quote]
tak ;P
Stary 2008-11-04, 18:14   #2356
klaudiat
Rozeznanie

wam tez ostatnio gg nawala bo to moje to chyba jakies porypane jest ciągle sie przestawia
Stary 2008-11-04, 18:16   #2357
solange421
Zakorzenienie

GG do solange421 Wyślij wiadomość przez MSN do solange421 Send a message via Skype™ to solange421

eee to ja mam ze dwa razy więcej bań od Was...
solange421 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 18:18   #2358
Avv
Wtajemniczenie

Ja mam tylko jedną z matmy. ;p
To mój taki karabinek, lol. ;p
(zastrzelę nim babę od bioli xp)
Avv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 18:19   #2359
klaudiat
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez solange421 Pokaż wiadomość
eee to ja mam ze dwa razy więcej bań od Was...

a tak jakoś konkretniej
bo ja do tej pory miałam jedną z matmy i facet powiedziłą że ją poprawiłam bo byłam przy tablicy a się okazało że ja nadal mam i ta ocena (5) jest wstawiona w inna rubryke
Stary 2008-11-04, 18:29   #2360
blackberry456
Zadomowienie

upiekłam muffinkii!!
blackberry456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 18:31   #2361
jvlka900
Zakorzenienie

GG do jvlka900

Cytat:
ja mam 3 banie. haha jedziemy na tym samym wózku hista and wos -- a fee, ale kl. hist. rlz hahah

łohoh. ja się nigdy nie czułam tak "jak te wszystkie stare baby co chcą wszystko reklamować bo zapomniały wcisnąć przycisk 'power' " hehe :p

ja jade razem z wami na tym wózku (hista, wos) i do tego jeszcze polski i ti :/ ;d

Aparatka
góra: 23.03.12
dół : 28.06.12

jvlka900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 18:36   #2362
Sc-laja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jvlka900 Pokaż wiadomość
ja jade razem z wami na tym wózku (hista, wos) i do tego jeszcze polski i ti :/ ;d
no polski też ;/ i ti w sumie też chociaż ost. dostałam dwie 4 to nie jest tak źle.

Stary 2008-11-04, 18:58   #2363
Doominisia4
Raczkowanie

Cytat:
a chemie lubie, chociaż nic nie jarze ale koloo za***ii.. weeź mi nie mów, bo jeszcze bardziej żałuje że jestem tu gdzie jestem

Cytat:
Napisane przez anecia0509 Pokaż wiadomość
Szkoda kasy na papcie szpitalne tygodniowo musiałabym wydać na nie z 20 złoty;D haha, bo raczej takich ubloconych nigdzzie sobie nie schowam ;D
A za te 20 dychy to juz faza bede w weekend ;d ;p

Eee w poniedziałek jade chbya do Wroka do siostry, bo powiedziąłam zeby mi kupiła na pasażu emu ;p

A tak wogóle to chyba sama wstąpie na pasaż ;p Albo lepiej nie bo wydam całą kase ;p
no w suuumie

łaaa. ja też kasy przy sobie nie utrzymam. miałam na koncie 3500 i zostało mi po 3 miesiącach 1000 :| i ch... wie o ja z tym zrobiłam, bo i tak zawsze od rodziców kase wyciagalam. bywa ;] a jak wejde np. do Magnolii to ogólnie kasy nie mam w ogóle, a wszystko co kupiłam mieści się w 2 torbach lol

Cytat:
no ale mamy inne godziny, chodzimy na inne przystanki a do sklepu też inna drogą chodzimy i rzadko mi się zdarza chodzić
No niby ta no ale glupio tak, znamy się pół życia no, głupio zapytać nagle o numer tym barziej że się rzadko widujemy i nie mam żadnego punktu zaczepienia żeby pow 'to daj mi swój nr to się zgadamy'
eeee no.. raz się żyję. później będziesz żałowałą, że nie spytałaś bo MOŻE AKURAT a drogę do np. sklepu możesz zmienić haha . A że znacie się pół życi to dobrze, to masz już punkt zaczepienia. Jak coś tam będziesz z nim gadać to wypal "Ej, tyle się znamy, tak blisko mieszkamy a się mijamy i nawet nie mam Twojego nr. tel. To chyba źle, nie ? " i CI da i musze Ci powiedzieć, że to wypalaa chłopacy są niedomyślni więc pewnie nic sobie nawe nie pomyśli

Cytat:
Napisane przez jvlka900 Pokaż wiadomość
Nooo.. polski też do bani. w gim się w ogóle nie uczyłam i miałam 4/5 a w LO kuje i kuje to da takie pyt. że mam 2,3,4 hah.. ale babka zakrecona żyje w swoim Świecie pyta co lekcje od poczatku roku i juz jedna osoba spytala
Stary 2008-11-04, 19:00   #2364
Doominisia4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudiat Pokaż wiadomość
wam tez ostatnio gg nawala bo to moje to chyba jakies porypane jest ciągle sie przestawia
nie tylko Tobie.! mi też dość często.. połączenie traci ;/
Stary 2008-11-04, 19:03   #2365
Sc-laja
Zakorzenienie

woow skąd miałaś 3500? też tak chcę

no jak kiedyś będziemy mieli okazję dłużej pogadać to spróbuję ;d np. we wreśniu jechaliśmy busem który długo stał w korku ;d

jezu ;/ moja matka jest nienormalna... nie chcę już z nią mieszkać ;( nie mam już siły wysłuchiwać jaka to jestem najgorsza ;/

Stary 2008-11-04, 19:11   #2366
Doominisia4
Raczkowanie

Cytat:
to niestety tylko jednorazowo bo sprzedałam sobie skutera
.. kto by nie chciał, coo ? heheh

Cytat:
no jak kiedyś będziemy mieli okazję dłużej pogadać to spróbuję ;d np. we wreśniu jechaliśmy busem który długo stał w korku ;d
trzymam kciuki i powodzenia. Każda okoliczność jest dobra ^^

Cytat:
jezu ;/ moja matka jest nienormalna... nie chcę już z nią mieszkać ;( nie mam już siły wysłuchiwać jaka to jestem najgorsza ;/
współczuje. moim zdaniem tak nie można, oo nie! własną córkę, to coś nie tak. Może pogadaj z nią, że potrzebujesz raczej w tym wieku motywacji, a nie wysłuchiwania, że jesteś najgorsza ? Przecież Twoja mama też miła 16 lat powinna być wyrozumiała.
Stary 2008-11-04, 19:24   #2367
Sc-laja
Zakorzenienie

Cytat:
to niestety tylko jednorazowo bo sprzedałam sobie skutera
.. kto by nie chciał, coo ? heheh
łee a mojego nikt nie chce kupić :P
Cytat:
trzymam kciuki i powodzenia. Każda okoliczność jest dobra ^^
heh dzięki ;d ale i tak nic z tego nie będzie
Cytat:
współczuje. moim zdaniem tak nie można, oo nie! własną córkę, to coś nie tak. Może pogadaj z nią, że potrzebujesz raczej w tym wieku motywacji, a nie wysłuchiwania, że jesteś najgorsza ? Przecież Twoja mama też miła 16 lat powinna być wyrozumiała.
no ona jest nienormalna... nie chce mi się już z nią gadać... wchodzi do mojego pokoju i nic nie mówi tylko przesuwa wsio, ja jej mówie że u mnie nie ma tela normalne a ona nagle zaczyna mnie wyzywać że się wydzieram żebym się zamknęła i jaaaazda, zaczyna się ;/
jak zrobię obiad i pozmywam to się czepia o bałagan w pokoju... jak zrobię porządek w pokoju to się czepia że czegoś innego zaś nie zrobiłam ;/
nawet potrafi mnie zacząć opieprzać za to że chodzę w szlafroku bo mi zimno a na dworze wg. niej jest ciepło ;/

Stary 2008-11-04, 19:25   #2368
klaudiat
Rozeznanie

Cytat:

no pogadaj z nią i powiedz żeby cie zrozumiała i zapytaj sie czy jej by było miło wysłuchiwać takie rzeczy może zrozumie bo z rodzicami to trzeba postępować psychologicznie wtedy można ich troche wychować
Stary 2008-11-04, 19:33   #2369
Doominisia4
Raczkowanie

Cytat:
łee a mojego nikt nie chce kupić :P

heh dzięki ;d ale i tak nic z tego nie będzie

no ona jest nienormalna... nie chce mi się już z nią gadać... wchodzi do mojego pokoju i nic nie mówi tylko przesuwa wsio, ja jej mówie że u mnie nie ma tela normalne a ona nagle zaczyna mnie wyzywać że się wydzieram żebym się zamknęła i jaaaazda, zaczyna się ;/
jak zrobię obiad i pozmywam to się czepia o bałagan w pokoju... jak zrobię porządek w pokoju to się czepia że czegoś innego zaś nie zrobiłam ;/
nawet potrafi mnie zacząć opieprzać za to że chodzę w szlafroku bo mi zimno a na dworze wg. niej jest ciepło ;/
heheheh, a pytałaś, że wiesz, iż nie chcą kupiić ? ;D

w sumie to najlepiej nastawiać się na najgorsze wtedy jest najlepiej i wszystko cacy

no to yy.. ona ma nerwice czy coś ? kurde. pogadaj z kimś z tatą, ciocią, kimś kto mógłby może Twojej mamie wytłumaczyć, że źle robi, bo to już jest przesada, naprawdę. ;/

Edytowane przez Doominisia4
Czas edycji: 2008-11-04 o 19:35
Doominisia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:36   #2370
Sc-laja
Zakorzenienie

no ale ja próbowałam z nią gadać nie raz i ona od razu zaczyna swoje, nic do niej nie dociera ;/ jej zdaniem to ona ma zawsze racje bo ona pracuje na rodzinę dlatego rcja zawsze stoi po jej stronie ;/ zawsze odwraca kota ogonem w takich chwilach ;/

albo ostatnio była w kościele i ja zadzwoniłam bo nie wiedziałam że jest w kościele i okazało się że nie wyłączyła tela i jej dzwonił, to później już cały dzień od idiotek itd ;/

a co do nerwicy to cała rodzina jest nerwowa i każdy o tym wie że ona ma takie wybuchy bo jedzie też często po moim tacie i bracie, ale ona zawsze tak się każdemu na nas wyżali że i tak zawsze na jej wyjdzie.

Edytowane przez Sc-laja
Czas edycji: 2008-11-04 o 19:37
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości