![]() |
#3781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
Kurczę, ja akurat z mbanku to mam podpięta pod paypal e-kartę, wcześniej miałam zwykłą kartę bankomatową z Inteligo i ją bez problemu przyjmował paypal, bez żadnego ustalania limitów itp. Konto też jest darmowe, to może warto założyć ?
![]()
![]() |
#3782 |
Zakorzenienie
|
Mamusko, bez paniki
![]() Zadzwon na mLinie ( uwazaj tam tylko z tymi identyfikatorami, bo ja juz sobie dwa razy konto przyblokowalam i musialam sie specjalnie do Polski wybierac, zeby zwizytowac oddzial mBanku ) Swoja droga mBank to moje ulubione wirtualne miejsce na poprawe humoru kto nie wierzy niech sprobuje skorzystac z mChata ;-) kiedys byla 74 raz pierwsza osoba w kolejce do obslugi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3783 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
Ale zadzwonię, zadzwonię ![]() ![]() To już będzie trzeci raz ![]() ![]() ![]() A tak swoją drogą - to czy miłe osoby z mLinii nie mogły mi powiedzieć przy pierwszym ustalaniu limitów, że nie wystarczy tego zrobić raz, bo są różne rodzaje autoryzacji ?????? Się pytam ??????? retorycznie oczywiście tak swoją drogą to w liście z pp napisali, że płacić można z konta bankowego, konta paypal, karty kredytowej i karty debetowej, ale żeby zweryfikować konto każą podać kartę kredytową ( to ja już głupia jestem, panie kierowniku) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3784 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Ja sie na tych kartach nie znam wiec nie pomoge, mam inteligo i swietnie działa poki co (odpukac).
Pragnę jednak poinformowac również tutaj, że poki dolar nie spadnie do 2,50zł to ja protestuje i nie kupuje na truskawie nic a nic <foch z przytupem i melodyjką> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie odbylo sie to po zagranicznemu, bo popinalam moja norweska karte, weszlam na PayPala, wpisalam numer karty i trzy inne numerki, wcisnelam, nie zadzialalo, wcianelam drugi i trzeci raz, dalam sobie spokoj. Drugiego dnia patrze, a tu trzy razy mi pobrali z konta za aktywacje karty. I karta byla aktywna, nie musialam nawet wpisywac zadnego kodu. Zadzwon tam do nich ( tej mLinii wysokiego zirytowania ) z tego co wiem, osobno musisz ustalac. Ps. Ja tez licze, ze w listopadzie sie na dwie butelki jeszcze zaplapie, i nie zniknie mi ta promocja sprzed nosa, i dolar bedzie tanszy, i... i... i... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3786 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Mów mi Big ![]() No jasne, że nie chciało mi uznać karty, skoro miesięczny limit płatności przez internet miałam ustalony na 1 ![]() i chociaż w innnym miejscu na forum (chyba na promocjach internetowych) się zarzekałam , że nie zadzwonię, by zmienić limity i nawyzywałam innych od ![]() ![]() ![]() ![]() DZIĘKUJĘ WSZYSTKiM DOBRYM DOUSZOM ZA POMOC BEZPOŚREDNIĄ I POŚREDNIĄ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a przez paypal można płacić od razu jak się podepnie kartę, czy dopiero jak zabiorą z konta tę kwotę, którą zablokowali przy autoryzacji ?
(termin blokady na koncie mam do 10.11) Przepraszam, że post pod postem ![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-10-28 o 11:15 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3789 |
Zakorzenienie
|
Czy mi sie wydaje, czy na Truskawce dolozyli nowa porcje pachnacej promocji?
Znaczy chyba, ze potrwa jeszcze troche i zdaze sie ogolocic rowniez w listopadzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3790 |
Zakorzenienie
|
Le Parfum dotarł z Truskawy
![]() bez cła, vatu czy jak go tam zwał ![]() Boszszsz, ależ to wielki flakon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3791 |
Zakorzenienie
|
ale Wam zazdroszczę ze perfumy do Was docierają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jakaś trefna poczta u Ciebie ? Czytaj - pracownicy poczty? Śledziłaś przesyłkę? Dotarła do Polski? Może spróbuj podać na przyszłość inny adres dostawy - gdzieś do rodziny w Polsce, która Ci to potem prześle. A może zaginęła w czeluściach UC ? Gdzieś na wcześniejszych stronach były podawane numery, pod które można dzwonić i sprawdzić , co się dzieje z przesyłką. Głowa do góry, może będzie dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3795 |
Zakorzenienie
|
Złozyłam zamówienie, byly problemy z kartą - anulowałam - złożyłam ponownie, wysłali - po wielkich bojach (musiałam skanować kartę, rachunek za prąd itepe) - złapał UC i to dwie paczki
![]() to się nazywa szczęście ![]() Na dodatek paczka od Uc też idzie jakoś bardzo długo ![]() na swoje 3 kroki czekam w sumie 2 miesiąc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Ja tak mialam w zeszłe święta. Chciałam prezent pod choinke a wyszedł taki walentynkowy
![]() Byle sie ten UC nie zatkał i puszczał wszystkie truskawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro zadzwonię i się dowiem czy już ją do mnie wysłali. Swoją drogą , i tak zdążyłam przed podwyżką dolara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3798 |
Rozeznanie
|
A ja chciałam zameldować, że odebrałam dzisiaj rano z poczty przesyłkę ze Szwecji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
Zakorzenienie
|
Cholerka.
![]() ![]() ![]() Wczoraj złożyłam zamówienie - na perfumy oczywiście. ![]() Zapłaciłam PayPalem. ![]() Nocą dostałam OC z numerem zamówienia. ![]() Dziś rano sprawdzam przesyłkę - jest info "zamówienie w trakcie realizacji". OK myślę. Poczekam ![]() Sprawdzam przesyłkę po południu - wysłali ...... ale zamiast fragrance przy numerze przesyłki stoi "Pielęgnacja ciała " ![]() ![]() Ciekawe, co też siedzi w paczce ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3800 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysmażyłam im list pełen niepokoju , że zamawiałam perfumy, a widzę pielęgnację ciała i czy są pewni, że wysłali właściwy produkt ? Rozalinda mi na to, że paczka wysłana, idzie lotem, a potem pocztą ale UC może mi ją przetrzymać i żebym poczekała 14 dni i dopiero potem ich molestowała..... i takie tam.... Chyba ma na drugie imię Marylka ![]() No to jej odpisałam, żeby mój pierwszy e-mail przeczytała uważnie. ![]() ![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-11-04 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3802 |
Zakorzenienie
|
No. Tym razem odpisała Teresa - krótko i zwiężle
" Systems error on the skincare, but your order was for only fragrance 1 pc" To rozumiem. Trzeba przyznać, że odpisują błyskawicznie. ![]() przepraszam, że post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3803 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie ma za co ![]() Czasem faktycznie sa pewne problemy z korespondencja do nich, wlasnie odnosze wrazenie, ze domyslalaj sie po co piszesz zamiast faktycznie odpowiedziec na tresc maila. Ciesze sie, ze w tej promocji na zapachy nie ma nic co by mnie specjalnie kusilo bo mam odwyk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3804 |
Rozeznanie
|
Na zakończenie mojej pierwszej przygody z Truskawką dopiszę tylko, że zawartość paczki ze Szwecji
![]() ![]() Nic, więc drogie Panie, tylko kupować, nie oszczędzać! ![]() Szkoda tylko, że tak niewiele mają w ofercie interesujących mnie zapachów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sie zacznie sypac roznorakim autoramentem zapachowym ( och, och, och, zestawy znowu beda pachnace takie ) sie kobieto nie oprzesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3806 |
Rozeznanie
|
A, czekam na grudniowe promocje z nikłą nadzieją w sercu, bo choć gust mam raczej lutensowsko spaczony, to może coś w pięknym pudełeczku mnie jednak powiedzie na pokuszenie! Gdyby tak nastąpił revival Basali z jakiegoś zapomnianego składu na ten przykład - w korzystnej cenie to i after shave może bym za Twą radą w wydepilowane nogi wcierała
![]() Pozostaje mi więc liczyć na gwiazdkowe promocje na Luckyscencie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, .... ale paczki pewnie nie dotrą przed 1 stycznia, a od tego dnia ma nas ponoć ovatowywać "tu w Polszcze" poczta, a nie UC. Nic ma się nie przemknąć czujnemu ich (pocztowców) oku ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wprzody bedzie mikolajowa promocja i dokladki, dokladki, dokladki ( przed styczniem dotrze ) a ustawa rzeczywiscie wchodzi od pierwszego ponoc stycznia zobaczymy jak to bedzie w praktyce to na LUCKY sa szczesliwe promocje swiateczne? duzo? Jak to bylo w zeszlym roku, pamieta ktoras? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3809 |
Przyczajenie
|
czesc
pewnie juz o to ktos pytal ale nie mam czasu czytac tych ponad 100 stron:/... Czy mozna placic w zl czy trzeba konieczne w dolarach?.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można w zł ale przez Paypal . Ja tego sposobu jeszcze nie spraktykowałam - przez zbytnią niecierpliwośc zapłaciłam w dolarach ( też przez Paypal - pobrał z konta złotówki i po swojemu przewalutował). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.